-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ο οδηγός Nissan Primera 1ης γενιάς.
Πεζός περίμενα στο πεζοδρόμιο μπροστά από ένα περίπτερο κάποιο γνωστό μου.
Ο οδηγός του Nissan βγήκε από το αμάξι, πήγε στο περίπτερο, ψώνισε, ξαναμπήκε στο αμάξι και θεώρησε λογικό να βγάλει τα περιτυλίγματα από αυτά που αγόρασε και να τα πετάξει μπροστά μου.
Του λέω λοιπόν εγώ με ειρωνικό ύφος: 'Είσαι καλός εσύ!'
Δε μου απαντάει τίποτα παρά γνέφει συγκαταβατικά και συνεχίζει το έργο του.
Εκεί βίδωσα περισσότερο, έπιασα ό,τι είχε πετάξει και τα πέταξα πάνω στο αυτοκίνητό του.
Αυτός, προφανώς εκνευρισμένος, πήγε να ξεκινήσει χωρίς να ελέγξει τους καθρέφτες του και παραλίγο να πέσει πάνω του ένα αυτοκίνητο.
Του λέω λοιπόν πάλι με ειρωνικό ύφος: 'Είσαι και καλός οδηγός εσύ!'
Μου γνέφει πάλι συγκαταβατικά και φεύγει, χωρίς φυσικά να ασχολείται με τα σκουπίδια που είχε ρίξει κάτω στο δρόμο.
Τι να πω;
Ίσως ήμουν προκλητικός και εγώ αλλά αν τα έκανε αυτά κάποιος μπροστά σας πιστεύω ότι θα εκνευριζόσασταν το ίδιο εύκολα.Προσωπικα σε αναλογες περιπτωσεις δεν λεω τιποτε ....διοτι αν του πω κατι και μου την 'πει', θα πλακωθουμε και δεν εχω καμια διαθεση.
ΥΣ. το ξερω- τοξερω εχω προβλημα με τα νευρα μου.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
............
Αν μου το έλεγε χωρίς να έχω κάνει κάτι, όντως θα θεωρούσα ότι είναι τρελός που έχει ξεφύγει από το Δαφνί. Σε μια αντίστοιχη περίπτωση όμως θα έλεγα του άλλου ότι έχει δίκιο και θα έβγαινα να μαζέψω αυτά που θα είχα πετάξει (πάντα υποθετικά μιας και δεν πετάω στο δρόμο σκουπίδια και δε γνωρίζω ποια θα ήταν η γενικότερη συμπεριφορά μου ως άνθρωπος αν συνήθιζα να το κάνω)Μα για να πετάει ο άλλος σκουπίδια,το θεωρεί φυσιολογικό,άρα δεν μπορεί να καταλάβει το λάθος του!
Οπότε οι παρατηρήσεις σου είναι κεραυνός εν αιθροία! -
Σάββατο βράδυ, παρκάρουμε το panda σε μικρό δρόμο του χαλανδρίου, μπροστά στο πάρκινγκ των φίλων που επισκεπτόμαστε - και αφού προηγουμένως μας είπαν εκείνοι να παρκάρουμε εκεί. Μετά από κάνα τρίωρο, κατεβαίνουμε να φύγουμε, ο αριστερός υαλοκαθαριστήρας σηκωμένος όρθιος. 'Κάποιος καλός άνθρωπος θα τον σήκωσε, φαίνεται, για να μην κολλήσει στο τζάμι, τώρα με την παγωνιά', σκέφτηκα ο αφελής. Αμ δε, κάποιο λαλακισμένο είχε τραβήξει όλο το μπράτσο, και είχε ξηλώσει όλο το μηχανισμό, από τον αφαλό μέχρι το μοτεράκι. Κόστος ανταλλακτικού: 70 ευρώ
-
Πραγματικό ζώο:
Σκύλος ανεβασμένος πάνω στην BMW (στο καπώ και στην οροφή). Αποτέλεσμα μικρό βούλιαγμα στον ουρανό και κάμποσες γρατζουνιές. Ευτυχώς χάρη στο χρώμα του αυτοκινήτου (ή ίσως στην καλύτερη μπογιά) δεν φαίνονται πολύ. Γιατί στο Fiat (που έχει και πολύ κεκλιμένο καπώ και δεν μπόρεσε να ανέβει και είναι και μπλε σκούρο) το χρώμα με τις γρατζουνιές από τα νύχια έχει φύγει τελείως και φαίνεται το αστάρι. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
............
Αν μου το έλεγε χωρίς να έχω κάνει κάτι, όντως θα θεωρούσα ότι είναι τρελός που έχει ξεφύγει από το Δαφνί. Σε μια αντίστοιχη περίπτωση όμως θα έλεγα του άλλου ότι έχει δίκιο και θα έβγαινα να μαζέψω αυτά που θα είχα πετάξει (πάντα υποθετικά μιας και δεν πετάω στο δρόμο σκουπίδια και δε γνωρίζω ποια θα ήταν η γενικότερη συμπεριφορά μου ως άνθρωπος αν συνήθιζα να το κάνω)Μα για να πετάει ο άλλος σκουπίδια,το θεωρεί φυσιολογικό,άρα δεν μπορεί να καταλάβει το λάθος του!
Οπότε οι παρατηρήσεις σου είναι κεραυνός εν αιθροία!Hippie talk! Όλοι οι liberals μας έχετε ζαλίσει με την προστασία του περιβάλλοντος
-
..... γιός ο οδηγός με το 'παπάκι' που θεώρησε σωστό να κινήτε πάνω στη διαχωριστική γραμμή στη Βεΐκου εμποδίζοντας (η ταχυτητά του δε ξεπερνούσε τα 40χ.α.ω.) με αυτό το τρόπο όσους κινούντο και στις δυο λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία) .
'Φυσικά' της .... ο γιός δεν έδινε καν σημασία στο σινιάλο που του έκανα ούτε και στη κόρνα που με ανάγκασε να χρησιμοποιήσω μπας και φιλοτιμηθεί και δώσει χώρο για να περάσουμε.
'Φυσικά' το βράδι θα λέει με τους φίλους του ότι πάντα φταίει το αυτοκίνητο κ.λ.π. .Δε θέλω να ξεκινήσω 'πόλεμο' αυτοκινήτου - δικύκλου αλλά κάποιες φορές οι αναβάτες ξεπερνούν τα όρια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε θέλω να ξεκινήσω 'πόλεμο' αυτοκινήτου - δικύκλου αλλά κάποιες φορές οι αναβάτες ξεπερνούν τα όρια.Πρέπει να ξεχωρίσεις τα δίκυκλα σε μηχανές και παπάκια, τα τελευταία είναι αυτά που συνήθως δημιουργούν πρόβλημα - οι μεγάλες μηχανές σχεδόν ποτέ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δε θέλω να ξεκινήσω 'πόλεμο' αυτοκινήτου - δικύκλου αλλά κάποιες φορές οι αναβάτες ξεπερνούν τα όρια.
Πρέπει να ξεχωρίσεις τα δίκυκλα σε μηχανές και παπάκια, τα τελευταία είναι αυτά που συνήθως δημιουργούν πρόβλημα - οι μεγάλες μηχανές σχεδόν ποτέ.
Οι 'στόκοι' επιβαίνουν ή αναβαίνουν σ' οποιοδήποτε τροχοφόρο, οπότε ο ανωτέρω διαχωρισμός (...?) θα αδικούσε τους έλλογους 'παπάκηδες'...
Τα καθίκια που κλέβουν τις θέσεις της γειτονιάς, όταν βγαίνουν με το κωλάμαξό τους το 'σαββατόβραδο' για να πάνε άνετα στις 'βισοοβανδήδες' και να μην χάσουν και τη 'θεσούλα' απέναντι από το σπιτάκι τους, τις κλέβουν βάζοντας παράλληλα με το πεζοδρόμιο (αντί, το προφανές, κάθετα) τη μηχανή ή/και το παπί τους, οι θρασείς που κλείνουν το πεζοδρόμιο πλάτους 2 μέτρων το κάνουν είτε με τη μηχανή είτε με το παπί τους (ή το σκούτερ τους ή το ...Smart τους ). Παιδεία μάς χρειάζεται, όχι διαχωρισμοί ανάμεσα σε καλούς, κακούς και άσχημους... -
Ζώο ένας τύπος σχετικά κοντά στο σπίτι μου που αγόρασε ένα σούπερ ουάου Golf FSI και πιάνει δύο θέσεις ανάμεσα σε αυτοκίνητα που δεν κινούνται τον τελευταίο μήνα με ένα παπί τοποθετημένο οριζόντια. Παρκάρει το αμάξι στη μέση με 2 μέρα απόσταση από κάθε αυτοκίνητο και την άλλη μέρα το παπί πάλι εκεί. Δύσκολα θα γλιτώσει τη χαρακιά έτσι και το συνεχίσει (όχι από εμένα, υπάρχουν κάποιοι στη γειτονιά που είναι 'ενεργοί πολίτες' σε τέτοιες περιπτώσεις ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ζώο ένας τύπος σχετικά κοντά στο σπίτι μου που αγόρασε ένα σούπερ ουάου Golf FSI και πιάνει δύο θέσεις ανάμεσα σε αυτοκίνητα που δεν κινούνται τον τελευταίο μήνα με ένα παπί τοποθετημένο οριζόντια. Παρκάρει το αμάξι στη μέση με 2 μέρα απόσταση από κάθε αυτοκίνητο και την άλλη μέρα το παπί πάλι εκεί. Δύσκολα θα γλιτώσει τη χαρακιά έτσι και το συνεχίσει (όχι από εμένα, υπάρχουν κάποιοι στη γειτονιά που είναι 'ενεργοί πολίτες' σε τέτοιες περιπτώσεις ).Δυστυχώς κάτι τέτοια ζώα μας αναγκάζουν να πέσουμε στο επίπεδο τους δηλαδή να γίνουμε και εμείς ζώα, ελπίζω να μην φτάσω σε αυτό το σημείο αλλά άμα φτάσω θα προτιμήσω πιο δραστικά όπλα από την γρατσουνιά, θα του ρίξω υγρά φρένων στο χρώμα και ακόμα καλύτερα να γράψω με αυτά τη λέξη ζώο πάνω στο καπό.
-
Ζωον.... ΕΓΩ σημερα, πριν απο λιγη ωρα, που ενω ημουν στον περιφερειακο Θεσσαλονικη και ειχα μπει στην λωριδα επιβραδυνσης για Κεντρο/Τουμπα και ενω ειχα σχεδον χασει την εξοδο για Τουμπα εκοψα το τιμονι αποτομα και εστριψα!!
Ο οδηγος του αποριμματοφορου πρεπει να φοβηθηκε αρκετα και πρεπει να μου κατεβασε πολλα καντηλια, και με το δικιο του! Φιλε μου αν διαβαζεις... συγνωμη! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ζώο ένας τύπος σχετικά κοντά στο σπίτι μου που αγόρασε ένα σούπερ ουάου Golf FSI και πιάνει δύο θέσεις ανάμεσα σε αυτοκίνητα που δεν κινούνται τον τελευταίο μήνα με ένα παπί τοποθετημένο οριζόντια. Παρκάρει το αμάξι στη μέση με 2 μέρα απόσταση από κάθε αυτοκίνητο και την άλλη μέρα το παπί πάλι εκεί. Δύσκολα θα γλιτώσει τη χαρακιά έτσι και το συνεχίσει (όχι από εμένα, υπάρχουν κάποιοι στη γειτονιά που είναι 'ενεργοί πολίτες' σε τέτοιες περιπτώσεις ).1η κινησημ σημειωμα τυπου '¨εισαι γαιδουρι που πιανεις θεση (παρανομο) με το μηχανακι'
2η κινηση, αν συνεχισει να το κανει, καθε φορα που περνας το πετας κατω μεχρι να σταματησει να πιανει θεση. Ετσι γνωριζει γιατι βρισκει το μηχανακι του κατω καθε φορα.
εγγυημενο...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρέπει να ξεχωρίσεις τα δίκυκλα σε μηχανές και παπάκια, τα τελευταία είναι αυτά που συνήθως δημιουργούν πρόβλημα - οι μεγάλες μηχανές σχεδόν ποτέ.Ασε, τους έχουμε δει κι αυτούς τι μπουμπούκια είναι...
-
Η μ@λ@κί@ στον εγκέφαλο είναι και όχι στο τι οδηγάει ο καθένας, δεν ισχύει πάντα το 'πες μου τι οδηγάς να σου πω ποιος είσαι'
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Πρέπει να ξεχωρίσεις τα δίκυκλα σε μηχανές και παπάκια, τα τελευταία είναι αυτά που συνήθως δημιουργούν πρόβλημα - οι μεγάλες μηχανές σχεδόν ποτέ.
Ασε, τους έχουμε δει κι αυτούς τι μπουμπούκια είναι...
Εν μέρη έχει δίκιο ο Λεωνίδας, στις μεγαλύτερες κατηγορίες υπάρχει μεν το φαινόμενο αλλά όχι τόσο έντονο όσο στα 'παποειδεί'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
1η κινησημ σημειωμα τυπου '¨εισαι γαιδουρι που πιανεις θεση (παρανομο) με το μηχανακι'
2η κινηση, αν συνεχισει να το κανει, καθε φορα που περνας το πετας κατω μεχρι να σταματησει να πιανει θεση. Ετσι γνωριζει γιατι βρισκει το μηχανακι του κατω καθε φορα.
εγγυημενο...
Για το 1ο, είναι σίγουρα παράνομο; Αν ναι τότε, η κλήση της τροχαίας ίσως λύσει το πρόβλημα, χωρίς να χρειαστεί η δεύτερη (ακραία, και σε ρίχνει στο ίδιο ή και χειρότερο επίπεδο) λύση.
-
Παράνομο δεν νομίζω ότι είναι. Θεωρητικά μπορείς να παρκάρεις όπου δεν απαγορεύεται, αρκεί να είσαι παράλληλα με το πεζοδρόμιο και κοντά σ'αυτό.
Όμως σίγουρα μπορείς να του αφήσεις σημείωμα περί γαϊδουριάς, δίκιο θα έχεις. -
Θαυμάστε παρκάρισμα:
Η εν λόγω οδηγός ήρθε και φυσικά δε μπήκε στις 2 συνεχόμενες κενές θέσεις συνολικού μήκος 10m (που παρκάρεις και με τη μούρη δηλαδή), αλλά προτίμησε να διπλοπαρκάρει, για να 'πεταχτεί' για κανένα δεκάλεπτο στο φούρνο. Στο κενό που άφησε το Fabia χώραγε ίσα ίσα (δίπλωσα καθρέπτες).
Χώθηκα λοιπόν στο δεκάμετρο κενό και βγήκα έξω. Τσουπ λοιπόν βγαίνει η 55άρα κυρία και ξεκλειδώνει το καημένο το αμαξάκι της. Της λέω 'Κυρία μου, παρκάρισμα είναι αυτό;' και μου απαντάει 'Χωράει όμως να περάσει, ε?' με ένα ύφος, σα να ανακοίνωνε το αποτέλεσμα πολύωρης διαβούλευσης με το κενό του μυαλού της. Εκεί εξοργίζομαι και της λέω πως 'Η συμπεριφορά σας είναι συμπεριφορά χειρότερη και από ζώου' και πως 'Θα περάσει κανένας, θα σας το κάνει καλοκαιρινό και θα 'χει και δίκιο'. Εκείνη μάλλον μπερδεύτηκε, και στη συνέχεια με κοίταζε με το μακάριο βλέμμα της αγελάδας. Οπότε μάλλον μοσχάρι ήταν τελικά...Επίσης, σήμερα είχαμε αυξημένη ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες, τουλάχιστον στην Αθήνα. Ένα αυξημένο ποσοστό οδηγών (μάλλον αυτοί που οδηγούν το χειμώνα με φουλ θέρμανση, χοντρό μπουφάν, κασκόλ και γάντια από τις 24 ώρες του Le Mans) φαίνεται δεν αντιλήφθηκε το ερέθισμα από το περιβάλλον και συνέχιζε να οδηγεί υπό τις ίδιες συνθήκες, με αποτέλεσμα να πηγαίνει σα μαστουρωμένο από τη ζέστη και να μη μπορεί να κρατηθεί στη λωρίδα του. Ζώα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παράνομο δεν νομίζω ότι είναι. Θεωρητικά μπορείς να παρκάρεις όπου δεν απαγορεύεται, αρκεί να είσαι παράλληλα με το πεζοδρόμιο και κοντά σ'αυτό.
Όμως σίγουρα μπορείς να του αφήσεις σημείωμα περί γαϊδουριάς, δίκιο θα έχεις.χμμμ, παρκαρω το μηχανακι μου παραλληλα με το πεζοδρομιο και ακριβως στην μεση μιας 5μετρης θεσης, και φυσικα οταν επιστρεφω με το αυτοκινητο μου βαζω το μηχανακι καθετα στο πεζοδρομιο και στην ακρη της θεσης ωστε να χωρεσει και το αυτοκινητο μου. Αν αυτο δεν ειναι παρανομο, ειναι τουλαχιστον ελεινο και τρισαθλιο, και αμα δεν χαμπαριαζει απο τα νομιμα ή τεσπα 'σωστα' μετρα, τοτε αναγκαστικα θα χρησιμοποιηθουν και αλλα, οχι και τοσο σωστα, μετρα.
-
ZΩΟ η κυρούλα (65++) με το ολοκαίνουριο Honda Jazz απόψε στην Κηφισίας, ώρα 18:30 στην κάθοδο, έξω από την Mediamarkt.
Πηγαίνω τέρμα δεξιά (θα έστριβα στη Φιλοθέη), και την έχω τσεκάρει αρκετά πίσω μου με ΣΒΗΣΤΑ τα φώτα, ενώ είχε νυχτώσει... 'Άλλο ένα τούβλο', σκέφτομαι και την χάνω, γιατί μπήκε άλλος ενδιάμεσα.
Πιο κάτω, σταματημένα οχήματα στο φανάρι. Κόβω (από περίπου 80-90 που πήγαινα) σιγά σιγά, και ΝΙΩΘΩ αμάξι να με προσπερνάει ΑΡΓΑ ξύνοντάς μου τον καθρέφτη... με προσπερνούσε βασανιστικά αργά, στριμώχνοντάς με στο πεζοδρόμιο Διστάζει για λίγο, και μετά τραβάει τιμονιά δεξιά!!!
Ανέβηκα στα φρένα και στην κόρνα ταυτόχρονα, μπας και γλιτώσω τη στούκα. Ήταν η κυρούλα με τα σβηστά φώτα... για φλας δεν το συζητάμε καν. Τα παίρνω στο κρανίο, και στο επόμενο σταματάω δίπλα της.
'ΠΟΥ πας, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ πας???'
Δε με κοίταξε καν. Η αρκετά νεότερη συνοδηγός της, με κοίταξε μία, και μετά με μια απίστευτη κίνηση έσκυψε το κεφάλι και κρύφτηκε μέσα στις παλάμες της...
Προσοχή παίδες, οδηγούν ανάμεσά μας....
Ζώα ζώα ζώα