-
Εγώ πάντως τόση ώρα έπαιζα on line με άλλους Έλληνες.. Οπότε εσύ έχεις το πρόβλημα.. Εσύ φοβάσαι να κάνεις connect.. Κο κο κο!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
@GeorgeTabs: Όταν βάζεις τον B-Spec οδηγό, μπορείς και να επιταχύνεις τον χρόνο(όχι τον ρυθμό που τρέχει ο Β' οδηγός) και έτσι να τελειώνεις νωρίτερα.
Αυτό είναι σωτήριο, όντως. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να παρακολουθείς τη δράση επί πίστας όταν έχεις επιταχύνει το χρόνο, και έτσι δεν ξέρεις πότε το αυτοκίνητο π.χ. γλιστράει, για να δώσεις οδηγίες να κόψει ρυθμό. Επίσης, στο b-spec mode, ο οδηγός 'σου' ζορίζεται να προσπεράσει, ακόμα κι αν εσύ έχεις πατήσει το overtake. Α, και μετά από κάθε pit stop, πρέπει πάλι να επιταχύνεις το χρόνο, γιατί επιστρέφει στoν default χρόνο.
Είμαι στο 92% περίπου, μου έχουν μείνει όλοι οι αγώνες της formula GT και τα μισά driving missions (που τα ψιλοβαριέμαι κιόλας)...
-
kai κατι αλλο, ποσοι απο σας που παιζουν το gt4 παιζεται με τιμονιερα???Εγω ακομα δυστυχως παιζω με το χειριστηριο αλλα θα παρω την logitech driving force gt(αυτη που εχει 900 μοιρες περιστροφη)
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
@GeorgeTabs: Όταν βάζεις τον B-Spec οδηγό, μπορείς και να επιταχύνεις τον χρόνο(όχι τον ρυθμό που τρέχει ο Β' οδηγός) και έτσι να τελειώνεις νωρίτερα.Ναι, μέχρι 3 φορές, οπότε ο,τιδήποτε βαρετό το καθαρίζει ο άσπρος σίφουνας!!!
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Στο gt4 ποσο % εχετε φτασει οσοι απο εσας παιζετε???
εγω ειμαι γυρω στο 72-73 αν θυμαμαι καλα αλλα εχω να παιξω καιρο και εχω αφησει στην μεση το τελευταιο πρωταθλημα απο το δευτερο hall που εχει(δεν θυμαμαι αν ειναι το extreme ή το professional ).ειναι αυτο που τρεχουν R92CP,R89CP κτλ.Εγω τρεχω με GT-One το οποιο βρηκα στα μεταχειρισμενα σε μαυρο με 3 εκατομμυριαΟριακά κάτω από 25 (endurance έρχομαι!!!), έχοντας φορτώσει το παιχνίδι 5 φορές περίπου...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
@GeorgeTabs: Όταν βάζεις τον B-Spec οδηγό, μπορείς και να επιταχύνεις τον χρόνο(όχι τον ρυθμό που τρέχει ο Β' οδηγός) και έτσι να τελειώνεις νωρίτερα.
Αυτό είναι σωτήριο, όντως. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να παρακολουθείς τη δράση επί πίστας όταν έχεις επιταχύνει το χρόνο, και έτσι δεν ξέρεις πότε το αυτοκίνητο π.χ. γλιστράει, για να δώσεις οδηγίες να κόψει ρυθμό. Επίσης, στο b-spec mode, ο οδηγός 'σου' ζορίζεται να προσπεράσει, ακόμα κι αν εσύ έχεις πατήσει το overtake. Α, και μετά από κάθε pit stop, πρέπει πάλι να επιταχύνεις το χρόνο, γιατί επιστρέφει στoν default χρόνο.
Είμαι στο 92% περίπου, μου έχουν μείνει όλοι οι αγώνες της formula GT και τα μισά driving missions (που τα ψιλοβαριέμαι κιόλας)...
Ξέρεις πότε είναι εκτός πίστας, από ένα 'αμαξάκι' που βγαίνει δεξιά του στον πίνακα με χρόνους και διαφορές.
Επίσης ακούγονται τα΄λάστιχα πότε κάνει τιμονιές κουλαμαρίας...Στο προσπέρασμα όντως, πολλές φορές στην ευθεία τους εμβολίζει από πίσω ο γελοίος, αντί να περάσει από το πλάι...
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
kai κατι αλλο, ποσοι απο σας που παιζουν το gt4 παιζεται με τιμονιερα???Εγω ακομα δυστυχως παιζω με το χειριστηριο αλλα θα παρω την logitech driving force gt(αυτη που εχει 900 μοιρες περιστροφη)Χειριστήριο και εδώ...
Μόλις΄γυρίσω Ελλάδα θα φτιάξω (μόνος μου) βάση για κάθισμα, τιμονιέρα, πετάλια κλπ και θα πάρω μάλλον αυτήν την τιμονιέρα.Αν την πάρεις πες εντυπώσεις, έτσι;;;
-
Θέλω τον πελάτη μουουουουου!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θέλω τον πελάτη μουουουουου!τι λες βρε σκατο της μεκας??
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Θέλω τον πελάτη μουουουουου!
τι λες βρε σκατο της μεκας??
Εμ, αφού όλο δικαιολογίες βρίσκεις για να μην εμφανίζεσαι στους αγώνες..
-
σου ειπα!!
αφου δεν μου κανεις connect, LAN!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σου ειπα!!
αφου δεν μου κανεις connect, LAN!!!
Α ρε πελατάκο τι σου μελε να πάθεις.. Γιατί δεν βάζεις μια 512 να δεις χαρά στα σκέλια σου?
-
το οτι σε βλεπω σαν παιδι μου μαλλον δεν θα σε γλυτωσει απο το ξυλο που σε περιμενει!!
γιααα δωσε διευθυνση να παιξουμε lan...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το οτι σε βλεπω σαν παιδι μου μαλλον δεν θα σε γλυτωσει απο το ξυλο που σε περιμενει!!γιααα δωσε διευθυνση να παιξουμε lan...
Δηλαδή θα μου προτείνεις μετατροπές με τουρμπίνες προγράμματα και στάδια για το πατίνι μου?
Μόλις ευκαιρίσω θα σε πελατώσω σε lan, μέχρι τότε, υπομονή και πολύ εξάσκηση συνιστώ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α ρε πελατάκο τι σου μελε να πάθεις.. Γιατί δεν βάζεις μια 512 να δεις χαρά στα σκέλια σου?:lol:
..............................................................................
Μόλις ευκαιρίσω θα σε πελατώσω σε lan, μέχρι τότε, υπομονή και πολύ εξάσκηση συνιστώ... -
Πάω για ζέσταμα.. Πελάτη
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάω για ζέσταμα.. ΠελάτηΔΟΥΡΗΣ για σενα τεκνο μου!!
-
...και για να σφιγγουνε μερικα κολαρακια... (ονοματα δε λεμε ->
)
-
Πήγαινε on line career -> leaderboard -> world ranking ->your friends και δες ποιος είναι πάνω από σένα...
Κάποιος τρώει ξύλο ΚΑΙ σήμερα η σύνδεση του πάλι αρνήθηκε την σύνδεση μου.. Σε προφυλάσει από τα ρεζιλίκια παππού..
-
ρε 'all gold medals' εχεις??
PS3 vs X-Box 360