-
Ο χρήστης pande έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ CIVIC ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ CIVIC ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ 140 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟ . ΜΟΝΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ......ΕΛΕΩΣμονο για το civic γραφεις? στο φορουμ, αλλα αμαξια δε σε απασχολουν?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ CIVIC ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ CIVIC ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ 140 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟ . ΜΟΝΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ......ΕΛΕΩΣ
μονο για το civic γραφεις? στο φορουμ, αλλα αμαξια δε σε απασχολουν?
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ CIVIC??? H ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ CIVIC ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ CIVIC ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ 140 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟ . ΜΟΝΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ......ΕΛΕΩΣ
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ CIVIC??? H ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ
κατά αρχήν ΑΛΕΚΟ μη γράφεις κεφαλαια.
και επιπλεον εγω εννοω ότι γράφτηκες στο φορουμ για να γράψεις μόνο για το civic και να το εκθιασεις ή για να το θάψεις ....
Ο νοών νο.....ή μήπως εισαι φανατικός της Honda και σε χάσαμε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και επιπλεον εγω εννοω ότι γράφτηκες στο φορουμ για να γράψεις μόνο για το civic και να το εκθιασεις ή για να το θάψεις ....
κοίτα εγω γράφτηκα στο φορουμ για να ενημερώνομαι.οσο για το οτι γράφω μόνο για honda ειναι γιατι εχω honda και ειμαι λιγο πολυ πορωμενος με το αμαξακι.δεν γραφω για να θαψω το αμαξι γιατι εξ αλλου μου αρεσει παρα πολυ.οτι γραφω το γραφω επειδη γνωριζω και οχι για να κανω οτι ξερω οπως καποιοι καποιοι...
-
ενταξει εχεις δίκιο
Αλλά δεν είδα στα αγγλικά να γράφουν τόσο πολύ για το θόρυβο.
Επίσσης η υπογραφή σου εχει μία δόση....
Αν καταφέρουμε έτσι να μειώσουν την τιμή εχει καλώς... -
Μόλις είδα το τεστ του 5th gear το οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το αυτοκίνητο και ειδικότερα για τη σχεδίαση και την ποιότητά του.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μόλις είδα το τεστ του 5th gear το οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το αυτοκίνητο και ειδικότερα για τη σχεδίαση και την ποιότητά του.Όντως τα σχόλια ήταν απο τα καλύτερα. Highlight οι ερωτήσεις που έκαναν στο Civic όπως 'Τι ώρα είναι;' και 'Ποιά είναι η πλησιέστερη pub;' στις οποίες και πήραν απάντηση
-
ωραίο video στην αρχη... αλλά επειδή το θέμα μας είναι το civic παμε στο κανονικό site και βλεπουμε την ενότητα cars
http://www.honda.co.uk
αργεί να φορτώσει αλλά μετά μπορούμε να δούμε λεπτομέρειες για όλα τα αμάξια και ειδικά για το civic -
Για μένα ήταν αχρείαστη η αλλαγή της σελίδας. Η προηγούμενη ήταν πιο εύχρηστη και είχε και περισσότερες πληροφορίες...
Όσο αφορά το review του fifth gear, μιλά με τα καλύτερα λόγια, ειδικά για το diesel... Λέτε να είναι τόσο καλό; -
Ο χρήστης MiToRaDe έγραψε:
μιλά με τα καλύτερα λόγια, ειδικά για το diesel...γενικά αυτός ο diesel εχει παρει καλή κριτική γενικά παντού και στα άλλα μοντέλα, crv accord,,,, Αλλα εμείς έχουμε τους καθυστεριμένους να μας κυβερνούν χρόνια τώρα
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
κοίτα εγω γράφτηκα στο φορουμ για να ενημερώνομαι.οσο για το οτι γράφω μόνο για honda ειναι γιατι εχω honda και ειμαι λιγο πολυ πορωμενος με το αμαξακι.δεν γραφω για να θαψω το αμαξι γιατι εξ αλλου μου αρεσει παρα πολυ.οτι γραφω το γραφω επειδη γνωριζω και οχι για να κανω οτι ξερω οπως καποιοι καποιοι...
Σωστός... να ήξερες πόσες φορές θα γράψεις ξανά αυτό το μήνυμα
-
Χρόνια Πολλά
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Χρόνια Πολλάασε ρε Coyote... το δοκιμασα στην πιστα... Μεχρι να στριψει καληνυχτα, επιταχυνση δραμα, φρενα..... μονο ταμπουρα βαλανε? Ααα και τελειως αποκομμενη αισθηση...
Δεεεεεν θα το παρω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Χρόνια Πολλά
ασε ρε Coyote... το δοκιμασα στην πιστα... Μεχρι να στριψει καληνυχτα, επιταχυνση δραμα, φρενα..... μονο ταμπουρα βαλανε? Ααα και τελειως αποκομμενη αισθηση...
Δεεεεεν θα το παρω
και καλες γιορτές!!!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μόλις είδα το τεστ του 5th gear το οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το αυτοκίνητο και ειδικότερα για τη σχεδίαση και την ποιότητά του.Mόλις το είδα και εγώ. Μεταφέρω αποσπασματικά μερικά πράγματα που άκουσα και τα βρήκα ενδιαφέροντα.
Το τιμόνι έχει απόκριση και δεν είναι αλλού για αλλού.
Δεν τους άρεσε καθόλου το κιβώτιο στην βενζινοκίνητη έκδοση 1800. Δεν καταλαβαίνεις είπε ποια ταχύτητα πρόκειται να μπει. Για την ακρίβεια το κιβώτιο δεν αποφάσιζε ποια ταχύτητα έπρεπε να βάλει...
Για το πετρελαιοκίνητο είπαν ότι το κιβώτιο είναι μια χαρα.
Η ποιότητα είναι κορυφαία όπως και η αίσθηση που σου αφήνουν οι διακόπτες του κλιματισμού, των υαλοκαθαριστήρων κ.λ.π. Σαν premium...
Δεν φτιάχτηκε με σκοπό το χαμηλό κόστος και σου δίνει την εντύπωση ότι δεν ακολουθήθηκε ο δρόμος των Astra και Focus αλλά αυτός των VW Golf και της σειράς 1 της BMW.
Tεράστιο ντουλαπάκι!!!
Η μπογιά είναι ειδική για αντοχή στις γρατζουνιές.Υ.Γ.1 Σπύρο καλορίζικο βρε... Η μόνη επιφύλαξη αφορά (σ)το κιβώτιο ταχυτήτων της έκδοσης 1800. Θα έλεγα ότι το ψιλοέθαψαν.
Υ.Γ.2 Γενικά ανέφεραν πάντως, ότι προτιμούν την πετρελαιοκίνητη έκδοση αντι του βενζινοκίνητου 1800, όχι μόνο για το κιβώτιο.
-
Εγω με τα φτωχα αγγλικά μου κατάλαβα ότι δε τους άρεσε τόσο το ιμιαυτοματο που τις καρφώνεις χωρις συμπλεκτη
Οχι το κανονικο χειροκίνητο...Εχει ενα 6 ταχυτο με συμπλεκτη που ειναι το κανονικό και έινια πολύ καλό. Το άλλο ήταν ασαφές.
Γενικά στην Ελλαδα δεν υπαρχουν τέτοια κιβώτια. Θυμάμαι ότι ειχε η corolla στην Ιταλία τετοιο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εχει ενα 6 ταχυτο με συμπλεκτη που ειναι το κανονικό και έινια πολύ καλό. Το άλλο ήταν ασαφές.Γενικά στην Ελλαδα δεν υπαρχουν τέτοια κιβώτια. Θυμάμαι ότι ειχε η corolla στην Ιταλία τετοιο
Μάλλον πως θα έχεις δίκιο γιατί κάτι σχολίασε και για τεχνολογικές καινοτομίες. Άρα κανένα πρόβλημα για το κιβώτιο...
Όλα καλά λοιπόν για το καινούριο Civic.
Eίναι Ηonda, είναι καλοφτιαγμένο σαν γερμανικό και στο δρόμο είναι ευχάριστο.
Δε νομίζω ότι κάποιος να ζητάει κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο (να αλλάξει η αnτιπροσωπία ίσως ).
Το κακό είναι ότι τα τωρινά civic είναι σε τιμές επιπέδου golf. Φαντάζομαι αυτό.
Λίγο φθηνότερο από Α3 1,6 και 116 το περιμένω...
Για το 1800 κάπου στα 25ΚEuro???? -
23000 δεν ειπαν?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
23000 δεν ειπαν?Δεν ξέρω. Ρωτάω...
-
Αν η Honda κατάφερε να βελτιώσει το τιμόνι και την προσλαμβάνουσα ποιότητα(γιατί η ποιότητα ήταν ούτως ή άλλως κορυφαία και στο τωρινό μοντέλο) αξίζει να ζητήσει αυτά τα χρήματα.Διότι ο Vtec ΔΕΝ συγκρίνεται με κανένα άλλον στον κόσμο(για αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής ενοείται).Ετσι απλά.
Ηonda Civic 2005