-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τι ειπε η θεια σου η αμυρσουδα λιγο μετραει. -
Ποιου αιώνα; Του παρόντος; Ε, δεν είναι σημαντική διάκριση αφού έχουν περάσει μόνο τα 5/100 του.
-
Όταν τα ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 δια στόματος τσουκαλά έχουν πει το αμίμητο:''εμείς είμαστε πρώτα Ολυμπιακοί και μετά Ελληνες'' τί να περιμένεις από τα στρατιωτάκια;
Υπερήφανοι για το ευρωπαικό της Ελλάδας ένιωσαν μέχρι και οι Γερμανοί,λόγω Ρεχάγκελ,και πανηγύριζαν στους δρόμους σαν τρελοί...όλοι υποκλίθηκαν στο μεγαλείο της Ελλάδας..εκτός από τον red army και τους λοιπούς αγνούς φίλαθλους του Θρύλου. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ποιου αιώνα; Του παρόντος; Ε, δεν είναι σημαντική διάκριση αφού έχουν περάσει μόνο τα 5/100 του.
του 20ου.
Μα... αφού το 2004 ανήκει στον 21ο!
-
Αλλάζει το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας;
Ωραίο εξώφυλλο της Sportime.
http://62.1.2.102/newspapers/2005/11/17/SPORTIME_b.jpg -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλλάζει το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας;
Ωραίο εξώφυλλο της Sportime.
http://62.1.2.102/newspapers/2005/11/17/SPORTIME_b.jpgκαλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.Να δεις που στη νέα σούπερ ντούπερ λίγκα θα μπει και ο φίλαθλος Μπέος.Κατά την γνώμη μου τίποτα δεν θα αλλάξει.Απλά θέλουν να μοιράσουν αλλιώς την πίτα και να φάνε περισσότερα.
-
Δεν το θεωρώ καλύτερο, το θεωρώ διαφορετικό. Βέβαια όταν πέσουν λεφτά στη μέση και μάλιστα πολλά, ο κάθε πρόεδρος θα έχει λόγο να αδειάσει τα γήπεδα από τα στοιχεία που διώχνουν τον πολύ κόσμο, πράγμα καλό για το άθλημα και τους φιλάθλους.
-
Αυτή η σούπερ λίγκα που μιλούν όλοι μπορεί να μου πει κάποιος με λίγα λόγια τι είναι; Δεν το παρακολουθώ πολύ το άθλημα.
-
Βασικα θα ξερουμε περισσοτερα την Δευτερα που θα γινουν λογικα οι εκλογες(λεω λογικα γιατι ακουστηκε σημερα οτι η ΕΠΑΕ θα προσπαθησει να τις αναβαλλει)
Οι ομαδες καταλαβαν οτι το προϊον που προσφερουν ειναι ψιλοαθλιο και προσπαθουν να αλλαξουν καποια πραγματα...
Μακαρι να αλλαξουν πολλα,αλλα επι της ουσιας δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα
-
exoume ena stadar gia to stoixima to atromitos -osfp assos
sto 6.25 einai!paixte to prin to riksoun sto 2.5! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
εκτός από τον red army και τους λοιπούς αγνούς φίλαθλους του Θρύλου.Του ΘΡΗΝΟΥ...
-
Σκουλόνε μην κανετε χαρακτηρισμους γιατι θα γινει και σε αυτο το τοπικ τσι πουτ@ν
-
Ειδατε με τι ενδεκαδα κατεβαίνει ο Ολυμπιακός σήμερα;
Αν μπορέσει και περάσει σήμερα από τον Ατρομητο τοτε πραγματικά θα απογοητευτω... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτή η σούπερ λίγκα που μιλούν όλοι μπορεί να μου πει κάποιος με λίγα λόγια τι είναι; Δεν το παρακολουθώ πολύ το άθλημα.Πολύ απλά, οι ομάδες θέλουν να φύγει από τη μέση η ΕΠΑΕ, για να διαχειρίζονται μόνες τους τα έσοδα τους, από όποια πηγή και αν προέρχονται.
Οπως είναι και η Premiership της Αγγλίας. Το ίδιο ακριβώς. -
Forza El Super Depor
-
Ποιά Ντέπορ ρε?
Έχει el classico αυτές τις μέρες...
-
Τι λες ρε..., εγώ φέτος από 3 έριξα σε Real Μadrid και Barcelona
-
Τώρα, που το λες δεν έχεις και άδικο!
Τη θέση είναι η Ντέπορ? -
Δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι θέσεις, πολλές ισοβαθμίες.
-
Τι ματς και αυτο...
0-3 η Barca...!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]