-
kacey,ο τιμωρος των παρκαδόρων..βγαίνει κάθε νύχτα με το lada και σπέρνει τον τρόμο Στο τέλος απο εκεί που φεύγει αφήνει και λάδια από κάτω
Παντως αναρωτιέμαι,εσένα περιμένανε να τους κανεις καταγγελία για να μάθουν ότι τα νυχτερινά μαγαζιά νταβατζώνουν τα πεζοδρόμια;Πρωτη φορά στη ζωή τους από εσένα το ακούσανε;
Καλα για τις ταβέρνες δεν το συζητώ,οι ίδιοι πανε και χλαπακιάζουν τσάμπα,με αντάλλαγμα την ανοχή -
Χεχε
Λοιπον, δεν ξερω ποσοι ξερετε το Ακρωτηρι, αλλα ειναι στο τελος ενος (δημοσιου) δρομου ο οποιος ξεκιναει απο εκει που ηταν το καλοκαιρινο Privilege (αμεσως πριν τα καρτ στον Αγ Κοσμα).
Παω λοιπον και εγω πρωτη φορα εκει περα, και οπως παρκαρω στον δρομο παρακαλω (οπου μετα μαλιστα ανακαλυψα οτι ειναι αλλο μισο χλμ περπατημα) ηρθε ενας ωραιος τυπος και μου ζητησε κλειδια και 5 ευρω....Τα δινω εγω γιατι ειχα παρεα και λεω αστο να παει να ......
Οταν ομως συνειδητοποιησα οτι απο εκει που σε χρεωνουν για να παρκαρεις (υπενθυμιζω, ΔΗΜΟΣΙΟΣ δρομος) ειναι αλλο ενα τεταρτο περπατημα (γιατι φυσικα το Lada το βαλανε οσο πιο μακρυα απο το μαγαζι γινοταν...) τα πηρα αγρια. Οποτε πηγα στο μαγαζι, διασκεδασα, και κατα τις 4 που ηταν να φυγουμε πηρα τηλ στην αστυνομια. Οσοι δεν ξερουν το τμημα ειναι σχετικα κοντα. Οταν λοιπον εφτασαν, πηγαμε μαζι στον παρκαδορο και του ζητησα τα κλειδια του Lada.Αφου οιπον αλλαξε 15 χρωματα, αρχισε να μου λεει οτι δεν ξερει τιποτα, οτι ΔΕΝ εχει τα κλειδια μου και οτι αυτοι δεν παρκαρουν αυτοκινητα του μαγαζιου στον δρομο... Μεχρι που πηγα ο ιδιος στο κουτακι που κρατανε τα κλειδια και τα πηρα μονος μου, οποτε εκει τους μαζεψανε ολους μαζι (οχι τοι δεν ηξεραν τι συμβαινει) και πηγαν αυτοφορο. Τι εγινε στην συνεχεια δεν ξερω παντως. -
χαχαχα! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!
εγω πηγα καποια στιγμη περισυ μετα το περιστατικο, και στο σημειο που λες, δεν ειχε πλεον παρκαδορους!! πηγα τελη αυγουστου!!!
το πηραν το μαθηματακι τους μου φαινεται... δηλαδη εσενα δεν σε ενοχλησε ποτε ξανα κανεις?? (ουτε 1 απειλητικο τηλεφωνημα??? )
Αρα τωρα ξερουμε! οποτε εχουμε τετοια περιστατικα ΠΜ, και πας εκει με το λαντα και καθαριζεις??? -
Καλά, τους έκανες σκόνη!!! Παίδες, μου φαίνεται ότι έτσι πρέπει ν'αρχίσουμε να ενεργούμε όλοι από δω κι εμπρός, να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!
-
Οσο ευχαριστη και αν ειναι η φωτογραφια που εχεις βαλει kacey
,πιστευω οτι χαμηλωνει το επιπεδο του forum... -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Οσο ευχαριστη και αν ειναι η φωτογραφια που εχεις βαλει kacey
,πιστευω οτι χαμηλωνει το επιπεδο του forum...Μπα? Γιατί, σε χαλάει το Lada?
(just kidding )
-
Η φωτογραφια βγηκε.
Φαινεται ενοχλει αρκετους η φωτογραφια μιας ομορφης και πανω απ'ολα ντυμενης (γιατι δεν ηταν γυμνο) γυναικας... -
Ηταν ασχετη με το στυλ,το επιπεδο και την νοοτροπια των ατομων που βρισκονται μεσα στο forum.Αλλωστε,στο παρελθον εχουμε εκφρασει την δυσαρεσκεια μας για αναλογου υφους καταχωρησεις στο περιοδικο...
-
Ηταν ασχετη με το στυλ,το επιπεδο και την νοοτροπια των ατομων που βρισκονται μεσα στο forum.Αλλωστε,στο παρελθον εχουμε εκφρασει την δυσαρεσκεια μας για αναλογου υφους καταχωρησεις στο περιοδικο...
Aυτο ποσώς με νοιαζει. Το αν δεν εκφραζει μερικους η υπογραφη μου, δεν σημαινει οτι εγω πρεπει να την βγαλω. Εξεφραζε εμενα, και αυτο μου φτανει. Εξάλλου, ηταν και αλλοι που τους αρεσε η υπογραφη.
Επισης μην νομιζεις οτι επειδη σου χαλαει την αισθητικη σου, οτι χαλαει και τους αλλους.
Και στην τελικη αναλυση, με την ιδια λογικη, μα εγω γραφω κατι που δεν εκφραζει την πλεοψηφια σε καποιο ποστ μου, θα με αναγκαζεται να το σβηνω?Εξ'αλλου, οι κανονισμοι του φορουμ δεν αναφερουν κατι τετοιο, μιλανε μονο για ΑΣΕΜΝΑ ποστ+φωτο, και αυτη που εβαλα εγω ηταν μια πανεμορφη ΝΤΥΜΕΝΗ κοπελα. Καθολου ΑΣΕΜΝΟ. Απο κει και περα, αφου οι κανονισμοι δεν λενε κατι τετοιο, πολυ κακως εχετε την αντιληψη οτι δεν θα γραψω κατι/βαλω συγκεκριμενη υπογραφη επειδη χαλαει την αισθητικη μερικων....'Η υπαρχουν οι κανονες ή δεν υπαρχουν....
Η δυσαρεσκια που εκφραζετε στο περιοδικο δεν με ενδιαφερει καθολου, η υπογραφη μου δεν ηταν αντιθετη με τους κανονες του συγκεκριμενου φορουμ οποτε αν δεν σας αρεσει τοτε tough luck... -
εγώ παιδιά ήθελα να θίξω ένα λίγο διαφορετικό θέμα σε σχέση με το παρκάρισμα..Τι έχετε να πείτε γι' αυτούς που βάζουν μια ράμπα στο δρόμο και ένα σήμα στυλ 'απαγορεύεται το παρακάρισμα' αλλά ούτε αρ. αδείας ουτε τπτ? Τους 'ευγενέστατους' γείτονες που σου λένε 'τιι εδώ θα το παρκάρεις?' κ τους λες 'γιατι όχι?' κ σου απαντούν 'την έχω κρατημένη για το γαμπρό μου τη θέση!!!!'. Ισχύει η ίδια νομοθεσία που ανέφερε ο kacey? Θα θελα πολύ να σταματήσω αυτές τις αυθαιρεσίες αλλά δεν έχω το νομικό υπόβαθρο για να στήσω τον άλλον στον τοίχο..Παρακαλώ τα σχόλια σας
-
Ο χρήστης Dimitris_UK έγραψε:
Αλήθεια ποιά είναι η κοπελιά;;;για ποια κοπελιά μιλάτε?εγώ δεν βλέπω τίποτα...
μια μπεεμβε μονο να ντριφτάρει.... -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Αλήθεια ποιά είναι η κοπελιά;;;
για ποια κοπελιά μιλάτε?εγώ δεν βλέπω τίποτα...
μια μπεεμβε μονο να ντριφτάρει....Δες και τις ημερομηνίες των posts...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εδω μπερδεύτηκα λίγο
Λες ότι ειναι παράνομη η κατάληψη οδοστρώματος αλλά έχουν και άδεια για καρέκλες στον δρόμο;Όχι, αποκλείεται να έχουν άδεια για καρέκλες σο δρόμο. Εάν, όντως, έχουν θα είναι παράνομη.
Ο νόμος προβλέπει 167€ πρόστιμο για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος.
-
το ανοιξα εδω για να μην αρχισει καινουριο τοπικ.
το ερωτημα ειναι ως εξης.
κανονικα στον δρομο επιτρεπεται να παρκαρουμε επι του οδοστρωματος μονο.
και αυτο που κανουμε κατα συμβαση μισο δρομο μισο πεζοδρομιο ειναι παρανομο αλλα υπαρχει ανοχη εκ της καταστασεως.
σωστα;;αρα λοιπον στην περιπτωση που παρκαρεις νομιμα αλλα λογω πλατους δρομου ΔΕΝ χωραει να περασει μεγαλο οχημα, τι γινεται;;;
ποιος ειναι λαθος;; αυτος που θελησε να περασει και στο χτυπησε, ή εσυ για παρακωληση συγκοινωνιων;;
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Εδω μπερδεύτηκα λίγο
Λες ότι ειναι παράνομη η κατάληψη οδοστρώματος αλλά έχουν και άδεια για καρέκλες στον δρόμο;Όχι, αποκλείεται να έχουν άδεια για καρέκλες σο δρόμο. Εάν, όντως, έχουν θα είναι παράνομη.
Ο νόμος προβλέπει 167€ πρόστιμο για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος.
167? Εγω νομιζω 400.
το ανοιξα εδω για να μην αρχισει καινουριο τοπικ.
το ερωτημα ειναι ως εξης.
κανονικα στον δρομο επιτρεπεται να παρκαρουμε επι του οδοστρωματος μονο.
και αυτο που κανουμε κατα συμβαση μισο δρομο μισο πεζοδρομιο ειναι παρανομο αλλα υπαρχει ανοχη εκ της καταστασεως.
σωστα;;αρα λοιπον στην περιπτωση που παρκαρεις νομιμα αλλα λογω πλατους δρομου ΔΕΝ χωραει να περασει μεγαλο οχημα, τι γινεται;;;
ποιος ειναι λαθος;; αυτος που θελησε να περασει και στο χτυπησε, ή εσυ για παρακωληση συγκοινωνιων;;
Απαγορευται να παρκαρεις σε δρομο που, λογω της στενοτητος του, αν παρκαρεις εμποδιζεις την ομαλη διελευση των οχηματων, ακομα κ αν ΔΕΝ υπαρχει απαγορευτικο (ΚΟΚ).
Αυτο ομως δεν αλλαζει το οτι δεν δικαιολογειται τρακαρισμα, σε σημειο με ορατοτητα, επειδη 'εχει παρκαρει παρανομα'. Ο θυτης πληρωνει.
Και ξεκολληστε απο το 'παρακωλυση συγκοινωνιων' που ειναι κατι πολυ διαφορετικο. Παρακωλυση συγκοινωνιων κανει αυτος που καθεται πανω στην ραμπα πλοιου για να μην το αφησει να σαλπαρει (1 παραδειγμα).
-
167€ μπορει να ηταν πριν 6 χρονια
-
-
Έχω παρκάρει (δις) στον Άρειο Πάγο (πολλά χρόνια πριν).
Αφού δεν ήταν κανένα, γιατί να μην πάρκαρα;
Θέλω like -
@bassstarlet said in Ερώτηση για παρκάρισμα:
Έχω παρκάρει (δις) στον Άρειο Πάγο (πολλά χρόνια πριν).
Αφού δεν ήταν κανένα, γιατί να μην πάρκαρα;
Θέλω likeΔικαστηριο για ηχορυπανση ; Υπερβολη δεν ειναι να το φτασεις μεχρι το ανωτατο δικαστηριο ;
Δεν πιστευω να το εφτασες μεχρι το
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων(ΕΔΔΑ) -
Μόλις συμπληρωθούν 10 like θα σας πω τι έγινε.
Ερώτηση για παρκάρισμα