-
Μπράβο, 2 μέρες μείναμε χωρίς σαχλαμάρες, τώρα φτου κι απ'την αρχή.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δε βρίσκω το λόγο γιατι να ξεκινήσει κανεις από την Ελλάδα και να πάει στα οπίσθια της γης για να ψηλαφιστούν τα δικά του οπίσθια και να βρει κάτι που μπορεί να βρει δίπλα του...Τι παραπάνω έχει δηλαδή το Κανκούν και το Ταμτούμ από την Κρήτη τη Ρόδο ακόμα και ως προς την ξενοδοχειακή υποδομή;
Ασε που αν το γυρίσουμε στη φυσική ομορφιά δε νομίζω να υπάρχουν και πολλές, πολύ καλύτερες παραλίες από αυτές της Θάσου (γκουχου γκουχου).
Επηδει εχω παει και στην Κρητη και στην Ροδο και στη Θασο και στο Κανκουν, η απαντηση κατα την γνωμη μου (διοτι το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο θεμα) ειναι οτι τα Ελληνικα νησια δεν εχουν καμια σχεση με το Κανκουν. Εντελως διαφορετικα μερη, με εντελω διαφορετικο χαρακτηρα και δυναμικες.
-
χμμμ... το οτι δεν βρισκει καποιος το λογο να ταξιδευσει εκτος Ελλαδας για διακοπες δεν σημαινει οτι δεν πρεπει. Πχ. η Θασος και η Κρητη ειναι παραδεισος τον Ιουνιο αλλα τι γινεται τον Φλεβαρη; Το Cancun ειναι παραδεισος τοτε και το ιδιο και το Maui και πολλα αλλα μερη.
Υποθετω αυτες τις εποχες μπορει κανει να παει στο Μαροκο και η σε καποια αλλη βορειοΑφρικανικη χωρα.Πολυ κοσμος και στην Ελλαδα αποφασιζει να κανει διακοπες καπου διαφορετικα. Και εγω οταν μεγαλωνα στην Ελλαδα δεν πηγα πουθενα εκτος απο την παραλια στο χωριο μου δεν σημαινει οτι οι διακοπες αρχιζουν και τελειωνουν εκει.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
χμμμ... το οτι δεν βρισκει καποιος το λογο να ταξιδευσει εκτος Ελλαδας για διακοπες δεν σημαινει οτι δεν πρεπει. Πχ. η Θασος και η Κρητη ειναι παραδεισος τον Ιουνιο αλλα τι γινεται τον Φλεβαρη; Το Cancun ειναι παραδεισος τοτε και το ιδιο και το Maui και πολλα αλλα μερη.
Υποθετω αυτες τις εποχες μπορει κανει να παει στο Μαροκο και η σε καποια αλλη βορειοΑφρικανικη χωρα.Πολυ κοσμος και στην Ελλαδα αποφασιζει να κανει διακοπες καπου διαφορετικα. Και εγω οταν μεγαλωνα στην Ελλαδα δεν πηγα πουθενα εκτος απο την παραλια στο χωριο μου δεν σημαινει οτι οι διακοπες αρχιζουν και τελειωνουν εκει.
Νικος
Και δεν ειναι μονο το διαφορετικο κλιμα το χειμωνα (για Ελλαδα χειμωνα). Ειναι οτι το ολο μερος ειναι εντελως διαφορετικο απο τα Ελληνικα νησια. Πρεπει να πας για να καταλαβεις.
-
Εχεις παει Κανκουν ή Χαβάι Νικο?
-
Το Φλεβαρη το προγραμμα λεει:
-Αραχωβα
-Αγοριανη
-Καρπενησι
-Περτουλι
-Πηλιο
-Νεοχωρι-Λιμνη Πλαστηρα
-Τρια πεντε Πηγαδια
-Μετσοβο
-Ζαγοροχωρια
-Νυμφαιο
-Κα'ι'μακτσαλαν
-Λα'ι'λια
-Τρικαλα Κορινθιας
-Καλαβρυτα
-Βυτινα
κλπ
κλπ
κλπ
κλπΟι αρχαιοι ημων προγονοι ελεγαν:
Καθε πραγμα στον καιρο του κι ο Κολιος τον ΑυγουστοΓιαυτο και το Φλεβαρη δεν εχουμε καρπουζια και βερυκοκα.
Ουτε φυσικα κολιους..... -
Bruce εχεις παει Βο'ι'δοκοιλια Πυλου ή Χιλιαδου Ευβοιας???
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Εχεις παει Κανκουν ή Χαβάι Νικο?Μονο Χαβαη.
Νικος
-
Εχεις παει Κανκουν ή Χαβάι Νικο?Kαλεσπέρασας εξάδελφοι και όλα τα greeks απανταχούθεν in this world.
Bλέπω ότι ξαναματαρχίσαμε τα ίδια, so, I propose να κάμνωμεν λίγο chill το ατμόσφαιρα με one more τραγουδάκι για φωνή, μπαγλαμά και banjo.Όλοι οι Έλλενες μπορούν
να κάνουν μπάνιο στο Kανκούν
κι' η θεία μου Pίτσα τώρα πάει
two weeks για surfing στο Xαβάι.
Για honeymoon εμείς αν θες
Las Vegas πάμε εκδρομές
and if you make υπομονή
πάμε new year Σαμονί. -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Kαλεσπέρασας εξάδελφοι και όλα τα greeks απανταχούθεν in this world.
Bλέπω ότι ξαναματαρχίσαμε τα ίδια, so, I propose να κάμνωμεν λίγο chill το ατμόσφαιρα με one more τραγουδάκι για φωνή, μπαγλαμά και banjo.Όλοι οι Έλλενες μπορούν
Las Vegas πάμε εκδρομές
and if you make υπομονή
πάμε new year Σαμονί.ΑΡΧΗΓΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!
-
Επηδει εχω παει και στην Κρητη και στην Ροδο και στη Θασο και στο Κανκουν, η απαντηση κατα την γνωμη μου (διοτι το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο θεμα) ειναι οτι τα Ελληνικα νησια δεν εχουν καμια σχεση με το Κανκουν. Εντελως διαφορετικα μερη, με εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και δυναμικες.
Δε διαφωνώ, το θέμα όμως (έτσι όπως το βλέπω εγώ) είναι οτι υποτίθεται πως γαμήλιο ταξίδι κάνεις σε κάποιο μέρος που 'θα σου μείνει αξέχαστο' και προσωπικά, όσο καλές παραλίες κι αν έχει ένα μέρος και όσο πολυτελή κι αν είναι τα ξενοδοχεία δυσκολα θα μου δώσει την αίσθηση του 'μοναδικού και αξέχαστου ταξιδιού' γιατί αυτά που θα μου προσφέρουν τα μέρη αυτά τα βρίσκω και στη 'γειτονιά' μου (αναφέρομαι σε μέρη που όπως είπε ένα άλλο μέλος δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια εξωτική παραλία και μια ξενοδοχειάρα). Δε λέω οτι δεν είναι ενδιαφέροντες προορισμοί (άλλωστε δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια χώρα που δε θα έβρισκα το παραμικρό ενδιαφέρον για να την επισκεφτώ) αλλά δεν ταιριάζουν στην ιδέα που έχω για ένα γαμήλιο ταξίδι.
Και για να σου δώσω ακόμα καλύτερα να καταλάβεις τι εννοώ...Η Μrs hrdouka (copyright Krusenstern) εδώ και καιρό με ψήνει για γαμήλιο (μπρρρρ, ανατρίχιασα!) ταξίδι στην Αίγυπτο και το βλέπω κι εγώ πολύ θετικά (γεροί να είμαστε βέβαια) γιατι έχει κάποια βασικά στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα σε ένα τέτοιο ταξίδι.
Είναι ένα ξεχωριστό μέρος που δεν πρόκειται να το επισκεφτείς κάποιο Σ/Κ ας πουμε (σε αντίθεση με τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες υπάρχει αυτή η δυνατότητα)
Ειναι μια χώρα με ξεχωριστό ιστορικό χαρακτήρα
Και (το βασικότερο) πριν ακόμα πας γνωρίζεις οτι υπάρχει τουλάχιστον ένα πραγμα το οποίο θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα, στην περίπτωσή μας οι Πυραμίδες. -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Το Φλεβαρη το προγραμμα λεει:
-Αραχωβα
-Αγοριανη
-Καρπενησι
-Περτουλι
-Πηλιο
-Νεοχωρι-Λιμνη Πλαστηρα
-Τρια πεντε Πηγαδια
-Μετσοβο
-Ζαγοροχωρια
-Νυμφαιο
-Κα'ι'μακτσαλαν
-Λα'ι'λια
-Τρικαλα Κορινθιας
-Καλαβρυτα
-Βυτινα
κλπ
κλπ
κλπ
κλπΟι αρχαιοι ημων προγονοι ελεγαν:
Καθε πραγμα στον καιρο του κι ο Κολιος τον ΑυγουστοΓιαυτο και το Φλεβαρη δεν εχουμε καρπουζια και βερυκοκα.
Ουτε φυσικα κολιους.....Εαν εισαι ατομο που αρκειτε με τα 'περι-χωρων' κανενα προβλημα. Πολλοι ανθρωποι θελουν να επεκτηνουν τους οριζοντες των. Και ετσι...τα αλλα μερη.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Μονο Χαβαη.
Νικος
Ποια/ο νησια/ι, ποτε και που εμεινες?
-
Bλέπω ότι ξαναματαρχίσαμε τα ίδια,Ποια 'ιδια αρχισαμε'? Τι εννοεις?
-
Όλοι οι Έλλενες μπορούν
Las Vegas πάμε εκδρομές
and if you make υπομονή
πάμε new year Σαμονί.If I am being honest, το παραπανω δεν μου αρεσε και πολυ. Τα αλλα ηταν πολυ καλυτερα, for whatever that's worth.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Επηδει εχω παει και στην Κρητη και στην Ροδο και στη Θασο και στο Κανκουν, η απαντηση κατα την γνωμη μου (διοτι το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο θεμα) ειναι οτι τα Ελληνικα νησια δεν εχουν καμια σχεση με το Κανκουν. Εντελως διαφορετικα μερη, με εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και δυναμικες.
Δε διαφωνώ, το θέμα όμως (έτσι όπως το βλέπω εγώ) είναι οτι υποτίθεται πως γαμήλιο ταξίδι κάνεις σε κάποιο μέρος που 'θα σου μείνει αξέχαστο' και προσωπικά, όσο καλές παραλίες κι αν έχει ένα μέρος και όσο πολυτελή κι αν είναι τα ξενοδοχεία δυσκολα θα μου δώσει την αίσθηση του 'μοναδικού και αξέχαστου ταξιδιού' γιατί αυτά που θα μου προσφέρουν τα μέρη αυτά τα βρίσκω και στη 'γειτονιά' μου (αναφέρομαι σε μέρη που όπως είπε ένα άλλο μέλος δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια εξωτική παραλία και μια ξενοδοχειάρα).
Για πολλα απο τα μερη απο το αρθρο του Φορμπς δεν ξερω διοτι δεν εχω παει, ομως για Κανκουν και Χαβαι (συγκεκριμενα Μάουι) δεν ειναι μονο η 'ξενοδοχειαρα' και 'η καλη παραλια'. Ειναι και το υπολοιπο μερος, ειναι οι ανθρωποι ειναι ολη η ατμοσφαιρα. Πρεπει να πας για να καταλαβει γιατι αυτα τα μερη consistently βγαινουν πρωτα απο πλευρας προορισμων για ταξιδι (γαμηλιου ή οχι).
Το αξιζουν...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
αφου ξερεις βρε γαβριλη που και ποτε πηγε ο νικος. ετσι για να περναει η ωρα τον ρωτας τωρα. αυτο πιστευω θα εννοουσε ο ασπρος κουνελος.
Ah?
Γιατι λες οτι ξερω? Ποτε τον ξαναρωτησα? Τον ξαναρωτησα και ξεχασα?
Why do I feel like I am missing something?
-
Εαν εισαι ατομο που αρκειτε με τα 'περι-χωρων' κανενα προβλημα. Πολλοι ανθρωποι θελουν να επεκτηνουν τους οριζοντες των. Και ετσι...τα αλλα μερη.
Xωριάτη you called me μια βραδιά
without καμιά αιτία
but του χωριάτη τα παιδιά
they fly για σκι Aυστρία...(μπαγλαμαδάκι)
-
Μονο Χαβαη.
Νικος
Ποια/ο νησια/ι, ποτε και που εμεινες?
pm? e-mail? msn? AIM? YIM? τηλ?
-
αφου ξερεις βρε γαβριλη που και ποτε πηγε ο νικος. ετσι για να περναει η ωρα τον ρωτας τωρα. αυτο πιστευω θα εννοουσε ο ασπρος κουνελος.
Ah?
Γιατι λες οτι ξερω? Ποτε τον ξαναρωτησα? Τον ξαναρωτησα και ξεχασα?
Why do I feel like I am missing something?
Οτι πεφτει δουλεμα ψιλο γαζι.
Νικος
Τα πιο πολυτελη μερη για γαμηλιο ταξιδι (μηνα του μελιτος)