-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Την έχουν παραδεί οι φαναρτζήδες. 100 ευρώ για ένα βαθούλωμα, 100 για ένα βάψιμο. Τι λέτε μωρέεεεεε;
Λαμαρινάδες είστε, όχι χειρουργοί!Συμφωνώ απολύτως με το παραπάνω.
Εχτές μιλούσα με γνωστό φαναρτζή και τον ρώτησα για κάτι γρατζουνίτσες στο αυτοκίνητο και μια λακουβίτσα (αρκετά μικρή) στο φτερό μου.
Τελικά μου πρότεινε το παρακάτω για τα εξής : 3 γρατζουνιές (1 σε κάθε πόρτα απο τις 4), την λακούβα στο φτερό και 1 γρατζουνιά απο κλειδί μάλλον, στον ουρανό να βάψουμε όλο το αυτοκίνητο αφου θα βαφτούν 5 μέρη του με κόστος άκουσον-άκουσον 1000 ευρώ για το βάψιμο περίπου και 500 για μονώματα, εργατικά και τα φτιαξίματα απο γρατζουνιές, λακούβα.Σύνολο 1500 ευρώ! Απίστευτο μου φαίνεται.
Σιγά μην του το χαρίσω κιόλας για 5 γρατζουνιές.Θα επισκευτώ μάλλον εκείνον τον καλό άνθρωπο στην Γρ. Λαμπράκη 318 που αναφέρετε παραπάνω, αφού και 100 ευρώ για την γρατζουνιά να πέρνει πιο φτηνά θα μου έρθει και το εργοστασιακό χρώμα θα μείνει!
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Την έχουν παραδεί οι φαναρτζήδες. 100 ευρώ για ένα βαθούλωμα, 100 για ένα βάψιμο. Τι λέτε μωρέεεεεε;
Λαμαρινάδες είστε, όχι χειρουργοί!Συμφωνώ απολύτως με το παραπάνω.
Εχτές μιλούσα με γνωστό φαναρτζή και τον ρώτησα για κάτι γρατζουνίτσες στο αυτοκίνητο και μια λακουβίτσα (αρκετά μικρή) στο φτερό μου.
Τελικά μου πρότεινε το παρακάτω για τα εξής : 3 γρατζουνιές (1 σε κάθε πόρτα απο τις 4), την λακούβα στο φτερό και 1 γρατζουνιά απο κλειδί μάλλον, στον ουρανό να βάψουμε όλο το αυτοκίνητο αφου θα βαφτούν 5 μέρη του με κόστος άκουσον-άκουσον 1000 ευρώ για το βάψιμο περίπου και 500 για μονώματα, εργατικά και τα φτιαξίματα απο γρατζουνιές, λακούβα.Σύνολο 1500 ευρώ! Απίστευτο μου φαίνεται.
Σιγά μην του το χαρίσω κιόλας για 5 γρατζουνιές.Θα επισκευτώ μάλλον εκείνον τον καλό άνθρωπο στην Γρ. Λαμπράκη 318 που αναφέρετε παραπάνω, αφού και 100 ευρώ για την γρατζουνιά να πέρνει πιο φτηνά θα μου έρθει και το εργοστασιακό χρώμα θα μείνει!
Καλά και δεν έπεσες κάτω απ τα γέλια με τον μαλ@κα;;;
εγώ μια φορά που είχα πάει με έναν φίλο σε συνεργείο για αλλαγή φρέον στο προηγούμενο αυτοκίνητο που έίχα,μόλις μας είπε τιμή ο απατεωνας ξεκαρδίστικα στα γέλια μαζι με τον φίλο μου χωρίς μαλιστα κνα κοιταχτούμε.Το μόνο κακό ήταν οτι ένιωσα λίγο ασχημα για τους πελάτες που ήδη βρίσκοτανε μεσα στο συνεργείο....
-
δηλαδη για να βαψεις ολο το αυτοκινητο ποσα θα ζητανε? κανα εκατομμυριο?
-
H Chipsaway χρησιμοποιεί στόκο για επαναφορά...ενώ η Dent Genie όχι...
-
Λοιπόν παιδιά ξαναπήγα στον τύπο με τα βαθουλώματα και εξαφάνισα και τα τελευταία βαθουλωματάκια!!!
Τώρα το αμάξι είναι τέλειο!!! Δεν έχει βαθούλωμα ούτε για δείγμα!!! Δεν άντεξα, ήθελα να είναι τέλειο!!! (μόνο κάτι μικροαμυχές).
Το μαγαζί του έχει αλλάξει, έχει πάει κοντά στον ιππικό όμιλο Ν.Ιωνίας (στα Διαβατά κοντά).
-
Μόλις προάχθηκες σε αντισυνταγματαρχόψειρας!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μόλις προάχθηκες σε αντισυνταγματαρχόψειρας!!!Υπερβολές...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κοίταξε εάν χρησιμοποιούν κάτι εργαλεία σαν γάντζους και κάνουν 'μασάζ' στο μέταλλο. Πολύ ενδιαφέρον.Πώς είναι αυτά τα εργαλέια? Ο μόνος τρόπος επιδιόρθωσης που ξέρω είναι να κολλήσεις ένα γάντζο με την ηλεκτροπόντα και μετά με ένα ειδικό σφυράκι να τραβήξεις τη λαμαρίνα έξω.
-
Αυτό το εργαλείο λέγεται 'μαλάκας'
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Λοιπόν παιδιά ξαναπήγα στον τύπο με τα βαθουλώματα και εξαφάνισα και τα τελευταία βαθουλωματάκια!!!Τώρα το αμάξι είναι τέλειο!!! Δεν έχει βαθούλωμα ούτε για δείγμα!!! Δεν άντεξα, ήθελα να είναι τέλειο!!! (μόνο κάτι μικροαμυχές).
Το μαγαζί του έχει αλλάξει, έχει πάει κοντά στον ιππικό όμιλο Ν.Ιωνίας (στα Διαβατά κοντά).
ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ;
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ Κ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΙΝΗΣΗ -
Ο χρήστης JABAR έγραψε:
Λοιπόν παιδιά ξαναπήγα στον τύπο με τα βαθουλώματα και εξαφάνισα και τα τελευταία βαθουλωματάκια!!!
Τώρα το αμάξι είναι τέλειο!!! Δεν έχει βαθούλωμα ούτε για δείγμα!!! Δεν άντεξα, ήθελα να είναι τέλειο!!! (μόνο κάτι μικροαμυχές).
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ Κ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΙΝΗΣΗTο κινητό είναι το ίδιο. Όσο για το ταξίδι αμα πας απο Περιφερειακή ( μην με ρωτήσεις πώς δεν ξέρω ) δεν είναι τόσο μεγάλο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tο κινητό είναι το ίδιο. Όσο για το ταξίδι αμα πας απο Περιφερειακή ( μην με ρωτήσεις πώς δεν ξέρω ) δεν είναι τόσο μεγάλοΝαι, είναι το ίδιο.
Βέβαια με το έξοδο αυτό, να δούμε πότε θα πάρω εφεδρικά ζαντολάστιχα για την πίστα... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ Κ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΙΝΗΣΗTο κινητό είναι το ίδιο. Όσο για το ταξίδι αμα πας απο Περιφερειακή ( μην με ρωτήσεις πώς δεν ξέρω ) δεν είναι τόσο μεγάλο
Παιδια ισχύει ακόμα το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού? Εγώ έχω γδάρσιμο απο κολόνα στην πίσω πόρτα και μικρά βαθουλωματάκια απο την ίδια!
Για τις γρατζουνιές κάνει τοπικό βάψιμο μετά απο το ξεβαθούλωμα?
-
Παιδια ισχύει ακόμα το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού? Εγώ έχω γδάρσιμο απο κολόνα στην πίσω πόρτα και μικρά βαθουλωματάκια απο την ίδια!
Για τις γρατζουνιές κάνει τοπικό βάψιμο μετά απο το ξεβαθούλωμα?
Tα στοιχεία του ισχύουν ακόμη αλλά πιστεύω ότι δεν θα σου κάνει δουλειά γιατί υποτίθεται ότι δουλεύει σε χτυπήματα που δεν έχει φύγει το χρώμα. Δεν χάνεις τίποτα όμως να τον επισκευτείς. Το μαγαζί είναι στην Ν.Ιωνία στρίβωντας αριστερα πριν τον Ιππικό όμιλο υπάρχει πινακίδα που αναγράφει TeoPRO.
-
Πήγα σήμερα στο 'γιακούμπ' κι εγώ. Είχα δύο βαθουλώματα στην 5η πόρτα, το ένα εκ των οποίο είχε διάμετρο 15 εκατοστά και είχε νεύρα....Όταν τελείωσε το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από τέλειο..Ο άνθρωπος είναι κολλημένος με την τελειότητα, εγώ το έβλεπα το αμάξι τέλειο και αυτός είχε πάρει άν σφυρί και βαρούσε την λαμαρίνα, απίστευτο, αλλά όπως μου είπε ξέρει που χτυπάει μια και που το πρώτο λάθος είναι το τελευταίο=πάει για βάψιμο.
Έκανε μια ώρα και πήρε 60 ευρώ. Μόνο βιαστήτε γιατί τον κλείνουν συνεργεία ανα την Ελλάδα. Υπόψιν ότι άμα έχει φύγει μπογιά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
-
τελικά έχουμε κάποιον μάγο στην Αθήνα?
στείλτε μου στοιχεία με πμ ή γράψτε εδώ. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στείλτε μου στοιχεία με πμ ή γράψτε εδώ.θέλω και εγώ!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στείλτε μου στοιχεία με πμ ή γράψτε εδώ.και εγω
-
Εγώ φταίω που σαν το ΜΑΜΑΚΑ κάθομαι και ασχολούμαι για να βρούνε και άλλοι χρήστες σωστούς τεχνικούς.
Delete ALL!! Τέρμα οι απόψεις! Πλέον μόνο ΧΑΒΑΛΕΣ!
-
Αν μπορεις να δωσεις καποιες ενδεικτικες τιμες με πμ.
Βαθουλωματάκι!!! Γλυτώνεται η βαφή? Κανένα μαγαζί?