-
1 5 9
-
bmw 3. Και απορώ γιατί ψηφίζουμε ...το all around καλύτερο αυτοκίνητο όπως είπε και ο ΣΧ και άσε τους άλλους να..τρίζουν premium (καλά..τα δημοσιογραφικά).
Μετά γιάρις, αφού έχει και λίγο πιο κακό στυλ από το προηγούμενο, η ουσιαστική(λογικά) και η απτή ποιότητα του είναι 2 κατηγορίες πάνω χωρίς να υστερεί πουθενά από τα X-large -
Alfa Romeo 159
-
Την νέα ράτσα...159!!!
-
το λιονταρι
-
Ειναι μια ζωργαφιά, ειναι μια μαγεία και με περιμένη στην γωνία τη ειναι?
Μια Alfa 159. -
Swift
-
Κατόπιν μεγάλης σκέψης και περισυλλογής:
-Αν είμασταν στο κανονικό COTY, θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη passat, γιατί κοιτάζει στα μάτια μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας και επιπλέον έδειξε τεράστια βελτίωση σε σχέση με το αμαρτωλό-αδιάφορο-λαοσμο παρελθόν του...
Εδώ, όμως, δεν είναι COTY, οπότε τα κριτήρια είναι πιο προσωπικά:
-Η 159 είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, αλλά μου φάνηκε ότι είναι ένα μικρό πισωγύρισμα από πλευράς προσωπικότητας και 'σπίθας' (βάρος, τιμόνι κλπ)...
-Η 3άρα (2λιτρη και άνω) ακολουθεί πιστά όλες τις αξίες της βαυαρικής φίρμας και κυρίως την οδηγοκεντρική προσέγγιση του θέματος (και την πίσω κίνηση ). Γι' αυτό και παίρνει την ψήφο μου!
Παρ' όλα αυτά, εξακολουθώ να βρίσκω το πίσω μέρος της αηδιαστικό!
-
VW Passat
-
BMW series 3
-
Seat Leon! Εξαιρετικό αυτοκίνητο σε κάθε επίπεδο ειδικά το TFSI που έχει και αντίστοιχα γαργαλιστική τιμή!
-
Ψήφισα CLIO που μαζί με την BMW 3 έχω οδηγήσει και τα ξέρω.Το ψήφισα γιατί απευθύνεται σε περισσότερους απο την BMW που πραγματικά είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Επίσης νομίζω ότι την πραγματική ψήφο για το αυτοκίνητο της χρονιάς την δίνουν οι καταναλωτές με την επιλογή του προϊόντος.
-
CLIO III
μονο αυτο εχω οδηγησει και μου αρεσει
-
Alfa 159
-
Passat...
Ειμαι κατοχος εδω και 20 ημερες του passat 2.0.
Υποκειμενικη σιγουρα η αποψη μου, αλλα ειναι απλα αψογο.....
Το συνιστω ανεπιφυλακτα. -
Δια της ατόπου (και μόνον!), Alfa 159...
-
Ζαφιρα λόγω ηλιοροφών και 1,8 κινητηρα.
-
BMW 3 series
Απλά γιατί οι Βαυαροί έχουν βγάλει μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο και νομίζω ότι τους αξίζει τουλάχιστον μία άτυπη επιβράβευση για ένα ακόμα σπουδαίο αυτοκίνητο.
-
Δυσκολευτήκα να ψηφίσω σε τόσες καλές επιλογές....
-
Clio, γιατί μου έδειξε ο Go For Pole ένα πολύ όμορφο αγωνιστικό που ετοιμάζουν για Cup.
Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005 του 4ΤF