-
Εγω θα ελεγα να ψηφιζουμε αυτοκινητα που ηδη κυκλοφορουν!
-
Tα έβαλα και εγώ!
...αλλά είπαμε να μην γράψουμε τί,σωστά?
Δύο Γερμανίδες,από άλλες οικογένειες ,δύο ιταλίδες συγγενείς,και ένα γιαπωνεζάκι περιλαμβάνει το γκαράζ μου!
-
OK, ψήφισα. Έμειναν αρκετά απέξω ωστόσο, 5 ψήφοι είναι λίγες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
OK, ψήφισα. Έμειναν αρκετά απέξω ωστόσο, 5 ψήφοι είναι λίγες+1
-
To γκαράζ μου δεν χωράει 5, στην φόρμα καταχώρησης όμως χωράνε
-
Μα αυτό δίνει ακόμα περισσότερη αξία στα αυτοκίνητα αυτά! Το ότι είναι τα 5 πιο σημαντικά για τον καθένα μας. Κι εγώ ήθελα να βάλω 25, αλλά αναγκάστηκα να επιλέξω τα 5 πιο απαραίτητα για μένα!!
-
Ωραία ιδέα!!!
Καλό κουράγιο με τα αποτελέσματα...
-
Έπεσε η κίνηση. Έχουμε κολλήσει στις 55 ψήφους από το πρωί...!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!!!!!!
-
Στην ψηφοφορία, πώς θα ξεχωρίζει το Austin Mini CooperS από το BMWini CooperS??
-
Προφανώς από τη μάρκα
-
ψηφισα...
-
Ψήφισα ... λίγο βιαστικά βέβαια ... που να ξεχωρίσεις 5 αυτοκίνητα !!
- Για καθημερινό
- Για παιχνίδι
- Για παιχνίδι
- Για παιχνίδι ..
- Για εκδρομές
-
Nαααα κάνω μία πρόταση? Εφόσον όλοι ξέρουμε ( ? ) ότι τα σαξόραλα θα πιάσουν ( ? ) ένα σημαντικό μερίδιο στην ψηφοφορία και εφόσον μιλάμε στην ουσία για το ίδιο αυτοκίνητο, μήπως στα αποτελέσματα να τα αναφέρουμε σαν ένα, για να μην υπάρχουν κανιβαλισμοί?
Ευλογάω τα γένια μου τώρα, αλλά ο Γάλλος είναι έρωτας, πώς να το κάνουμε?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έπεσε η κίνηση. Έχουμε κολλήσει στις 55 ψήφους από το πρωί...!!ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!!!!!!
To user name τι το ήθελες?
-
Εκτός απο τα σαξόραλλα κόκκινο μάλλον θα χτυπήσουν και deltona και E30...
-
Κώστα, αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να γίνουν:
Μ3 CSL με απλές M3 ή με Μ3 Ε36/Ε30 να συγχωνευτούν
Impreza διάφορες εκδόσεις να γίνουν μία
EVO διάφορες εκδόσεις να γίνουν μία
Clio Sport 182 με Williams να συγχωνευτούν...Και πολλές ακόμα τέτοιες περιπτώσεις. Το θέμα είναι όμως ότι όταν κάποιος βάλει Μ3 Ε30, είναι επειδή θέλει ΕΚΕΙΝΗ τη συγκεκριμένη.
Εγώ προσπαθώ να εξαλλείψω διαφορές που έχουν γίνει λόγω ελαφρώς διαφορετικής καταχώρησης (πχ. 'EVO 9' με 'EVO IX' είναι το ίδιο αμάξι), αλλά προσπαθώ να μην παραμορφώσω πολύ τα αποτελέσματα.
Θα υπάρχει πάντως οι δυνατότητα να δούμε και απλώς και μόνο όλες τις Μ3, τα EVO κλπ μαζεμένα, ανεξαρτήτως μοντέλου, αλλά σαν δευτερεύον αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έπεσε η κίνηση. Έχουμε κολλήσει στις 55 ψήφους από το πρωί...!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!!!!!!
To user name τι το ήθελες?
προφανως για τις διπλες ψηφους
εκτος κι αν θελει μια database απο δωρα που θελουμε για τα γενεθλια μας ωστε να μην ψαχνει! -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κώστα, αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να γίνουν:Μ3 CSL με απλές M3 ή με Μ3 Ε36/Ε30 να συγχωνευτούν
Impreza διάφορες εκδόσεις να γίνουν μία
EVO διάφορες εκδόσεις να γίνουν μία
Clio Sport 182 με Williams να συγχωνευτούν...Και πολλές ακόμα τέτοιες περιπτώσεις. Το θέμα είναι όμως ότι όταν κάποιος βάλει Μ3 Ε30, είναι επειδή θέλει ΕΚΕΙΝΗ τη συγκεκριμένη.
Εγώ προσπαθώ να εξαλλείψω διαφορές που έχουν γίνει λόγω ελαφρώς διαφορετικής καταχώρησης (πχ. 'EVO 9' με 'EVO IX' είναι το ίδιο αμάξι), αλλά προσπαθώ να μην παραμορφώσω πολύ τα αποτελέσματα.
Θα υπάρχει πάντως οι δυνατότητα να δούμε και απλώς και μόνο όλες τις Μ3, τα EVO κλπ μαζεμένα, ανεξαρτήτως μοντέλου, αλλά σαν δευτερεύον αποτέλεσμα.
Μα ναι, κάτι τέτοιο λέω και εγώ. Στο κάτω-κάτω τι ΕΒΟ 7, τι 8, τι 9, δεν έχουν και τόσο τραγικές διαφορές. Κάποια από αυτά θα μπορούσαν να ομαδοποιηθούν. Βέβαια το 180άρι Κλιό με το Williams είναι τελείως διαφορετικό μοντέλο. Αλλά το 170άρι με το 180άρι θα μπορούσαν να γίνουν ένα.
-
Ψήφισα δύο γιαπωνέζικα 'υπερόπλα', ένα εγγλέζικο καθαρόαιμο πίστας, ένα γερμανικό που είμαι σίγουρος οτι κανένας άλλος δέν έχει ψηφίσει και το τελευταίο δεν θυμάμαι
-
Θεμηηηηη δεν ανακοινωνεις τα πρωτα ενδεικτικα αποτελεσματα ????
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!