-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι 'αμερόληπτοι που θα κάνατε το ίδιο πράγμα αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση των AR και Spidey' γιατί δεν ανοίξατε κανένα τόπικ για τον Firebro?ΕΣΥ γιατι δεν άνοιξες?
Γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις? -
Εγώ ξέρετε τι βλέπω εδώ μέσα; Για μια ακόμη φορά, η πολλή δημοκρατία βλάπτει, γιατι ο Έλληνας έχει άποψη για όλα!
Αν ήμασταν στο clubfiesta.gr ας πούμε, οι τύποι θα είχαν αποβληθεί δια παντός απ' την αρχή και κανείς δεν θα έκανε τέτοια συζήτηση, γιατί κάθε τέτοιο θέμα θα αποτελούσε λόγο διαγραφής!
Αλλά εδώ μέσα, έχουμε βρει ελαστική την κατάσταση και κάνουμε αυτές τις γελοιότητες! Αν τους είχαμε και μπροστά μας τους mod, θα τους δέρναμε κιόλας, όπως κάνουν όλοι οι σωστοί Έλληνες σε διαιτητές, αστυνομικούς, ακόμα και δημόσιους υπαλλήλους, γενικότερα σε όποιον έχει διαφορετική άποψη! Γιατί 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;' 'Εμένα θα αποβάλλεις ΡΕ;' κτλ κτλ...
Ειδικά εσύ Σπύρο, που είσαι παλιός χρήστης και έχεις μία άποψη, πώς ασχολείσαι με τέτοια πράγματα;
Αντί να προσπαθούμε να κάνουμε αυστηρότερη την κατάσταση, ώστε να μπορούμε να συζητάμε εδώ μέσα για όσα μας ενδιαφέρουν, επιθυμούμε να την κάνουμε ακόμα πιο χαλαρή; Εκκλησία του Δήμου χωρίς κανόνες θα ήταν εδώ, χάβρα Ιουδαίων!
Δεν νομίζετε ότι τράβηξε πολύ το αστείο αυτό;
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Οι 'αμερόληπτοι που θα κάνατε το ίδιο πράγμα αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση των AR και Spidey' γιατί δεν ανοίξατε κανένα τόπικ για τον Firebro?
ΕΣΥ γιατι δεν άνοιξες?
Γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις?Εγώ δεν είπα ότι είμαι αμερόληπτος και ότι θα άνοιγα topic αν έφευγε κάποιος..
Απάντησε στην ερώτηση μου σε παρακαλώ και μην προσπαθείς να την αποφύγεις.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ ξέρετε τι βλέπω εδώ μέσα; Για μια ακόμη φορά, η πολλή δημοκρατία βλάπτει, γιατι ο Έλληνας έχει άποψη για όλα!Αν ήμασταν στο clubfiesta.gr ας πούμε, οι τύποι θα είχαν αποβληθεί δια παντός απ' την αρχή και κανείς δεν θα έκανε τέτοια συζήτηση, γιατί κάθε τέτοιο θέμα θα αποτελούσε λόγο διαγραφής!
Αλλά εδώ μέσα, έχουμε βρει ελαστική την κατάσταση και κάνουμε αυτές τις γελοιότητες! Αν τους είχαμε και μπροστά μας τους mod, θα τους δέρναμε κιόλας, όπως κάνουν όλοι οι σωστοί Έλληνες σε διαιτητές, αστυνομικούς, ακόμα και δημόσιους υπαλλήλους, γενικότερα σε όποιον έχει διαφορετική άποψη! Γιατί 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;' 'Εμένα θα αποβάλλεις ΡΕ;' κτλ κτλ...
Ειδικά εσύ Σπύρο, που είσαι παλιός χρήστης και έχεις μία άποψη, πώς ασχολείσαι με τέτοια πράγματα;
Αντί να προσπαθούμε να κάνουμε αυστηρότερη την κατάσταση, ώστε να μπορούμε να συζητάμε εδώ μέσα για όσα μας ενδιαφέρουν, επιθυμούμε να την κάνουμε ακόμα πιο χαλαρή; Εκκλησία του Δήμου χωρίς κανόνες θα ήταν εδώ, χάβρα Ιουδαίων!
Διαφωνώ. Δεν είμαστε ούτε παιδονόμοι ούτε επιλοχίες για να επιβάλλουμε την τάξιν. Μια παρέα είμαστε όλοι και έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Σε μια παρέα αν κάποιος πει κάτι άκομψο θα του χώσεις μπουκέτο με τη μία;
Και αν μιλάγαμε πρόσωπο με πρόσωπο σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Απάντησε στην ερώτηση μου σε παρακαλώ και μην προσπαθείς να την αποφύγεις.
Προσωπικά ούτε που τον ξέρω τον κύριο, βλέπεις διαβάζω ότι με ενδιαφέρει...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Βέβαια, είναι διαφορετικό να είσαι mod...ts,ts,ts...Γιατί το παίρνεις προσωπικά?
(ρητωρική ερώτηση)Ξέρω, ξέρω, δεν συμφωνείς με αυτά που γράφω περί moderating...
Βλέπεις?Καταλαβαίνεις -και είναι λογικό- τα πράγματα με βάση αυτά που έχεις στο μυαλό σου felleas!
Οι διαφορετικότητα, που λέω, δεν αναφέρεται σε 'απλούς' χρήστες και σε 'mods'...προς Θεού!
Αναφέρομαι στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Και θεωρώ ότι είναι καλό.Οσον αφορά στο moderating,οχι. Δεν νομίζω ότι έχουμε άλλη άποψη.
Είναι εντελώς διαφορετικά τα διάφορα Φόρουμ. Το καθένα θέλει άλλη αντιμετώπιση.Θα προσπαθήσω να τα γράφω πιο αναλυτικά για να μην γίνονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ ξέρετε τι βλέπω εδώ μέσα; Για μια ακόμη φορά, η πολλή δημοκρατία βλάπτει, γιατι ο Έλληνας έχει άποψη για όλα!
Αν ήμασταν στο clubfiesta.gr ας πούμε, οι τύποι θα είχαν αποβληθεί δια παντός απ' την αρχή και κανείς δεν θα έκανε τέτοια συζήτηση, γιατί κάθε τέτοιο θέμα θα αποτελούσε λόγο διαγραφής!
Διαφωνώ. Δεν είμαστε ούτε παιδονόμοι ούτε επιλοχίες για να επιβάλλουμε την τάξιν. Μια παρέα είμαστε όλοι και έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Σε μια παρέα αν κάποιος πει κάτι άκομψο θα του χώσεις μπουκέτο με τη μία;
Και αν μιλάγαμε πρόσωπο με πρόσωπο σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Μα... μήπως δεν κατάλαβες τι έγραφα;;;
-
Απο την αρχή το θέμα μας είναι αυτή η αντιμετώπιση των mods και όχι η αποβολή των 2 μελών.
Εγράψα στο πρώτο μου ποστ σε αυτό τοπικ ότι το φόρουμ έχει αρχίζει και χάνει τον χαρακτήρα του, ιδιαίτερα στα τεχνικά θέματα.
Εκεί έγκειτε το πρόβλημα κατ'εμέ και γιαυτό κάθομαι και γράφω.
Δεν έχω καμιά διαθέση να ''την πω'' σε κάποιον.
οτι παρεξήγηση δημιουργήθηκε γιατί ΌΛΟΙ νομίζουν ότι κάθομαι και γράφω ως Ιταλοφίλος εδώ συντελέσαν και μερικοί mod.
ΔΕΝ είναι έτσι, ΔΕΝ έγραψα επειδή BANάρατε Ιταλούς εδώ.
Απλά επειδή με αυτούς ασχολούμε αυτούς έτυχε να παρακολουθώ και να διαβάζω.
ΔΕΝ ξέρω τι κάνατε με άλλους χρήστες αλλού, παρα μόνο στα θέματα που παρακολουθώ, και που όντως πάλι κατ΄εμέ δεν γίνεται σωστή διαχέιριση.Αυτό είναι το θέμα ΜΟΥ.
-
Ευτυχώς που δεν έγινε θέμα επειδή οι δύο συγκεκριμένοι υποστηρίζουν τη γνωστή μάρκα.
Δεν υποννοώ τίποτα, το ΕΝΝΟΩ, είναι καθαρά οπαδικό το θέμα. Οποιοιδήποτε άλλοι 'βάρβαροι' να είχαν αποβληθεί -μπορεί και να ήταν ευχαριστημένοι- δεν θα είχε γίνει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ
Η απορία μου είναι πως συνεχίζουν να γράφουν κάποιοι χρήστες από τη στιγμή που δήλωσαν ότι φεύγουν/δεν ξαναγράφουν/δεν τους εκφράζει το φόρουμ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν υποννοώ τίποτα, το ΕΝΝΟΩ, είναι καθαρά οπαδικό το θέμα. Οποιοιδήποτε άλλοι 'βάρβαροι' να είχαν αποβληθεί -μπορεί και να ήταν ευχαριστημένοι- δεν θα είχε γίνει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣΠώς είσαι σίγουρος γι'αυτό; Ειπώθηκε πως το θέμα δεν ήταν το ban των δύο αλλά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια αντίδραση προς την άλλη κατεύθυνση. Ο sado τουλάχιστον το δήλωσε ξεκάθαρα, εσύ γιατί υποστηρίζεις πως λέει ψέμματα; Νομίζω πως χρωστάς μια τεκμηρίωση.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν υποννοώ τίποτα, το ΕΝΝΟΩ, είναι καθαρά οπαδικό το θέμα. Οποιοιδήποτε άλλοι 'βάρβαροι' να είχαν αποβληθεί -μπορεί και να ήταν ευχαριστημένοι- δεν θα είχε γίνει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ
Πώς είσαι σίγουρος γι'αυτό; Ειπώθηκε πως το θέμα δεν ήταν το ban των δύο αλλά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια αντίδραση προς την άλλη κατεύθυνση. Ο sado τουλάχιστον το δήλωσε ξεκάθαρα, εσύ γιατί υποστηρίζεις πως λέει ψέμματα; Νομίζω πως χρωστάς μια τεκμηρίωση.
Από το ότι δεν έγινε κάτι ανάλογο για τον χρήστη Firebro. Είναι ξεκάθαρο νομίζω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πώς είσαι σίγουρος γι'αυτό; Ειπώθηκε πως το θέμα δεν ήταν το ban των δύο αλλά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια αντίδραση προς την άλλη κατεύθυνση. Ο sado τουλάχιστον το δήλωσε ξεκάθαρα, εσύ γιατί υποστηρίζεις πως λέει ψέμματα; Νομίζω πως χρωστάς μια τεκμηρίωση.
Από το ότι δεν έγινε κάτι ανάλογο για τον χρήστη Firebro. Είναι ξεκάθαρο νομίζω.
Προκαλούσε κανείς τον FireBro τόσο πολύ και επίμονα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Προκάλεσε κανείς τον FireBro τόσο πολύ;
Γιατι προκάλεσε κανείς τους 2 Κώστα?
προειδοποιήσεις έγιναν και προς τις δύο πλευρές και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο!
Δεν αντιλαμβάνομαι το 'προκάλεσε'?
Τι είναι για τους προκαλέσει κάποιος? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι είναι για τους προκαλέσει κάποιος?Έλα ρε Νίκο. Διάσπαρτα ήταν τα σχόλια του τύπου 'τώρα θα μας την πέσουν οι κολλημένοι Alfisti με την ιστορία τους' με το παραμικρό. Να θυμίσω μήπως εκείνο το καημένο το Golf V R32, το οποίο μνημονευόταν σε ένα κάρο άσχετα θέματα μετά από τη διαφωνία αν είναι ετοιμοπαράδοτο ή όχι; Αυτό δεν ήταν πρόκληση προς τον Spidey_TS και μάλιστα κατ'επανάληψη;
Για μένα πρόκληση είναι και η προσπάθεια να χρωματιστεί με οπαδισμό η πρόθεση του sado ενώ το θέμα κοντεύει να λήξει, παρά την αντίθετη δήλωσή του. Μάλλον εγώ είμαι ο επόμενος.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τι είναι για τους προκαλέσει κάποιος?Έλα ρε Νίκο. Διάσπαρτα ήταν τα σχόλια του τύπου 'τώρα θα μας την πέσουν οι κολλημένοι Alfisti με την ιστορία τους' με το παραμικρό. Να θυμίσω μήπως εκείνο το καημένο το Golf V R32, το οποίο μνημονευόταν σε ένα κάρο άσχετα θέματα μετά από τη διαφωνία αν είναι ετοιμοπαράδοτο ή όχι; Αυτό δεν ήταν πρόκληση προς τον Spidey_TS και μάλιστα κατ'επανάληψη;
Για μένα πρόκληση είναι και η προσπάθεια να χρωματιστεί με οπαδισμό η πρόθεση του sado ενώ το θέμα κοντεύει να λήξει, παρά την αντίθετη δήλωσή του.
Και λοιπόν?
Βιάστηκαν να αποδείξουν ότι ήταν κολλημένοι alfisti?Και το θέμα εδω είναι αν καλώς αποβλήθηκαν οι 2 χρήστες μετά από τις επανειλημένες προειδοποιήσεις?
Τα υπόλοιπα περί Alfisti,VAG, προκλήσεις κλπ ποιό ακριβώς νόημα έχουν? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και το θέμα εδω είναι αν καλώς αποβλήθηκαν οι 2 χρήστες μετά από τις επανειλημένες προειδοποιήσεις?Δε νομίζω να το αμφισβήτησε κανείς αυτό. Ούτε οι sado, felleas, πόσο μάλλον εγώ που συμφώνησα.
Τα υπόλοιπα περί Alfisti,VAG, προκλήσεις κλπ ποιό ακριβώς νόημα έχουν?
Να ρωτήσεις τον sado που άνοιξε το θέμα ρωτώντας ακριβώς αυτό.
Αν θέλεις την άποψή μου να στην πω: Οι προκλήσεις (flame-baiting) σαφώς δεν αντιβαίνουν τον κανονισμό του φόρουμ, είναι όμως αγενείς και εκνευριστικές. Αν δε είναι εκτός θέματος και έχουν στόχο ένα χρήστη ο οποίος τελεί υπο δυσμένεια τότε εύκολα μπορεί κάποιος να τους προσάψει πρόθεση να οδηγηθεί ο χρήστης αυτός σε εκτροχιασμό με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Θα μου πεις 'έτσι παίζεται αυτό το παιχνίδι, σύμφωνα με τους κανονισμούς και δεν έχουν λόγο παρέμβασης οι moderators' και δεν μπορώ να διαφωνήσω. Αλλά εμένα δε μου αρέσουν αυτά τα 'ψυχολογικά παιχνιδάκια' (mind games) εις βάρος ανθρώπων και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω σαφές αυτό. Δεν θέλω το φόρουμ να γίνει αγέλη λύκων ούτε θα ήθελα να βρεθώ στη θέση να 'κοιτάω πίσω από τον ώμο μου' συνέχεια μήπως κάποιος με έχει βάλει στόχο. Και μιλάβω για τον τρόπο που αισθάνεται κάποιος και όχι για το τι τελικά συμβαίνει.
Τέλος, όποιος χάνει την ψυχραιμία του όταν του στήνουν τέτοιες παγίδες σίγουρα τελικά θα χάσει το παιχνίδι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι κολλημένος, μονάχα λιγότερο ψύχραιμος απ'ό,τι χρειάζεται. Αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος για να τον αφορίσεις μονόπλευρα, επιβραβεύοντας έτσι ουσιαστικά αυτούς που τον παγίδευσαν.
Αυτή είναι η προσωπική άποψή μου ως kyan και όχι ως moderator. Ένας moderator δεν μπορεί να έχει δική του άποψη, ένας άνθρωπος όμως πρέπει να έχει.
-
Κωστα πάντως ο συγκεκριμένος χρήστης (άλφα ρομέο) είχε εριστική στάση μερικές φορές και σε ανθρώπους που ουδέποτε τον προκάλεσαν. Ακομα και αν πάρουμε ως γεγονός ότι κάποιοι τους προκαλούσαν (αν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία, γιατί 'προκαλουσαν' μόνο αυτούς και όχι άλλους άραγε?) και αυτό τους έφερνε σε μια θέση άμυνας, ας πούμε, όπου γι απάντηση γινοντουσαν και αυτοι εριστικοί, σε μερικά θέματα δεν υπήρχε δικαιολογία για την στάση τους.
Η δικαιολογία 'ειναι αλφιστι γιαυτο τους την πέφτουν' δεν στεκει από μονη της. Ειναι κομπλεξικό να θεωρείται κάτι τετοιο σαν γεγονος και αφελές. Ειδικά σε ενα φόρουμ όπου σε οποιαδηποτε ψηφοφορία οι άλφα βγαίνουν πρώτες! Κατι κρυβεται από πίσω λοιπόν! Και όπως ξερεις υπάρχει πάντα δραση αντίδραση! Γιατι θεωρείς ότι οι συγκεκριμένοι έκαναν αυτα ως αποτελεσμα αντίδρασης και όχι ότι η δράση τους έφερνε την αντίδραση απο τους υπόλοιπους λοιπον?
-
Εχώ παρατηρήσει πως, ως επί το πλείστον τουλάχιστον, στα fora διαγράφονται κατά κανόνα μέλη τα οποία έχουν μια εντυπωσιακή 'ευχέρεια' στο να επιτίθενται με απευθυνόμενες σε προσωπικό τόνο ύβρεις απέναντι σε άλλα μέλη.
Όταν δηλαδή πραγματοποιούνται, σε τακτική βάση, επιθέσεις σε **πρόσωπα **και όχι σε επιχειρήματα. Υπάρχει, π.χ., μια σαφής διαφοροποίηση ανάμεσα στο να πεις πως η Renault είναι απαράδεκτη μάρκα, και στο να αποκαλέσεις κάποιον ηλίθιο που του αρέσουν τα Renault, σωστά;
Εάν λοιπόν οι διαγραφθέντες επέδειξαν ιδιαιτέρως επιθετική σε προσωπικό τόνο συμπεριφορά, και δη επαναλαμβόμενα με ποικίλους 'αποδέκτες', τότε καλώς έγινε ό, τι έγινε, αφού είναι **υποχρέωση **των διαχειριστών να στηλιτεύουν τέτοιες συμπεριφορές.
Ειδάλλως, και μόνο τότε, κάθε αντίδραση είναι δικαιολογημένη.
Τέλος, αν μου επιτρέπουν οι περισσότερο έμπειροι εδώ μέσα, θα παρατηρήσω πως στον λίγο χρόνο που συμμετέχω στο εν λόγω forum έχω διαπιστώσει μια αρκετά διαλλακτική προσέγγιση στο ζήτημα της διαχείρισης, καθώς, όπως πολύ σωστά διατυπώθηκε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, σε άλλα fora θα είχε πέσει βαρύς ο πέλεκυς σε ουκ ολίγα μέλη.
-
οκ... έκατσα και διάβασα και τις 20 σελίδες γύρω από το θέμα αυτό...
κουράστηκα αλλά τα κατάφερα...
ας ξεφουσκώσει σιγά σιγά το θέμα παιδια... πολύ κράτησε.. στην τελική κάθε ομάδα χρειάζεται πειθαρχία αλλιώς καταλήγει μπάχαλο.... για τα παιδιά που διαγράφησαν η απομακρύνθηκαν προσωρινά λυπάμαι όπως θα λυπόμουν για κάθε μέλος που καταλήγει έτσι.. πάντως δεν μου λένε τίποτα απολύτως φράσεις του τύπου εγώ έχω προσφέρει τόσα ενω εσυ τόσα...
έχετε ιδέα πόση ώρα μου τρώει να διαβάσω τα ποστ σας? και ας μην το ξέρετε το οτι κάθομαστε πολλοί και με ενδιαφέρον και τα διαβάζουμε αν μη τι άλλο σημαίνει ότι συμμετέχουμε, έστω και με το να μην λέμε λαλακίες που κανένα νόημα δεν έχουν, ακόμα και αυτό κέρδος για όλους μας είναι...
σε τελική ανάλυση ο φανατισμός γύρω από οτιδήποτε δεν βοήθησε ποτέ κανέναν...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
... Ειδικά σε ενα φόρουμ όπου σε οποιαδηποτε ψηφοφορία οι άλφα βγαίνουν πρώτες! Κατι κρυβεται από πίσω λοιπόν! Και όπως ξερεις υπάρχει πάντα δραση αντίδραση! Γιατι θεωρείς ότι οι συγκεκριμένοι έκαναν αυτα ως αποτελεσμα αντίδρασης και όχι ότι η δράση τους έφερνε την αντίδραση απο τους υπόλοιπους λοιπον?Ρε Funis θα μας τρελλάνεις!
Οι Alfa βγαίνουν πρώτες σχεδόν σε όλα τα περιοδικά, το ότι βγήκαν σε ένα φορούμ σημαίνει για εσένα ότι υπάρχει κάποιο conspirasy από πίσω?
Αν είναι δυνατόν!Θα μπορούσαν να αναφέρω και εγώ άλλα δημοψηφίσματα όπου συμβαίνει το αντιθέτο έλεως!!!
Πάντως αυτό για τις ψηφοφορίες που γράφεις είναι άτοπο για εμένα...
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!