-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλύτερο από M3 σύμφωνα με τον JC, ταχύτερο περίπου κατά 3sec από την CSL και ~0,6sec πιο γρήγορο από Gallardo.Ακόμα προτιμάτε την Μ3?
Μα φυσικά!!
Στο λέω ακόμα που είναι νωρίς, μάθε να ΜΗΝ είσαι αριθμολάγνος. Οι αριθμοί είναι σαν τη λαλακία...Τυφλώνουν
-
Καλα, αμα περιμενετε να βγαλετε συμπερασματα για αυτοκινητα απο τον Clarkson...
EDIT
ΕΠΙΣΗΣ, οσο συγκρινεται ολοκαινουρια αυτοκινητα (RS4) και μαλιστα με ενα λιτρο παραπανω χωρητικοτητα μοτερ, με ενα αυτοκινητο 5ετιας, τι συμπερασμα βγαζετε? Χαρειτε οσο προλαβαινετε, ερχεται η M3 V8 και μερικοι θα πρεπει να αλλαξουν υπογραφες...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλύτερο από M3 σύμφωνα με τον JC, ταχύτερο περίπου κατά 3sec από την CSL και ~0,6sec πιο γρήγορο από Gallardo.
Ακόμα προτιμάτε την Μ3?
Μα φυσικά!!
Στο λέω ακόμα που είναι νωρίς, μάθε να ΜΗΝ είσαι αριθμολάγνος. Οι αριθμοί είναι σαν τη λαλακία...Τυφλώνουν
Θέμη έχεις απόλυτο δίκιο αλλά νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση οι διαφορές είναι τρομερά μεγάλες και αντικατοπτρίζονται και στα νούμερα.
Ο JC δεν σταμάτησε να λέει πόσο εκπληκτικό αυτοκίνητο είναι το RS4 και πόσο ανώτερο είναι από την M3..
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
άλλαξε υπογραφή εσύ
Το γκαράζ των ονείρων μου; Τώρα που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά;
ξεκίνησες από δεξιά?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλα, αμα περιμενετε να βγαλετε συμπερασματα για αυτοκινητα απο τον Clarkson...EDIT
ΕΠΙΣΗΣ, οσο συγκρινεται ολοκαινουρια αυτοκινητα (RS4) και μαλιστα με ενα λιτρο παραπανω χωρητικοτητα μοτερ, με ενα αυτοκινητο 5ετιας, τι συμπερασμα βγαζετε? Χαρειτε οσο προλαβαινετε, ερχεται η M3 V8 και μερικοι θα πρεπει να αλλαξουν υπογραφες...
Κανεις δεν βγαζει συμπερασματα απο αυτα που λεει ο Αγγλος, απο την αλλη βεβαια υπαρχουν και οι 'χεραδες' της παραλιακης που εχουν γνωμη για οτιδηποτε σε 4 ροδες...
ΟΛΟΙ οι φιλοι της αυτοκινησης θα χαρουν εαν το RS4 ξεπεραστει απο ενα ακομη καλυτερο αυτοκινητο, ειτε αυτο λεγεται Μ3 ειτε ΚΙΑ ΧΨΖ-RR
Ετσι παει μπροστα η αυτοκινηση! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θέμη έχεις απόλυτο δίκιο αλλά νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση οι διαφορές είναι τρομερά μεγάλες και αντικατοπτρίζονται και στα νούμερα.Αν σε βάλω σε μια πίστα με το ένα, και μετά με το άλλο, και σου καλύψω το καντράν για να μη βλέπεις ταχύτητες και δε σου πω καθόλου τι χρόνο έκανες με το μεν και τι χρόνο με το δε, ποιο θα σου έχει αρέσει περισσότερο; Τότε ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο.
Ο JC δεν σταμάτησε να λέει πόσο εκπληκτικό αυτοκίνητο είναι το RS4 και πόσο ανώτερο είναι από την M3..
Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο. Αλλά πίστεψέ με, ούτε εσύ ο ίδιος ξέρεις ποιο σου αρέσει πιο πολύ, αν δεν τα οδηγήσεις και τα δύο...
Και κάτι άλλο...Ο JC έβγαλε τη Μ5 καλύτερη αγορά από την F430. Εσύ συμφωνείς;
-
Αλλά πίστεψέ με, ούτε εσύ ο ίδιος ξέρεις ποιο σου αρέσει πιο πολύ, αν δεν τα οδηγήσεις και τα δύο...Correct αλλά δεν είμαι fun της σβούρας και του drift, προτιμώ τις γραμμές ως διασκέδαση στην οδήγηση.. Όταν θα βρω τα λεφτά πάντως για να πάρω κάποιο από τα 2, σίγουρα θα τα οδηγήσω πρώτα και μετά θα αποφασίσω..
EDIT: Συμφωνώ ότι η M5 είναι καλύτερη αγορά από την 430. Παίρνεις την ίδια ταχύτητα, με περισσότερους χώρους σε μικρότερη τιμή.
Δεν ξέρω αν θα το έκανα επειδή μπαίνει το συναίσθημα στην μέση, αλλά με καθαρά ορθολογικά κριτήρια, είναι καλύτερη αγορά η Μ5.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
άλλαξε υπογραφή εσύ
ξεκίνησες από δεξιά?
Όλοι απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε
-
ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ RS4 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ IMPREZA KAI EVO...100 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ...ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Μ3 ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΡΙΟ...
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ RS4 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ IMPREZA KAI EVO...100 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ...ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Μ3 ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΡΙΟ...Αν έχεις την καλοσύνη, ΠαΤα τΟ CapS LoCk! Τα ποστ σου, γραμμένα σε κεφαλαία, δείχνουν 'ανεβασμένο τόνο'
-
Καλύτερο από M3 σύμφωνα με τον JC, ταχύτερο περίπου κατά 3sec από την CSL και ~0,6sec πιο γρήγορο από Gallardo.
Ακόμα προτιμάτε την Μ3?
Μα φυσικά!!
Ώστε για αυτό μου έχει αυξηθεί η μυωπία... Κατάρα....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στην πίστα του Top Gear.
1.25.2 RS4
1.25.8 Gallardo
1.26.2 Cayman Sμονο σε εμενα κανει εντυπωση ο χρονος της Πορσε?
Εγώ ήμουν προιδεασμένος.. Η Cayman είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο..
Γιατί τα άλλα είναι τίποτα ψοφίμια; Όλοι οι χρόνοι είναι ύποπτοι. Θα έπρεπε να είναι μακράν πρώτη η Gallardo, μετά το RS4 και μετά με μικρή διαφορά η Porsche. Αλλά βέβαια οι δοκιμασίες δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε την ίδια μέρα, οπότε οι συνθήκες διαφέρουν και ενδεχομένως με διαφορετικό Stig .
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
άλλαξε υπογραφή εσύ
Συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...
-
Και κάτι άλλο...Ο JC έβγαλε τη Μ5 καλύτερη αγορά από την F430. Εσύ συμφωνείς;Κι εγώ συμφωνώ . Καλά τα είπε ο Kid παραπάνω .
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ RS4 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ IMPREZA KAI EVO...100 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ...ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Μ3 ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΡΙΟ...Ε όχι και απόλυτο τετρακίνητο το RS4... Είσαι σίγουρος ότι το Impreza και το EVO είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Audi;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλύτερο από M3 σύμφωνα με τον JC, ταχύτερο περίπου κατά 3sec από την CSL και ~0,6sec πιο γρήγορο από Gallardo.Ακόμα προτιμάτε την Μ3?
Παντα Μ3!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ RS4 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ IMPREZA KAI EVO...100 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ...ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Μ3 ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΡΙΟ...
Ε όχι και απόλυτο τετρακίνητο το RS4... Είσαι σίγουρος ότι το Impreza και το EVO είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Audi;
Γιατί όχι ;
-
Αστειεύεσαι φαντάζομαι...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αστειεύεσαι φαντάζομαι...Όχι...
Σχεδόν απόλυτο, πιο απόλυτο από το προγενέστερο.
-
Κάτσε γιατί τα μπερδέψαμε. Άλλο πιο απόλυτο από το προηγούμενο (συμφωνώ) και άλλο απόλυτο τετρακίνητο (διαφωνώ). Το δεύτερο σημαίνει ότι είναι ένα σκληροπυρηνικό μοντέλο που μόνο στόχο έχει να γράφει χρόνους και να τρελαίνει κόσμο; Εμ τότε ούτε θα ζύγιζε όσο 4 τάνκερ ούτε θα είχε τον εξοπλισμό που έχει .
ΥΓ. Κόψε την πλάκα ρε...
Μ3 vs RS4