-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Λες να διαβάζει η μητέρα σου φόρουμ;
Ποτε δεν ξερεις τι γινεται!! Ασε κι εχει ταξει καλο δωρο για τα Χριστουγεννα!!
Θα σου φέρει τον Κίμι; Ή κανένα τουτού;
-
Η αδερφή μου. Τί έχει δει το κακόμοιρο το Astra... Μια φορα την ακολουθούσα στην Εθνική Τρικάλων-Λαρίσης (μία-μία σ' εκείνο το σημείο)κι ειδα ενα τρομακτικό προσπέρασμα που επιχειρησε προλαβαίνοντας τον αποσβολωμενο απέναντι για δεκατα. Το τί ακουσε μετα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ωχ, λες να μαστε αδερφια?? Χειροτερη απο την δικια μου αποκλειεται να ειναι!!
Λες?? Η δική σου έχει βάλει από τετάρτη πρώτη σε κατέβασμα? (την πέμπτη δεν την είχε βάλει ποτέ πιστεύω... όταν διαλύθηκε φυσικά το πρώτο σασμάν τα γρανάζια της πέμπτης ήταν καινούργια!):lol:
Μαμα αμα το δεις αυτο δεν το εννοουσα, ετσι για πλακα το ειπα, το θελω το δωρο Χριστουγεννων!!
ΝΑΙ ΝΑΙ! ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Λες?? Η δική σου έχει βάλει από τετάρτη πρώτη σε κατέβασμα? (την πέμπτη δεν την είχε βάλει ποτέ πιστεύω... όταν διαλύθηκε φυσικά το πρώτο σασμάν τα γρανάζια της πέμπτης ήταν καινούργια!):lol:
Τεταρτη?? Εχει και τετοιες ταχυτητες?? Οχι καλε, μεχρι δευτερα πρεπει να εχει το δικο μας!!
Μαμα αμα το δεις αυτο δεν το εννοουσα, ετσι για πλακα το ειπα, το θελω το δωρο Χριστουγεννων!!
ΝΑΙ ΝΑΙ! ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!
τελικα μαλλον αδερφια πρεπει να μαστε, διακρινω κοινα χαρακτηριστικα
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ωχ! Το χω ξαναδεί αυτό το έργο!
Η δικιά μου έχει αχρησιμοποίητη την πέμπτη και την έκτη!
Εκτός πόλης είναι ψιλοτραγική και γι' αυτό δεν οδηγάει...Εντός των τοιχών όμως είναι αστέρι, πλέον! Έχει φτάσει να ψυχολογεί και τους άλλους οδηγούς, πράγμα που δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση, όταν ξεκινούσε την οδηγική της καριέρα... Οπότε γλιτώνει το θάψιμο!
-
το θρεντ μετατρεπεται στο 'θαψτε την μανα σας ατιμωρητι'
-
Πιο επικινδυνος?? Χμμ.. μαλλον ενας φιλος μου ο οποιος επιστρεφοντας απο διασκεδαση σε μαγαζι της παραλιακης ανεβαινε στα πεζοδρομια της Ηλιουπολεως για να προσπερασει τα προπορευομενα αυτοκινητα... Σε καποια φαση βρηκε μπροστα του καδο σκουπιδιων και αντι να βγει παλι στο δρομο, μου ζητησε να βγω εξω και να τον μετακινησω για να περασει!! Περιττο να σας πω οτι ακουσε τα δωδεκα ευαγγελια... Οταν βγηκα απο το αυτοκινητο εκανα 10 σταυρους... Ο χαρος βγηκε παγανια...
Δευτερος ανωμαλος, ενας φιλος της κοπελας μου ο οποιος την ειχε δει Evel Knievel και σε καθε φαναρι τραβαγε χειροφρενα για να ακινητοποιησει το αυτοκινητο (Ford Focus) κινουμενος με πολλα χιλιομετρα. Σε καποια φαση το αυτοκινητο γυρισε, εφερε τετακε και καβαλησε τη νησιδα με το πισω μερος... Ορκιστηκα να μην ξαναμπω...
ΥΓ. Γενικα, φοβαμαι αρκετα οταν βρισκομαι στη θεση του συνοδηγου.
-
H πιο φοβιστική βόλτα και αυτή που μου έρχεται πιο εύκολα στο μυαλό ήταν το καλοκαίρι στο Nurburgring με οδηγό φίλο. Ενώ στον δρόμο οδηγούσε μία χαρά ξαφνικά στην πίστα ήθελε να οδηγήσει off balance! Βρεγμένο λοιπόν το ring μία, δύο, τρεις το κακόμοιρο το astra με τις πορτες και εγώ να τον προϊδοποιώι ότι κάποια στιγμή δεν θα το επαναφέρει και θα καταλήξουμε στις μπαριέρες. Τι ήθελα και το είπα στα μέσα του γύρου έχασε ένα κατέβασμα ταχύτητας άργησε τα φρένα κανάμε περίπου 2 σβούρες με σχεδόν 100km/h και σταματήσαμε στα γρασίδια εκατοστά μακριά από τις μπαριέρες!!
-
.
Τις πιο τρομαχτικές διαδρομές τις έχω κάνει με ταρίφες.
Μία ακόμα τραγική εμπειρία ήταν με οδηγό την αδερφή της κοπέλας μου στη Ρώμη. Επειδή δεν είχα άλλη επιλογή είχα καθίσει πίσω και περίμενα το μαρτύριο να τελειώσει.
.
-
εγώ, στο γυμνάσιο, που έκλεβα το αυτοκίνητο της μάνας μου
και ο τότε κολλητός μου φίλος που έκλεβε το παπάκι του πατέρα του.. -
Μια φιλη....Σε κατασταση χειριστου μεθυσιου.....
Σε καθε φαναρι θυμαμαι εβλεπα το χαρο και απο οτι θυμαμαι τα περνουσε ολα κοκκινα!Μην πω για τις στροφες...Ροντεο
-
Ένα φιλαράκι, νέος οδηγός, που νόμιζε ότι ο αντικειμενικός στόχος της οδήγησης είναι να καβαλήσεις με τη μούρη σου τον πίσω προφυλακτήρα του προπορευόμενου...τότε κατάλαβα πως γίνεται να σου σώσει τη ζωή ένας άγνωστος, απλά μη πατώντας φρένο...
-
Ένας τσελιγκας στο χωριο..... που πήρε το δίπλωμα με μισό μοσχάρι δώρο!!!! Με πήγε 5 χλμ και τα είδα όλα!!!! Έχει πέσει μια φορά από το γεφύρι και δυο φορές σε γράνες!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μακράν ο τρομακτικότερος: dourou. Ναι μεν, βρίσκει σωστές γραμμές, αλλά συνήθως πάει 11 στα 10, χωρίς να υπολογίζει ΚΑΝΕΝΑΝ κίνδυνο, ούτε αν στην τυφλή στροφή που βγαίνει να προσπεράσει μπορεί να έρχεται κανένας... Βασικά, δεν κρατάει καμία πισινή μην τυχόν και ο άλλος οδηγός κάνει κάποιο λάθος ή βρεθεί πάνω στη δική του γραμμή.Kαι εσύ τα ίδια κάνεις!!!!
-
Εγώ ρε meco; Ποτέ δεν πάω πάνω από 7 στα 10. Στ'ορκίζομαι... στη ζωή του γαβρίλου!
-
Μια θεία μου, επίσης πιωμένη.... Δεν έβλεπα την ώρα να φτάσουμε...
Δυστυχώς δεν είχα τότε άλλη επιλογή από το να μπω στο αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν ήταν πολύ μεγάλη απόσταση. Αλλά στα στενά πήγαινε τελείως χύμα και πάλι καλά που ήταν αργά και δεν είχε καθόλου κίνηση στον δρόμο.
-
Ενας φιλος μου. Γενικα πολυ αφηρημενο ατομο, απο αυτους που τους λες κατι κ τις μισες φορες σου λενε ' τι ειπες; σορρυ, επανελαβε γιατι δεν προσεχα'. Δυστυχως ετσι ειναι κ στο τιμονι κ καθε φορα που μπαινω στο αυτοκινητο του ειμαι τσιτα-πριζα κ απορω πως δεν τρακαρει σε καθημερινη βαση..
-
H αδερφή μια φίλης μου....
ήρθε να μας πάρει από την στάση του ΚΤΕΛ στο Μαρμαρά και να μας πάει στο ξενοδοχείο τους.....τουτού- σουζούκι σουίφτ σε ψιλοχρέπι κατάσταση,
εμείς τότε είμασταν 15 χρονών,4 άτομα,
η βλαμμένη έρχεται να μας πάρει και έρχεται με συνοδηγό (μια μουν@ρ@)
αλλά αυτό δεν έχει σχέση......
οπότε μπαίνουμε και οι τέσσερις στο πίσω κάθισμα σαν τις σαρδέλες.
Το δρόμο υποτίθεται οτι τον ήξερε,10-15 λεπτά διαδρομή απόσο θυμάμαι.....
αλλα έλα ομως που στη διαδρομή με το ένα χέρι κάπνιζε με το άλλο χειρονομούσε και οταν μας μιλούσε γυρνούσε πίσω και κοιτούσε.....
ε δεν άργησε να γίνει το κακό,σε μια στροφή 90 μοιρών....το ζώον δεν πρόσεχε και φύγαμε ευθεια...........
τσαρούχωμα τα φρένα,,στριβει και το τιμόνι το ζώον, αλλα που να στρίψει με μπλοκαρισμένους τους τροχους...........Αυτά....
-
Ο Χάρης Τραμπάκουλας!!!!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
H αδερφή μια φίλης μου....
ήρθε να μας πάρει από την στάση του ΚΤΕΛ στο Μαρμαρά και να μας πάει στο ξενοδοχείο τους.....τουτού- σουζούκι σουίφτ σε ψιλοχρέπι κατάσταση,
εμείς τότε είμασταν 15 χρονών,4 άτομα,
η βλαμμένη έρχεται να μας πάρει και έρχεται με συνοδηγό (μια μουν@ρ@)
αλλά αυτό δεν έχει σχέση......
οπότε μπαίνουμε και οι τέσσερις στο πίσω κάθισμα σαν τις σαρδέλες.
Το δρόμο υποτίθεται οτι τον ήξερε,10-15 λεπτά διαδρομή απόσο θυμάμαι.....
αλλα έλα ομως που στη διαδρομή με το ένα χέρι κάπνιζε με το άλλο χειρονομούσε και οταν μας μιλούσε γυρνούσε πίσω και κοιτούσε.....
ε δεν άργησε να γίνει το κακό,σε μια στροφή 90 μοιρών....το ζώον δεν πρόσεχε και φύγαμε ευθεια...........
τσαρούχωμα τα φρένα,,στριβει και το τιμόνι το ζώον, αλλα που να στρίψει με μπλοκαρισμένους τους τροχους...........Αυτά....
.........και για να σωθείτε πέσατε όλοι πάνω στο κάθισμα της (μουν@ρ@ς) συνοδηγού..... (υποθέσεις κάνω...)
Ποιος είναι ο πιο τρομακτικός που σας έχει πάει βόλτα;