-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Γιάννη,οι διαστάσεις 195/50-15 καί 185/60-14 βγαίνουν πάμθφηνες,καί στίς τιμές πού λέει ο κάπταιν,μάλλον λόγω μεγάλης κυκλοφορίας.
τά RΕ-720 πού έβαλα προχτές (195/50-15) τά πλήρωσα 115 ευρώ τά δύο.230ευρω τα re720 σε 185/60/14 τα εβαλα την δευτερα για τεταρτη φορα σε τρια διαφορετικα αυτοκινητα που τα τελευταια χρονια ειχα/εχω.......απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος για να βαλω κατι αλλο!!
Σάν τήν 'Χλωρίνη Κλινέξ' ένα πράμα.
Αυτήν ξέρετε,αυτήν εμπιστεύεστε.
Τό ίδιο καί εγώ Αλέξανδρε. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Τί νά ρωτήσει βρέ σύ κάπταιν;Μπορεί νά πάει σέ σειρά 50 από 55;
Αντρέα, σκεφτόμουν (είχα ρωτήσει και Βασίλη) για 205/50, αλλά μου είπε ότι είναι οριακά για τη ζάντα μου (6x15). Και επιπλέον και αυτά 480 κάνανε. Στον Καλογρίτσα! Που έχει καλές τιμές (απ' όσο ξέρω). Και δεν φαντάζομαι ότι τα 195/50 έχουν τόοοσο μεγάλη διαφορά τιμής από τα 205/50
6Χ15 ζάντα έχω καί εγώ Γιάννη,καί τά 195 χωράνε οριακά.
Τήν προηγούμενη φορά πού άλλαξα λάστιχα,είχε σκιστεί τό χείλος ενός από αυτά,λόγω τού ζορίσματος πού έφαγε γιά νά μονταριστεί στήν ζάντα.
Οπότε,κρατάς τά παλιά σου 195/55 γιά νά περνάς ΚΤΕΟ,καί φοράς 195/50 πού είναι καί τζάμπα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
6Χ15 ζάντα έχω καί εγώ Γιάννη,καί τά 195 χωράνε οριακά.
Τήν προηγούμενη φορά πού άλλαξα λάστιχα,είχε σκιστεί τό χείλος ενός από αυτά,λόγω τού ζορίσματος πού έφαγε γιά νά μονταριστεί στήν ζάντα.
Οπότε,κρατάς τά παλιά σου 195/55 γιά νά περνάς ΚΤΕΟ,καί φοράς 195/50 πού είναι καί τζάμπα.Από του χρόνου ... Δεν νομίζω να μπορώ να τα επιστρέψω για αλλαγή
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιάννη,οι διαστάσεις 195/50-15 καί 185/60-14 βγαίνουν πάμθφηνες,καί στίς τιμές πού λέει ο κάπταιν,μάλλον λόγω μεγάλης κυκλοφορίας.
τά RΕ-720 πού έβαλα προχτές (195/50-15) τά πλήρωσα 115 ευρώ τά δύο.230ευρω τα re720 σε 185/60/14 τα εβαλα την δευτερα για τεταρτη φορα σε τρια διαφορετικα αυτοκινητα που τα τελευταια χρονια ειχα/εχω.......απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος για να βαλω κατι αλλο!!
Σάν τήν 'Χλωρίνη Κλινέξ' ένα πράμα.
Αυτήν ξέρετε,αυτήν εμπιστεύεστε.
Τό ίδιο καί εγώ Αλέξανδρε.ακριβως
επιτελους......ξεκιναω χωρις να σπινιαρει και παταω φρενο χωρις να μπλοκαρει........ασε που πριν λιγο καιρο σε κλειστες κατηφορικες αφησα λιγο γκαζι στην εξοδο μιας στροφης και αμεσως εχασα το πισω μερος και ειδα και επαθα να το μαζεψω με αναποδα και γκαζι.......ευτυχως στο αντιθετο δεν ερχοταν κανεις.
φοραγα κατι πιρελι 6000 τριων ετων με οχι πολλα χιλιομετρα [τα πηρα με τις ζαντες] αλλα ηταν ''καμμενα'' και γλιστραγαν με το παραμικρο.
-
Εγώ πάλι,αυτό πού βλέπω είναι ότι θέλουν λίγο ζέσταμα.Κρύα όταν είναι,καί σπινάρουν καί μπλοκάρουν.Ισως νά φταίει καί τό χαμηλό μου βάρος (του αυτοκινήτου εννοώ,έτσι; )
Αλλά όταν ζεσταθούν,αρχίζει τό παιχνίδι.
Ούκ ολίγες φορές έχω πιάσει τόν εαυτό μου νά παινεύει τούς τεχνικούς τής Bridgestone σέ κάποιες ορεινές διαδρομές. -
RE720 se 195/60/14 --> 260 euro
-
Παιδιά κάνετε κάποιο λάθος. Πριν 2 μήνες που έψαχνα οι τιμές ήταν 420-500. ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!! Δείκτη** V **! Έχει μεγάλη σημάσια και 100-200
-
Ρε γμτ, γιατί να μη βγαίνουν τα ΙΙ σε 185/55/14;;;;
Το βρήκα!!! Θα τα πάρω σε 185/60/14 και θα τα λιώσω μέχρι να γίνουν 55άρια!!! Καλά δεν θα είναι έτσι;
-
εννοείται!!! όποιος είπε ότι το λάστιχο που φαίνονται τα λινά του δε στρίβει, ψέμματα είπε
Σπύρος
-
Πάντως τα λάστιχα αλλάζουν πολύ το 'χαρακτήρα' τους με τα χιλιόμετρα που γράφουν. Οπότε μη βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα με το που τα βάζετε.
Συνήθως, τα καινούρια λάστιχα έχουν την τάση να πιάνουν πολύ καλά, αλλά αυτή η τάση φεύγει γρήγορα.. όχι ότι μετά γλυστράνε, αλλά την αρχική πρόσφυση δεν την πιάνουν με τίποτα..
Εγώ έβαλα πριν κάνα τρίμηνο τα Goodyear Hydragrip σε διάσταση 185/60/14. Με το που τα έβαλα είπα 'μαλακία έκανες.. φάτα τώρα για τα επόμενα δύο χρόνια'..
Όμως, μετά τα πρώτα 2000 χιλιόμετρα περίπου, έχουν στρώσει πολύ! Και δεν είναι εντύπωσή μου, ούτε ότι τα έχω συνηθείσει.. έχουν πραγματικά βελτιωθεί! Μάλλον 'έκατσαν' σωστά τα πλαϊνά και ο σκελετός.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε γμτ, γιατί να μη βγαίνουν τα ΙΙ σε 185/55/14;;;;Συμφωνώ κι εγώ με το επιφώνημά σου!!
Για ποιό λόγο άραγε αποκλείονται τα μικρά GT απο τη MICHELLIN?
Ά ρε αθάνατο PILOT SX-GT!! -
διάμετρος τροχού
195/55/15 -> 59,55 εκ.
205/50/15 -> 58,60 εκ.
195/50/15 -> 57,60 εκ.PuntoLord έγραψε:
Ά ρε αθάνατο PILOT SX-GT!Συμφωνώ κ επαυξάνω, το καλύτερο λάστιχο που φόρεσα στο VTS μου...και το είχαν και από το εργοστάσιο...
-
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ( ΤΑ ΕΧΑLTO PE2 ) ΣΤΟ ΚΛΙΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙ ΜΑΜΑ ΔΗΛΑΔΗ 195/50/15V ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΧΑLTO PE (ΤΑ 1 ΔΗΛΑΔΗ) KAI BAΛΑΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΗΤΑΝ KAΠΩΣ ΣΛΙΚ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ:
-
Τα τακουνια ανεπαφα παντως......
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΧΑLTO PE (ΤΑ 1 ΔΗΛΑΔΗ)Σε πόσα Km έγιναν έτσι?
-
Είναι σίγουρα EXALTO I; Γιατί η χάραξη (όση φαίνεται) δεν μοιάζει καθόλου.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Είναι σίγουρα EXALTO I; Γιατί η χάραξη (όση φαίνεται) δεν μοιάζει καθόλου.Ούτε και εμένα μου μοιάζουν να είναι τα 1.
-
Δέν είναι το Exalto σίγουρα!
Είναι σειράς Pilot....δέν θυμάμαι ποιά ακριβώς.
-
Τα εβαλα το καλοκαιρι σε διασταση 205/55/R16 με δεικτη ταχυτητας V 440 ευρωπουλα.
Πολυ καλη συμπεριφορα τοσο σε στεγνο οσο και σε βρεγμενο δρομο σε σχεση με τα προηγουμενα pilot που φορουσε το αυτοκινητο. Πατανε καλυτερα στο δρομο με οτι αυτο συνεπαγεται. -
Σκεφτομαι να βαλω τα parada. Μηπως τα εχει δοκιμασει κανεις;
Michelin EXALTO II: Πρώτες εντυπώσεις