-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
0-3 η Barca στο El Clasico την Ρεαλ
Θα παρουμε το αιμα μας πισω στην Βαρκελονη
Ρωμαϊκο οργιο εκανε η Γιουβε βαζοντας 3 γκολ μεσα σε 8 λεπτα και κερδιζοντας την Ρομα 1-4 !!!
Για τους Ελληνικους αγωνες εχω να πω μονο μια λεξη.....Αηδια.
Σιγά τα αίματα βρε παιδί μου. Σε μπουκαλάκια θα τα πάρετε;
Καλό αυτό το Σαββατοκύριακο έχασε και η Ρόμα.
Αν δε το κατάλαβες Βαγγέλη στην Ισπανία συμπαθώ την Bilbao πρώτα και τη Barca κατά δεύτερον 'γιατί είναι κάτι περισσότερο από μια αμάδα'.
Στην Ιταλία συμπαθώ τη Λάτσιο.
Είμαστε 'οχτροί' δηλαδή.
Οπως καταλαβες στην Ιταλια ειμαι Ρομα και στην Ισπανια Ρεαλ Μαδριτης(αν κ μαλλον Ρεμαλ Μαδριτης πρεπει να το κανουν )
Ασχημο Σαββατο περασα.....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
** στην Ισπανία συμπαθώ την Bilbao**
Αντε ντε πες το!!!!! και έλεγα ότι είμαι....μειονότητα
Τι μειονότητα αγόρι μου θα τους πάρουμε τα κεφάλια αν αποκαλυφθούμε όλοι.
Eτσι, έτσι
Για πάρτη σου, το 1ο παιχνίδι από το οποίο έχω παραστάσεις. Και βέβαια το γκολ του Μπέτεγκα δεν έφτασε. Νικήσαμε 2-1. Δες τον αϊτό. Και βέβαια, το λευκό στις κάλτσες, έτσι για να μην ξεχνάμε
κι εδώ από το site του συλλόγου
Τι να μας πούνε οι Καστιγιάνοι....τι;
-
juveτρελα!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
juveτρελα!!!μπλιαχ
-
ασπρομαυρη ιταλικη θυελλα!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
juveτρελα!!!Έτσι, έτσι!
-
1 X 2
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ - ΑΕΚ 7.75 3.75 1.4Καθοριστική για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η σημερινή Γενική Συνέλευση των ομάδων της Α’ Εθνικής. Στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 14:00 στο «Divani Caravel» θα τεθούν προς ψήφιση οι δύο προτάσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας θα κληθούν να ψηφίσουν είτε την Σούπερ Λίγκα της Skoda Ξάνθης, είτε την Pro League του ΠΑΟΚ, που υποστηρίζεται από την ΕΠΑΕ και τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, για την… διαδοχή της ΕΠΑΕ. Όποια εκ των δύο προτάσεων υπερισχύσει, θα τεθεί προς τελική ψήφιση στη Γενική Συνέλευση όλων των κατηγοριών που θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή.
Τα προγνωστικά δίνουν σαφές προβάδισμα στη Σούπερ Λίγκα, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών αναμένεται να αποσπάσει δέκα ψήφους έναντι έξι της Pro League, με πιθανή απόκλιση (παραπάνω ή λιγότερο) μιας ψήφου. Η πρόταση της Skoda Ξάνθης φέρεται να έχει τη στήριξη από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Ατρόμητο, Πανιώνιο, Λάρισα και πιθανώς από Λεβαδειακό και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αντίθετα το κοινό μέτωπο ΠΑΟΚ-ΕΠΑΕ έχει στο… άρμα του το Αιγάλεω, τον Ιωνικό, τον Ακράτητο, τον Ηρακλή και πιθανώς και την Καλλιθέα.
Ο Γιώργος Ορφανός με δήλωσή του έστειλε σαφές μήνυμα πως μόνο αν η απόφαση είναι ομόφωνη ή σχεδόν ομόφωνη θα νομοθετήσει το κράτος για την υλοποίηση της πρότασης που θα επικρατήσει σήμερα. Συνεπώς, ακόμη και αν η Σούπερ Λίγκα αναδειχθεί νικήτρια, αν δεν έχει τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων της Α’΄Εθνικής, δεν θα μπορεί να προχωρήσει στο στάδιο της υλοποίησής της.
sportFm.grΛετε να δουμε ξυλο σημερα ? ?
-
**Poll: **Θα σπάσει το ρόδι αύριο ο Θρύλος;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
**Poll: **Θα σπάσει το ρόδι αύριο ο Θρύλος;Εγω θα κανω την εκπληξη και θα πω ΝΑΙ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
**Poll: **Θα σπάσει το ρόδι αύριο ο Θρύλος;
Εγω θα κανω την εκπληξη και θα πω ΝΑΙ.
χλωμό...
-
Τhink positive Σπυρο.......
-
Ελααα δεν θελω κακιουλες.......
Μπορει να χασει αξιοπρεπεστατα αυριο αν δεν κερδισει
Παντως περα απο την πλακα,πιστευω οτι θα φυγει με το διπλο....
-
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορές έχει η Σούπερ Λίγκα από την Προ Λίγκα?
Και τι διαφορές θαα έχουν από τη σημερινή Α΄θ Εθνική Κατηγορία?Επίσης σε όλες της Ευρωπαίκες χώρες το όνομα του πρωταθλήματος είναι στη γλώσσα τους.
π.χ. Primera Divisiόn Ισπανία, Bundesliga Γερμανία, Premium League Αγγλία.Εμείς εδω δεν μπορούμε να βρούμε μία ελληνική ονομασία????
-
Υπερ-ομιλος Α εθνικης κατηγοριας.......
Μπλιαχχχχ χαλια ακουγεται....
-
Forza El Super Depor
-
Eιδα επιτελους ζωντανα και την περιβοητη Λαρσα. Ε λοιπον, τοσο κακης ποιοτητας ποδοσφαιρο οπως αυτο που επαιξε η Λαρσα εχω πολυ καιρο να δω. Οσο ειχε κατοχη η Λαρσα η μπαλα ακουμπησε χορταρι το πολυ 5 λεπτα συνολο και πανω απο 3 συνεχομενες πασες δεν αλλαξαν ουτε μια φορα στο γηπεδο. Για την ακριβεια το συστημα τους ηταν το εξης: Παιρνει την μπαλα ο Αλωνευτης και παει να κανει μπουκα. Μολις βρει εμποδιο την γυριζει στο κεντρο. Εκει οποιος και να παρει τη μπαλα περιμενει να κατεβει στην αντιπαλη περιοχη ο διεθνης τυροκομος-μπανιστιρτζης. Ακολουθει καντηλι που σηκωνει τη μπαλα στη στρατοσφαιρα με σκοπο τη δημιουργια καταστασης τουρλουμπουκι στα καρε του αντιπαλου. Στο οποιο τουρλουμπουκι 2 θα βαλουν χερι, 3 θα πεσουν κατω και οι αλλοι 5 θα διαμαρτυρηθουν.
Για να πουμε και τα καλα, πρωτον μπραβο τους γιατι εχουν περασει νοοτροπια μεγαλης ομαδας σε ξυλοκοπους τυπου Διγκοζη και Κυπαρισση και δευτερον ειναι παρα πολυ καλα δουλεμενη ομαδα στις στημενες φασεις.Απο την αλλη να ευχαριστησουμε θερμα (για αλλη μια φορα) τα σαϊνια του τζιγγερ που αποφασισαν οτι ο βοουτερ ειναι ανωτερος του επαλε και βλεπουμε και εμεις λιγη μπαλιτσα
-
Ειδα κανεις ΕΤ3 Νικη Βολου Εργοτελης; Ποσο πηγε ρε παιδια;
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eιδα επιτελους ζωντανα και την περιβοητη Λαρσα. Ε λοιπον, τοσο κακης ποιοτητας ποδοσφαιρο οπως αυτο που επαιξε η Λαρσα εχω πολυ καιρο να δω. Οσο ειχε κατοχη η Λαρσα η μπαλα ακουμπησε χορταρι το πολυ 5 λεπτα συνολο και πανω απο 3 συνεχομενες πασες δεν αλλαξαν ουτε μια φορα στο γηπεδο. Για την ακριβεια το συστημα τους ηταν το εξης: Παιρνει την μπαλα ο Αλωνευτης και παει να κανει μπουκα. Μολις βρει εμποδιο την γυριζει στο κεντρο. Εκει οποιος και να παρει τη μπαλα περιμενει να κατεβει στην αντιπαλη περιοχη ο διεθνης τυροκομος-μπανιστιρτζης. Ακολουθει καντηλι που σηκωνει τη μπαλα στη στρατοσφαιρα με σκοπο τη δημιουργια καταστασης τουρλουμπουκι στα καρε του αντιπαλου. Στο οποιο τουρλουμπουκι 2 θα βαλουν χερι, 3 θα πεσουν κατω και οι αλλοι 5 θα διαμαρτυρηθουν.Σε παρακαλώ! Αυτό είναι το δικό μας σύστημα, του βάζελου... όχι να το οικειοποιείται η Λάρισα
-
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]