-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
exm... ναι, εγώ έλεγα για τα extensionsΑλλά ΚΑΙ για τα themes, που είναι με κατάληξη .jar, το ίδιο ισχύει. Drag+drop στο παράθυρο των themes (tools--->themes)
Αυτό κάνω και μου βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο είναι corrupt.
Θα το κανς απο τη σελίδα τους.Σπύρο ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάτι ακόμα:Το σύστημα με το Obtain IP automatically, δεν λειτούργησε! Δεν συνδέει τα 2 μηχανήματα!
Ξέρει κανείς γιατί;
Νάσο, έκανες share το Internet connection όπως σου πα? Η ip στον υπολογιστή που διαμοιράζει είναι 192.168.0.1 με 255.255.255.0 ? Τα υπόλοιπα πρέπει να είναι κενά! Το obtain IP automatically πρέπει να είναι μόνο στον άλλον υπολογιστή, σ'αυτόν που θα παίρνει internet, αλλιώς δοκίμασε αυτό που σωστά είπε ο gvala παραπάνω. Καμιά φορά μλκζονται κ δε λειτουργούν τα δίκτυα, MS u know
A και που σαι μπορεί να χρειάζεται και κατάλληλη ρύθμιση το firewall, αν έχεις -
Εάν θέλεις τα δύο PC να μοιράζονται αρχεία, ο σωστός τρόπος είναι ο κεντρικός υπολογιστής να έχει 2 nic και να μοιράζει αυτός το internet.
Το modem/router συνδέεται με ένα υπολογιστή και η διεύθυνση της κάρτας δίνεται από dhcp του router. Αυτή τη σύνδεση τη κάνεις κοινόχρηστη.
Ο κεντρικός υπολογιστής συνδέεται με το δίκτυο του σπιτιού μου με την 2η κάρτα (δεν είναι αυτή η σύνδεση κοινόχρηστη), έχει στατικό ΙΡ 192,168,0,1 και δίνει διευθύνσεις ΙΡ στον άλλο υπολογιστή μέσω του dhcp που δημιουργείται με το ICS. Πρέπει ο κεντρικός υπολογιστής να είναι ανοικτός όταν ανοίξεις το 2ο υπολογιστή του σπιτιού.
Με αυτό το τρόπο θεωρείς το δίκτυο του router εχθρικό και δεν ενεργοποιείς netbios και file sharing. Αυτά τα επιτρέπεις στο δίκτυο του σπιτιού.
Αν θέλεις να χρησιμοποιείς μόνο το router για να μοιράζεις internet στα PC σου, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να μην ενεργοποιήσεις την ανταλλαγή αρχείων και εκτυπωτών μεταξύ των 2 PC σου και να θεωρείς το δίκτυο εχθρικό.
-
μα ο άνθρωπος δε μιλάει ότι θέλει να κάνει δίκτυο μέσω router, και αν δεν απατώμαι νομίζω ότι έχει απλή σύνδεση και όχι dsl
-
Εκτός αυτού...σε καμια περίπτωση μην βάλετε σαν gateway/router Win machine...Linux or Unix μονο...
-
Είχα ρωτήσε και νωρίτερα, αλλά δεν πήρα απάντηση (κανείς Εξελικός δεν παρακολουθεί το φόρουμ;
). Ας ξαναπροσπαθήσω πιο παραστατικά αυτή τη φορά
Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει το λάθος που δείχνει το κόκκινο βέλος στην παρακάτω φωτό, αναφορικά με το array-formula (πράσινο βέλος) που περιέχει το κελί B5;
[η συνάρτηση αθροίζει από το φύλλο 'Αγορ' (αγορές δλδ) τα αγορασμένα τεμάχια όσων εγγραφών περιέχουν τον προμηθευτή που περιέχει το κελί Α5 στο τρέχον φύλλο ΚΑΙ τη σαιζόν του κελιού Β1 (στο τρεχον φύλλο)]
ΥΓ. Αν μειώσω τις γραμμές των περιοχών αναζήτησης/άθροισης από 1302 σε π.χ. 300, τότε η συνάρτηση δουλεύει, αλλά έλα που εγώ χρειάχομαι και τις 1302 γραμμές (και ακόμα περισσότερες)
Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση (χωρίς Visual Basic please) -
Ασχετο
ξερει κανεις πως κατεβαζουμε το pacman σε K700i? -
Θέλω να ενεργοποιήσω τον Windows messenger κι όταν προσπαθώ να δημιουργήσω ένα Net passport μου βγάζει μύνημα
'Οι τρέχουσες ρυθμίσεις σας δεν επιτρέπουν την εκτέλεση στοιχείων activeX σε αυτή τη σελίδα. Ως αποτέλεσμα η σελίδα ίσως δε θα εμφανίζεται σωστά'
Και μετά σταματά η προσπάθεια ενεργοποίησης.
Αφού δεν έχω πειράξει τίποτα τι στο καλό βγάζει το μύνημα;
Παρακαλώ ότι έχετε ευχαρίστηση από βοήθεια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θέλω να ενεργοποιήσω τον Windows messenger κι όταν προσπαθώ να δημιουργήσω ένα Net passport μου βγάζει μύνημα'Οι τρέχουσες ρυθμίσεις σας δεν επιτρέπουν την εκτέλεση στοιχείων activeX σε αυτή τη σελίδα. Ως αποτέλεσμα η σελίδα ίσως δε θα εμφανίζεται σωστά'
Και μετά σταματά η προσπάθεια ενεργοποίησης.
Αφού δεν έχω πειράξει τίποτα τι στο καλό βγάζει το μύνημα;
Παρακαλώ ότι έχετε ευχαρίστηση από βοήθεια.
ΞΕΧΝΑ τον windows messenger Φρανκ!!! για την ακρίβεια απεγκατέστησέ τον, είναι ένα σκουπίδι που δημιουργεί προβλήματα και μόνο.
Απεγκατάσταση: start--> run--> ```
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.RemoveΜετά πήγαινε http://messenger.msn.com και κατέβασε την τελευταία έκδοση, πρέπει να είναι η 7.5. Με αυτήν λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απεγκατάσταση: start--> run--> ```
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove> Είσαι θεός!
-
Σπύρο, αυτό που γράφεις είναι το ίδιο με το να πάμε στο sysoc.inf, να διαγράψουμε τη λέξη hide στη σειρά του msmsg και μετά απ' το Add/Remove windows components να τον απεγκαταστήσουμε;
Εγώ αυτό κάνω ΚΑΘΕ φορά που περνάω καινούρια windows. Επίσης, γενικά τα MSN messengers δεν τα εμπιστεύομαι καθότι έχουν ΑΠΕΙΡΕΣ τρύπες και μπάζουν από παντού.
Ας όψονται τα φιλαράκια που τα λέμε σχεδόν συνεχώς όποτε είμαστε on-line, αλλιώς θα ψήφιζα ΜΑΥΡΟ σε όλα τα instant messaging προγράμματα!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Απεγκατάσταση: start--> run--> ```
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove>> > > > >Είσαι θεός! credits to opterios Χρήστο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[snip]
Μετά πήγαινε http://messenger.msn.com και κατέβασε την τελευταία έκδοση, πρέπει να είναι η 7.5. Με αυτήν λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Ή, ακόμα καλύτερα, αντί για τον msn κατέβασε κι εγκατέστησε το Miranda IM!
Much much better !
-
Μιας και το έφερε η κουβέντα.
Έχει κανείς ιδέα γιατί στο MSN οι περισσότεροι με βλέπουν offline και εγώ να μην είμαι??
Το status είναι στο online.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ή, ακόμα καλύτερα, αντί για τον msn κατέβασε κι εγκατέστησε το Miranda IM!ή ακόμα καλύτερα, το gaim ή το trillian. (Την κολοκυθιά θα παίξουμε; )
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ή, ακόμα καλύτερα, αντί για τον msn κατέβασε κι εγκατέστησε το Miranda IM!
ή ακόμα καλύτερα, το gaim ή το trillian. (Την κολοκυθιά θα παίξουμε; )
Το trillian είναι η ναυαρχίδα των IM, αλλά είναι πολύ (πολύ) βαρύ τελικά. Από την άλλη, το Miranda εκτός του ότι είναι μικρό και πανάλαφρο, δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση (μέχρι και σε στικάκι το μεταφέρεις από pc σε pc).
Το gaim δεν το ξέρω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θέλω να ενεργοποιήσω τον Windows messenger κι όταν προσπαθώ να δημιουργήσω ένα Net passport μου βγάζει μύνημα
'Οι τρέχουσες ρυθμίσεις σας δεν επιτρέπουν την εκτέλεση στοιχείων activeX σε αυτή τη σελίδα. Ως αποτέλεσμα η σελίδα ίσως δε θα εμφανίζεται σωστά'
Και μετά σταματά η προσπάθεια ενεργοποίησης.
Αφού δεν έχω πειράξει τίποτα τι στο καλό βγάζει το μύνημα;
Παρακαλώ ότι έχετε ευχαρίστηση από βοήθεια.
ΞΕΧΝΑ τον windows messenger Φρανκ!!! για την ακρίβεια απεγκατέστησέ τον, είναι ένα σκουπίδι που δημιουργεί προβλήματα και μόνο.
Απεγκατάσταση: start--> run--> ```
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove> >Μετά πήγαινε http://messenger.msn.com και κατέβασε την τελευταία έκδοση, πρέπει να είναι η 7.5. Με αυτήν λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ποιο μέσεντζερ, μισή μέρα στο φόρουμ, αν αφήσω και τέτοιο ΚΑΗΚΑ!!! Πηγαίνω μετά την εγκατάσταση στο φάκελό του και τον πετάω στον κάδο. Μετά αδειάζω τον κάδο!!! (Σε ΔΥΟ κινήσεις, να το αισθάνομαι καλύτερα!!! ) ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Επειδή βαριέμαι και δεν νυστάζω κιόλας, ορίστε μερικά thumbs από ενδιαφέροντα skins του Maxthon (κλικ στους τίτλους για να κατεβάσετε τα skins, κλικ στα thumbs για να δείτε τα screenshots):
Κάντε τον ανταγωνισμό... κτήμα σας
Διαλιέχτεεεεε
Blue Curve (το default μου αυτή τη στιγμή - εικονίδια από Redhat)
Fauxs (απίθανα εικονίδια & χρώματα) **
Noia (all time classic)
Noia Warm (ζεστά χρώματα)
SuperXtra (ολίγον... σκοτεινό)
** Ο τύπος που φτιάχνει τα Fauxs skins απλά δεν παίζεται. Ρίξτε μια ματιά εδώ, εδώ κι εδώ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το gaim δεν το ξέρω.
Στα λίνουξ συνήθως το έχει από μόνο του.
Στα παραθύρια ΠΛΕΟΝ (εδω και αρκετό καιρό) μπορείς να το κατεβάσεις.Βασικά ο,τιδήποτε είναι καλύτερο από το Μέσεντζερ, αλλά πλέον δεν εγκαθιστώ ούτε αυτό. Email, να τα βλέπω ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ!! Αλλιώς ας με πάρουν τηλέφωνο!!!
Να χάνω ώρες κάθε μέρα για καλημέρες καλησπέρες καληνύχτες απλά από συνήθεια και όχι γιατί έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί μου, να μου λείπει! Όταν είναι να έχω επαφή με κάποιον ας είναι ουσίας, όχι Δ.Σ. και να χάνω τη μέρα μου!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Να χάνω ώρες κάθε μέρα για καλημέρες καλησπέρες καληνύχτες απλά από συνήθεια και όχι γιατί έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί μου, να μου λείπει! Όταν είναι να έχω επαφή με κάποιον ας είναι ουσίας, όχι Δ.Σ. και να χάνω τη μέρα μου!!Couldn't agree more!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]