ΟΧΙ κατηγορηματικά από εμένα!
Τα κληρονομικά τακτοποιούνται με διαθήκες! Αυτή η δικαιολογία είναι ηλίθια! Ο greo έχει απόλυτο δίκιο ως προς το τι κρύβεται από πίσω (προσοχή στο 'από πίσω' εδώ, έτσι; )...
'Γάμος' σημαίνει κάτι συγκεκριμένο! Εγώ μπορεί να είμαι εναντίον του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχτώ να τον ξεφτυλίσουν εντελώς! Επίσης, παρά τις διαφωνίες ορισμένων, εγώ θεωρώ την ομοφυλοφιλία ΠΑΘΗΣΗ και ως τέτοια θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται! Μπορεί να γουστάρουμε να βλέπουμε 2 γκομενίτσες να χαϊδεύονται, αλλά αυτό διαφέρει απ' την αποκλειστική προτίμηση προς το ένα φύλο, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που αυτό συνεπάγεται στην ψυχοσύνθεση ενός ατόμου.
Και για μία ακόμα φορά θα πω ότι παρατηρώ μία συνεχώς ενισχυόμενη προσπάθεια να θεωρήσει η κοινωνία 'ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ' την ομοφυλοφιλία! Με εκνευρίζει που πάει να γίνει μόδα, που μας απειλεί πλέον απ' όλες τις μεριές.
Κάποτε, ο πούστης ήταν βρισιά! Τώρα πάει να γίνει μόδα! Ε, όχι!!! Ο-Χ-Ι ! ! !
Όσο για τα παιδιά που μπορεί να μεγαλώσει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι μπορεί να βγουν!
Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου. Γιατί ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο ο κύριος που απλά έχει διαφορετικές προτιμήσεις αλλά κατά τα λοιπά κρύβει επιμελώς την ιδιαιτερότητά του, κυκλοφορεί κόσμιος και συμπεριφέρεται κοσμίως, είναι και η ξεφωνημένη σκυλοαδερφή που βάφει τα μαλλιά της ξανθά-μπλε-πράσινα και ωρύεται και κουνιέται στη μέση της Δαιδάλου (οι Ηρακλειώτες γνωρίζουν για ποιον/ποια μιλάω)! Έχει αυτό τη δυνατότητα να αναθρέψει παιδί; Εδώ οικογένειες με τα τυπικά τουλάχιστον προσόντα αποτυγχάνουν! Θέλουμε να γεμίσουμε την κοινωνία με προβληματικά παιδιά; Αν θέλουμε, ας επιτρέψουμε πολλά ακόμα!