-
ΤΙ ΛΕΤΕ? ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ?
-
-
-
Παλι?
Ενδιαφέρον αυτοκίνητο το Clio V6 αλλα όχι και θαυμα.
ΥΓ.Το Williams που κολάει
-
ΥΓ.Το Williams που κολάει [/quote]
ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΙΚΕ...Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ RENAULT Η WILLIAMS TO ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ...!!!!
-
Αγαπητέ sailo καλώς ήρθες στο Forum. Από ότι βλέπω και από μία άποψη χαίρομαι για αυτό, είσαι τόσο ενθουσιώδης και γεμάτος ανησυχίες, που ο αριθμός των posts σου είναι σχεδόν ίσος με τον αριθμό των topics που έχεις ανοίξει.
Μήπως όμως θα ήταν καλό να συγκρατηθείς λιγάκ??...
Άλλωστε για πολλά από τα θέματα που παραθέτεις το forum έχει ήδη εκφράσει την άποψή του, οπότε με λίγο διάβασμα θα απαντηθούν πολλές από τις απορίες σου...
Καλό ξεκίνημα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αγαπητέ sailo καλώς ήρθες στο Forum. Από ότι βλέπω και από μία άποψη χαίρομαι για αυτό, είσαι τόσο ενθουσιώδης και γεμάτος ανησυχίες, που ο αριθμός των posts σου είναι σχεδόν ίσος με τον αριθμό των topics που έχεις ανοίξει.
Μήπως όμως θα ήταν καλό να συγκρατηθείς λιγάκ??...
Άλλωστε για πολλά από τα θέματα που παραθέτεις το forum έχει ήδη εκφράσει την άποψή του, οπότε με λίγο διάβασμα θα απαντηθούν πολλές από τις απορίες σου...
Καλό ξεκίνημα...Θα σε κάνουμε moderator εσένα...
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΙΚΕ...Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ RENAULT Η WILLIAMS TO ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ...!!!!
Πριν πόσα χρόνια είδες για τελευταία φορά F1? Τον περασμένο αιώνα, έτσι;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πριν πόσα χρόνια είδες για τελευταία φορά F1? Τον περασμένο αιώνα, έτσι;
Τον προ-περασμένο!
Δηλαδή η Renault φέτος κατέβασε 2 ομάδες;!;
-
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ CLIO II ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...WILLIAMS ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΜΟΥΛΑ...
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ CLIO II ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...WILLIAMS ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΜΟΥΛΑ...Στη δεκαετία του '90 η Renault έδινε (καταπληκτικούς) κινητήρες στη Williams. Η Williams είναι ομάδα F1.-
Απ' όσο ξέρω τώρα δεν έχει καμία άλλη σχέση με τη Renault.
Ψάξε λίγο στο νετ...
-
Ναι, έχεις δίκιο, ειναι και ξυραφάκια! ':P
Clio Williams βγήκε μόνο στο Clio I και ονομαστηκε ετσι για να τιμησουν την Williams που βγηκε πρωτη στην F1 με κινητηρα Renault....
-
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ...WILLIAMS ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ CLIO II...ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΝΕΤ...ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΣΧΕΤΑ....
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ...WILLIAMS ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ CLIO II...ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΝΕΤ...ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΣΧΕΤΑ....ΓΙΑ ΔΩΣ ΚΑΝΑ ΛΙΝΚ
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ...WILLIAMS ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ CLIO II...ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΝΕΤ...ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΣΧΕΤΑ....Αφού η Williams είναι η αγωνιστική ομάδα της Renault...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ...WILLIAMS ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ CLIO II...ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΝΕΤ...ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΣΧΕΤΑ....
Αφού η Williams είναι η αγωνιστική ομάδα της Renault...
Αφου το παιδι το ψαξε σου λεει, αστο να εκφραστεί ....
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ...WILLIAMS ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ CLIO II...ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΝΕΤ...ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΣΧΕΤΑ....ψιτ , προς ολα τα καρντασια............
θερμη παρακληση να επικρατησει ακρα του ταφου σιωπη (οπως ελεγε και το ποιημα στο λυκειο , στον καμπο βασιλευει λαλει πουλι , παιρνει σπυρι και η μανα το ζηλευει) , απο αυτη τη στιγμη μαθαινουμε ιστορια......... -
Ρε Γιαννάκη, 'κλαίει η μάνα μου στο μνήμα' την έκανες την ψυχολογία του παιδιού. Με το που μπήκε στο φόρουμ, τον παίρνουμε από τα μούτρα... Δεν κάνει, αμαρτία, ακόμα κι αν τα θέλει ο πισινός του...
-
Williams ονομαστηκε μονο το Clio 1ης γενιας που φοραγε τον διλιτρο κινητηρα με τα 150 αλογα.Αν ψαξεις λιγο στο φορουμ θα βρεις φωτογραφιες του κ αλλα ενδιαφεροντα στοιχεια...
Τα επομενα διλιτρα ονομαζονται Clio Rs.
Η αγωνιστικη ομαδα της Renault ειναι η Renault Sport.
Δεν υπαρχει ClioV6 Williams.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Williams ονομαστηκε μονο το Clio 1ης γενιας που φοραγε τον διλιτρο κινητηρα με τα 150 αλογα.Αν ψαξεις λιγο στο φορουμ θα βρεις φωτογραφιες του κ αλλα ενδιαφεροντα στοιχεια...Τα επομενα διλιτρα ονομαζονται Clio Rs.
Η αγωνιστικη ομαδα της Renault ειναι η Renault Sport.
Δεν υπαρχει ClioV6 Williams.....
περίμενε τα λινκς. Μη βιάζεσαι!
RENAULT CLIO III V6 WILLIAMS?????