-
Εμ τι να κάνω, που πας να πάρεις τη γυναίκα στο λαιμό σου; Και τα 'αγορίνα' να τα πεις πουθενά αλλού που να τα εκτιμούν (και να σε παίρνει).
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
σε σχέση με το Jazz CVT που είναι καλύτερη η Α150;
Στην άνεση ?
Στα υλικά ?
Στην ύπαρξη πολλών εκδόσεων κινητήρα ?
Στην εμφάνιση ?
Σε αντιπρόσωπο ? -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμ τι να κάνω, που πας να πάρεις τη γυναίκα στο λαιμό σου; Και τα 'αγορίνα' να τα πεις πουθενά αλλού που να τα εκτιμούν (και να σε παίρνει).Εκτρωμα το A-class?
εμ απο ΤFRCoπαλίκαρο τι να περιμένεις να ακούσεις.. -
Τα TFRCοπαλίκαρα βλέπεις δεν μαγεύονται από υπερδιαφημισμένα εμβληματάκια όπως εσύ.-
-
Παίδες, να το ηρεμήσουμε λίγο το θεματάκι?
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
σε σχέση με το Jazz CVT που είναι καλύτερη η Α150;
Στην άνεση ?
Στα υλικά ?
Στην ύπαρξη πολλών εκδόσεων κινητήρα ?
Στην εμφάνιση ?
Σε αντιπρόσωπο ?**
Στην άνεση** ? το Jazz δεν είναι άνετο δηλαδή;Στα υλικά ? Σε αυτά που φαίνονται ή σε αυτά που δεν φαίνονται; Πολυτέλεια εννοείς ή πραγματική ποιότητα κατασκευής;
Στην ύπαρξη πολλών εκδόσεων κινητήρα ? Ήμουν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ! Jazz έναντι A150
Στην εμφάνιση ? Εντελώς υποκειμενικό
Σε αντιπρόσωπο ? Θα τον χρειαστείς;
Να μην πούμε που υπερτερεί το Jazz ε; (εκτός από το σχεδόν τέλειο κιβώτιο) και με τι κόστος φυσικά
-
Ξεχνάς όμως ότι το μερκεντέ έχει ΤΟ έμβλημα! Λίγο είναι να λέει η γυναίκα στις γειτόνισσες ότι έχει ΜΕΡΚΕΝΤΕ;
-
Συνιστω ιαπωνα!
Αν το αυτοκινητο δεν το εχει φτιαξει σχιστοματης δεν λεει! -
Τα αυτοκίνητα που ρωτά η κοπέλα είναι στην πρώτη σελίδα ας αφήσουμε την Μερσεντοτζαζο συζήτηση και ας μείνουμε στο θέμα μας.... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ξεχνάς όμως ότι το μερκεντέ έχει ΤΟ έμβλημα! Λίγο είναι να λέει η γυναίκα στις γειτόνισσες ότι έχει ΜΕΡΚΕΝΤΕ;Διακρίνω εδώ μια αφελή και ισοπεδωτική εκδοχή του 'Καβαθισμού'...
-
Καθόλου. Απλώς αποτυπώνω την πραγματικότητα.
-
ή μαλλον οτι δεν μας αρέσει ή δεν έχουμε, το ισοπεδώνουμε πες καλύτερα..
Αν το αστεράκι νομίζετε κάνει την διαφορά, τότε κακώς βρίσκεστε σε φόρουμ αυτοκίνησης.. εγώ λέω βάλτε σε ενα Jazz το αστέρι και σε ενα Α150 το Η.
Τότε ικανα εχω τύπακια να κακολογούν το Η απο κόμπλεξΡε παιδιά καμια σχέση τι πάτε να συγκρίνετε?
Μια κοπέλα δεν θέλει ουτε στριφτερό ουτε redzone-αλογάτο car.
Να έχει άνεση, φινιρισμα, καλη ποιότητα κύλησης, στιβαρό και χώρους να βάζει τα ψώνια της. Ειδικα το Elegance με τα ξύλα του, τα χρωμιάκια του, το καταπληκτικό ηχοσύστημα, τα δερματάκια κτλ σε κολάζει
Καμια φορά και εγώ το προτιμώ απο το ΜΧ5 να πηγαίνω καμια χαλαρή βόλτα. -
S40 με διαφορά...
Το ειδαμε πριν κανα μήνα γιατί το σκεφτεται η αδερφή μου. Από την τιμη καταλόγου θα αφαιρέσεις εκπτωση 1200 ευρώ λογω προσφοράς. Οδική συμπεριφορα Mondeo, ποιοτητα Audi και το design εξαιρετικό (το χαζεύω καμια φορά στον δρόμο ). Αυτή η κονσόλα μου εμεινε στο μυαλό. Φτηνα service κι εχει και το πλεονεκτημα οτι δεν εχει βρωμίσει ο τόπος. Πολύ καλό αυτοκίνητο. Η αδερφή μου θα το πάρει μόλις πουλήσει το παλιό.Μικρομεσαια, 1.5, ασχημούλα Mercedes (με ό,τι αυτό συνεπάγεται στα κόστη) με 22000; Not for me...
Το Πεζο ειναι μαούνα και (απ' ότι ακούω) πολύ μετριο αυτοκίνητο. Ειδικά ο 1.8. Με τόσα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές
-
παρε βολβο!
πεφτεις σε τοιχο και η ασφαλεια πληρωνει τον τοιχο και ουχι το αμαξι!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φτηνα serviceAυτό είναι αλήθεια.
1ο service (20.000km)=172€
2ο service (40.000km)=175 € , με δικά μου τα λάδια.Δηλαδή ένας...φυσιολογικός άνθρωπος , που κάνει νορμάλ χιλιόμετρα δεν πληρώνει πολλά. Κάθε άλλο.
παρε βολβο!
πεφτεις σε τοιχο και η ασφαλεια πληρωνει τον τοιχο και ουχι το αμαξι!
Αν είναι να πέφτει σε τοίχους , τότε να πάρει καλύτερα ένα Μ113
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
S40 με διαφορά...
Το ειδαμε πριν κανα μήνα γιατί το σκεφτεται η αδερφή μου. Από την τιμη καταλόγου θα αφαιρέσεις εκπτωση 1200 ευρώ λογω προσφοράς. Οδική συμπεριφορα Mondeo, ποιοτητα Audi και το design εξαιρετικό (το χαζεύω καμια φορά στον δρόμο ). Αυτή η κονσόλα μου εμεινε στο μυαλό. Φτηνα service κι εχει και το πλεονεκτημα οτι δεν εχει βρωμίσει ο τόπος. Πολύ καλό αυτοκίνητο. Η αδερφή μου θα το πάρει μόλις πουλήσει το παλιό.Μικρομεσαια, 1.5, ασχημούλα Mercedes (με ό,τι αυτό συνεπάγεται στα κόστη) με 22000; Not for me...
Το Πεζο ειναι μαούνα και (απ' ότι ακούω) πολύ μετριο αυτοκίνητο. Ειδικά ο 1.8. Με τόσα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές
Προσυπογράφω για το S40, αυστηρά ομως το 1.8
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Το Πεζο ειναι μαούνα και (απ' ότι ακούω) πολύ μετριο αυτοκίνητο. Ειδικά ο 1.8. Με τόσα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογέςΤο Peugeot 407 είναι λίγο ευμεγέθες, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι μέτριο αμάξι. Πρόκειται για ένα πολυ καλό αμάξι και σε άνεση, αλλά και σε στρίψιμο. Μέσα που μπήκα, μου άρεσε πολύ, απ' όλες τις απόψεις.
Μεταξύ των δύο βέβαια, προτιμώ το S40, εφόσον μιλάμε για την κοπέλα.
Αλλά μεταξύ των τριών επιμένω στο A150, για τους λόγους που ανέφερα.
-
S40 χωρίς δεύτερη κουβέντα (στα 1800 κυβικά). Εξαιρετικό όχημα, αποτελεί τίμια πρόταση, ξεχωρίζει αισθητικά, συμπεριφέρεται σωστά στο δρόμο και είναι και ασφαλέστατο. Άσε που και η Volvo διαθέτει επαρκές γόητρο - κανένας δεν θα την στραβοκοιτάξει συγκαταβατικά (το υφάκι 'πήρε παρακατιανό αυτοκίνητο...' που παίρνουν οι πανάσχετοι ιδιοκτήτες των μικρότερων μοντέλων με σήματα την προπέλλα και το αστέρι).
-
Το S 40 είναι εξαιρετικά τίμιο, αν και ακριβούτσικο. Καλός εξοπλισμός, εξαιρετική ποιότητα υλικών αλλά στενοί χώροι πίσω, καθόλου εργονομικό πορτ-μπαγκάζ και ανυπαρξία σχεδόν μικρών χώρων στην καμπίνα. Οδήγησα και το 1.6 και το 1.8. Ανεπιφύλακτα προτείνω κι εγώ το 1.8 αλλά τα 2.500 διαφορά δεν είναι και λίγα. Γι αυτό αν δεν υπάρχει άνεση (που εδώ που τά λέμε αν το κουβεντιάζεις σε forum δεν θα τρέχουν από τα μπαντζάκια σου...) προτίμησε και το 1.6. Πάει και παραπάει...
-
Ο χρήστης biko έγραψε:
που εδώ που τά λέμε αν το κουβεντιάζεις σε forum δεν θα τρέχουν από τα μπαντζάκια σου...Δηλαδή αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για κάτι και παραδέχεσαι πως υπάρχουν και άτομα που ξέρουν/έχουν δει περισσότερα από εσένα σ' έναν τομέα (γι' αυτό το συζητάς σε fora) σημαίνει αναγκαστικά πως θα πρέπει να κάνεις το '...' σου παξιμάδι για να αγοράσεις κάτι;
Δεν το καταλαβαίνω... -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
που εδώ που τά λέμε αν το κουβεντιάζεις σε forum δεν θα τρέχουν από τα μπαντζάκια σου...
Δηλαδή αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για κάτι και παραδέχεσαι πως υπάρχουν και άτομα που ξέρουν/έχουν δει περισσότερα από εσένα σ' έναν τομέα (γι' αυτό το συζητάς σε fora) σημαίνει αναγκαστικά πως θα πρέπει να κάνεις το '...' σου παξιμάδι για να αγοράσεις κάτι;
Δεν το καταλαβαίνω...Έχεις δίκιο σε κάτι. Ο Σωκράτης πρώτος είπε ότι πρέπει να απευθυνόμαστε στον ειδικό. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 'κατέχων' σπάνια το 'ψειρίζει' ή τον απασχολούν 2.500 χιλ... Με αυτή την έννοια το έγραψα. Δεν υποτιμώ ή ειρωνεύομαι κανένα. Ούτε καν τον Μαλεζάνι...
Επιλογή Σουηδού, Γάλλου, Γερμανού;;;