Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Αν εγώ έμπαινα σε ένα Forum με γιατρούς που προσπαθούν με απλά λόγια να βοηθήσουν τους συνφορουμάδες τους δε θα είχα ποτέ την απαίτηση να μου κάνουν μάθημα ιατρικής και θα έλεγα έστω ένα τυπικό ευχαριστώ.
ζητω συγνωμη απο ολους τους αρχιμηχανικους του φορουμ
εχω μονο μια τελευταια απορια
τα ελληνικα που τα μαθατε ?
διοτι ελληνες αποκλειεται να ειστε αφου οι ελληνες ...
Αν και πάλι δεν κατάφερα να σε πίσω δεν έχεις παρά να βάλεις ένα κινητήρα επάνω σε ένα δυναμόμετρο πάγκου, (δεν ξέρω που θα το βρεις αυτό στην Ελλάδα), και να 'παίξεις' με όλα αυτά για να τα εμπεδώσεις. Αλλά γιατί να ξανά ανακαλύψεις τον κύκλο???
δεν εχουν δυναμομετρα και ακομα χειροτερα
ψαχνουν να ανακαλυψουν τον κυκλο
Οι συμπαθέστατοι εξατμισάδες μας επειδή δεν έχουν τις γνώσεις (και λογικό είναι) κάνουν ένα σωρό πατέντες για να βγάλουν το μεροκάματο (και καλά κάνουν), μετατοπίζοντας ή καταργώντας ή προσθέτοντας καταλύτες καζανάκια και διάφορα γυαλιστερά 'κουτιά ' που άλλοτε κάνουν κάποια διαφορά στην αίσθηση θετική ή αρνητική και άλλοτε όχι. Γι' αυτό και η γνωστή έκφραση 'στο δικό μου δουλεύει, βάλτο και εσύ και θα δούμε...'.
κανουν πατεντες με γυαλιστερα κουτια
Ισως φταίει η κακή Ελληνική τεχνική ορολογία που δεν αποδίδει σωστά πολλές έννοιες.
δεν εχουν ορολογια ουτε για τα βασικα
Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν στο εξωτερικό και ειδικά σε ανθρώπους σαν τον Μ. Χρυσάφη και Α. Χριστόπουλο που κάνουν ότι μπορούν για να «ξεκολλήσουν» τα νέα ταλέντα από την δική μας εσωτερική μιζέρια.
ακομη και τα ταλεντα χανονται...
Από την άλλη πλευρά πάλι γιατί να το κάνετε αυτό? Για να στεναχωριόσαστε μια ζωή για το ότι γεννηθήκατε σε λάθος
ε,μα αφου γεννηθηκαν σε λαθος χωρα
Proti fora sto forum alla mou 8imizei podosfero...
8a to skefto poli na janampo. Den yparxei epipedo.
ουπς
αυτο ειναι ασχετο
το εβαλα κατα λαθος
οι αρχημηχανικοι του φορουμ ας με συγχωρεσουν.....
κατα τα αλλα
Παιδιά καλό θα είναι να διαβάζουμε προσεκτικά τις απόψεις των άλλων προτού απαντήσουμε για να μη αναγκαζόμαστε σε επαναλήψεις της ίδιας απάντησης.
Predator με κούρασες...
predator,
άντε να σου αφιερώσω λίγες ακόμη γραμμές αφού βαριέσαι να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που έγραψα.
Πιστεύω πως βιάστηκες να απαντήσεις...
Διάβασε προσεκτικά και αν ακόμη δεν πείθεσαι τότε πρέπει να μελετήσεις λίγο περισσότερο.
αλλα παντα
Φιλικά
Φιλικά
Φιλικά
και εγω σαγαπαω speedy μου
.
μηπως φταιει το ...
αντιθετα
το ζητουμενο ειναι να συζητησουμε και να ακουσουμε διαφορες γνωμες ωστε οι εχωντες συμφεροντα οικονομικα ειτε μας μιλουν απο εξω ειτε απο το φορουμ να μην μπορουν να μας πιανουν κοροιδα προσφεροντας ατεκμηριωτη ημιμαθεια που μας δινει την αισθηση οτι ξερουμε ωστε να μην ειμαστε καχυποπτοι
τι στιγμη που
Πήγαινε στο http://www.megatec.gr είναι οι μόνοι στην Ελλάδα που μπορούν να κάνουν αυτό που ζητάς εξ' ίσου καλά με τους οίκους του εξωτερικού και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα...
και
Η MEGATEC δίνει 7-14 HP και 6-12 Nm ροπή σε αυτό τον κινητήρα.
ενω
Το κόστος είναι διαφορετικό φυσικά αλλά υπάρχουν και λογικές προτάσεις όπως αυτή της MEGATEC, που είναι οι εγκέφαλοι EMERALD. Κοστίζουν πολύ λιγότερο τοποθετημένοι και προγραμματισμένοι από ότι κοστίζει ένας MOTEC ή ένας AUTRONIC σαν ανταλλακτικό μόνο... και η γνώμη μου είναι ότι είναι και πολύ αξιόπιστοι αφού φτιάχνονται από την εταιρεία PEKTRON στην Αγγλία που κατασκευάζει Ο/Ε αντίστοιχα για την Rolls Roys, Ford και GM.
παραλληλα
Ενα καλό πρόγραμμα σίγουρα βοηθά και επιδόσεις αλλά και την υγεία του κινητήρα σου φίλε gpap100.
Κάνε μια επίσκεψη στο http://www.megatec.gr και κάτι καλό θα βρείς πιστεύω.
ταυτοχρονα
Εξάλλου για πρώτο στάδιο έκανα συγκεκριμένη αναφορά με τρία παραδείγματα. Το πρόγραμμα και στις τρεις περιπτώσεις είναι από την MEGATEC, http://www.megatec.gr , Σκούπες κλασικές εμπορίου (δεν θυμάμαι μάρκα) με φίλτρα GREEN και τελικό εξάτμισης αν θυμάμαι καλά Sebring.
ε μα που να θυμασε και συ...
Οποιος θέλει να μάθει από επιστημονικής πλευράς το θέμα προτείνω να αγοράσει και να μελετήσει το βιβλίο SCIENTIFIC DESIGN OF EXHAUST & INTAKE SYSTEMS, P. Smith & J. Morrison, ISBN 0-8376-0309-9
και αυτο η MEGATEC το εισαγει?
εντωμεταξυ
Και να σου πω και ένα μυστικό, επειδή ακόμη, μετά από 30 χρόνια σπουδών και δουλειάς...
ενω στο φοβερο αυτο site λεει
'MEGATEC goes back in the early 70s.'
και ολα αυτα σε 19 δημοσιευσεις παρακαλω
θυμηθηκα τωρα την ατακα του χαρρυ κλινν
'πως μπορεσαν τοσο λιγοι ανθρωποι σε μια τοσο μικρη χωρα και σε ενα τοσο μικρο διαστημα να κανουν τοσες πολλες ....'
Αν πρόσεξες από τις ώρες που είναι γραμμένες οι τοποθετήσεις μου θα έπρεπε τουλάχιστον να μη πεις τίποτα όσο και να έχεις αντίρρηση σε αυτά που έγραψα γιατί ξενύχτησα για να βοηθήσω καλοπροαίρετα, κατά τη γνώμη μου πάντα.
δυστυχως δεν προσφερει το foroum μουσικες υποκρουσεις και οι φατσουλες ειναι λιγες για να περιγραψουν
λοιπον φιλε gavriil σε εφαγα , σε κατετροποσα , σε εσβησα
τετοιο post δεν πιστευω να εχεις δει ποτε σου
ολοκληρη σελιδα μονο του θα πιασει
αλλα αμα υπαρχει υλικο...
και φαντασου οτι αυριο γραφω δυο μαθηματα
αλλα αμα υπαρχει υλικο...