-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Του Vectra με τον Molina?
Collina βρε γιατρέ!
Το C με το Μ έχουν 4 πόντους διαφορά και τα δάκτυλά μου είναι μεγάλα....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εμμενα η διαφημιση που δεν μου αρεσε ειναι της Ρενω με τις 'ψυχες' των αυτοκινητων!! Αντιθετως θα συμφωνησω ότι η διαφημιση του αβενσις ηταν τελεια, όπως και αυτη της Οπελ που ειπε ο Κρους.Προσωπικά τη βρίσκω πολύ ευχάριστη...
Αντιπαθώ τις διαφημίσεις που προσπαθούν να περάσουν οτι τα αυτοκίνητα είναι κάτι περισσότερο απο...αυτοκίνητα! (ο racer με τα κλειδιά της άλφα, ο επιτυχημένος μπιζνεσμαν Μπεμβές, ο 2 μέτρα άντρακλας που χουφτώνει την Α3 και αυτή γουστάρει, ο σπορτσμαν οικογενειάρχης που το οφείλει στη ρενώ του, ο δυναμικός Χιουντάης και ο προοδευτικός αβένσης ήμαρτον δλδ κλπ κλπ). Επίσης αστεία είναι και μια διαφήμιση που είδα πρόσφατα με μια κορόλλα premium ή κάπως έτσι...ΝΑΙ επιτέλους έδειξαν την ουσιαστική διαφορά (τα τρύπια πετάλια)!Αυτή του punto ήταν αν μη τι άλλο έξυπνη και διασκεδαστική...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εμμενα η διαφημιση που δεν μου αρεσε ειναι της Ρενω με τις 'ψυχες' των αυτοκινητων!!Ούτε εμένα μού άρεσε αυτή.
Το pixelated effect γιατί το κάνουν; Για να τραβήξει την προσοχή; Για να μοιάζει με video που γίνεται stream από το Internet; Πολύ ξενέρωτο το βρίσκω.
-
Το πρωτο ερέθισμα για να μπω σε αντιπροσωπεία AUDI ήταν η διαφήμιση του 1996 με μια τύπισσα που την είχαν καλωδιώσει και μόλις έβλεπε το Α3, χτύπαγε tilt.
-
ποιο α3? εμενα εβλεπε το μελαχρινακι που της εκανα σχεδια απο απεναντι και βαραγε κοκκινα!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εμμενα η διαφημιση που δεν μου αρεσε ειναι της Ρενω με τις 'ψυχες' των αυτοκινητων!!
Ούτε εμένα μού άρεσε αυτή.
Το pixelated effect γιατί το κάνουν; Για να τραβήξει την προσοχή; Για να μοιάζει με video που γίνεται stream από το Internet; Πολύ ξενέρωτο το βρίσκω.
εμένα γιατί μου θυμίζει αντιγραφή από τον αόρατο εραστή;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και βέβαια ο τύπος 'Όπελ με ΠΟΣΟ???' που σπάει το εστιατόριο από τα νεύρα τουΛογικό εξάλου όσα και να ζητήσουν για ένα Όπελ είναι πολλά.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Επίσης αστεία είναι και μια διαφήμιση που είδα πρόσφατα με μια κορόλλα **premium **ή κάπως έτσι...ΝΑΙ επιτέλους έδειξαν την ουσιαστική διαφορά (τα τρύπια πετάλια)!Δε παίζω ο 'D-Jet' χρησιμοποιεί κακές λέξεις.
-
H πιο ειλικρινης παντως διαφημιση αυτοκινητου ειναι εκεινη του ΡΑΒ 4.
Το Σουβ παει σε μια ασφαλτινη ευθεια 850 χιλιομετρων, αλλα αμα λαχει παταει και τη λακουβα στο πλάι Αμ πως! Τι το εχουμε το 16; . -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εμένα γιατί μου θυμίζει αντιγραφή από τον αόρατο εραστή;
Χμ αυτός ήταν ο σκοπός τους λες;
Εγώ πάλι δεν το κατάλαβα έτσι, άρα απέτυχαν.
BTW δεν είναι μόνο οι 'ψυχές' θολές, είναι όλη η εικόνα έτσι 'pixelated'.
-
Η διαφημιση αυτη ειναι αντιγραφη απο την προτελευταια σκηνη ενος ταϊλανδεζικου θριλερ με τιτλο 'το ματι'
-
Εμένα μου άρεσε η διαφήμιση του Scenic με τις ζωγραφιές στον τοίχο. Το κοριτσάκι γλυκύτατο και σαν ιδέα έξυπνη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα μου άρεσε η διαφήμιση του Scenic με τις ζωγραφιές στον τοίχο. Το κοριτσάκι γλυκύτατο και σαν ιδέα έξυπνη.Πράγματι!
-
Κορυφαίες διαφημίσεις:
- Opel με Πόσο? Πραγματικά απίστευτη έμπνευση
- Μια με ένα συνοδηγό ράλι που συνέχεια έβλεπε την ίδια παρέα να τους επεφημεί. Φοβερή σύλληψη αλλά και φάτσα του συνοδηγού. Punto ήταν?
- Toyota Corolla (?). Αυτή που ο τύπος ψιλιάζεται ότι του έχουν στήσει παγίδα όταν μια φορβερή γυναίκα τον καλεί να σταματήσει για να τη βοηθήσει που έμεινε με το αυτοκίνητο. 'Have you ever seen a Corolla break down?' Πανέξυπνο
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Κορυφαίες διαφημίσεις:
3) Toyota Corolla (?). Αυτή που ο τύπος ψιλιάζεται ότι του έχουν στήσει παγίδα όταν μια φορβερή γυναίκα τον καλεί να σταματήσει για να τη βοηθήσει που έμεινε με το αυτοκίνητο. 'Have you ever seen a Corolla break down?' ΠανέξυπνοCamry ήταν, αν θυμάμαι καλά, Ν. Αμερικής ήταν η διαφήμιση, η οποία γυναίκα αποδεικνύεται άντρας κάπου πρέπει να την έχω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε παίζω ο 'D-Jet' χρησιμοποιεί κακές λέξεις.
Έτσι, ε? Τώρα θα δεις!
**premium **
**premium **
**premium **Η διαφήμιση του κολτ με τον τρελλάρα και την κοπελιά με το κραγιόν είναι από τις πιο έξυπνες που βγήκαν τώρα τελευταία, νομίζω...
-
Εμένα μου άρεσε η διαφήμιση του Scenic με τις ζωγραφιές στον τοίχο. Το κοριτσάκι γλυκύτατο και σαν ιδέα έξυπνη.
οντως πολυ καλη και γλυκια διαφημιση...
πολυ καλη ηταν μια απο τις πρωτες διαφημισεις του κλιο ΙΙ με μια μελαχρινη θεα, οποιος τη θυμαται...
στην ιταλια παιζει μια πολυ καλη διαφημιση του κλιο, οχι η μαπα που παιζει εδω...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δε παίζω ο 'D-Jet' χρησιμοποιεί κακές λέξεις.
Έτσι, ε? Τώρα θα δεις!
**premium **
**premium **
**premium **Ξέρεις, το forum engine έχει αυτόματη 'λογοκρισία' κακών λέξεων, όπως της λέξης 'fuck' (την έγραψα κανονικά και την έβγαλε αυτόματα με αστερίσκους). Αν συνεχίσεις θα συπεριλάβουμε και τη λέξη pr#$%^&* στις απαγορευμένες λέξεις.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ξέρεις, το forum engine έχει αυτόματη 'λογοκρισία' κακών λέξεων, όπως της λέξης 'f**k' (την έγραψα κανονικά και την έβγαλε αυτόματα με αστερίσκους). Αν συνεχίσεις θα συπεριλάβουμε και τη λέξη pr#$%^&* στις απαγορευμένες λέξεις.καθόλου κακή ιδέα αν μπει και η OPEL επίσης κανένα πρόβλημα
-
Ποια; Η Όπeλ;
Διαφημίσεις αυτοκινήτων