-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν μπορει το ετερον ημισυ, ο μπαμπας, η μαμα, ο φιλος κλπ κλπ, να δουνε με ποσα πηγαινεις και να αρχισουν την γκρινια η οποια γκρινια συμβαλλει αρνητικα στην ασφαλη οδηγηση Να ενας παραγοντας που η Toyota δεν προεβλεψε.... την γκρινια.Το οποίο το προβλέπει η Alfa Romeo δεκαετίες τώρα, αφού σε όλες τις Alfa Romeo, ακόμα και στην Alfasud, τα όργανα είναι όχι μόνο εμπρός από τον οδηγό (δεν μπορώ να φανταστώ Alfa Romeo με όργανα στη μέση ) αλλά και βαθιά χωμένα στο ταμπλό ώστε να είναι (τουλάχιστον οι μεγάλες ενδείξεις του ταχύμετρου) αόρατα από το συνοδηγό.
-
Και εγω τα προτιμω μπροστα απο το τιμονι,αλλα υποθετω πως ειναι κατα ενα μεγαλο μερος συνηθεια......
Eνα Yaris που ειχα οδηγησει,μου φαινοταν παραξενο,αλλα δεν ηταν κακο....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν μπορει το ετερον ημισυ, ο μπαμπας, η μαμα, ο φιλος κλπ κλπ, να δουνε με ποσα πηγαινεις και να αρχισουν την γκρινια η οποια γκρινια συμβαλλει αρνητικα στην ασφαλη οδηγηση Να ενας παραγοντας που η Toyota δεν προεβλεψε.... την γκρινια.
Το οποίο το προβλέπει η Alfa Romeo δεκαετίες τώρα, αφού σε όλες τις Alfa Romeo, ακόμα και στην Alfasud, τα όργανα είναι όχι μόνο εμπρός από τον οδηγό (δεν μπορώ να φανταστώ Alfa Romeo με όργανα στη μέση ) αλλά και βαθιά χωμένα στο ταμπλό ώστε να είναι (τουλάχιστον οι μεγάλες ενδείξεις του ταχύμετρου) αόρατα από το συνοδηγό.
Alfetta GTV kyan
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Alfetta GTV kyan
Σωστά, την έχω οδηγήσει, όλα στο κέντρο εκτός από το στροφόμετρο εμπρός.
-
Αν και δεν εχω οδηγησει κανενα αυτοκινητο με οργανα στο κεντρο θα συμφωνησω με την αποψη οτι ειναι μια συνηθεια. Ουτε θα παιξει κανενα ρολο στην επιλογη του επόμενου αυτοκινητου μου
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Alfetta GTV kyan
Σωστά, την έχω οδηγήσει, όλα στο κέντρο εκτός από το στροφόμετρο εμπρός.
-
Εάν οδηγήσεις αυτοκίνητο με τα όργανα στο κέντρο μία και μόνο φορά, θα σου φανεί όντως παράξενη η θέση των οργάνων. Μιά και κάτοχος yaris, δεν μου κάνει πλέον εντύπωση καθόλου η θέση τους, αν και το προηγούμενο αυτοκίνητο, είχε τα όργανα στο κέντρο.
Βασικά όργανα: Μπροστά στον οδηγό ή στο κέντρο...