-
Στο λύκειο είχα ξεκινήσει με ρώσσικο (σαν το γαλλικό, με μια έξτρα μπάλα), μετά πέρασα στο γαλλικό. Ως φοιτητής εμπέδωσα το αμερικάνικο (8μπαλο, 9μπαλο) και πλέον παίζω μόνο στο PC (8μπαλο, 9μπαλο). Σε κανονικό τραπέζι έχω να βρεθώ πολλά χρόνια
-
φαντικός υποστηρικτής και παίκτης του γαλλικού. Στα τελευταία χρόνια ώς φοιτητής προσπάθησα για τρίσποντο.
Λίγες φορές Αμερικάνικο και ακόμα λιγότερες snooker (το οποίο βέβαια εξακολουθώ να παρακολουθώ όποτε το πετυχαίνω. Τότε μακράν Steve Davies )Έχω να ακουμπήσω στέκα από το 1992!
-
φανατικός και εγώ αλλά πια παίζω αρκετά σπάνια.Ξέρει κανείσ πόσο περίπου κοστίζει ένα καλό τραπέζι μπιλιάρδου?
Γνωστόσ μου μένει σε γκαρσονιέρα η οποία μέσα έχει μόνο ένα τραπέζι μπιλιάρδου.Το βράδυ απλώνει ένα στρωματάκι απάνω και κοιμάται.Πόλύ τρέλα και απίστευτη φάση ο τύπος. -
Ο χρήστης keny έγραψε:
φανατικός και εγώ αλλά πια παίζω αρκετά σπάνια.Ξέρει κανείσ πόσο περίπου κοστίζει ένα καλό τραπέζι μπιλιάρδου?
Γνωστόσ μου μένει σε γκαρσονιέρα η οποία μέσα έχει μόνο ένα τραπέζι μπιλιάρδου.Το βράδυ απλώνει ένα στρωματάκι απάνω και κοιμάται.Πόλύ τρέλα και απίστευτη φάση ο τύπος.Για ένα καλό Brunswick υπολόγισε κάνα μύριο...
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Γνωστόσ μου μένει σε γκαρσονιέρα η οποία μέσα έχει μόνο ένα τραπέζι μπιλιάρδου.Το βράδυ απλώνει ένα στρωματάκι απάνω και κοιμάται.Πόλύ τρέλα και απίστευτη φάση ο τύπος.με 3800ε παιρνεις ενα αρκετα καλο
με 4500ε παιρνεις παρα πολυ καλο
φθανουν μεχρι 13000ε περιπου, αλλα εκει μαλλον πληρωνεις αλλα πραγματα.μεταχειρισμενο παιρνεις με τα μισα λεφτα απο αυτα που εγραψα.
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Γνωστόσ μου μένει σε γκαρσονιέρα η οποία μέσα έχει μόνο ένα τραπέζι μπιλιάρδου.Το βράδυ απλώνει ένα στρωματάκι απάνω και κοιμάται.Πόλύ τρέλα και απίστευτη φάση ο τύπος.Αυτά είναι! Δεν ενοχλεί ο ήχος τους γείτονες;
Για Snooker τραπέζι ένα Riley έχει 4500ε με τα μεταφορικά αν το φέρεις μόνος σου απο Αγγλία και κάπου 9000ε απο τον εδώ αντιπρόσωπο!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Γνωστόσ μου μένει σε γκαρσονιέρα η οποία μέσα έχει μόνο ένα τραπέζι μπιλιάρδου.Το βράδυ απλώνει ένα στρωματάκι απάνω και κοιμάται.Πόλύ τρέλα και απίστευτη φάση ο τύπος.Αυτά είναι! Δεν ενοχλεί ο ήχος τους γείτονες;
Για Snooker τραπέζι ένα Riley έχει 4500ε με τα μεταφορικά αν το φέρεις μόνος σου απο Αγγλία και κάπου 9000ε απο τον εδώ αντιπρόσωπο!
δωσε μας κανενα λινκ να δουμε ντε!!!
-
-
http://www.rileyleisure.com/snookertables.htm
Το Aristocrat 12ft είναι το επίσημο που γίνονται οι αγώνες αλλά είναι πιο ακριβό...Και ένα link απο την παγκόσμια ομοσπονδία snooker...
http://www.worldsnooker.com/Επίσης για όποιον θέλει να μάθει snooker ,αν υπάρχει κανείς ,εδώ υπάρχουν αρκετά πράγματα.
http://www.fcsnooker.co.uk/ -
1,5 κορδόνι σερί σε Γαλλικό!
Στο τέλος παίζαμε μόνο τρίσποντο για να έχει και νόημα!
Πικέδες, πουλέδες, ανάποδα...απ' όλα είχε ο μπαξές!
Από την 2α Γυμνασίου μέχρι και την 6η την 'ξεσκίσαμε' την πρεσβεία της Κηφισιάς (και δεν εννοώ τις τσόχες)!!!Αλλά όλα αυτά πριν από 20 χρόνια!!!
Πολύ μου άρεσε! Ειδικά όταν παίξαμε στο (νέο τότε) Κουρδιστό Πορτοκάλι στον Νέο Κόσμο!
Ααααχχχχχχχχχ!!!
-
Στο λυκειο χτυπουσα 3ωρα καθε μερα, πριν το φροντιστηριο,αναμεσα στα φροντιστηρια, μετα το φροντιστηριο...
Τα περισσοτερα λεφτα της ζωης μεχρι τωρα ζωης μου εχουν φυγει εκει...
Αμερικανικο μονο (ποτε το καταστροφικό 9μπαλο), γιατι το εβρισκα πιο ευκολο απ'το γαλλικο.Τωρα εχω 3 χρονια να παιξω συστηματικα...μονο περιστασιακα..
-
Παρόλο που πλέον δεν παίζω πολύ συχνά, πρόπερσυ αγόρασα δική μου στέκα (τίποτα φοβερό, αλλά σίγουρα απείρως καλύτερη από τις νοικιάρικες) έτσι για να το ευχαριστιέμαι τις λίγες φορές που πάω. Βασικά όταν την αγόρασα έπαιζα πολύ συχνά, 3-4 φορές την εβδομάδα.
Αμερικάνικο έπαιζα πάντα. Ποτέ δεν έφτασα κάποιο αξιοσημείωτο επίπεδο, απλώς μου αρέσει το μπιλιάρδο και παίζω όποτε τυχαίνει.
Μια φορά στη ζωή μου πάντως έτυχε να πάρω μονοστεκιά (κωλοφαρδία, δεν έχω ιδέα πώς αλλά μου στρώθηκαν ΟΛΕΣ οι μπαλλιές)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο τέλος παίζαμε μόνο τρίσποντο για να έχει και νόημα!Eπιτελους βρηκα αντιπαλο!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο τέλος παίζαμε μόνο τρίσποντο για να έχει και νόημα!
Πικέδες, πουλέδες, ανάποδα...απ' όλα είχε ο μπαξές!
Από την 2α Γυμνασίου μέχρι και την 6η την 'ξεσκίσαμε' την πρεσβεία της Κηφισιάς (και δεν εννοώ τις τσόχες)!!!με τα γαλλικά καλά τα πας, με τα γερμανικά έχεις κάτι (ή μάλλον εκείνα μαζί σου )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στο τέλος παίζαμε μόνο τρίσποντο για να έχει και νόημα!Eπιτελους βρηκα αντιπαλο!!!!!
-
Ερώτησις: Πόσες καραμπόλες είχε το κορδόνι? (Ποιος θυμάται?)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
φαινονται παιδι μου οι ανθρωποι με τεχνικη!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μια φορά στη ζωή μου πάντως έτυχε να πάρω μονοστεκιά (κωλοφαρδία, δεν έχω ιδέα πώς αλλά μου στρώθηκαν ΟΛΕΣ οι μπαλλιές)Γιατί εγώ που έχασα την τελευταία? ............
EDIT: 3post στο ίδιο λεπτό
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ερώτησις: Πόσες καραμπόλες είχε το κορδόνι? (Ποιος θυμάται?)25
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γνωστόσ μου μένει σε γκαρσονιέρα η οποία μέσα έχει μόνο ένα τραπέζι μπιλιάρδου.Το βράδυ απλώνει ένα στρωματάκι απάνω και κοιμάται.Πόλύ τρέλα και απίστευτη φάση ο τύπος.με 3800ε παιρνεις ενα αρκετα καλο
με 4500ε παιρνεις παρα πολυ καλο
φθανουν μεχρι 13000ε περιπου, αλλα εκει μαλλον πληρωνεις αλλα πραγματα.μεταχειρισμενο παιρνεις με τα μισα λεφτα απο αυτα που εγραψα.
Με 1500ε παίρνεις ένα κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές μεταχειρο (όχι και κανά μπρανσγουικ, αλλά κάνεις τη δουλειά σου) αν δεν είσαι επαγγελματίας και το θες για χαβαλέ.
Παίζω αρκετά συχνά. Πιο παλιά γαλλικό, τώρα κυρίως 9μπαλο (βλ avatar)
Σκέφτομαι κι εγώ την αγορά ενός μπιλιάρδου.
Επίσης παίζω (εδώ κ χρόνια, φανατικά) ξύλινο ποδοσφαιράκι
Μπιλιάρδο !!!