-
Motore 4 cilindri in linea con bialbero a camme in testa; cilindrata 1995cc; potenza 130 CV DIN a 5900 giri/min.
Trasmissione Cambio manuale a 5 rapporti; trazione anteriore.
Dimensioni Passo 2.24 m; carreggiata anteriore 1.44m; carreggiata posteriore 1.42 m; peso 950 kg.
Prestazioni Velocità massima 195 km/hΑυτός είσαι!
Όσο για την Tii, είναι ψιλοάγνωστη σαν έκδοση, λίγοι ξέρουν ότι η 2002 είχε βγει σε αυτή την έκδοση.
Υπάρχει και κάτι άλλο σε άγνωστο παλιό γκάζι: Innocenti DeTomaso! Respect!
-
Talbot Samba rallye;
1300cc 90 άλογα (ο μπαμπας των σημερινών σαξόραλλων!)
http://www.simcamatrasportsclub.nl/foto ... ba001b.jpg -
Και 730 κιλά!!! RESPECT και σε αυτό!!!
-
Motore 4 cilindri in linea con bialbero a camme in testa; cilindrata 1995cc; potenza 130 CV DIN a 5900 giri/min.
Trasmissione Cambio manuale a 5 rapporti; trazione anteriore.
Dimensioni Passo 2.24 m; carreggiata anteriore 1.44m; carreggiata posteriore 1.42 m; peso 950 kg.
Prestazioni Velocità massima 195 km/hΤό 130TC έχει βγεί με τήν παλιά εμφάνιση πού δείχνεις στήν φωτό;
-
Alfa Romeo Sprint 1.7 QV:
και με body-kit Zender:
Με τα μηχανικά μέρη της 33 1.7QV (δύο διπλά 40άρια Weber ή Dellorto και 118 HP)
Capacity (cm³) 1712
Bore (mm) 87
Stroke (mm) 72
Power Output (DIN-bhp - rpm) 118 / 5800
Torque (mkg-DIN - rpm) 15,1 / 3500
Carburation 2 Weber 32 DIR 62/100
Top Speed (kph) 202
Tank Capacity (l) 50
Tyres (optional) 185 / 60 HR 14
Kerb Weight (kg) 915 -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μιας που λέτε για την Ε της Mercedes...Ο πατέρας καλού μου φίλου έχει μια Ε sportline 3.2 (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται το μοντέλο) με κιβώτιο που έχει dogleg πρώτη!
Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοια πράγματα και σε mercedes!
Ε 320 ή 320 Ε ανάλογα με την χρονια
dogmesh εννοείς μάλλον (ασυγχρονιστη δλδ) αλλά δεν είναι έτσι απλά το Η του επιλογέα έχει άλλη διάταξη, το σαζμάν με συγχρονιζέ είναι όπως όλα τα καθημερινά αυτοκίνητα
Νομίζω πως εννοώ dogleg, δηλαδή η πρώτη κάτω αριστερά (όπως τις m3 e30, αν δεν κάνω λάθος).
Εκτός και αν κάνω λάθος στην ορολογία...Πάντως η πρώτη βρίσκεται εκεί που στα 'κανονικά' αυτοκίνητα υπάρχει η δευτέρα!
*Φίλε charmak66 ,η 190Ε 2.5 - 16 έχει την πρώτη αριστερά και κάτω όπως περιγράφεις *
-
-
Αυτό είναι γκάζι
Ααααααχχχχχ -
Ναι, είναι γκάζι και σίγουρα παλιό, αλλά καθόλου άγνωστο. Το θέμα είναι να μη δείχνει ότι είναι γρήγορη. Και η 635 το δείχνει και με το παραπάνω .
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η ΜΒ είναι σαν τις ΗΠΑ, έχουν μόνο εχθρούς
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
Αρτέμης Μάτσaς forevaΚαι εμένα που μου αρέσουν δλδ πρέπει να νιώθω αρτέμης; φχαριστώ πολύ ρε παιδιά.... ( )
για τα σκυλοπόδαρα:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dog_leg_gearbox
Δώστε βάση στα αυτοκίνητα που αναφέρει!
WE LOVE WIKIPEDIA!Ευχαριστώ για το link Αρτέμη
-
Για να μπουνε όμως τα πράγματα λίγο σε προοπτική προβληματιστείτε στο εξής, μόλις είδα ενα επεισόδιο fifth gear οπου ο Tiff δοκίμαζε στη γνωστή τους πίστα μια Μ3 Ε30 και μια Integrale 16V.
Εϊπε τα καλύτερα σχόλια και για τα 2 (κυρίως για την Μ3) αλλα οι χρόνοι που έκανε με τα 2 άψογα συντηρημένα αυτοκίνητα ήταν πιο αργοί απο το χρονο ενός Colt CZT!
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
1984 BMW E24 M6 635 CSiΓενικά όλες οι 6άρες είναι σπάνιες στην Ελλάδα πόσο μάλλον η Μ.... Υπάρχει μια 'απλή' 633 ή 635 σε μαντρά στην Συγγρού πάντως για όποιον ενδιαφέρεται...
Ν. Van Orton: γουστάρω όνομα
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Γενικά όλες οι 6άρες είναι σπάνιες στην Ελλάδα πόσο μάλλον η Μ.... Υπάρχει μια 'απλή' 633 ή 635 σε μαντρά στην Συγγρού πάντως για όποιον ενδιαφέρεται...Δεν ήταν και μια στη βουλιαγμένης κάτω κάτω με μια ΚΑΡΑ-υποτιμητική ταμπέλα 9000Ε; Ακόμα πρέπει να είναι...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για να μπουνε όμως τα πράγματα λίγο σε προοπτική προβληματιστείτε στο εξής, μόλις είδα ενα επεισόδιο fifth gear οπου ο Tiff δοκίμαζε στη γνωστή τους πίστα μια Μ3 Ε30 και μια Integrale 16V.Εϊπε τα καλύτερα σχόλια και για τα 2 (κυρίως για την Μ3) αλλα οι χρόνοι που έκανε με τα 2 άψογα συντηρημένα αυτοκίνητα ήταν πιο αργοί απο το χρονο ενός Colt CZT!
Η αισθηση ειναι που χανεται,οσο περνουν τα χρονια.Ταχυτερα αυτοκινητα θα βγαινουν...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για να μπουνε όμως τα πράγματα λίγο σε προοπτική προβληματιστείτε στο εξής, μόλις είδα ενα επεισόδιο fifth gear οπου ο Tiff δοκίμαζε στη γνωστή τους πίστα μια Μ3 Ε30 και μια Integrale 16V.Εϊπε τα καλύτερα σχόλια και για τα 2 (κυρίως για την Μ3) αλλα οι χρόνοι που έκανε με τα 2 άψογα συντηρημένα αυτοκίνητα ήταν πιο αργοί απο το χρονο ενός Colt CZT!
Το έχω δει το επεισόδιο. Για την ιστορία κέρδισε η Integrale με 2 δέκατα του δλτ. διαφορά σε μία πίστα του ενώς λεπτού.
Πέταγε η Delta -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
1984 BMW E24 M6 635 CSi
Γενικά όλες οι 6άρες είναι σπάνιες στην Ελλάδα πόσο μάλλον η Μ.... Υπάρχει μια 'απλή' 633 ή 635 σε μαντρά στην Συγγρού πάντως για όποιον ενδιαφέρεται...
Ν. Van Orton: γουστάρω όνομα
*Thank you Mr. 993cc *8)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Alfa Romeo Sprint 1.7 QV:
Καρα-respect...! Εχω πάει βόλτα με μία τέτοια. Την έχει φίλος του πατέρα μου σε εργοστασιακή μορφή μετά από τόσα χρόνια.
Εδέησε δε να αγοράσει καινούρια Alfa (την GT) πριν ένα 3μηνο. -
-
Στο τόπικ υπάρχει και η λέξη φθηνό, η Maserati δε νομίζω να έχει σχέση εδώ.
Οσο για την αίσθηση στα νέα αυτοκίνητα νομίζω όλα σχετικά είναι.
-
Νομίζω ότι το topic πάει για 'σπάνια πουλιά'. Είπαμε φθηνό αγαπητοί μου.
Η 6άρα ήταν πολύ καιρό παρκαρισμένη επί της λ. Βουλιαγμένης στη Βούλα, αλλά την έχουν πάρει από εκεί. Κουκλάρα η συγκεκριμένη και σε υποφερτή κατάσταση.
Ρε ΙΚΕ, πώς είναι δυνατόν να κάνουν χειρότερο χρόνο από Colt; Αν έχεις μπει σε Ε30 Μ3, θα καταλάβεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ πιθανό. Ναι ρε, έχω μπει, να σκάσεις από τη ζήλια σου.
Παλιό άγνωστο γκάζι