-
Οντως
-
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
στο NFS underground (το πρωτο) αυτο που πραγματικα αξιζε ηταν το drift....τι ρεκορ εχετε? και με τι αμαξι? (μιλαμε παντα για σκορ σε ΕΝΑ συνεχομενο ντριφτ και ποσα sec).
ιδου το δικο μου!
Στο nfs2 με golf:
-
Στο NFS Underground 1 ειχαμε κάνει διαγωνισμό drift με εναν φίλο μου στην τελευταία πίστα (8) με το 350Ζ και σε 4 γύρους. Αυτη η κόντρα κράτησε για ενα μήνα. Τελικά κέρδισα εγω (δηλ. δεν μπορούσε να με περάσει) με 520.000 και κάτι πόντους (σε 4 γύρους πάντα).
Τα χέρια γεμάτα κράμπες εννοείται...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
να μερικα screenshots που θα περασουνε πολλα χρονια για να τα δειτε σε οθονη pc...
**αααντε γεια pc **
Ρε Πέτρο, γιατί πετάγεσαι συνεχώς όποτε υπάρχει κουβέντα για συγκεκριμένα πράγματα και μας θυμίζεις το XBOX??? Μη τρολλάρεις συνεχώς τη συζήτηση. Αν μιλούσες για ΧΒΟΧ, δε θα έμπαινα μέσα να πετάξω 20 φωτογραφίες και να πω 'να ρεαλισμός που θα περάσουν πολλά χρόνια να τον δεις σε κονσόλες...'.
Συζητήσαμε για κονσόλες και PC, είπαμε ότι τα μεν πλεονεκτούν εκεί και τα δε εκεί και από εκεί και πέρα καθένας κρίνει και επιλέγει. Μη γ@μ@ς την κουβέντα όμως κάθε φορά ρε συ.
Εντελώς φιλικά, έτσι;
opterie δεν trolαρα εσενα ρε φιλε..
δεν ηξερα οτι αυτη η ενοτητα ειναι δικια σουτα screenshots τα εβαλα γιατι ΜΟΛΙΣ τοτε βγηκανε.
το gtl στο pc ειναι η πρωτη σοβαρη προσπαθεια (κατα τη γνωμη μου) για ολοκληρωμενο game
ομως δυστυχως δεν θα υπαρξουνε πολλες αντιστοιχες στο μελλον..
λογω development costs, ακριβων licences, πειρατεια, κλπ κλπ
ειπαμε, το μελλον στα games ειναι οι κονσολες....οσο για το nfs most wanted, για arcade racer ειναι αρκετα καλο. (σιγουρα καλυτερο απο ολα τα προηγουμενα.. )
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
opterie δεν trolαρα εσενα ρε φιλε..
δεν ηξερα οτι αυτη η ενοτητα ειναι δικια σουτα screenshots τα εβαλα γιατι ΜΟΛΙΣ τοτε βγηκανε.
Διαβολική σύμπτωση τότε. Παρεξήγησα
το gtl στο pc ειναι η πρωτη σοβαρη προσπαθεια (κατα τη γνωμη μου) για ολοκληρωμενο game
Αφού τα κριτήριά σου εσένα είναι άλλα ρε συ. Ολοκληρωμένο game για τον καθένα είναι κάτι διαφορετικό
Εκτός αν εννοείς καθαρά από απόψεως γραφικών. Πάντα τα PC θα είναι πίσω σε αυτό τον τομέα, το έχουμε ξαναπει. Αλλά σε άλλους τομείς, πάντα θα είναι πίσω οι κονσόλες
-
-
ειπαμε, το μελλον στα games ειναι οι κονσολες.
Ποιος το εχει πει αυτο? Εγω παντως διαφωνω με αυτη την αποψη.
...οσο για το nfs most wanted, για arcade racer ειναι αρκετα καλο. (σιγουρα καλυτερο απο ολα τα προηγουμενα..
Πληρης απογοητευση...τπτ αλλο δεν εχω να πω....το underground ηταν πολυ καλυτερο. Το μονο καλο σε αυτο (και το μονο που μου αρεσει) ειναι που εχει την αστυνομια και σε κυνηγαει...περα απο αυτο κλαφτα χαραλαμπε.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
εγω το εχω πει και το ξαναλεω οσες φορες θελετε
-
Ρε συ Πετράν, πως θα κανονίσουμε να ρθει ένα Xbox 360 στα Γιάννενα την Παρασκευή?
-
ρε kid, ενας απλος jedi ειμαι, δεν ειμαι ο θεος
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εγω το εχω πει και το ξαναλεω οσες φορες θελετε
Οσες φορές και να το λες, δε σημαίνει ότι θα γίνει και στα αλήθεια.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ρε kid, ενας απλος jedi ειμαι, δεν ειμαι ο θεοςΤην παρασκευή δεν θα κυκλοφορήσει στην Αθήνα? Ε, στα Γιάννενα πως θα κανονίσουμε να έρθει?
-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
@kid
κτελ?Θα μου το στείλεις εσύ με κτελ?
-
http://dl4.dumpalink.com/media/hgHNT11e7TrH/05DfYv0kK8Yy.wmv
get this προς το παρον.. (7.5mb 360 banned commercial) -
Εχω ps1,ps2,xbox ε πρεπει να παρω και το 360 για να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου
Θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη ομως κ μετα θα το χτυπησω....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχω ps1,ps2,xbox ε πρεπει να παρω και το 360 για να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μουΘα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη ομως κ μετα θα το χτυπησω....
Γιατί δεν το ζητάς κι εσύ από τον Άγιο Βασίλη όπως ο γιός μου;
'Ασε που υπάρχει και φορουμάς αντιπρόσωπός του (του Άγιου)... -
Εχω ζητησει αλλα πραγματα απο τον Αγιο Βασιλη
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχω ps1,ps2,xbox ε πρεπει να παρω και το 360 για να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μουΘα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη ομως κ μετα θα το χτυπησω....
η τιμη θα πεσει αργοτερα οταν θα βγαινει το ps3
το θεμα ειναι αλλο..
κατι ακουγεται οτι ζεστενεται παρα πολυ το 360.
βεβαια η ms δεν εχει πει τιποτα.
ομως σε μερικα φορα μιλανε για καποια κολληματα κλπ.απο τη μια ειναι λογικο, αμα σκεφτει κανεις τι εχει μεσα αυτο το κουτακι.
ομως αραγε το προβλημα λυνεται με μια σωστη τοποθετηση του σε μερος οχι ζεστο,
ή θα βγαλει η ms καννα νεο version για τα χριστουγεννα αν αυτο αληθευει?
(3 εργοστασια στην κινα παραγουνε εκατομμυρια 360 αυτη τη στιγμη)και απο την αλλη, βλεποντας ολο αυτο το χαος στο xbox vs playstation κοινο, δεν ξερω μηπως και ειναι ειδηση-κουκουρουκου αυτη για να κοψει το κυμα.
μην ξεχνατε τα βιντεα που οι playstationακηδες περιμενουνε με τις ωρες για να αγοραζουνε xbox 360,
και αμεσως μετα το κανουνε βιδες και κομματια εκει μπροστα στις ουρες των πολυκαταστηματων και στα εκπληκτα ματια των xboxακηδων
ενα απλο rumor δεν θα βγαζανε οι ανθρωποι??οτι και να ειναι, θα μαθω πολυ συντομα και θα ενημερωσω.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ