-
Χαίρετε.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς πληροφορίες για αγορά κατασχεμένων αυτοκινήτων.
Λόγω έλλειψης χρημάτων για καινούριο-ποιοτικό αυτοκίνητο,σκέφτομαι αυτήν τη λύση.
Είναι δυνατή μια τέτοια αγορά;
Από που;
Ευχαριστώ. -
Χαίρετε.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς πληροφορίες για αγορά κατασχεμένων αυτοκινήτων.
Λόγω έλλειψης χρημάτων για καινούριο-ποιοτικό αυτοκίνητο,σκέφτομαι αυτήν τη λύση.
Από που;
Ευχαριστώ. -
Χαίρετε.
Από που;
Ευχαριστώ. -
Εχω την εντύπωση ότι τέτοια αυτοκίνητα πάνε κατ' ευθείαν σε μάντρες μεταχειρισμένων.Εκτός βέβαια απ' τα κελεπούρια τα οποία τα ''χτυπούν'' μεταξύ τους εταιρείες,τράπεζες,δικηγόροι.
-
Έχω ακουστά πως αυτοκίνητα που έχουν κατασχεθεί, δεν αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για αγορά, καθώς οι πρώην ιδιοκτήτες τους, εξαιτίας της οικονομικής τους δυσχέρειας, είναι πιθανό να μην έκαναν την καλύτερη δυνατή συντήρηση.
-
Τα κατεσχεμενα αυτοκινητα ( απ'οτι ξερω εγω ) δεν μπορεις να τα ελεγξεις . Οχι δεν πηγαινουν κατευθειαν σε μαντρες . Μπορεις να πας να τα δεις εκει που τα εχουν μαζεμενα και να περιμενεις να βγει δημοπρασια ( η οποια ανακοινωνεται στην εφημεριδα ) και να πας να το χτυπησεις . Εννοειτε οτι θελεις και καποιον απο 'μεσα ' .
Επισης μια τετοια κινηση νομιζω οτι ειναι αρκετα επιφοβη καθως τα αυτοκινητα αυτα ειναι χιλιοξεσκισμενα τις περισσοτερες των περιπτωσεων .
Γιατι : σκεψου να σου πουνε εσενα ( εμενα κλπ. ) οτι σε 2 μηνες θα σου κατασχεσουν το αυτοκινητο για α,β λογο , και δεν μπορεις να κανεις τιποτα να το αποτρεψεις αυτο . Δεν θα το ξεσκισεις στις καρφωτες , στους κοφτες , στα 'μπατιλικια' , κλπ . δεν θα το γ@μησεις αφου ετσι και αλλιως θα σου το παρουν ;
Η γνωμη μου , παντα φιλικα . -
ΟΔΔΥ
-
Ασε που υπαρχει και παντα το ενδεχομενο του 'πως' δημιουργηθηκαν τα χρεη. Για φαντασου ο πρωην να χρωσταει σε τυπους χωρις υπομονη που εχουν σημειομενο το νουμερο
-
Ειναι αλήθεια πάντως πως μπορείς να βρείς τρομερές ευκαιρίες αν το ψάξεις. Επειδή οι γονείς μου ειναι τραπεζικοί υπάλληλοι εχω ακούσει για απίστευτες τιμές, επιπέδου μεταχειρισμένων εξωτερικού!
Παρ' όλα αυτα ειναι πολύ εύκολο να την πατήσεις... Ενας συνάδελφος των γονιών μου βρήκε κάποιον middleman για να χτυπήσει 2 αμάξια που ήθελε σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή... Τωρα τρέχει στα δικαστήρια για να πάρει τα λεφτά του πίσω αφού αμάξια δεν πήρε ποτέ...
-
Υπάρχει και η άποψη ότι δεν αγοράζει κάποιος περιουσιακά στοιχεία που βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Ας γίνουν (πιο) πλούσια τα κοράκια.
-
Έχω ακούσει ότι από τα κατασχεμένα αυτοκίνητα από τράπεζες κτλ όταν πας στη δημοπρασία να τα 'χτυπήσεις',το αμάξι δεν σε αφήνουν να το δεις=>δεν μπορείς να ανοίξεις το καπό,να μπείς μέσα κτλ.Τώρα αν λείπει ας πούμε η μηχανή εσύ που το ξέρεις;(γιατί έχω ακούσει περίπτωση που αγόρασε το αμάξι αλλά έλειπε η μηχανή.)
Ισχύουν ρε παιδιά αυτά τα πράγματα;
-
Αυτά που αναφέρεις αφορούν το ΟΔΔΥ και όχι τις τράπεζες. Όντως στον ΟΔΔΥ οι έλεγχοι είναι μόνο εξωτερικοί και μάλιστα οπτικοί. Εκεί για να κάνεις αξιόλογη αγορά θέλεις μέσο αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο γιατί πέρα από όλα τα άλλα μένουν τα αυτοκίνητα για χρόνια εγκαταλελειμμένα στην ύπαιθρο μέχρι η γραφειοκρατική διαδικασία να ολοκληρωθεί και να οδηγηθούν στον πλειστηριασμό.
-
Εμμανουηλ και λειποι παραθετο κατι απο το site του ΟΔΔΥ
Ά ρ θ ρ ο 3
Πέντε πλήρεις εργάσιμες ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής των δημοπρασιών και από 8:30 πρωινής ώρας μέχρι 13:30 μεσημβρινής επιτρέπεται η ελεύθερη επίσκεψη και εξέταση των δημοπρατουμένων οχημάτων από τους ενδιαφερομένους.
Η τελευταία ημέρα επίσκεψης είναι η προηγούμενη της δημοπρασίας. Ειδικά στις επαρχιακές πόλεις, που δεν λειτουργούν υπηρεσίες του ΟΔΔΥ Α.Ε., οι ώρες επίσκεψης καθορίζονται από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών που κάνουν τις δημοπρασίες.
Η εξέταση μπορεί να γίνει από τον ενδιαφερόμενο με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής του και περιλαμβάνει ό,τι κριθεί αναγκαίο χωρίς την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να θέσει σε κίνηση το αυτοκίνητο. Το τελευταίο αυτό εμποδίζεται από αντικειμενικούς κυρίως λόγους, (π.χ. κίνδυνος πρόκλησης πυρκαϊάς, ορισμένα δεν διαθέτουν διακόπτη, μπαταρία, καύσιμα κ.λ.π.).
Απαγορεύεται το επισκεπτήριο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δημοπρασίας.
Επιτρέπεται και για 30 λεπτά η επίσκεψη εν συνόλω των πλειοδοτών στο χώρο των δημοπρατηθέντων οχημάτων μετά το πέρας της δημοπρασίας, με μέριμνα του προσωπικού της αποθήκης.Οποιος ενδιαφετε για τα υπολειπα αρθρα : http://www.oddy.gr/main.php?cat=5
-
Φίλε Δημήτρη έχω στενή σχέση με το ΟΔΔΥ Ηρακλείου και ξέρω καλά τι λέω. Τα οχήματα που θα βγουν σε δημοπρασία στα δίνουν σε γραπτή λίστα για να μπορέσεις να τα ελέγξεις. Τα οχήματα είναι στο ύπαιθρο αλλά είναι κλειδωμένα και δεν σου δίνουν κλειδιά!!! Έλεγξε εσύ ότι θέλεις έτσι!!!! Τα καλά όμως δεν θα τα δεις εκεί γιατί δεν κάνει να σκονίζονται και δεν μπαίνουν έτσι κι αλλιώς σε δημοπρασία. Το τι έχουν δει τα μάτια μου στις αποθήκες δεν λέγεται.
-
Γνωστός μου αγόρασε BMW 320, MOD 2002, full extra, 30000 χλμ, 19000 Euro. Αμάξι κατασχεμένο από τράπεζα που δεν βγήκε ποτέ ΕΠΙΣΗΜΑ σε δημοπρασία.
Αγορά Αυτοκινήτου από Κατάσχεση