-
Ανοίγω αυτο το topic πρώτον γιατι ενδιαφέρομαι για την βελτίωση του συγκεκριμένου μοντέλου της Νισσαν και δεύτερον γιατί δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο forum των 4 τροχων.
Θα ήθελα την βοήθεια σας σε plug & play βελτιωτικά προϊόντα ΜΟΝΟ!!!!
Και γενικά σε διαφορά θέματα.Ευχαριστώ πολύ .
Ειμαι ο Στελιος ο Κουπενελης απο Κιλκις και δραστηριοποιούμε στο forum του EVOCLUB
Οτι πληροφορία θελήσετε είμαι στην διάθεση σας. -
Ανοίγω αυτο το topic πρώτον γιατι ενδιαφέρομαι για την βελτίωση του συγκεκριμένου μοντέλου της Νισσαν και δεύτερον γιατί δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο forum των 4 τροχων.
Ειμαι ο Στελιος ο Κουπενελης απο Κιλκις και δραστηριοποιούμε στο forum του EVOCLUB
Πολυ γενικο το ερωτημα νομιζω..
-
με ενα dastek unichip,ενα cold air intake και απελευθέρωση της εξαγωγής θα δεις διαφορά.
για παραπάνω πληροφορίες για το dastek unichip pm me.
-
στελαρα τι θες να κανεις ακριβως???
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
με ενα cold air intakeΥπάρχει κάποια συσκευή που εγγυάται κάτι τέτοιο;
(δεν εννοώ πατέντες) -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
με ενα cold air intake
Υπάρχει κάποια συσκευή που εγγυάται κάτι τέτοιο;
(δεν εννοώ πατέντες)φυσικά υπάρχει.αν ψάξεις sto net θα βρεις.
τώρα φτιάχνω ένα για μένα με τη βοήθεια του Fluent.
απλά το δικό μου θέλω να κάνει και ramair.http://i4.photobucket.com/albums/y149/c ... moires.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y149/c ... moires.jpg
καντε μεγιστοποιήση στις φώτο για να τις δείτε κανονικά.(διπλό κλικ στην κάτω δεξιά γωνία μόλις εμφανιστεί το εικονίδιο).
-
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...και η οπελ καθετε πανω στο κορφοβουνι και παρατηρει ολους τους αλλους λεγοντας απο μεσα της : χεζε ψηλα και αγναντευε.......
-
file mou sto thema tis exagogis den uperxei kati etoimo mexri stigmis.pantos polu kali kai sxetiki lusi isos vreis stin bosal-brospeed.einai i etaireia pou kataskeuazei tis veltiotikes olosomes exatmiseis pou foroun ta almera kai micra challenge tis episimis antiprosopeias.episis oti exoun uposxethei apo dunami to exoun dosei sto dunamometro.6.6 aloga sto micra1.4 kai 10aloga sto almera1.5.fusika milame gia olokliromeno sustima -polopli-katalytis-2 kazanakia.mono etsi tha kerdiseis se dunami kai oxi mono se thoruvo.episis mia pio apeleutheromeni eisagogi den evlapse pote kanena.oso gia programma tha sou elega ne perimeneis ligo kairo.ektos kaian sou aresoun ta peirameta peno ston kinitira sou.kali epituxia...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...και η οπελ καθετε πανω στο κορφοβουνι και παρατηρει ολους τους αλλους λεγοντας απο μεσα της : χεζε ψηλα και αγναντευε.......
Αλήθεια φίλε interland, πιστεύεις πως οτιδήποτε δεν ειναι ή αφορά Οπελ δεν ειναι άξιο συζήτησης κ.λ.π.?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...
και η οπελ καθετε πανω στο κορφοβουνι και παρατηρει ολους τους αλλους λεγοντας απο μεσα της : χεζε ψηλα και αγναντευε.......
Έγραψες πάλι Γιαννάκη...
-
Ο χρήστης [color=red έγραψε:
Διαγράφηκε διαφημιστική καταχώρηση[/color:ryguivrc]':ryguivrc]Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...whatever.gif
Nissan Micra 160 SR