-
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ '' ΓΙΑΓΙΑ'', ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.....
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:'' ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΦΡΑ''
Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ...ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.!!!
Για το παραπάνω ενημερώθηκαν οι γονείς των σχολείων της περιοχής και του ευρύτερου νότιου τομέα.
Καλό είναι να ενημερωθούν παιδιά και γονείς για να προσέχουν τους κινδύνους που παραμονεύουν παντού. -
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ '' ΓΙΑΓΙΑ'', ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.....
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ...ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.!!!
Για το παραπάνω ενημερώθηκαν οι γονείς των σχολείων της περιοχής και του ευρύτερου νότιου τομέα.
Καλό είναι να ενημερωθούν παιδιά και γονείς για να προσέχουν τους κινδύνους που παραμονεύουν παντού. -
!!!! Πλακα κανεις
-
αληθεια σας λεω παιδια οταν το εμαθα ειχα παθει ΣΟΚ
-
Είναι ένα κακόγουστο hoax, το έχω πάρει σε μέιλ τουλάχιστον 5 φορές τις τελευταίες μέρες.
Οι απονήρευτοι, και γνωρίζοντες την αγγλική, δείτε αυτό (με ανοιχτό τον ήχο), έχει πολύ γέλιο και λέει την αλήθεια για όλα αυτού του τύπου τα e-mails: http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/ ... apbox4.swf
-
ρε γαμωτο ρε μαντακο!! τα χασαμε τα νεφρακια!!
τωρα θα χρειαστω τα δικα σου!!
εχεις mail!! -
Εγω έχω 4 νεφρά, το 1 δικό μου τα άλλα 3 τα μάζεψα απο συμμαθητές του μαντάκου
-
oχι οτι δεν συμβαινουν αυτα, αλλα μην πιστευεις οτι ακους MANDAKOS
-
αληθεια ειναι αυτο που λεει ο μαντακοφορος , το εχω ακουσει και γω , τελικα σ αυτον τον κοσμο δεν πρεπει να εμπιστευεσαι ουτε τον κ@@λο σου , που στην οποιαδηποτε στιγμη μπορει να κλασεις
-
-
Αν δεν κάνω λάθος και δεν με απατά η μνήμη μου κάτι παρόμοιο έγραφε και o N.Τσαδαρης στους μετασεισμούς σε παλιό τεύχος των 4Τ.
Για τον αδερφό κάποιας γνωστής του -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω έχω 4 νεφρά, το 1 δικό μου τα άλλα 3 τα μάζεψα απο συμμαθητές του μαντάκου -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
oχι οτι δεν συμβαινουν αυτα, αλλα μην πιστευεις οτι ακους MANDAKOSαληθεια ειναι αυτο το γεγονος και εγω στην αρχη ελεγα οτι ειναι ψεμα αλλα μετα το διαβασα στο internet
-
Τα νεφρα στη μαυρη αγορα δεν πιανουν πολλα λεφτα γιατι ειναι απο τα πιο ευκολα μοσχευματα.............Μονο στη ρωσσια και κατι πακισταν γινονται αυτα τα πραγματα.
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
αληθεια ειναι αυτο το γεγονος και εγω στην αρχη ελεγα οτι ειναι ψεμα αλλα μετα το διαβασα στο internetΑ, αν το διάβασες στο internet, τότε δε μπορεί, αλήθεια θα είναι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
αληθεια ειναι αυτο το γεγονος και εγω στην αρχη ελεγα οτι ειναι ψεμα αλλα μετα το διαβασα στο internet
Α, αν το διάβασες στο internet, τότε δε μπορεί, αλήθεια θα είναι.
Δηλαδή στο 'internet' γράφουν και ψέμματα;
-
Urban Legends.
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
αληθεια ειναι αυτο το γεγονος και εγω στην αρχη ελεγα οτι ειναι ψεμα αλλα μετα το διαβασα στο internet
το διαβασες ως αρθρο σε σελιδα εφημεριδας ή σαν ιστοριουλα σε καποια σελιδα??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
το διαβασες ως αρθρο σε σελιδα εφημεριδας ή σαν ιστοριουλα σε καποια σελιδα??
Μου ηρθε και μενα αυτη η ιστορια....Μονο που θυμαμαι οτι παλιοτερα ειχε κυφορησει ακομα και στις ειδησεις μια παρομοια για εκεινον τον τυπο που ειχε ξυπνησει στη μπανιερα μεσ'τον παγο χωρις το ενα του νεφρο
Απατη????
Μια πραγματική ιστορία - εφιάλτης!!!