-
Το θέμα δεν είναι αν τα ρίχνει.Φυσικά και μπορεί, ειδικά ως τούρμπο που είναι...Και δε χρειάζεται να χει 500 άλογα.Το Έβο 6 έχει ορισμένες ρεπρίζ καλύτερες από τις αντίστοιχες της 360 (αν και η λέξη αντίστοιχες δεν ταιριάζει, λόγω 6τάχυτου κιβωτίου της 360) και δεν έχει 500 άλογα.Η ροπή των τούρμπο παίζει το ρόλο της...
Το θέμα είναι οτι πάσαραν ένα βίντεο που κατά τη γνώμη μου δε βγάζει συμπέρασμα.Η 360 δεν ακούγεται και πολύ...ορεξάτη.
Μάλλον άλλες ορέξεις είχε ο οδηγός...Με το ξανθό δίπλα πιθανόν να μην μπορούσε να οδηγήσει και πολύ 'άνετα'...Κάτι θα τον ενοχλούσε... -
Σωστός ο οδηγός της Ferrari.
Από τη μία έκανε ευτυχισμένο έναν άγνωστο, από την άλλη έμεινε μόνος χωρίς ενοχλητικούς ξέροντας ότι τα ωραία έπονται. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστός ο οδηγός της Ferrari.
Από τη μία έκανε ευτυχισμένο έναν άγνωστο, από την άλλη έμεινε μόνος χωρίς ενοχλητικούς ξέροντας ότι τα ωραία έπονται.Τελικά υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το αυτοκίνητο των ονείρων σου,
στο δίπλα κάθισμα η γυναίκα των ονείρων σου (ας είναι και η Μόνικα Μπελούτσι-δε με χαλάει!!!)
στην στριφτερή διαδρομή των ονείρων σου...
Βέβαια υπάρχουν και οι απαραίτητες λεπτομέρειες...Η Μόνικα-συγνώμη η γυναίκα των ονείρων σου να φοράει...λίγα και φυσικά να μην παθαίνει υστερία με τον τρόπο που στρίβεις... -
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Σκεφτειτε οτι ολοι αυτοι οδηγουν...Και δυστυχώς δεν κάνουν μόνο αυτό.
-
Καλά, αν το φερράρι το έσκιζε όπως έσκισε ο άλλος το φιατ, θα είχε γέλιο!!
-
...êáëÜ ôï âßíôåï ìå ôç êüíôñá üëá ôá ËåöôÜ ...
Ï Öåññáñßóôé ìÞðùò Ýøá÷íå êáìéá êáâÜíôæá/êáíôßíá /êñåðåñé ? Ç ìÞðùò Ýðáéîå ãéá íá îåöïñôùèåß ôïõò ÷áæïýò êáé íá öïñôùèåß ôçí Barbie ?Ãéáôß ôéò åëÜ÷éóôåò öïñÝò ðïõ åßäá ÖåññÜñé êáé ìÜëéóôá 'áãñéåìÝíç' ôá èýìáôá Þôáí ðïëëÜ Þ Ýêáíáí ôï êôýðçìá ôçò êüìðñáò óôï Cd player .
Btw êáé åãþ ôá Ý÷ù ñßîåé óå ÖåññÜñé & Ðüñóå êáíá äõü öïñÝò óôçí êÜèåìéá .
Ôçí ÖåññÜñé ãéáôß ðïëý áðëÜ ï ôýðïò ôá åß÷å ðáßîåé ìå ôá ÷áñáêþìáôá óôï äñüìï åíþ ï ìéêñüò ÃÜëëïò ðÝñíáãå áÝñá ðáôÝñá ãéáôß åßíáé øçëüôåñïò .
Óå ðüñóå ç ïðïßá Ýêáíå slip streaming óôï ÃÜëëï ìéá âñáäéÜ óôçí ðáñáëéáêÞ ..ìðïôéëéáñéóìÝíïé -
Αυτή τη δημοσίευση ήταν να την κάνω κάποιους μήνες νωρίτερα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...
Είχα γνωρίσει την άνοιξη που μας πέρασε ένα παλικάρι από τη θεσσαλονίκη με το οποίο για επαγγελματικούς λόγους είχαμε βρεθεί μαζί στην Αθήνα για τρεις βδομάδες και λόγω των συνθηκων περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Ειναι απίστευτο το τι είχα ακούσει. Σε κάποια φάση μάλιστα είχα κρατήσει και σημμειώσεις με 'τα καλύτερα φίδια του'. Κάποια από αυτά ίσως να έχουν και λίγη δόση αλήθειας (άλλωστε οι καλοί ψέυτες λένε 'μπασταρδεμένα' ψέμματα), πάντως αποκλείεται να ισχύουν ΟΛΑ αυτά (ούτε τα μισά)
Σήμερα ψάχνοντας κάτι άσχετο τις βρήκα αυτές τις σημμειώσεις και ιδού. Εχουμε νικητή!- 'ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ TUNING'
Είχε, λέει ένα Megane Coupe το οποίο ήταν μια ειδική έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας 2500 κ.εκ. turbo (μαμά!!!) στο οποίο φυσικά είχε ρίξει μερικά k ευρώ για να το χαμηλώσει, να το shιάξει γενικώς και φυσικά να του βάλει και nitro (τεύχος Μαΐου). Σε κάποια φάση στην περιφεριακή της Θεσαλονίκης και ενώ τσάγιαζε το σύμπαν άκουσε έναν μεταλικό θόρυβο και έμεινε επι τόπου. Οταν, με γερανό, το πήγε στο συνεργείο, ο μάστορας είδε με έκπληξη να λείπουν μερικές βαλβίδες. Ηταν προφανές και δεν υπήρχε άλλη εξήγηση. Το αμάξι εφτυσε βαλβίδες από την εξάτμιση!! - 'Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Ι'
Σε μια συζήτηση περι ελληνικής και τουρκικης πολεμικής αεροπορίας εξέφρασε την (ευρέως διαδεδομένη και ενδεχομένως αληθή εως ένα βαθμό) άποψη οτι 'οι Ελληνες πιλότοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο'. Μεχρι εδώ καλά. Το ωραίο τώρα αρχίζει... 'Να φανταστείτε οτι σε κάποια διεθνή άσκηση που είχε γίνει στην Ελλάδα πήγε ένας Ισραηλινος πιλότος με F16 (που προφανώς είχε όρεξη για παιχνιδάκια) και πέρασε κάτω από τη γέφυρα του ισθμού της Κορίνθου. Και τότε ένας Ελληνας πιλότος (που προφανώς δεν ήθελε να μας ντροπιάζουν οι Εβραίοι και μάλιστα εντός έδρας) πέρασε με το δικό του F16 κάτω από τη γέφυρα ανάποδα' (και αφησε και τον βρωμοεβραίο τρείς καρότσες, δύο σύννεφα και έναν γλάρο πίσω) - 'Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΙΙ'
Παρόμοια με την προηγούμενη κι αυτή η ιστορία. 'Πηγαίνοντας σε κάποια πίστα για να τρέξουν σε κάποιον αγώνα βρέθηκαν δίπλα δίπλα στον δρομο με τα πολιτικά τους αυτοκίνητα ο Ραικονεν και ο Σουμαχερ. Τότε αρχιζαν να κάνουν κόντρα, ποιός θα φτάσει πρώτος στην πίστα και μάλιστα σε κάποιες φάσεις έβγαιναν και στο αντίθετο ρεύμα - 'ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ'
Πριν από κανα δυό χρόνια είχε βρεθεί στο μέρος που έκανε διακοπές ο Πάριος και για 10 βράδια έπιναν μαζί Chivas (με στρογγυλά παγάκια). Αυτό το συγκεκριμένο ήταν περισσότερο μια προσεκτική τοποθέτηση παρά φίδι μια και δεν διευκρίνησε αν καθοταν στο ίδιο τραπέζι ή απλώς ήταν στο ίδιο μαγαζί και είχε ρωτήσει τον σερβιτόρο τι πινει ο Πάριος για να παραγγείλει κι αυτός το ίδιο. Παντως συνήθιζε να λέει οτι κατα καιρούς έκανε παρέα με ημι-διάσημους ή οτι είχε συγγενείς-φίλους πού ήταν κολλητοί συγγενών-φίλων διάσημων (φέρε λίγη γκλαμουριά και σε μένα ρε μάστορα!) - 'ΠΕΡΙ AUDIO TUNING'
Στα 132 db, λέει, κουφαίνεσαι. Το ηχοσύστημά του (στο γνωστό δυομισάρι τουρμπίσιο megane) έπιανε 154 db. Μετά πως να μη φτύνει βαλβίδες το εργαλείο; - 'ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΡ GUN ΚΑΙ ΤΟ DRIVEN, ΤΩΡΑ ΚΑΙ RAMBO'
Υπηρέτησε, λέει, μόνο 46 μέρες στον στρατό γιατί είχε δυνατό βύσμα (κανεναν Στρατηγό στο ΝΑΤΟ υποθέτω) και πήρε ανοιχτό φύλλο πορείας μέχρι την απόλυσή του (ή κάτι τέτοιο), παρ'όλα αυτά είχε ένα κάρο ιστορίες να μας πει για φιλαράκια του από τον στρατό, για σκοπιές, για την εκπαίδευσή του... - 'EASY RIDER'
Από 10 ετών (4η Δημοτικού) οδηγάει μηχανάκι στη θεσσαλονίκη
8.) 'Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ'
Το 1997 αναγκάστηκε να αγοράσει ένα διπλό cd για ένα συγκεκριμένο κομμάτι επιεδή το ειχε βρει λέει στο Kazaa ακριβότερα!!!! Για την ιστορία, το 1997 όχι μόνο δεν πλήρωνες για να κατεβάσεις μουσική από το Internet, όχι μόνο δεν υπήρχε το Kazaa, αλλά ούτε και το Napster και έχω την εντύπωση οτι ούτε καν το format των mp3 δεν είχε βγει. - 'ΝΤΑΜΠΛΕΓΙΟΥ ΝΤΑΜΠΛΕΓΙΟΥ ΝΤΑΜΠΛΕΓΙΟΥ ΤΕΛΕΙΑ'
Δηλωνε μεγάλος ιντερνετάς και σε κάποια φάση που πήγαμε να κωλοβαρέσουμε λίγο στο Internet παει και γραφει... http://www.smaragda karydi[enter] - 'ΚΙ ΕΝΑ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΕΛΦΙΝΙ, ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ'
Οταν ήταν μικρότερος ήταν κολυμβητής και ως έφηβος ήταν 6 φορες πανελληνιονικης με διαδοχικά πανελληνια ρεκορ. Τον ήθελαν 7 ομάδες (η μία στη γερμανια) και εκείνο το διάστημα (το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος) ήταν καλύτερος από τον Θόρπ ο οποίος πρώτος λανσάρισε το ολόσωμο μαγιό (αυτός, όχι ή speedo) για να κρύψει τον σκεμπέ του (Πονηρός ο Ιαν;))
- 'ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ TUNING'
-
Χαχαχαχαχαχα!!!
Το ένα καλύτερο από το άλλο!
-
-
Τί φίδια και μπαρμπούτασαλα....
Ανακόντας ολάκερος είναι ο μπαγάσας!!! -
Άρχοντας!
-
Όταν είμουν 13 χρονών αποφάσισα να πάρω ένα Ζετάκι (όχι την Mακρυπούλια) το άλλο το μηχανάκι.
Πάω λοιπόν σε γνωστό φιδέμπορα φίλο μου και του το ανακοινώνω.
Μου λέει λοιπόν, το δικό μου το έφερα από την Ν.Υορκή, εκεί μένει ο θειός μου και τον επισκέπτομαι συχνά και τα ζετάκια είναι πολυ φτηνά γιατι τα έχουν για να κυκλοφορουν στα μωλ.
Πήγα λοιπόν και το αγόρασα αλλά δεν με αφησαν να το βαλω στο αεροπλανο και ετσι το εφερα με καραβι. Καθως λοιπόν πηγαινα στο λιμανι της Ν.Υορκης και βιαζομουν μην χασω το καραβι καθως το επομενο περναγε την αλλη βδομαδα μπηκα σε ενα στενο σοκακι αναποδα για να κοψω δρομο!
Και εκει που πηγαινα τελικιασμενος με 120 χλμ ξαφνικα πεταγετε μπροστα μου μια νταλικα απο αυτες τις μεγαλες τις αμερικανικες στα 20 μέτρα. Χεστηκα μιλαμε, κοιταω αριστερα, κοιταω δεξια χωρος πουθενα. Τελικα πεφτω κατω και η νταλικα περναει απο πανω μου. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτή τη δημοσίευση ήταν να την κάνω κάποιους μήνες νωρίτερα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...
Είχα γνωρίσει την άνοιξη που μας πέρασε ένα παλικάρι από τη θεσσαλονίκη με το οποίο για επαγγελματικούς λόγους είχαμε βρεθεί μαζί στην Αθήνα για τρεις βδομάδες και λόγω των συνθηκων περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Ειναι απίστευτο το τι είχα ακούσει. Σε κάποια φάση μάλιστα είχα κρατήσει και σημμειώσεις με 'τα καλύτερα φίδια του'. Κάποια από αυτά ίσως να έχουν και λίγη δόση αλήθειας (άλλωστε οι καλοί ψέυτες λένε 'μπασταρδεμένα' ψέμματα), πάντως αποκλείεται να ισχύουν ΟΛΑ αυτά (ούτε τα μισά)
Σήμερα ψάχνοντας κάτι άσχετο τις βρήκα αυτές τις σημμειώσεις και ιδού. Εχουμε νικητή!
..........................................Μεταμοσχευση εγκεφαλου επειγοντως.......
-
Edit double post....
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
φιδι εβδομαδας!!!φιλος μου βλεπει την μπαρα θολων στο αμαξι μου και με ρωτα τι ειναι. τελικα του εξηγω και μετα μου λεει το εξης κουφο!!
'σε μενα ξερεις τι εχουν πει? οποιον ρωταω κι αλλη ερμηνεια μου δινει! ο ενας μου ειπε οτι σε περιπτωση ατυχηματος η μπαρα προστατευει τον κινητηρα να μη σπασει ( ). ο αλλος μου ειπε για να στηριζεται ο μηχανικος οταν κανει δουλειες ( ) και να κρεμαει το φακο ( ) του και ενας αλλος μου ειπε οτι δεν κανει τπτ. την εβαλε επειδη την ειχαν κι αλλοι...'
θα θυμιθω κι αλλα φιδια. εχω εδω απο δαυτους...
Αυτό δεν είναι φίδι, αλλά σκέτη ανοησία, προϊόν ασχετοσύνης όσων του έλεγαν όλα αυτά. Τα φίδια είναι ψευδείς δηλώσεις για επιδόσεις αυτοκινήτων και οδηγών (π.χ. Smart ForTwo καραμαμά να τσαγιάζει Audi S3, για να σου δώσω να καταλάβεις).
-
Στο ράλι Ακρόπολης ένας απο την παρέα με bmw compact 1.8 μας είπε οτι πέρασε στην ευθεία Ferrari 360 Modena...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Στο ράλι Ακρόπολης ένας απο την παρέα με bmw compact 1.8 μας είπε οτι πέρασε στην ευθεία Ferrari 360 Modena...Κι εγώ μια φορά πέρασα ΠΕΖΟΣ στην ευθεία μια 348...
Αλλά ήταν παρκαρισμένη!!!
-
Έχω διαβάσει κι εγώ μπόλικα φίδια κατά καιρούς...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Όταν είμουν 13 χρονών αποφάσισα να πάρω ένα Ζετάκι (όχι την Mακρυπούλια) το άλλο το μηχανάκι.Πάω λοιπόν σε γνωστό φιδέμπορα φίλο μου και του το ανακοινώνω.
Μου λέει λοιπόν, το δικό μου το έφερα από την Ν.Υορκή, εκεί μένει ο θειός μου και τον επισκέπτομαι συχνά και τα ζετάκια είναι πολυ φτηνά γιατι τα έχουν για να κυκλοφορουν στα μωλ.
Πήγα λοιπόν και το αγόρασα αλλά δεν με αφησαν να το βαλω στο αεροπλανο και ετσι το εφερα με καραβι. Καθως λοιπόν πηγαινα στο λιμανι της Ν.Υορκης και βιαζομουν μην χασω το καραβι καθως το επομενο περναγε την αλλη βδομαδα μπηκα σε ενα στενο σοκακι αναποδα για να κοψω δρομο!
Και εκει που πηγαινα τελικιασμενος με 120 χλμ ξαφνικα πεταγετε μπροστα μου μια νταλικα απο αυτες τις μεγαλες τις αμερικανικες στα 20 μέτρα. Χεστηκα μιλαμε, κοιταω αριστερα, κοιταω δεξια χωρος πουθενα. Τελικα πεφτω κατω και η νταλικα περναει απο πανω μου.τωρα αμα σου πω οτι αν το ατομο ειναι γειτονας τονε ξερω, τι θα πεις?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Όταν είμουν 13 χρονών αποφάσισα να πάρω ένα Ζετάκι (όχι την Mακρυπούλια) το άλλο το μηχανάκι.
Πάω λοιπόν σε γνωστό φιδέμπορα φίλο μου και του το ανακοινώνω.
Και εκει που πηγαινα τελικιασμενος με 120 χλμ ξαφνικα πεταγετε μπροστα μου μια νταλικα απο αυτες τις μεγαλες τις αμερικανικες στα 20 μέτρα. Χεστηκα μιλαμε, κοιταω αριστερα, κοιταω δεξια χωρος πουθενα. Τελικα πεφτω κατω και η νταλικα περναει απο πανω μου.τωρα αμα σου πω οτι αν το ατομο ειναι γειτονας τονε ξερω, τι θα πεις?
Θα σε πιστέψω, στο 1ο την άκουσα την ιστορία.
Δεν θυμάμαι ποιος ήταν όμως...
ΦΙΔΙΑ!