-
οχι.. ενα ballast για καθε μια λαμπα
ενα κιτ = δυο ballasts και δυο λαμπες κλπχρησιμοποιησε αν θελεις το email επικοινωνιας που εχει εκει περα η σελιδα..
-
Μηπως εχει καποιος δοκιμασει τα παρακατω, κανουν 199
-
φιλε πανο,
απο οσο γνωριζω,
α) δεν εχουνε εγγυηση.
β) δεν μπορεις να τα παρεις στην ελλαδα και ουτε ο γερμανος μπορει να στα στειλει απευθειας.
γ) οι τιμες ειναι χωρις τα μεταφορικα. -
Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση
-
-
επειδη ειναι χριστουγεννα θα το συζητησουμε οπως πρεπει μετα τις γιορτες..
παντως γραφοντας 'εγγυημενα φτηνοτερα',
εννοεις οτι ερχονται στανταρ φτηνοτερα αν γινει ομαδικη αγορα απο το εξωτερικο κυριε παυλα,
ή οτι εχουνε εγγυηση? -
Αμφότερα,αν όχι «αμφότρια»...
Υ.Γ:Κάτωπαύλος αποκλειστικώς δι' υμάς κυρ Πίπη μας -
Ο χρήστης _ έγραψε:
Αμφότερα,αν όχι «αμφότρια»...
Υ.Γ:Κάτωπαύλος αποκλειστικώς δι' υμάς κυρ Πίπη μαςγια τα φωτα εισαι παντελως λαθος, οπως και θα αποδειξω μολις περασουνε οι γιορτες.
τωρα εχω κεφια για γιορτες και για γλεντιαα, και μιλωντας για γλεντια...
χρονια πολλα για σημερα (ονομαστικη σου εορτη) -
Αποδείξεις γι' αλλαγή;
Ευχαριστώ Πιπέτο,παρότι ούτε μεθ' ημών ο Κύριος ούτε παναγιώτατος καλούμαι -
Eγώ πάντως μπερδεύτηκα ... μιλάμε για τα Τechone, τα Raglite ή αλλιώς γνωστά και ως Lookee (καμμιά σχέση με Λούκυ Λουκ), τα Xelux ή κάποια άλλα τέλος πάντων ...
Aϊντε και χρόνια μας πολλά γεμάτα φως ....
-
Παιδια εχω τις ακολουθες ερωτησεις..
Κατ αρχην ρωτησα ενα μαγαζι ψηλα στην Λ.Ηρακλειου για τα ΗΙΔ φωτα..Λοιπον επειδη το ΣανταΦε χρησιμοποιει τον ιδιο λαμπτηρα για μεσαια και υψηλη σκαλα Η4 νομιζω,υπαρχει κιτ κ για υψηλη και για μεσαια σκαλα στον ιδιο λαμπτηρα Η4. Επισης το Σαντα εχει διακοπτη που ανεβοκατεβαζει το υψος της δεσμης των φωτων.Αυτο γινεται μετα την τοποθετηση του κιτ??
Επισης το κοστος ανερχεται στα 400Ε με τοποθετηση..Πειτε μου γνωμες καθως και αν ξερετε κανενα καλο μαγαζι με εγγυηση η καλυτερη τιμη????
-
φορας λαμπες Η4 στο santafe, αρα θες bi-xenon.
δηλαδη μεσαια-μεγαλα xenon.
υπαρχουνε και μονα xenon για Η4 (πιο φτηνα - μόνο πορειας xenon, με εξτρα καρφι αλογονου για τα μεγαλα) αλλα δεν στα προτεινω.εννοειται πως θα συνεχισει να λειτουργει ο ρυθμιστης υψους δεσμης.
αυτο που θελω να κοιταξεις ειναι οτι τα φωτα σου μπροστα εχουνε καθαρο κρυσταλο (ή τζαμι),
και οτι δεν ειναι απο τα παλιοτερου τυπου φωτα με τις ραβδωσεις μπροστα..για αρκετα καλυτερη τιμη απο αυτη που βρηκες, μαζι με δωρο λευκα led για τις ψειρες και εγγυηση απο εμενα προσωπικα, ξερεις τι να κανεις..
ωπ!! οχι αυτο ρε!! αυτο ειναι το κολπο σου για τις γυναικες!!! το αλλο..οσο για τα υπολοιπα ποστ (πριν απο του ραντομ), ειπαμε.. χριστιανος ειμαι, χρονιαρες μερες δεν θελω να γυριζω τσοντες...
εχει ο θεος για μετα απο λιγες μερες.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
υπαρχουνε και μονα xenon για Η4 (πιο φτηνα - μόνο πορειας xenon, με εξτρα καρφι αλογονου για τα μεγαλα) αλλα δεν στα προτεινω.εννοειται πως θα συνεχισει να λειτουργει ο ρυθμιστης υψους δεσμης.
αυτο που θελω να κοιταξεις ειναι οτι τα φωτα σου μπροστα εχουνε καθαρο κρυσταλο (ή τζαμι),
και οτι δεν ειναι απο τα παλιοτερου τυπου φωτα με τις ραβδωσεις μπροστα..για αρκετα καλυτερη τιμη απο αυτη που βρηκες, μαζι με δωρο λευκα led για τις ψειρες και εγγυηση απο εμενα προσωπικα, ξερεις τι να κανεις..
ωπ!! οχι αυτο ρε!! αυτο ειναι το κολπο σου για τις γυναικες!!! το αλλο..οσο για τα υπολοιπα ποστ (πριν απο του ραντομ), ειπαμε.. χριστιανος ειμαι, χρονιαρες μερες δεν θελω να γυριζω τσοντες...
εχει ο θεος για μετα απο λιγες μερες..Τα καπακια των προβολεων ειναι καθαρα και δεν εχουν ραβδωσεις..ειναι νεου τυπου..ασφαλως και θα παω για μπι ξενον...τωρα τα υπολοιπα της απαντησης σου δεν καταλαβαινω
-
TOO MUCH ALCOHOL CAN CAUSE THIS...
...γιατι αραγε??
-
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
εχει ο θεος για μετα απο λιγες μερες..Τα καπακια των προβολεων ειναι καθαρα και δεν εχουν ραβδωσεις..ειναι νεου τυπου..ασφαλως και θα παω για μπι ξενον...τωρα τα υπολοιπα της απαντησης σου δεν καταλαβαινω
Ως κάτοχος αμφοτέρων -ίνα μή τι «αμφοτριοτέρω» είπω- των τύπων Η4 συνιστώ απλά
εφόσον δεν διαθέτεις χωριστά 'καρφιά' για μακριά,αν προτιμάς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ φως στους προβολείς αντί της οπτικής ομοιογενείας του ΙΔΙΟΥ φωτός με διαφορετική εστίαση απλώς...
Όλα τ' άλλα&'μένα μου φαίνονται κινέζικα -
Η διαφορετική εστίαση της δεύτερης λάμπας είναι για να τυφλώνει όσο το δυνατόν περισσότερο τους απέναντι;
-
leonp
φαινεται οτι ο ανθρωπος ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ
τι να λεμε τωρα..
αστονα να παει να ρωτησει και να διαβασει και πιθανον να σου απαντησει με καμια εξυπναδα αργοτερα..(αυριο)παντως random, σε περιπτωση που θες τα ξενον που προτεινει η μικρη παυλιτσα, να ξερεις οτι η τιμη τους ειναι αρκετα χαμηλοτερη...
οσο για σενα μικρη ανοητη παυλιτσα,
δεν μπηκες καν στον κοπο να κοιταξεις το εορτολογιο που μου παρεθεσες??
τι 'μεθ'ημων κυριος' μας τσαμπουνας??26 Δεκεμβρίου
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (Εμμανουέλλα, Μανουέλα, Μανωλία, Μανώλα, Εμμα, Εμμανουελα, Μανουελα, Μανωλια, Μανωλα) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Εμμανουήλ, Μανώλης, Μανωλιός, Μανώλας, Μανόλης, Μανουήλ, Μάνος, Μανούσος, Μανουσάκης, Μανουσάκι, Εμμανουηλ, Μανωλης, Μανωλιος, Μανωλας, Μανολης, Μανουηλ, Μανος, Μανουσος, Μανουσακης, Μανουσακι) -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
υπαρχουνε και μονα xenon για Η4 (πιο φτηνα - μόνο πορειας xenon, με εξτρα καρφι αλογονου για τα μεγαλα) αλλα δεν στα προτεινω.Έχω μια απορία! Πώς μπορείς να κάνεις σινιάλο με τη μεγάλη σκάλα αν και εκείνη είναι τύπου xenon; Απ' ότι έχω παρατηρήσει απ' τη στιγμή που θα ανοίξεις το διακόπτη για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου δεν ανοίγουν καν τα φώτα και απ' τη στιγμή που θα ανοίξουν περνάει λίγος χρόνος μέχρι να αποκτήσουν οι λάμπες το φυσιολογικό τους χρώμα (μιλάω για 1-2 δευτερόλεπτα).
αυτο που θελω να κοιταξεις ειναι οτι τα φωτα σου μπροστα εχουνε καθαρο κρυσταλο (ή τζαμι), και οτι δεν ειναι απο τα παλιοτερου τυπου φωτα με τις ραβδωσεις μπροστα..
Πού είναι το κακό στο να είναι τα φώτα παλαιότερου τύπου με ραβδώσεις; Σε Mercedes C-Class και σε Mercedes S-Class έχω δει εργοστασιακά φώτα τύπου Xenon με ραβδώσεις στο γυαλί και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Προφανώς και η απόδοσή τους μπορεί να είναι κατώτερη αυτών με το διαφανές κρύσταλλο, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι περισσότερο ενοχλητικά για τους απέναντι. Με λίγα λόγια αν το αμάξι σου έχει διάφανα κρύσταλλα τόσο το καλύτερο, αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορείς να βάλεις aftermarket xenon kit σε αυτοκίνητο με μη διάφανα κρύσταλλα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχω μια απορία! Πώς μπορείς να κάνεις σινιάλο με τη μεγάλη σκάλα αν και εκείνη είναι τύπου xenon; Απ' ότι έχω παρατηρήσει απ' τη στιγμή που θα ανοίξεις το διακόπτη για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου δεν ανοίγουν καν τα φώτα και απ' τη στιγμή που θα ανοίξουν περνάει λίγος χρόνος μέχρι να αποκτήσουν οι λάμπες το φυσιολογικό τους χρώμα (μιλάω για 1-2 δευτερόλεπτα).
φιλε aserf εδω θα πρεπει να ξεχωρισουμε λιγο τα πραγματα
οποτε θα γραψω ενα κατεβατουλι τωρα, και οσοι δεν ενδιαφερεστε για αυτη τη λεπτομερεια, προσπεραστε..κατ'αρχην υστερα απο ερευνα εχουμε καταληξει στο οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ HID KIT ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!
στα συγκεκριμενα κιτ τωρα...
*οταν λεμε bixenon, μιλαμε για μια και μοναδικη λαμπα η οποια μετακινειται (μεσαια/μεγαλα)
αρα λοιπον στα bixenon το σινιαλο ειναι native, και δεν τιθεται θεμα να προλαβει να αναψει η λαμπα.*στο δικο μου αμαξι ομως, εχω ξεχωριστες λαμπες μεσαια/μεγαλα..
συγκεκριμενα Η7 μεσαια και Η1 μεγαλα. και στα δυο εχω βαλει hid xenon.
εδω εχει ενδιαφερον να δουμε τι γινεται..νομιζω αυτο ειναι και αυτο που ρωτας..τι γινεται λοιπον με το σινιαλο στα ξεχωριστα xenon μεγαλα φωτα, οταν αυτα ειναι σβηστα μεχρι εκεινη τη στιγμη που θελουμε να τα αναβοσβησουμε?
τραβωντας το διακοπτη δυο-τρεις φορες γρηγορα (οπως γινεται το σινιαλο)
συμβαινει το εξης:
απο την πρωτη φορα τα φωτα αναβουνε κανονικα (με παραγομενο φως δυνατοτερο απο ενα αλογονου),
με τη δευτερη (στο αμεσως επομενο κλασμα) το φως ειναι εξαιρετικα δυνατοτερο (μιας και γινεται η αναφλεξη των αλατων),
την τριτη ακομα δυνατοτερο κλπ. αν δεν σταματησεις να παιζεις το διακοπτη, μαλλον θα τον στραβωσεις για καλα τον απεναντι..αρα προβλημα για να μην εχεις σινιαλο οταν το χρειαζεσαι ΔΕΝ υπαρχει.
για να παρει το φως το τελικο του χρωμα ομως, καθως και την τελικη του ενταση, απαιτειται χρονος μεγαλυτερος απο τα 1-2 δευτερολεπτα που αναφερεις..
θα ελεγα οτι σε περιπου 10-15 δευτερολεπτα το φως εχει καλιμπραριστει πληρως στην σωστη του χρωματικη υφη και ενταση. αναλογα την τελικη θερμοκρασια της λαμπας, ισως και λιγο περισσοτερο..
1-2 δευτερολεπτα κραταει η φαση της αναφλεξης και οχι του calibration του χρωματος.βεβαιως να πουμε ξανα οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτη η συμπεριφορα (αμεσο αναμα) για ολα τα HID xenon kits..
ειναι ενα απο τα πολλα πραγματα που κοιταξαμε πριν καταληξουμε.Πού είναι το κακό στο να είναι τα φώτα παλαιότερου τύπου με ραβδώσεις; Σε Mercedes C-Class και σε Mercedes S-Class έχω δει εργοστασιακά φώτα τύπου Xenon με ραβδώσεις στο γυαλί και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Προφανώς και η απόδοσή τους μπορεί να είναι κατώτερη αυτών με το διαφανές κρύσταλλο, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι περισσότερο ενοχλητικά για τους απέναντι. Με λίγα λόγια αν το αμάξι σου έχει διάφανα κρύσταλλα τόσο το καλύτερο, αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορείς να βάλεις aftermarket xenon kit σε αυτοκίνητο με μη διάφανα κρύσταλλα.
προφανως απο τυπο σε τυπο και απο ραβδωσεις σε ραβδωσεις υπαρχει διαφορα.
παντως τα συγκεκριμενα hid kit ειναι πολυ ισχυρα, και εχει παρατηρηθει οτι σε καποιες περιπτωσεις (πχ octavia 1997)
οι ραβδωσεις των κρυσταλλων προκαλουν διαχυση τοσο μεγαλη που ειναι ενοχλητικο για τους αλλους οδηγους.λυσεις βεβαια υπαρχουνε, αλλα ειναι κατι που παντα το κοιταμε και θελουμε να το γνωριζουμε
αλλα και να ενημερωνουμε αντιστοιχα τον οποιο ενδιαφερομενο.
Φώτα Xenon...