-
Εγώ κορνάρω (και το Clio έχει δυνατή κόρνα... ) επίμονα σ'όλους τους μαλάκες που διπλοπαρκάρουν.
-
H χρήση κόρνας απαγορεύεται χωρίς σοβαρό λόγο στην πόλη. Σοβαρός λόγος είναι να ξυπνήσει ο πεζός που περνάει κοιτώντας από την άλλη ή μιλώντας στο κινητό, ο οδηγός που αρχίζει να μπαίνει αφηρημένος στη λωρίδα σου και άλλα παρόμοια - δηλαδή όταν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και μόνο.
ΔΕΝ είναι σοβαρός λόγος το ότι κάποιος κάφρος έχει κλείσει τον δρόμο. Μπορείς να κορνάρεις στιγμιαία αν παραγίνει το κακό, αλλά όχι 'επίμονα'. Δυστυχώς εργάζομαι δίπλα σε δρόμο με 'δύσκολο' φανάρι και μου έρχεται να πετάξω τούβλα σε κάτι τύπους που θεωρούν σωστό να κορνάρουν συνέχεια επειδή οι μπροστινοί τους έχουν κολλήσει στην κίνηση.
Είναι αγενές προς τους περίοικους και προς τους άλλους οδηγούς που τρελαίνονται από την ηχορύπανση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
H χρήση κόρνας απαγορεύεται χωρίς σοβαρό λόγο στην πόλη. Σοβαρός λόγος είναι να ξυπνήσει ο πεζός που περνάει κοιτώντας από την άλλη ή μιλώντας στο κινητό, ο οδηγός που αρχίζει να μπαίνει αφηρημένος στη λωρίδα σου και άλλα παρόμοια - δηλαδή όταν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και μόνο.ΔΕΝ είναι σοβαρός λόγος το ότι κάποιος κάφρος έχει κλείσει τον δρόμο. Μπορείς να κορνάρεις στιγμιαία αν παραγίνει το κακό, αλλά όχι 'επίμονα'. Δυστυχώς εργάζομαι δίπλα σε δρόμο με 'δύσκολο' φανάρι και μου έρχεται να πετάξω τούβλα σε κάτι τύπους που θεωρούν σωστό να κορνάρουν συνέχεια επειδή οι μπροστινοί τους έχουν κολλήσει στην κίνηση.
Είναι αγενές προς τους περίοικους και προς τους άλλους οδηγούς που τρελαίνονται από την ηχορύπανση.
δεν είναι σοβαρός λόγος εκεί που πηγαίνεις στην αριστερή να θέλει να στρίψει ο άλλος αριστερά ή να κάνει αναστροφή εκεί που απαγορεύεται κλείνοντας την αριστερή και κινδυνεύοντας να προκληθεί καραμπόλα;
-
Είναι σοβαρός λόγος το διπλοτριπλοπαρκάρισμα για να κορνάρεις... Μπας και ξεκουβαλήσουν από εκεί. Βέβαια, θέλουν και φάσκελο τρελλό. 'Καβάλα παν στην εκκληcιά, καβάλα προσκυνάνε, καβάλα παίρνουν 'ντίδωρο απ'του παπά το χέρι'. Περπατήστε λίγο ρε τιμονοκένταυροι τρομάρα σας!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
θα την #@%$@#% επανω στην Αμφιθεας...Μπροστά στην κοπέλα σου;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
θα την #@%$@#% επανω στην Αμφιθεας...Κι αν της άρεσε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν είναι σοβαρός λόγος εκεί που πηγαίνεις στην αριστερή να θέλει να στρίψει ο άλλος αριστερά ή να κάνει αναστροφή εκεί που απαγορεύεται κλείνοντας την αριστερή και κινδυνεύοντας να προκληθεί καραμπόλα;
Σε κάτι τέτοιες 'μάζες' είτε κορνάρεις επίμονα είτε στιγμιαία το ίδιο είναι. Έτσι κι αλλοιώς θα σε 'γράψουν'.
Σήμερα το μεσημέρι στην Α.Ο. BMW Ε36 επέμενε να κινήται στην αριστερή λωρίδα κι ας είχε πίσω του μια GTA που υπομονετικά θα έλεγα τον ακολουθούσε από πολύ κοντά. Είχε 'φυσικά' και τα μικρά φωτάκια αναμένα και ήταν 'μπλού'!!!, ξέρετε αυτά που μέσα στα τούνελ δε τα βλέπει κανείς. Κι έκανε αριστερά μόνο όταν έφτασε στην έξοδο που ήθελε να βγεί κλείνοντας όσους κινούνταν δεξιότερά του μια και 'το θυμήθηκε' να βγεί μόλις λίγα μέτρα πρίν από την έξοδο.
Αλλά τι να γίνει αυτός έχει 'μπεβέ' και μαζί με το ρημάδι αγόρασε και την αριστερή λωρίδα για να μετακινεί το σαρκίο του με ρυθμό επιταφίου. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στην Α.Ο. BMW Ε36 επέμενε να κινήται στην αριστερή λωρίδα κι ας είχε πίσω του μια GTA που υπομονετικά θα έλεγα τον ακολουθούσε από πολύ κοντά. Είχε 'φυσικά' και τα μικρά φωτάκια αναμένα και ήταν 'μπλού'!!!, ξέρετε αυτά που μέσα στα τούνελ δε τα βλέπει κανείς. Κι έκανε αριστερά μόνο όταν έφτασε στην έξοδο που ήθελε να βγεί κλείνοντας όσους κινούνταν δεξιότερά του μια και 'το θυμήθηκε' να βγεί μόλις λίγα μέτρα πρίν από την έξοδο.
Αλλά τι να γίνει αυτός έχει 'μπεβέ' και μαζί με το ρημάδι αγόρασε και την αριστερή λωρίδα για να μετακινεί το σαρκίο του με ρυθμό επιταφίου.Ωραίο σκηνικό: Είμαι ΑΟ στην αριστερή, πίσω από μία Ε230 και πηγαίνουμε κανονικά με περίπου 140. Ξαφνικά κολλάμε σε ένα Leon του οποίου η οδηγός είχε αποφασίσει να ρίξει άγκυρα στην αριστερή με καμιά 90-100 (ταχύτητα ορίου - μεσαίας), χωρίς μπροστα της να έχει άλλα αυτοκίνητα που να δικαιολογούν τη βραδυπορεία. Βρε τι φώτα, αλάρμ και κόρνες απ' τον μπροστινό, αυτή τίποτα. Τελικά την προσπερνάει μόλις βρήκε ικανό κενό από δεξιά και ακολουθεί το κορυφαίο: μόλις μπαίνει μπροστά της ανοίγει την ηλιοροφή (συρόμενη), βγάζει το χέρι έξω και της στέλνει μία 'μούτζα εξ ουρανού'! Η άλλη, αφού 'εξέφρασε τη δυσαρέσκειά' της με χειρονομίες, αποφάσισε τελικά να κάνει δεξιά.
-
Πάρα πολύ καλά της έκανε της ηλίθιας.
-
...της ήρθε ουρανοκατέβατη
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Τελικά την προσπερνάει μόλις βρήκε ικανό κενό από δεξιά και ακολουθεί το κορυφαίο: μόλις μπαίνει μπροστά της ανοίγει την ηλιοροφή (συρόμενη), βγάζει το χέρι έξω και της στέλνει μία 'μούτζα εξ ουρανού'! Η άλλη, αφού 'εξέφρασε τη δυσαρέσκειά' της με χειρονομίες, αποφάσισε τελικά να κάνει δεξιά.Να Αγιάσει το χέρι του.
Όσο για τη δυσαρέσκεις της 'κυρίας' να μη σου πω που πήγε. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΖΩΟ με κεφαλαια η μ@λ@κισμενη με 206 χθες το βραδυ κατα τις 1 και μιση που πηγε να κανει αναστροφη στην Αμφιθεας με κοκκινο και την αποφυγαμε για χιλιοσταΕυτυχως που διπλα δεν ειχαμε αλλο αμαξι γιατι θα ειχαμε γινει μπιλιες....
Οδηγουσε η κοπελα μου κ αμεσως μετα σταματησαμε κ περιμεναμε την μ@λ@κισμενη να ερθει για να τα ακουσει....Ειχα βγει εξω απο το αυτοκινητο(ειχα φορτωσει κανονικα )
Ενω με ειδε,συνεχισε στο Διογενη κ μπηκα εγω οδηγος κ την ακολουθησα τρεμοντας απο τα νευρα
Εφαγε μουντζες κ χριστοπαναγιες κ λιγα της ηταν.....Ξυλο επρεπε να φαει
Ζώα λοιπόν οι κυρίες που ενώ κάνουν μιά παρόμοια με την παραπάνω λαλακία, σε βρίζουν κι απο πάνω, επειδή ξέρουν οτι δεν θα τις δείρεις επειδή είναι γυναίκες!!!
-
Χθες, βροχή...
πώς γίνεται και όλα τα ζώα γίνονται χειρότερα όταν βρέχει; όλα τα απίστευτα βλέπεις...
πάλι είδα το κλασσικό που συζητάγαμε πριν λίγες μέρες σ'αυτό το θέμα, αναποδα στη γέφυρα Καλλιθέας-Ν.Σμύρνης.. αυτή τη φορά ήταν 2 μάλιστα, ένα ταξί και ένας γιωταχής.. ο μπροστινός μου με το πόλο που είχε πιάσει αριστερά για να στρίψει, αναγκάστηκε να.. σταματήσει στην υπόγεια, και να περιμένει να πιάσει δεξιά, να φύγουν τα ζώα για να ξαναπιάσει αριστερή να στρίψει..
όπως λοιπόν περνάει από δίπλα τους, ανοίγει το παραθυρο (είχε και κοπέλα μεσα ) και φωνάζει τόσο δυνατά (έριξε και κάτι μούτζες) που έλιωσα στο γέλιο:
ΑΝΑΠΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μ@ΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ -
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος,πόσο ανόητοι είναι αυτοί που κάνουν όπισθεν αντί να πάνε μπροστά για να βγουν από τους χώρους προσωρινής στάθμευσης στην Λ.Μαραθώνος??
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος,πόσο ανόητοι είναι αυτοί που κάνουν όπισθεν αντί να πάνε μπροστά για να βγουν από τους χώρους προσωρινής στάθμευσης στην Λ.Μαραθώνος??Αυτό θέλει να το πάρεις σε video και να το στείλεις στις 'πύλες του ανεξήγητου'...
Αλήθεια υφίστανται άτομα που κάνουν έτσι; Τσίου!
ΑΝ κατάλαβα καλά, οι χώροι αυτοί που περιγράφεις έχουν μήκος πάνω από 10 μέτρα και χωράει να σταματήσει και ΚΤΕΛ... -
Είναι οι χώροι που κατασκευάστηκαν μπροστά από τα καταστήματα με είσοδο-έξοδο.
-
Μερικες φορες ειναι καλυτερο να μην ψαχνουμε για απαντησεις,γιατι οχι τιποτε αλλο αλλα δεν θα τις βρουμε πουθενα...
το κανουν γιατι ετσι τους αρεσει ναουμ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΖΩΟ με κεφαλαια η μ@λ@κισμενη με 206 χθες το βραδυ κατα τις 1 και μιση που πηγε να κανει αναστροφη στην Αμφιθεας με κοκκινο και την αποφυγαμε για χιλιοσταΠριν από χρόνια έτυχα κάτι παρόμοιο σε μένα. Πήγε κάποια να κάνει αναστροφή στο πρώτο φανάρι μετά την παραλιακή, εκεί στην κορυφή της ανηφόρας που δεν βλέπεις τίποτα. Και εκείνη την ώρα περνούσε το λεωφορείο... Εγώ -μέσα στο λεωφορείο- απλά άκουσα ένα γκαπ. Ο οδηγός μας κατέβασε να πάρουμε το επόμενο. Στο αυτοκίνητό του ζώου όμως δεν υπήρχε τίποτα στο μπροστινό ένα μέτρο. Μέχρι και ο κινητήρας άνοιξε στα δύο.
-
Tελικα υπαρχουν παρα πολλα «ζωα»
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος,πόσο ανόητοι είναι αυτοί που κάνουν όπισθεν αντί να πάνε μπροστά για να βγουν από τους χώρους προσωρινής στάθμευσης στην Λ.Μαραθώνος??αν εννοούμε τους ίδιους χώρους, είχα δει μια φορά κι ένα περιπολικό να το κάνει αυτό
Ζώα ζώα ζώα