-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έχω παίξει. Εσύ έχεις παίξει GT4 με τιμονιέρα;Με τιμονιέρα όχι αλλά όταν το είχα έπαιζα λίγο συγκρουόμενα για να τους περάσω τους άλλους, με το Forza τέτοια τακτική σημαίνει σχεδόν βέβαιη τετάκα..
-
Αυτό δεν το κάνει απαραίτητα και ρεαλιστικότερο στο driving model.
Πάντως, το να ψάχνουμε να βρούμε ανάμεσα σε arcades το ρεαλιστικότερο, είναι λίγο φαύλος κύκλος. Καθένα θα υπερτερεί λίγο εδώ και θα χάνει αλλού. Αν παίξω και το Forza με τιμονιέρα, θα σου πω. Δεν το αποκλείω να είναι εκείνο καλύτερο
-
...οπως επισης οτι με ολα τα βοηθηματα κλειστα δεν ειναι καθολου μα καθολου arcade..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...οπως επισης οτι με ολα τα βοηθηματα κλειστα δεν ειναι καθολου μα καθολου arcade..Χωρίς ABS ΔΕΝ οδηγούνται.-
-
ποια η γνωμη σας για το nfs u most wanted? εχετε παιξει καθολου?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...οπως επισης οτι με ολα τα βοηθηματα κλειστα δεν ειναι καθολου μα καθολου arcade..Έχεις παίξει κανονικό sim, Πέτρο; Από εκείνα που θεωρούνται sims από τα ανάλογα communities έστω, γιατί το αν θεωρείται sim ένα παιχνίδι ή όχι είναι υποκειμενικό μέχρι ενός σημείου.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ποια η γνωμη σας για το nfs u most wanted? εχετε παιξει καθολου?Τελείως ψεύτικο.. Με 220 και στρίβει λες και πάει με 20..
Αλλά έχει χαβαλέ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελείως ψεύτικο.. Με 220 και στρίβει λες και πάει με 20..
Αλλά έχει χαβαλέ..
ενταξει παιχνιδι ειναι . ξερεις τι με χαλασε ? που εχει πορσε και λαμπο που μπορεις να βαλεις βοδι κιτ και αλλες καγκουριες . αυτο ειναι ιεροσηλια
-
Το πηρα πριν λιγες μερες! Εχω να παρατηρησω τα εξής:
Θετικα:- Καλυτερα γραφικα
- Εχει πλακα οταν σε κυνηγανε οι μπατσοι!
- Ωραια μουσικη
- Καλυτερη ομως η χροια του κινητηρα
- Ρεαλιστικοτερη οδικη συμεριφορα
- Μ'αρεσει που μπορω να αποκτω τα αυτοκινητα των αντιπαλων ως μερος του στοιχηματος!
- Υπεροχα αυτοκινητα!
Αρνητικα:
- Οι μπατσοι ειναι εντελως βλακες και τους ξεφευγεις ανετα..
- Παλι μπορεις να παιρνεις τις στροφες χωρις φρενο κατεβαζοντας ταχυτητα!(Θελω engine damage στο επομενο!)
- Το drag ειναι πολυ ευκολο επισης
- Α! Και οι αντιπαλοι ειναι χαζοι ωρες-ωρες!Καποιες φορες επειδη ερχεται καποιος απο απεναντι αντι να τον αποφυγουν κοκκαλωνουν!)
- Δεν μ'αρεσε ο 'κοσμος'. Ουσιαστικα ειναι ενα χωριο!
- Πολλα μερη της πιστας ειναι ιδια με το Underground2!
Αυτα προς το παρον![/list]
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Το πηρα πριν λιγες μερες! Εχω να παρατηρησω τα εξής:
Θετικα:- Καλυτερα γραφικα
- Εχει πλακα οταν σε κυνηγανε οι μπατσοι!
- Ωραια μουσικη
- Καλυτερη ομως η χροια του κινητηρα
- Ρεαλιστικοτερη οδικη συμεριφορα
- Μ'αρεσει που μπορω να αποκτω τα αυτοκινητα των αντιπαλων ως μερος του στοιχηματος!
- Υπεροχα αυτοκινητα!
Αρνητικα:
- Οι μπατσοι ειναι εντελως βλακες και τους ξεφευγεις ανετα..
- Παλι μπορεις να παιρνεις τις στροφες χωρις φρενο κατεβαζοντας ταχυτητα!(Θελω engine damage στο επομενο!)
- Το drag ειναι πολυ ευκολο επισης
- Α! Και οι αντιπαλοι ειναι χαζοι ωρες-ωρες!Καποιες φορες επειδη ερχεται καποιος απο απεναντι αντι να τον αποφυγουν κοκκαλωνουν!)
- Δεν μ'αρεσε ο 'κοσμος'. Ουσιαστικα ειναι ενα χωριο!
- Πολλα μερη της πιστας ειναι ιδια με το Underground2!
Αυτα προς το παρον![/list]
σε πι σι το χει ?
-
ναι
καπου εχω και παλια μια thrustmaster τιμονιερα.
ομως τα pc μου απο games αραχνες μονο εχει πια. (και μερικα μονο αραχνες πλεον )μεσιε opterios που ολο διαφωνεις..
που μενεις? θα σε φερω μια μερα για forza στο παλιο xbox και gotham3 στο 360 και μετα θα γραψεις μονος σου οτι θες..
'περι sims και περι arcades το αναγνωσμα' απο μεσιε le-sim-opter. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μεσιε opterios που ολο διαφωνεις..
που μενεις? θα σε φερω μια μερα για forza στο παλιο xbox και gotham3 στο 360 και μετα θα γραψεις μονος σου οτι θες..
'περι sims και περι arcades το αναγνωσμα' απο μεσιε le-sim-opter.Έλα εσύ να σε βάλω να οδηγήσεις λίγο από τα δικά μου και μετά γράψε εσύ ό,τι θες
Και μπορεί να διαφωνώ διαρκώς, αλλά δεν είναι κακό αυτό. Απλώς διαφωνούμε, τι να κάνουμε. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ έχω γνωρίσει και τους δύο κόσμους. Εσύ έχεις γνωρίσει και τον δικό μου κόσμο;
-
ok θα ερθω να δοκιμασω την τιμονιερα σου αν θες
για δωσε και καννα λινκ απο τα communities που λες... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
...οπως επισης οτι με ολα τα βοηθηματα κλειστα δεν ειναι καθολου μα καθολου arcade..
Χωρίς ABS ΔΕΝ οδηγούνται.-
Και είναι ρεαλιστικό αυτό; Δεν μπορείς να οδηγήσεις, ακόμα και σε σχετικά οριακούς ρυθμούς σε πίστα, ένα αυτοκίνητο χωρίς ABS;; Στα sims πάντως, μπορείς
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για δωσε και καννα λινκ απο τα communities που λες...Πέτρο, δεν μιλάμε για μια απλή τιμονιέρα.. Μιλάμε για 'άλλο φρούτο'..
-
μωρε και στο forza μπορεις, αλλα τα lap times αυξανουνε ελαφρως τις περισσοτερες φορες.
και μιλαμε για τα δυνατα αμαξια παντα ή αυτα με τις περιεργες κατανομες βαρους.
στο live ο παγκοσμιος συναγωνισμος στα lap times κρινεται σε χιλιοστα.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για δωσε και καννα λινκ απο τα communities που λες...Το μεγαλύτερο community για οποιοδήποτε είδος racing game, είτε για PC είτε για κονσόλες. Θα βρεις σίγουρα πολύ πράμα και για το XBox. Είναι τεράστιο forum, κάνε αν θες ένα browsing με την ησυχία σου και έλα να μου πεις
-
ok, δες κι εσυ εδω:
Popular Science: Race Against Reality -
Αγόρασε ενας φίλος μια high end τιμονιέρα της Logitech... Παιδιά ειναι απλά απίστευτη η εμπειρία, τοσο σε arcade simulators (π.χ. NFS Most Wanted) όσο και σε hardcore siims (π.χ. Live For Speed S2). Ειδικά το force feedback... Aπίστευτο!
Ώρες ώρες νιώθω οτι αυτή η τιμονιέρα εχει περισσότερη 'αίσθηση' απο το τιμόνι του αμαξιού μου!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ώρες ώρες νιώθω οτι αυτή η τιμονιέρα εχει περισσότερη 'αίσθηση' απο το τιμόνι του αμαξιού μου!
Τώρα μας προκαλείς να αρχίσουμε το θάψιμο ή μου φαίνεται;;
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ