Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Επηδει εχω παει και στην Κρητη και στην Ροδο και στη Θασο και στο Κανκουν, η απαντηση κατα την γνωμη μου (διοτι το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο θεμα) ειναι οτι τα Ελληνικα νησια δεν εχουν καμια σχεση με το Κανκουν. Εντελως διαφορετικα μερη, με εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και δυναμικες.
Δε διαφωνώ, το θέμα όμως (έτσι όπως το βλέπω εγώ) είναι οτι υποτίθεται πως γαμήλιο ταξίδι κάνεις σε κάποιο μέρος που 'θα σου μείνει αξέχαστο' και προσωπικά, όσο καλές παραλίες κι αν έχει ένα μέρος και όσο πολυτελή κι αν είναι τα ξενοδοχεία δυσκολα θα μου δώσει την αίσθηση του 'μοναδικού και αξέχαστου ταξιδιού' γιατί αυτά που θα μου προσφέρουν τα μέρη αυτά τα βρίσκω και στη 'γειτονιά' μου (αναφέρομαι σε μέρη που όπως είπε ένα άλλο μέλος δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια εξωτική παραλία και μια ξενοδοχειάρα). Δε λέω οτι δεν είναι ενδιαφέροντες προορισμοί (άλλωστε δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια χώρα που δε θα έβρισκα το παραμικρό ενδιαφέρον για να την επισκεφτώ) αλλά δεν ταιριάζουν στην ιδέα που έχω για ένα γαμήλιο ταξίδι.
Και για να σου δώσω ακόμα καλύτερα να καταλάβεις τι εννοώ...
Η Μrs hrdouka (copyright Krusenstern) εδώ και καιρό με ψήνει για γαμήλιο (μπρρρρ, ανατρίχιασα!) ταξίδι στην Αίγυπτο και το βλέπω κι εγώ πολύ θετικά (γεροί να είμαστε βέβαια) γιατι έχει κάποια βασικά στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα σε ένα τέτοιο ταξίδι.
Είναι ένα ξεχωριστό μέρος που δεν πρόκειται να το επισκεφτείς κάποιο Σ/Κ ας πουμε (σε αντίθεση με τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες υπάρχει αυτή η δυνατότητα)
Ειναι μια χώρα με ξεχωριστό ιστορικό χαρακτήρα
Και (το βασικότερο) πριν ακόμα πας γνωρίζεις οτι υπάρχει τουλάχιστον ένα πραγμα το οποίο θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα, στην περίπτωσή μας οι Πυραμίδες.