-
καλώς κ την παλαιότερη γενιά
άντε κανείς άλλος σαν κ εμένα (17-18 χρόνια κ πάμε χαλαρά για άλλα τόσα χιχι)Κάει? πόσο περισσότερο? κ σε νορμάλ συνθήκες ή σε 'σκίσημο' μόνο?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
άντε κανείς άλλος σαν κ εμένα (17-18 χρόνια κ πάμε χαλαρά για άλλα τόσα χιχι)Κάει? πόσο περισσότερο? κ σε νορμάλ συνθήκες ή σε 'σκίσημο' μόνο?
Eδώ σιτροεν ξαντια 10ετίας. Που πλεον μετα απο αυτα που αλλαξα τις τελευταιες 15 μέρες, θα κρατήσει άλλα τόσα χρόνια.
Τα ξαναλέω για να καταλαβετε.
-Ημιαξόνια μπροστα + φούσκες ημιαξονίων καινούργιες.
-Αλλαγη ρουλεμάν πίσω γέφυρας
-Επισκευή ρομπότ ανάρτησης
-Νέα τρόμπα υψηλής πίεσης (καινούργια)
-Νέες σφαίρες αζώτου
-Εχουν αλλαχθεί τοπ μαουνt πριν 5-6.000κμ
-Εχουν αλλαχθει δισκοπλακες και τακακια μπρος πισω πριν 5-6000κμ
-Λαστιχα
-Αλλάχθηκε ενας σωλήνας του ψυγείου που χαλασε
-Θα αλλαχθεί άμεσα η καρδιά της κρεμαγιέρας που δακρύζει.Ολα τα παραπάνω (πλην τακακιων-δισκων) κοστισαν περιπου 1200 ευρά και υπολογίζω καμια 100αρια ακομα για την καρδιά της κρεμαγιέρας.
Οπότε οπως καταλαβαίνετε θα γραφω για πολυ ακόμα στο σιτροεν φορουμ....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Σε νορμαλ συνθήκες καίει το ίδιο να μην σου πω λιγότερο.......... αλλά σε full γκάζι με 2α π.χ. ενώ παλιά έφτανε μέχρι τα 27-28 lt/100km στιγμιαία κατανάλωση...... τώρα τερματίζει τον μετρητή (30) και δεν ξέρω πόσο μπορεί να καίει...........
Τέλως πάντων δεν με απασχολεί πόσο καίει αφού αν δεν καίει δεν πάει κιόλας
-
-
Λοιπον για να μην γκρινιαζετε μερικοι οτι ειναι μεγαλα τα αρχεια που σας δινω και κατεβαζετε απο τη σελιδα μου για το c4 εσπασα τα μεγαλα πακετα(το tests και το tech_description) και εβαλα χυμα τα αρχεια αλλα αφησα και τα πακετα. Για να μη φωναζετε...
-
Μετά το πρόσφατο σέρβις - γενική επισκευη, καναμε το 1ο μας ταξίδι με την ξανθούλα...
Αθήνα -Λαμια-Αθήνα...
Το αυτοκίνητο έχει ξαναβρεί την ουδετερότητά του στις στροφές, εμπνέει και πάλι για πολλά κμ.. ΔΕΝ κοπανάει, στρίβει όπως παλιά και τα φρένα του είναι και πάλι αποτελεσματικά και ακούραστα.
Ταξίδευα με πολλά (160+) και το αυτοκίνητο δεν φόβιζε. Μετά τη Λαμία κατευθύνθηκα προς Καρπενήσι, όπου το δοκίμασα στα στροφιλίκια... ενα έχω να πώ...
Xantia the revival...
Το μόνο που θα ήθελα είναι ένα δυνατότερο μοτέρ...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Λοιπον για να μην γκρινιαζετε μερικοι οτι ειναι μεγαλα τα αρχεια που σας δινω και κατεβαζετε απο τη σελιδα μου για το c4 εσπασα τα μεγαλα πακετα(το tests και το tech_description) και εβαλα χυμα τα αρχεια αλλα αφησα και τα πακετα. Για να μη φωναζετε...Επισης στη σελιδα μου εκοψα απο το επεισοδιο του 5th_gear που περιειχε το c4(το torrent το εχω στη σελιδα) το κομματι για το c4 (και αφου κολλησα ξανα τον ηχο σωστα ο οποιος επεμενε να μην κοβεται εκει που ηθελα!) και το εβαλα εκει. Ετσι απο τα 170 ΜΒ πεσαμε στα 65ΜΒ. Επειτα εχω βαλει ενα με λιγο χαμηλοτερη ποιοτητα βιντεο και ηχου και επεσα στα 17ΜΒ για τους dial-up...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
snipXantia the revival...
Ποτέ δεν είναι αργά
-
Mολις πληροφορηθηκα οτι ενας μαλακας παραβιασε στοπ και επεσε πισω δεξια στο ξαντια. Ο πατερας μου και ο μαλακας ειναι καλα... Υλικες μονο ζημιες..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΛΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ...
ΕΛΕΟΣ
-
Κρίμα ρε Ηλία γκαντεμια
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
snip
Xantia the revival...
Ποτέ δεν είναι αργά
πω πω φάσκελο έχεις φάει...μόλις το φτιάξατε...τι να πω, με το καλό ξανά να γυρίσει.
-
Δεν ξέρω τι έχω φάει ελπίζω να μην τριτώσει το κακό....
Και ειχα ενα χαμόγελο εχθες που γυρισα από το ταξίδι, μέχρι τα αυτιά..
(Το πρωι σημερα έσπασαν και τα γυαλια της μυωπίας σε ενα πολύ ακυρο σημείο χωρις να πέσουν... Εκεί που τα φορούσα, κόπηκε ο σκελετός, έπεσε ο δεξιος φακός και εσπασε...)....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν ξέρω τι έχω φάει ελπίζω να μην τριτώσει το κακό....Και ειχα ενα χαμόγελο εχθες που γυρισα από το ταξίδι, μέχρι τα αυτιά..
(Το πρωι σημερα έσπασαν και τα γυαλια της μυωπίας σε ενα πολύ ακυρο σημείο χωρις να πέσουν... Εκεί που τα φορούσα, κόπηκε ο σκελετός, έπεσε ο δεξιος φακός και εσπασε...)....
Ευχέλαιο ΤΑΧΥΣΤΑ!
-
οχιιιι ρε Ηλία τι ατυχία είναι αυτή φίλε μου? κρίμα
Ελπίζω πλέον ότι κακό ήταν να σας σημβεί να έγινε κ από εδώ κ πέρα μόνο ευχάριστα να έχετε ... -
Παιδια καλημερα, γραφω πρωτη φορα στο (citroen forum), ειμαι κατοχος ενος xsara coupe 1.4 8V του 99' και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε το εργοστασιακο υψος του διλιτρου xsara και την διαφορα απο το δικο μου χιλιατετρακοσαρι.
Ρωταω διοτι σκεφτομαι να το χαμηλωσω με βαση το διλιτρο, και να φτιαξω ελατηρια διοτι του εμποριου δεν τα εχω και πολυ σε εκτιμηση.
Ευχαριστω. -
Λοιπόν update:
Σήμερα έκανα το 1ο σέρβις των 10000 χλμ με αλλαγή λαδιών, φίλτρου, τσεκάρισμα στα γνωστά σημεία, σφίξιμο του πεντάλ του φρένου και ζυγοστάθμιση και πλήρωσα
-
[quote='elteo']Λοιπόν update:
Σήμερα έκανα το 1ο σέρβις των 10000 χλμ με αλλαγή λαδιών, φίλτρου, τσεκάρισμα στα γνωστά σημεία, σφίξιμο του πεντάλ του φρένου και ζυγοστάθμιση και πλήρωσα
-
[quote='ClioDriver'][quote='elteo']Λοιπόν update:
-
Καλημέρα,
έχετε όλοι χαιρετήσματα από τον πρόεδρο του Citroen Forum κ φίλο μας Κώστα - SirGus ο οποίος σε 9 μέρες παίρνει άδεια κ έρχεται από Σκύρο, οπότε ελπίζω να τον δούμε κ από κοντά
Νικόλας
-
Σημερα , μετα από 3 μερες ,παρελαβα το c4 μου από το συνεργειο της Citroen Ελλας.Ειχε μπει μεσα για κατεβασμα σαζμαν να δουνε το δισκο του επειδη σκορτσαριζε.Αλλαχτηκε σετ συμπλεκτη τελικα. Ο εργοδηγος επεμενε ότι περναει εγγυηση αλλα οι Γαλλοι (μεσω email) το ακυρωσαν αν και εσταλλησαν φωτογραφιες.Ηταν «αναμμενος» λενε.Μα πως?Ουτε να σπινιαρω δεν μπορω λογω ESP(που λεει ο λογος).Μου κανανε εκπτωση 15% στα αντ/κα. Πληρωσα(350 ευρω).Στη συνεχεια μου ειπαν ότι ακουγεται ενας θορυβος μεσα από την κολωνα τιμονιου(μετα από παρατηρηση μου).Αλλαξαν το com (πλακετα-πολυδιακοπτη φλας-καθαριστηρων )μηπως ηταν αυτό, αλλα αυτό συνεχιζε να κανει τικ-τικ….Παραγγελθη κολωνα τιμονιου χωρις να είναι σιγουροι ,για να δοκιμασουν.Ευγε.Εγω παντως δεν το ξανακουσα.Ο συμπλεκτης μου τωρα είναι πουπουλο όπως πρωτα.Ολα καλα μεχρι εδώ.Μεχρι να φτασω σπιτι(Αγ.Παρασευη) από Κηφισο στη διαδρομη ακουγα ένα θορυβο στο πεταλ συμπλεκτη στο τερμα πανω και τερμα κατω!!!ακομα και σβηστο το αυτοκινητο.ΕΛΕΟΣ λεω.Θα ξαναπαω αυριο να το δουνε.(λες και άλλες δουλειες δεν εχουμε!!!!)Αυτά…..sorry για το post αλλα επρεπε καπου να τα πω.
CITROËN FORUM