-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα τι είναι αυτά που λες?
felleas αυτό τι είναι τώρα? Διαπίστωση της 'καταδίωξης' που υφίστανται οι 'Ιταλοί'???Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ!
Ούτε οι πρώτοι χριστιανοί δεν είχαν τέτοιο σύνδρομο καταδίωξης!Τι να πω?
Αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε,λυπάμαι!Για διάβασε αυτά γιατί μπορεί να μην τα πρόσεξες:
Οι 'αμερόληπτοι που θα κάνατε το ίδιο πράγμα αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση των AR και Spidey' γιατί δεν ανοίξατε κανένα τόπικ για τον Firebro?
Ευτυχώς που δεν έγινε θέμα επειδή οι δύο συγκεκριμένοι υποστηρίζουν τη γνωστή μάρκα.
Δεν υποννοώ τίποτα, το ΕΝΝΟΩ, είναι καθαρά οπαδικό το θέμα. Οποιοιδήποτε άλλοι 'βάρβαροι' να είχαν αποβληθεί -μπορεί και να ήταν ευχαριστημένοι- δεν θα είχε γίνει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ
Η απορία μου είναι πως συνεχίζουν να γράφουν κάποιοι χρήστες από τη στιγμή που δήλωσαν ότι φεύγουν/δεν ξαναγράφουν/δεν τους εκφράζει το φόρουμ
και σχολίασε αν θέλεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά έλεγα ότι θα είμαι ο επόμενος.
Ιταλός δεν είσαι κι εσύ αγόρι μου,
Φάτα τώραΚώστα τι είναι αυτά που λες?
felleas αυτό τι είναι τώρα? Διαπίστωση της 'καταδίωξης' που υφίστανται οι 'Ιταλοί'???Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ!
Αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε,λυπάμαι!ειρωνικό ήταν το σχόλιο προς το Κυαν.
Βέβαια δημιουργέι εντυπώσεις.....
Τεσπά...Δεν θέλουμε να το πιστευούμε
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κώστα τι είναι αυτά που λες?
Αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε,λυπάμαι!Για διάβασε αυτά γιατί μπορεί να μην τα πρόσεξες:
Οι 'αμερόληπτοι που θα κάνατε το ίδιο πράγμα αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση των AR και Spidey' γιατί δεν ανοίξατε κανένα τόπικ για τον Firebro?
Ευτυχώς που δεν έγινε θέμα επειδή οι δύο συγκεκριμένοι υποστηρίζουν τη γνωστή μάρκα.
Δεν υποννοώ τίποτα, το ΕΝΝΟΩ, είναι καθαρά οπαδικό το θέμα. Οποιοιδήποτε άλλοι 'βάρβαροι' να είχαν αποβληθεί -μπορεί και να ήταν ευχαριστημένοι- δεν θα είχε γίνει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ
Η απορία μου είναι πως συνεχίζουν να γράφουν κάποιοι χρήστες από τη στιγμή που δήλωσαν ότι φεύγουν/δεν ξαναγράφουν/δεν τους εκφράζει το φόρουμ
και σχολίασε αν θέλεις.
Τι να σχολιάσω Κώστα?!!
Σε κατηγορούν? Αισθάνεσαι αδικημένος? Αναφέρονται σε εσένα?Αφήστε το ρε παιδιά!
Δυστυχώς είμαι πολύ χαζός και δεν μπορώ να καταλάβω! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Η τιμωρία μόνο της μίας πλευράς απο τις δύο.Γιατί, ποια είναι η άλλη πλευρά; Δεν υπάρχει η άλλη πλευρά.
Στην προκειμένη περίπτωση η ευθύνη μοιράζεται ως εξής :
- Στα εν λόγω άτομα (ξέρω, ξέρω δεν είναι αυτοί το θέμα μας, απλά τους χρησιμοποιώ ως παράδειγμα) : 100%
- Σε όλους τους υπόλοιπους :0%.
Απλά πράγματα...
-
Κyan (Kώστα) λένε κάτι που δεν ισχύει;
Διαβάζοντας όλο το θέμα αυτή η αίσθηση σου δίνεται...και δεν ανήκω σε κανένα «στρατόπεδο»...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
(α)Το είπες μόνος σου αυτό που έγραψα στο αρχικό μου post... Ωραίος!
Για σένα δεν είχαν την ίδια ευθύνη για όσα συνέβησαν.... Σωστός! Οταν ο 'Α' παρενοχλεί και ειρωνεύει τον 'Β' για σένα φταίει ο 'Β'.... Ωραίος!Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν κάτι τέτοιο. Επειδή πιστεύουν αυτό που πιστεύεις και 'συ (το αντίθετο δηλαδή), κάνανε ό,τι κάνανε.
(β) Ναι, ναι, το βλέπω πως συμμορφώθηκαν... Μάλλον για σένα η έννοια της λέξης συμμόρφωση είναι διαφορετική.
Το αν συμμορφώθηκαν ή όχι άσε να το κρίνουν οι mods. Άμα θέλεις, ή άμα έχεις διαφωνίες, μπορείς να γίνεις και ΄συ moderator.
(γ) Για να μιλήσεις σε κάποιον πολλές φορές πρέπει να πέσεις στο επίπεδο του για να σε καταλάβει τι λες...
Αν και δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς το λες αυτό, πιστεύω ότι μερικές φορές δεν χρειάζεται να ασχολείσαι καν. Επίσης αυτό δεν αποτελέι άλλοθι για να αναπαράγεις την βλακεία και την ασημαντότητα (γενικά μιλάω)
Καλά κρασά!...
Επίσης...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι 'αμερόληπτοι που θα κάνατε το ίδιο πράγμα αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση των AR και Spidey' γιατί δεν ανοίξατε κανένα τόπικ για τον Firebro?Εδώ έχω άποψη!!!
Ο Firebro έκανε καθ έξιν και κατ επανάλιψιν προσωπικές επιθέσεις σε πάρα πολλά μέλη του φόρουμ (προσωπικά με έχει ενοχλήσει και μου έχει επιτεθεί όσο κανείς άλλος χρήστης, ή όλοι μαζί!! Και χωρίς να πω ΤΙΠΟΤΑ πολλές φορές!!!)
Του έγιναν άπειρες συστάσεις (ελάχιστες μπροστά στο πόσες θα έπρεπε!!!), δεν πήρε χαμπάρι ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!
Απορώ πως και τον ανεχτήκαμε τόσο καιρό!!
Αν ήταν να ανοίξω θέμα θα άνοιγα όχι γιατί τον έδιωξαν, αλλά γιατί ΔΕΝ τον έχουν διώξει ακόμα!!! (φυσικά όταν ήταν μέλος ακόμα!! )Τώρα για το παρόν θέμα δεν έχω λάβει θέση και ούτε πρόκειται, απλά γιατί δεν έχω γνώση του θέματος. Τα θέματα 'μουντιάλ' προσπαθώ να τα αποφεύγω.
Προσωπικά έχω δει ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ 'κακότροπες' δημοσιεύσεις στα θέματα που αφορούν ιταλικά μοντέλα, πολλές από αυτές στο στυλ 'άντε παιδιά, να το κάνουμε μπουρδέλο' (βλέπε όταν ζήταγαν να κλειδωθεί το θέμα της 159...), και όλες (ή η συντριπτική πλειοψηφία) όσες είδα πέρασαν στο ντούκου.
Αν το ίδιο (και χειρότερο για να δικαιολογεί αποβολές) έγινε σε θέματα που αφορούν γερμανικά μοντέλα δεν το γνωρίζω. Προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά όπως ξαναείπα ΠΡΟΣΠΑΘΩ να μην αντιλαμβάνομαι τέτοιες καταστάσεις, αποφεύγοντας τέτοια θέματα. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έλα ρε Νίκο. Διάσπαρτα ήταν τα σχόλια του τύπου 'τώρα θα μας την πέσουν οι κολλημένοι Alfisti με την ιστορία τους' με το παραμικρό. Να θυμίσω μήπως εκείνο το καημένο το Golf V R32, το οποίο μνημονευόταν σε ένα κάρο άσχετα θέματα μετά από τη διαφωνία αν είναι ετοιμοπαράδοτο ή όχι; Αυτό δεν ήταν πρόκληση προς τον Spidey_TS και μάλιστα κατ'επανάληψη;Για μένα πρόκληση είναι και η προσπάθεια να χρωματιστεί με οπαδισμό η πρόθεση του sado ενώ το θέμα κοντεύει να λήξει, παρά την αντίθετη δήλωσή του. Μάλλον εγώ είμαι ο επόμενος.
Ναι, είχα(με) άδικο για το R32! Ο οποιοσδήποτε να βγαινε και να γράφε ότι το Χ μοντέλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το παραγγείλεις (και να επιμένει χωρίς να έχει δίκιο) αντίστοιχη αντιμετώπιση θα είχε. Υπάρχουν τα αντικειμενικά και τα υποκειμενικά. Το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος που δεν παραδέχτηκε ΠΟΤΕ! Λάθη όλοι κάνουμε και τα παραδεχόμαστε, αλλά το 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ R32' (τη στιγμή που είχαν αρχίσει οι παραδόσεις ) είχε γίνει γραφικό.
Υπάρχει ήδη το 'δεδικασμένο' άλλων χρηστών που έχουν αποβληθεί κατά το παρελθόν (μόνιμα/προσωρινά) και δεν άνοιξε μύτη, όπως φυσικά και το ερώτημα το ποιοι άλλοι χρήστες έπρεπε να αποβληθούν μαζί με τους 2.
Από τη στιγμή που δηλώνεται ότι αποβλήθηκαν ΜΟΝΟ αυτοί (και όχι οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν αναφέρονται) είναι -για μένα- ξεκάθαρα οπαδικό το θέμα και να προστατεύσουμε τους 'δικούς μας'
Αυτά είναι τα δικά μου επιχειρήματα, ας μου ανατρέψει κάποιος με αντίστοιχα
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Προσωπικά έχω δει ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ 'κακότροπες' δημοσιεύσεις στα θέματα που αφορούν ιταλικά μοντέλα, πολλές από αυτές στο στυλ 'άντε παιδιά, να το κάνουμε μπουρδέλο' (βλέπε όταν ζήταγαν να κλειδωθεί το θέμα της 159...), και όλες (ή η συντριπτική πλειοψηφία) όσες είδα πέρασαν στο ντούκου.
Αν το ίδιο (και χειρότερο για να δικαιολογεί αποβολές) έγινε σε θέματα που αφορούν γερμανικά μοντέλα δεν το γνωρίζω. Προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά όπως ξαναείπα ΠΡΟΣΠΑΘΩ να μην αντιλαμβάνομαι τέτοιες καταστάσεις, αποφεύγοντας τέτοια θέματα.Ωπ... τι έπιασε ο παιχτάρας!!!
Οι υπόλοιποι ακόμα να το αντιληφθείτε?
ή μήπως είστε από αυτούς που συνέβαλαν στην μπουρδουκλοποίηση.... -
Στη σελίδα 14 είχα προτείνει να κλειδωθεί το topic αυτό.
Επανέρχομαι τώρα που φτάσαμε στην 24 με την ίδια πρόταση.
Σταματήστε επιτέλους να... σπέρνετε τη διχόνοια! Δεν οδηγεί πουθενά αυτό το πράγμα.
-
ποιος στελνει μωρε απειλητικα μυνηματα? συμβαινουν αυτα στο φορουμ ? χαχα
καλα μιλαμε οποιος στελνει απειλητικα μυνηματα πρεπει να ειναι πολυ -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι, είχα(με) άδικο για το R32! Ο οποιοσδήποτε να βγαινε και να γράφε ότι το Χ μοντέλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το παραγγείλεις (και να επιμένει χωρίς να έχει δίκιο) αντίστοιχη αντιμετώπιση θα είχε. Υπάρχουν τα αντικειμενικά και τα υποκειμενικά. Το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος που δεν παραδέχτηκε ΠΟΤΕ! Λάθη όλοι κάνουμε και τα παραδεχόμαστε, αλλά το 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ R32' (τη στιγμή που είχαν αρχίσει οι παραδόσεις ) είχε γίνει γραφικό.Δεν ξέρω αν είχατε δίκιο ή άδικο (ούτε υποστήριξα το δεύτερο) αλλά εσείς το κάνατε γραφικό μνημονεύοντάς το σε ένα κάρο θέματα.
Υπάρχει ήδη το 'δεδικασμένο' άλλων χρηστών που έχουν αποβληθεί κατά το παρελθόν (μόνιμα/προσωρινά) και δεν άνοιξε μύτη, όπως φυσικά και το ερώτημα το ποιοι άλλοι χρήστες έπρεπε να αποβληθούν μαζί με τους 2.
Από τη στιγμή που δηλώνεται ότι αποβλήθηκαν ΜΟΝΟ αυτοί (και όχι οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν αναφέρονται) είναι -για μένα- ξεκάθαρα οπαδικό το θέμα και να προστατεύσουμε τους 'δικούς μας'
Αυτά είναι τα δικά μου επιχειρήματα, ας μου ανατρέψει κάποιος με αντίστοιχα
Εγώ δεν είπα ότι πρέπει να αποβληθούν και άλλοι, ίσα-ίσα είπα πως δεν στοιχειοθετείται άλλη αποβολή ή οποιαδήποτε ποινή βάσει του κανονισμού. Αυτό που είπα είναι πως κάποιοι, κυρίως εσύ και ο Kid για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τσιγκλάγατε συνέχεια τους αποβληθέντες επιδεινώνοντας το κλίμα εναντίον τους, και δηλώνω πως θα το έλεγα αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα και είχατε αποβληθεί εσύ και ο Kid π.χ. και σας τσίγκλαγαν ιταλόφιλοι.
Ο FireBro δεν ήταν συμπαθής σε κανέναν και απ'όσα διάβασα στον Αντίλογο (στην F1 δεν μπαίνω) δεν τον τσίγκλησε κανείς.
Από κει και πέρα 'δεδικασμένο' δεν δέχομαι γιατί κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.
ΥΓ: avel, δεν σπέρνουμε τη διχόνοια, προσπαθούμε να συζητήσουμε γενναία αλλά και πολιτισμένα. Δεν υπάρχει λόγος κλειδώματος του θέματος βάσει κανονισμών. Ακούγονται απόψεις που αντανακλούν τη διανοητική/συναισθηματική κατάσταση κάποιων ανθρώπων και καλό είναι επιτέλους να εξωτερικευθούν. Καλό θα κάνει τελικά, πίστεψέ με.
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ποιος στελνει μωρε απειλητικα μυνηματα? συμβαινουν αυτα στο φορουμ ? χαχα
καλα μιλαμε οποιος στελνει απειλητικα μυνηματα πρεπει να ειναι πολυΈλα ντε!!!
Σε λίγο θα δούμε ρώσικη μαφία και Γιαγκούζα!!!Όποιος στέλνει απειλητικά πμ πρώτα θα έπρεπε να ντρέπεται, και μετά να ρίχνει χλέπες στον καθρέφτη!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
..Γιώργο, δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Συμφωνώ ότι ήταν ολόσωστη η αποπομπή του Firebro, απλά εδώ ρωτάω τους 'αμερόληπτους' χρήστες γιατί δεν άνοιξαν ένα αντίστοιχο topic τότε αφού θα έκαναν το ίδιο όποιος και να ταν στην θέση των alfisti.
EDIT : εδώ θα μου απαντήσει κάποιος ? http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 702#499702
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
..
Γιώργο, δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Συμφωνώ ότι ήταν ολόσωστη η αποπομπή του Firebro, απλά εδώ ρωτάω τους 'αμερόληπτους' χρήστες γιατί δεν άνοιξαν ένα αντίστοιχο topic τότε αφού θα έκαναν το ίδιο όποιος και να ταν στην θέση των alfisti.
εγω συμπαθουσα τον Φωταδερφο επειδη εχωνε και εκνευριζε τους αλλους και γελαγα, αλλα σιγα μην ανοιξω τοπικ να διαμαρτυρυθω, να χαλασω τη ζαχαρενια μου και να μαλωσω και με περιπου 50 μελη του φορουμ (ΤΣΕ ΒΑΛΕΕΕ)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εδώ ρωτάω τους 'αμερόληπτους' χρήστες γιατί δεν άνοιξαν ένα αντίστοιχο topic τότε αφού θα έκαναν το ίδιο όποιος και να ταν στην θέση των alfisti.Αυτό είναι σοφιστεία.-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν ξέρω αν είχατε δίκιο ή άδικο (ούτε υποστήριξα το δεύτερο) αλλά εσείς το κάνατε γραφικό μνημονεύοντάς το σε ένα κάρο θέματα.'To χορτάρι είναι πράσινο', σωστό ή λάθος; Σωστό,
'όχι αδύνατον, είναι ΚΟΚΚΙΝΟ δεν ξέρετε τι λέτε, είσαστε ΟΛΟΙ λάθος είναι ΚΟΚΚΙΝΟ'
και συνεχίζεται επ' άπειρον... ποια θα ήταν η αντιμετώπιση;
Εγώ δεν είπα ότι πρέπει να αποβληθούν και άλλοι, ίσα-ίσα είπα πως δεν στοιχειοθετείται άλλη αποβολή ή οποιαδήποτε ποινή βάσει του κανονισμού. Αυτό που είπα είναι πως κάποιοι, κυρίως εσύ και ο Kid για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τσιγκλάγατε συνέχεια τους αποβληθέντες επιδεινώνοντας το κλίμα εναντίον τους, και δηλώνω πως θα το έλεγα αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα και είχατε αποβληθεί εσύ και ο Kid π.χ. και σας τσίγκλαγαν ιταλόφιλοι.
Ο FireBro δεν ήταν συμπαθής σε κανέναν και απ'όσα διάβασα στον Αντίλογο (στην F1 δεν μπαίνω) δεν τον τσίγκλησε κανείς.
Από κει και πέρα 'δεδικασμένο' δεν δέχομαι γιατί κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.
ΥΓ: avel, δεν σπέρνουμε τη διχόνοια, προσπαθούμε να συζητήσουμε γενναία αλλά και πολιτισμένα. Δεν υπάρχει λόγος κλειδώματος του θέματος βάσει κανονισμών. Ακούγονται απόψεις που αντανακλούν τη διανοητική/συναισθηματική κατάσταση κάποιων ανθρώπων και καλό είναι επιτέλους να εξωτερικευθούν. Καλό θα κάνει τελικά, πίστεψέ με.
μα δεν αναφέρομαι σε δικά σου γραπτά! άλλος έγραψε (θες να σχολιάσω και τι άλλο έγραψε; ) ότι πρέπει να αποβληθούν κι άλλοι!
-
ποιοι είναι αυτοί; (καμία απάντηση μέχρι τώρα)
-
για ποιο λόγο; (έβρισαν; ειρωνεύτηκαν; ψεύτικα στοιχεία; )
-
ποιος έστειλε απειλητικά/υβριστικά pm; (και σε μένα -ανάξιο σχολιασμού)
-
Ποιος τσιγκλησε για να δημιουργηθεί ΝΕΟ θέμα 'rubbish VW'; (από το πουθενά!
-
Σκέψου το ανάποδο και τι αντιμετώπιση θα υπήρχε, 'Rubbish Alfa!'
-
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Χάρηκες μεγάλε;Μόνο και μόνο για σένα θα είμαι εδώ για να σου την σπάω!
Κώστα μίλησες σωστά αλλά ποιος σε ακούει;
θες πραγματικά να σου απαντήσω;
και τι θα θεωρηθεί η απάντηση;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
εδώ ρωτάω τους 'αμερόληπτους' χρήστες γιατί δεν άνοιξαν ένα αντίστοιχο topic τότε αφού θα έκαναν το ίδιο όποιος και να ταν στην θέση των alfisti.
Αυτό είναι σοφιστεία.-
Και αυτό εδώ σοφιστεία είναι?
Αν όχι, γιατί δεν έχω πάρει ΜΙΑ ξεκάθαρη απάντηση αλλά μόνο μισόλογα? -
ZHTO OI MODERATORS TON 4TF.........
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!