-
Άστο... αυτός ήταν για καφέ...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εσύ που ήσουν;;Πολύ λιώσιμο σήμερα στο 205...
Αλλά το ευχαριστήθηκα! Τώρα έχει έλθει η ώρα για μεταμόσχευσηΌχι Κώστα, δυστυχώς...Ήθελα πολύ, αλλά έχω διάβασμα...
-
Φτηνές δικαιολογίες...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φτηνές δικαιολογίες...Έτσι έτσι.
Άλλοι ήταν περαστικοι και σταμάτησαν να πάρουν μια τζούρα
-
δεν ήταν πολύ καλή μέρα..
ενα παλικάρι τούμπαρε το Ignis Sport (τοσο ψηλά αυτοκίνητα απορώ πώς γινετα να τρέχουν ράλλυ) και ενα Leon εφυγε χτύπησε κάτω έσπασε κάρτερ και λάδια πολλά στην πίστα..Εντωμεταξύ στο παρα τριχα 2-3 συγκρούσεις επειδή δεν υπηρχαν αποστάσεις κτλ...
-
Εφυγα κατα τις δυο...
Κριμα για το ignis...πρεπει να γινε οταν εφυγα..
Κριμα και για το leon ...ακουσα το μπαμ,αλλα δεν φανταστικα οτι επαθε τετοια ζημια...
Δυστηχως δεν ημουν φωτογραφος,αλλα συντομα θα μου στειλουν φωτο απο τα miatakia! -
Άντε για να δούμε και τίποτα δικό μας να βουρκώσουμε .
Πάντως τα Μέγαρα έχουν τρομερές ελλείψεις και κακοτεχνίες που θα μπορούσαν να διορθωθούν πολύ εύκολα. Αντ' αυτού, το μόνο που γίνεται είναι να υπογράφεις ότι δε θα έχεις αξιώσεις σε περίπτωση ατυχήματος . Σα δε ντρεπόμαστε λίγο... Μάλλον θα πρέπει να ανοιχτεί ξεχωριστό θέμα για αυτό το thread. -
Sorry, αλλά το κάρτερ πως χτύπησε?
Για την ανατροπή του Ignis, μάλλον δεν φταίει η πίστα. Για το άλλο όμως....
-
Κριμα για το Ignis
Φιλε Soko ουδεμια σχεση εχει το Sport με τα S1600
-
δύσκολο ειναι να χτυπήσει κάρτερ? Ειδικά μετα την Κ1 ολες οι στροφές απο την έξω πλευρά των cerbs εχουν τεράστια λακούβα.. λίγο να το παρακάνεις στο κέρμπ και το γλυστρήσεις και η εξω ρόδα βγεί εξω απο το κέρμπ, πάει το αμάξι απο κάτω..
Γενικώς οποιος έχει πάει έξω και έχει δεί μερικές πίστες σοβαρές, τα Μέγαρα ειναι κοτέτσι σκέτο.. καθε φορά που πάω και βλέπω την ταμπέλα Καλως ήρθατε στην πόλη του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πιάνει γέλιο
Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι στο Ring με 10ε έκανα την πίστα της ζώης μου και με 40ε στα Μέγαρα ουτε κάν το χαίρεσε.. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
δύσκολο ειναι να χτυπήσει κάρτερ? Ειδικά μετα την Κ1 ολες οι στροφές απο την έξω πλευρά των cerbs εχουν τεράστια λακούβα.. λίγο να το παρακάνεις στο κέρμπ και το γλυστρήσεις και η εξω ρόδα βγεί εξω απο το κέρμπ, πάει το αμάξι απο κάτω..Γενικώς οποιος έχει πάει έξω και έχει δεί μερικές πίστες σοβαρές, τα Μέγαρα ειναι κοτέτσι σκέτο.. καθε φορά που πάω και βλέπω την ταμπέλα Καλως ήρθατε στην πόλη του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πιάνει γέλιο
Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι στο Ring με 10ε έκανα την πίστα της ζώης μου και με 40ε στα Μέγαρα ουτε κάν το χαίρεσε..χμμμ...και πόσο στοιχίζει να 'σουλουπώσουν' το 'τελείωμα' της πίστας?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι στο Ring με 10ε έκανα την πίστα της ζώης μου και με 40ε στα Μέγαρα ουτε κάν το χαίρεσε..Βρήκες τώρα κι εσύ πίστα να συγκρίνεις...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
χμμμ...και πόσο στοιχίζει να 'σουλουπώσουν' το 'τελείωμα' της πίστας?Μερικές (λίγες) εργατοώρες. Αλλά αφού είναι καφενείο, τι να λέμε τώρα... Μόνο να υπογράφεις ότι δε θα αξιώσεις τίποτα, τους νοιάζει...
Πάντως Soko, μια χαρά το χαιρόμαστε, μη λέμε κι ό,τι θέλουμε . -
Πραγματικά τα προβλήματα υπάρχουν.
Καλό θα ήταν να γίνει ένα μικρό συμμάζεμα ώστε να μη μοιάζει ο χώρος σαν εγκαταλελειμένο χωράφι γύρω από τη διαδρομή και κάποια σημεία που μπορεί να προξενήσουν προβλήματα σε περίπτωση εξόδου κ.λ.π. να διορθωθούν. -
Ποιο Ίγκνις λέτε? Μήπως το μπλε Σουίφτ?
-
oχι ... αυτο ολοκληρωσε αρτιμελες ...
υπηρξε και ενα παλικαρι , μετα τις 2 περιπου , που αποφασισε με ενα κιτρινο Ignis Sport να μπει για πρωτη φορα πιστα στην ζωη του ...
δυστυχως ομως ...
-
Ξέρει κανείς σε ποια στροφή έγινε η τούμπα??
-
Κ3 νομιζω ....
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Κ3 νομιζω ....Κ3??? Αυτή είναι η τελευταία στροφή που θα φανταζόμουν! Αριστερή και με αρκετά χιλίομετρα!
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=15613
Εδώ για περαιτέρω σχόλια για τις ατέλειες των Μεγάρων.
Επίσκεψη στα Μέγαρα στις 11/12/2005