-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
.........
Τυχερός ο σύζυγος/γαμπρός.
Μπορει να του ρίξουν και κανα λουτσ@ καμμια φορα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΧΩΡΙΣ δεξή καθρέφτηΟυτε εγω εχω δεξι καθρεφτη!! Τι ρατσισμός ειναι αυτος krus?? Για εναν καθρεφτη?
-
Προσοχή στα φρένα όταν έχετε μηχανάκι πίσω σας, παιδιά!
Γυναίκα (τύπου σαξές γούμαν) με γκόλφω5 σικ μαύρο πάει να περάσει φορτηγό από αριστερά ενώ μπροστά της 'πεταγονται' κορίνες και κάτι φουκαράδες που έφτιαχναν το δρόμο (οι κορίνες ήταν ορατές και 200 μέτρα πιο πριν...). Μόλις φτάνει στο ένα μέτρο διαπιστώνει οτι δε χωράει (είχε μόλις ...2 και 2 μέτρα δεξια και αρίστερα αλλά αυτό το φορτηγό της προκάλεσε φοβία με τις παλιολαστιχάρες του) και φυσικά...το πλακώνει στα φρένα μέχρι να σταματήσει!!! Ευτυχώς την είδα που πήγαινε κουτουρού και έκοψα ελάχιστες στιγμές πριν...
Δεν κάνω ποτέ παρατηρήσεις γιατί αν ο άλλος είναι ζώον κατά πάσα πιθανότητα δε θα πάψει να είναι ζώον επειδή εγώ του το υπενθύμισα αλλά αυτή τη φορά κορνάρισα από εκνευρισμό. Δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δεν κάνω ποτέ παρατηρήσεις γιατί αν ο άλλος είναι ζώον κατά πάσα πιθανότητα δε θα πάψει να είναι ζώον επειδή εγώ του το υπενθύμισα
καταπληκτικο!!
-
Σήμερα το πρωί στην Πάτρα, σε δρόμο υψηλής κυκλοφορίας οδηγός με παλιο ιαπωνικό σεντάν παραβιάζει το κόκκινο σηματοδότη και κανει αριστερή αναστροφη (φυσικά σε σημείο που αυτή απαγορευόταν).
Ουτε 10 μέτρα πιο πέρα, βρίσκεται περιπολικό με 2 officers που απλά κάθονται και... λενε ανέκδοτα...
-
Ξέρεις τι είναι αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου?
Που διάολο ξέρουν ΤΙ ΣΚΑΤΑ είμαι εγώ? Αν είμαι ψυχασθενής ή απλά τσογλαναράς και κατέβω και τις δείρω? Δηλαδή ποντάρουν στην καλοσύνη του άλλου που λέει 'Γυναίκα είναι, δεν πρόκειται να της πουλήσω τσαμπουκά'. ΑΝ όμως, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ αυτός που είμαι, μήπως θα είχαν βρει ΧΟΝΤΡΟ μπελά? Το σκέφτηκαν αυτό? ΟΧΙ. Γιατί???
Αυτό που λες είναι αλήθεια. Οι γυναίκες ποντάρουν στο ότι δεν θα τους πεις τίποτα, γι'αυτό και βρίζουν χυδαία πολύ εύκολα σε αντίθεση με τους άντρες που ξέρουν οτι αν αρχίσουν να γ...σταυρίδια ίσως χρειαστεί να τα υπερασπιστούν και εκτός αμαξιού.
Η αλήθεια είναι ότι γυναίκα δεν θα τη χτύπαγα ό,τι και να έκανε. Ακόμη και αν με χτύπαγε θα κοιτούσα πως θα απέφευγα την φασαρία. Ε αυτό το ξέρουν ότι ισχύει για τους περισσότερους και το εκμεταλλεύονται.Θα σας δώσω και ένα παράδειγμα. Μια φορά ήμουν σε ένα δρόμο και ήθελα να παρακάρω. Τα αυτοκίνητα σε έκείνο το σημείο πάρκαραν κάθετα. Ανάβω αλαρμ και η 50αρα γυναίκα από πίσω κολάει το χέρι της στην κόρνα. Σου λέει που πας ρε βλάκα να παρκάρεις και με κάνεις να φρενάρω. Περνάει λοιπόν από δίπλα μου την ώρα που ξεκινάω να στρίβω και με βρίζει με τις γνωστές εκφράσεις! Φορτώνω απίστευτα, αφήνω τη θέση (είχε άλλωστε και άλλη πιο κάτω) και πάω από πίσω της. Εντωμεταξύ αυτή από τον καθρέπτη έχει δει τη φάση (ότι η αποστολή βρίζουμε και φεύγουμε δεν έπιασε!) και αρχίζει να γκαζώνει. Την πλαγιάζω και αυτή σταματάει (σου λέει καλύτερα να σταματήσω παρά να τον αφήσω να μπει μπροστά μου). Με βρίζει πάλι αλλά από τις φωνές μου δεν ακουγόταν τι έλεγε. Οπότε πετάει το κορυφαίο, με ύφος λίγο πιο μαλακό και αθώο τώρα
'Δηλαδή τώρα μου κάνεις τσαμπουκά?'. Δεν ήθελα ούτε να την τρομάξω, ούτε τίποτε άλλο οπότε έφυγα. Ελπίζω να καταλαβε μόνο ότι δεν βρίζουμε τον άλλον όταν παρκάρει. -
Έπρεπε να της έλεγες ότι θα δώσεις τον αριθμό κυκλοφορίας στην Αστυνομία ώστε να βρεθεί ποια είναι και να της κάνεις μήνυση για εξύβριση. Να δεις για πότε θα έβαζε τα κλάματα.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σήμερα το πρωί στην Πάτρα, σε δρόμο υψηλής κυκλοφορίας οδηγός με παλιο ιαπωνικό σεντάν παραβιάζει το κόκκινο σηματοδότη και κανει αριστερή αναστροφη (φυσικά σε σημείο που αυτή απαγορευόταν).Ουτε 10 μέτρα πιο πέρα, βρίσκεται περιπολικό με 2 officers που απλά κάθονται και... λενε ανέκδοτα...
Στην 'μπατσολογική' αυτό!
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Αυτό που λες είναι αλήθεια. Οι γυναίκες ποντάρουν στο ότι δεν θα τους πεις τίποτα, γι'αυτό και βρίζουν χυδαία πολύ εύκολα σε αντίθεση με τους άντρες που ξέρουν οτι αν αρχίσουν να γ...σταυρίδια ίσως χρειαστεί να τα υπερασπιστούν και εκτός αμαξιού.In my opinion λαθος υποθεση! Εγω πολλες φορες θελω να βρισω κάποιον (οχι σκυλοβρισω απλα να του δειξω οτι κανει λαθος) και το σκεφτομαι γιατι λεω 'και που ξερεις τι τρελος ειναι ο αλλος? ασε μην κατεβει κατω και δεν ξερουμε απο που να φυγουμε..'
Και οχι μονο οταν οδηγαω κρατιεμαι, αλλα και με ταξιτζιδες και και και...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτό που λες είναι αλήθεια. Οι γυναίκες ποντάρουν στο ότι δεν θα τους πεις τίποτα, γι'αυτό και βρίζουν χυδαία πολύ εύκολα σε αντίθεση με τους άντρες που ξέρουν οτι αν αρχίσουν να γ...σταυρίδια ίσως χρειαστεί να τα υπερασπιστούν και εκτός αμαξιού.
In my opinion λαθος υποθεση! Εγω πολλες φορες θελω να βρισω κάποιον (οχι σκυλοβρισω απλα να του δειξω οτι κανει λαθος) και το σκεφτομαι γιατι λεω 'και που ξερεις τι τρελος ειναι ο αλλος? ασε μην κατεβει κατω και δεν ξερουμε απο που να φυγουμε..'
Νομιζώ το ίδιο λέμε. Εκτός αν είσαι γυναίκα.
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
In my opinion λαθος υποθεση! Εγω πολλες φορες θελω να βρισω κάποιον (οχι σκυλοβρισω απλα να του δειξω οτι κανει λαθος) και το σκεφτομαι γιατι λεω 'και που ξερεις τι τρελος ειναι ο αλλος? ασε μην κατεβει κατω και δεν ξερουμε απο που να φυγουμε..'
Νομιζώ το ίδιο λέμε. Εκτός αν είσαι γυναίκα.
Oh yes!!
Οποτε δεν λέμε το ίδιο! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Oh yes!!
Οποτε δεν λέμε το ίδιο!Α, οκ ! Πάντως με αυτό που είπα δεν βάζω στο ίδιο τσουβαλι όλες τις οδηγούς. Ένας μεγάλος αριθμός όμως συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
εντάξει, δεν είπαμε ότι όλοι λειτουργούν έτσι, αλλά το να μη έχεις δεξί καθρέφτη..
-
Ούτε κι εγώ έχω στην Αλίκη.
Αλλά ποτέ στα τρία χρόνια που τηυν έχω δεν έχω κάνει λάθος εξ'αιτίας αυτής της έλλειψης.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει, δεν είπαμε ότι όλοι λειτουργούν έτσι, αλλά το να μη έχεις δεξί καθρέφτη..
Μερικά (παλιά) αυτοκίνητα, ΔΕΝ είχαν στον στάνταρ εξοπλισμό τον δεξή καθρέφτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να βάλουμε πανοραμικό εσωτερικό καθρέφτη (ταρίφμαν style ), ο οποίος σου επιτρέπει να δεις και δεξιά
-
Μερικά (παλιά) αυτοκίνητα, ΔΕΝ είχαν στον στάνταρ εξοπλισμό τον δεξή καθρέφτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να βάλουμε πανοραμικό εσωτερικό καθρέφτη (ταρίφμαν style ), ο οποίος σου επιτρέπει να δεις και δεξιάΤι λες ρε;! Πανοραμικό καθρέφτη να βάλεις στο δικό σου χρέπι -όταν και αν το πάρεις.
-
Μερικά (παλιά) αυτοκίνητα, ΔΕΝ είχαν στον στάνταρ εξοπλισμό τον δεξή καθρέφτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να βάλουμε πανοραμικό εσωτερικό καθρέφτη (ταρίφμαν style ), ο οποίος σου επιτρέπει να δεις και δεξιά
Βέβαια τα παλιά αμάξια δεν είχαν τις κολώνες και τα πλαστικά που έχουν τα καινούρια αμάξια. Στα παλιά αμάξια με ταριφεϊκο εσωτερικό καθρέπτη έβλεπες μέχρι...και από κάτω ! Σε καινούριο όμως θα σε κόβει το προσκέφαλο και οι κολώνες. Επισης αν βάλεις 4 άτομα μέσα ο ταριφεϊκος δεν κάνει τίποτα. Οπότε ο δεξίς καθρέπτης είναι απαραίτητος κατά τη γνώμη μου. Και αυτός βέβαια έχει τα προβλήματά του (μεγάλη νεκρή γωνία).
-
εμένα είχε σπάσει ο δεξιά καθρέφτης στο Civic σε επαφή και στον καθρεφτά που πήγα να μου βάλει νέο τζάμι έβαλε απλό και όχι πανοραμικό όπως ήταν πριν Τον εσωτερικό πάντα τον είχα πανοραμικό ακόμα και στο Autobianchi
Απλώς μερικοί βαριούνται να γυρίσουν το κεφάλι τους λίγο πίσω δεξιά να κοιτάξουν κι εκεί συμβαίνουν οι 'άτυχες στιγμές'
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν κάνω ποτέ παρατηρήσεις γιατί αν ο άλλος είναι ζώον κατά πάσα πιθανότητα δε θα πάψει να είναι ζώον επειδή εγώ του το υπενθύμισα
καταπληκτικο!!
Όσο και πραγματικό.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει, δεν είπαμε ότι όλοι λειτουργούν έτσι, αλλά το να μη έχεις δεξί καθρέφτη..E αφου δεν εχει το αυτοκινητο! Εξαλλου μια συνηθεια ειναι ολα! Στο δευτερο αυτοκινητο που εχει, προφανως και τον χρησιμοποιω και προφανως και ειναι πιο ευκολο! Αλλα και αυτο το εμαθα, γυριζω το κεφαλακι μου και κανω τη δουλεια μου!
Ζώα ζώα ζώα