-
Τελικά τι χρόνο έκανε η Veyron;
-
Δεν την έβαλαν στην πίστα.
-
Pou na to baloun auto to pragma re mesa se ekini tin klisti pistoula tou Top Gear....auto thelei toulaxiston aerodiadromo gia na kinithei
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Pou na to baloun auto to pragma re mesa se ekini tin klisti pistoula tou Top Gear....auto thelei toulaxiston aerodiadromo gia na kinithei
Πλάκα κάνεις ε?
-
Το ξέρω ότι είναι off-topic αλλά μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει στο επισόδειο με την Bugatti, Top Gear [07X05], time 0:40-1:10?
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Κατέβασα το Heaven & Hell 2005 προσωπικά μου άρεσε πολύ και είχε αρκετή πλάκα.Στο επισόδειο με τη Bugatti Veyron ο JC είπε : 'It handles like a Lotus Elise'
Εγώ τώρα είδα το Heaven an Hell. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η άνθρωποι εκεί στο νησί είναι πολύ μακριά από την ελληνική πραγματικότητα (ευτυχώς γι' αυτούς δηλαδή...). Πάλι καλά που υπάρχει και το internet σαν παράθυρο με θέα τον πολιτισμό.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εγώ τώρα είδα το Heaven an Hell. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η άνθρωποι εκεί στο νησί είναι πολύ μακριά από την ελληνική πραγματικότητα (ευτυχώς γι' αυτούς δηλαδή...). Πάλι καλά που υπάρχει και το internet σαν παράθυρο με θέα τον πολιτισμό.Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτοί μακρυά από την ελληνική πραγματικότητα...Πού να δεις και την πραγματικότητα των Ιαπώνων...Κι
εκεί θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ... -
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Το ξέρω ότι είναι off-topic αλλά μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει στο επισόδειο με την Bugatti, Top Gear [07X05], time 0:40-1:10?Δυστυχώς δεν το ξέρω το κομμάτι, αλλά ο άνθρωπος που κάνει τη μουσική επιμέλεια στην εκπομπή κάνει εκπληκτική δουλειά. Προσέξτε στο επεισόδιο με την SLR που κοντράρει το πλοίο (06Χ06), τη μουσική που ακούγεται όταν η merc περνάει τη γέφυρα...
-
ρε οπτεριε θα μου ετοιμασεις καννα dvd να πουμε ή να το κατεβασω το κ&#&@επισοδειο με τη veyron??
-
Ακόμα εμένα περιμένεις;;;
Κατέβασέ το ρε συ. Έχει τόσους seeders που ένα βράδυ αν αφήσεις ανοικτό το PC θα κατέβει το επεισόδιο.
-
Επεισόδιο υπερπαραγωγή αυτό με τη Veyron, αυτοκίνητα - αεροπλάνα - τρένα, χαμός! Πολύ καλό...
-
εεε χεστε με!! θα το κατεβασω μονος μου!! τσαμπα τοσες μερες περιμενω
-
Συγνώμη ρε συ, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι το περίμενες από μένα...
Αφού δεν έρχεσαι καθόλου και στην πίστα; Πότε περιμένεις να τα πούμε;;
-
ποια πιστα? παραλια!! (tm μανταλακιας!!)
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Επεισόδιο υπερπαραγωγή αυτό με τη Veyron, αυτοκίνητα - αεροπλάνα - τρένα, χαμός! Πολύ καλό...Και τι αμάξι....
Γενικά τα επεισόδια αυτής της season μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλά, ακόμα και η επιλογή των οδηγών του Liana είναι πολύ καλή και ενδιαφέρουσα. Αποκορύφωμα για μένα ο υπουργός Μεταφορών, και ο βέβαια ο Mansell που κυριολεκτικά διέλυσε τον χρόνο του Hill. -
Λογικό ήταν, αφού ο Damon ποτέ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο...
-
το λιονταρι o n.mansell ειναι απο τους αγαπημενους μου πιλοτους!!!
κριμα που οταν ετρεχε, συναγωνιζοτανε τον καλυτερο οδηγο με το καλυτερο αυτοκινητο!!
και ολο απο ατυχιες δεν καταφερνε αυτο που αξιζε!!!παντως συναρπαστικα πρωταθληματα οπως εκεινες τις εποχες, εχουνε περασει ανεπιστρεπτί!!
-
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
παντως πρωταθληματα οπως εκεινες τις εποχες εχουνε περασει ανεπιστρεπτί!!
Είσαι άδικος... Με ποιον να πούμε ότι πρωτοπάλευε ο Μιχαλάκης; Με Young? Με Trulli? Με Ralf? Με Irvine? Με Massa? Με Rubens?
Πολύυυυυυυυυ μακρυά η λίστα, αλλά κανένα αξιόλογο όνομα...** Α! Ξέχασα το Χιλ που τον είχε πετάξει εκτός πίστας για να κερδίσει το πρωτάθλημα... Σόρρυ μέιτς.**
Ο Senna δεν το είχε κάνει ΠΟΤΕ αυτό...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
παντως πρωταθληματα οπως εκεινες τις εποχες εχουνε περασει ανεπιστρεπτί!!
Είσαι άδικος... Με ποιον να πούμε ότι πρωτοπάλευε ο Μιχαλάκης; Με Young? Με Trulli? Με Ralf? Με Irvine? Με Massa? Με Rubens?
Πολύυυυυυυυυ μακρυά η λίστα, αλλά κανένα αξιόλογο όνομα... Α! Ξέχασα το Χιλ που τον είχε πετάξει εκτός πίστας για να κερδίσει το πρωτάθλημα... Σόρρυ μέιτς.
O Webber έκανε έναν εξαιρερικό χρόνο στο βρεγμένο
Τώρα για τον Σούμι, μήπως μειώνοντας τον Σούμι μειώνουμε και τον εξαιρετικό Mika τον νέο αλλά τόσο ικανό Iceman Kimi ή μήπως τον επίσης νέο αλλά ικανότατο Alonso. Και στην τελική αν δεν μπορούσε κανένας να τον κοντράρει ( δυστυχώς ο θεός από την Βραζιλία μας άφησε νωρίς ) δεν ήταν πρόβλημα του Σούμι αλλά των υπολοίπων που δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος του ονόματος τους ( Vileneuve, Montoya, Fisico και ο αιώνιος πρωταθλητής των Βρετανικών εφημερίδων David Coulthard ) και των ομάδων τους που μέχρι πέρισυ δεν κατάφερναν να τους δίνουν ανταγωνιστικά μονοθέσια. Όσο για το λιοντάρι πάντα θα έχει μια θέση στην καρδιά μου ως ένας από τους συμπαθέστερους οδηγούς που έχουν περάσει από τους αγώνες αυτοκινήτου.
Αυτά, τέλος το off topic από μένα.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion