-
Σιγά ρε Χρονομέτρη που μας το παίζεις και χεράς! Για κόψε κάτι!
-
Ο χρήστης Χρονομέτρης έγραψε:
1'/15''/8'''/32''''(Ένα λεπτό ,15 δεύτερα , 8 εκατοστά και 32 χιλιοστά!) Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό πολύ...εσείς τα ξέρετε καλύτεραΚαλά ρε Χρονομέτρη, ούτε ένα ψέμα δεν μπορείς να πεις σωστά; Τι σημαίνει 8 εκατοστά και 32 χιλιοστά; Μα γιατί δε σε πιστεύω;
Μπορεί να μην το έχετε μάθει ακόμη στο σχολείο, αλλά 8 εκατοστά και 32 χιλιοστά είναι 112 χιλιοστά ή 11 εκατοστά και 2 χιλιοστά. Αυτό που ήλπιζες να πιστέψουμε φαντάζομαι είναι 832 χιλιοστά, αλλά άστα να πάνε μεγάλε...
Υ.Γ. 1. Υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι το χρόνο αυτό ο Χρονομέτρης τον έγραψε με την όπισθεν.
Υ.Γ.2. Επαναλαμβάνω:Χρονομέτρη, κοιμήσου, είμαστε μαζί σου. -
Μην τον βαρατε τον ανθρωπο, αλλωστε μπορει παντα να δεχτει την προσκληση - προκληση των προηγουμενων φιλων και να αποδειξει τους χρονους του στην πραξη στα Μεγαρα και να μας κλεισει τα στοματα, ή αλλιως να δεχτουμε οτι τα παραμυθακια ειναι μερος της καθημερινοτητας και να επιβεβαιωσουμε την συμπαθεστατη φιγουρα του λαϊκου μας ηρωα του Ευγενιου Σπαθαρη που ειδα πριν!!!
-
ΑΑΑ.ΑΑΑ.αΑΑΑ
-
1'/15''/8'''/32''''(Ένα λεπτό ,15 δεύτερα , 8 εκατοστά και 32 χιλιοστά!) Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό πολύ...εσείς τα ξέρετε καλύτεραEgw pisteuw to xrono tou...
kai egw toso kanw me to diko mou , alla mono otan brexei
-
Χρονομέτρης : Δεν καταλαβαίνω γιατί σε έθιξε το μήνυμά μου... Μάλλον την εμφανιζόμενη φιγούρα του θεάτρου σκιών θα έπρεπε να θίξει
Και δεν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεσαι το 'αστείο' ;;; 'Αστείο' είναι να σε ειρωνεύονται -δικαίως- τα μισά μέλη του forum ;;; Πάντως δεν έχω κανένα στόχο να σε προσβάλλω προσωπικά (δε σε γνωρίζω άλλωστε). Απλά καταγράφω χιουμοριστικά την άποψή μου για τα λεγόμενά σου...
Πάντως 'αστείο' θα ήταν να δηλώσεις 1.20 με το Ibiza στα Μέγαρα... Το 1.16 απλά ξεπερνά τα όρια της φαντασίας... Μήπως τελικά συνομιλούμε με τον σύγχρονο Βαρώνο Μυγχάουζεν
Όσο για τα όσα αναφέρεις για τον κύριο Κ.Π., ενδεχομένως να είναι πέρα για πέρα αληθινά. Με μία μονάχα διαφορά... Δεν είμαι ο κύριος στον οποίο αναφέρεσαι Συνεπώς εγώ μπορεί να... 'μην ξέρω με ποιόν έχω να κάνω', αλλά αποδεικνύεται περίτρανα οτι ούτε εσύ ξέρεις
-
...άρε Κώστα Π. Όπως νομίζεις λοιπόν!
-
Όταν διάβασα το χρόνο του Χρονομέτρη, κάτι στο μυαλό μου έκανε ένα μικρό κλικ...
Μετά από ελάχιστο ψάξιμο στο αρχείο των 4Τ, ανοίγω το τεύχος 382 (Ιουλ 2002) και ιδού το συγκριτικό στην πίστα μεταξύ των Seat Leon Cupra R και Honda Civic Type-R. Μαντέψτε το χρόνο του Curpa R...1':15'':853
Χμμμμ... δε μας τα είπες αυτά Χρονομέτρη. Το Type R ποιος το οδηγούσε αλήθεια (ξέρεις εκείνο το γιαπωνέζικο ατμοσφαιρικό ψυγείο που έριξε χαλαρά ένα δευτερόλεπτο στον ισπανικό πύραυλο).
Εγώ πάντως ομολογώ... ξέρω πού πέφτει η πίστα, αλλά μόνο ως θεατής. Αμφιβάλω αν θα έσπαγα το 1:30 με το 'κρουασάν' μου
-
Χρονομέτρης Μυνχάουζεν!
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Μην τον βαρατε τον ανθρωπο, αλλωστε μπορει παντα να δεχτει την προσκληση - προκληση των προηγουμενων φιλων και να αποδειξει τους χρονους του στην πραξη στα Μεγαρα και να μας κλεισει τα στοματα, ή αλλιως να δεχτουμε οτι τα παραμυθακια ειναι μερος της καθημερινοτητας και να επιβεβαιωσουμε την συμπαθεστατη φιγουρα του λαϊκου μας ηρωα του Ευγενιου Σπαθαρη που ειδα πριν!!!Εχει δεχτει πολλες προκλησεις για Μεγαρα αλλα αρνειται διοτι σε πιστα οδηγουν γρηγορα μονο δειλοι (!!!!!??????)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Όταν διάβασα το χρόνο του Χρονομέτρη, κάτι στο μυαλό μου έκανε ένα μικρό κλικ...
Μετά από ελάχιστο ψάξιμο στο αρχείο των 4Τ, ανοίγω το τεύχος 382 (Ιουλ 2002) και ιδού το συγκριτικό στην πίστα μεταξύ των Seat Leon Cupra R και Honda Civic Type-R. Μαντέψτε το χρόνο του Curpa R...
1':15'':853
Χμμμμ... δε μας τα είπες αυτά Χρονομέτρη. Το Type R ποιος το οδηγούσε αλήθεια (ξέρεις εκείνο το γιαπωνέζικο ατμοσφαιρικό ψυγείο που έριξε χαλαρά ένα δευτερόλεπτο στον ισπανικό πύραυλο).
Εγώ πάντως ομολογώ... ξέρω πού πέφτει η πίστα, αλλά μόνο ως θεατής. Αμφιβάλω αν θα έσπαγα το 1:30 με το 'κρουασάν' μουΜετά το παραπάνω, τι να πει κανείς. Ας μην του ξαναδώσει κανένας σημασία... Είναι φανερό ότι χάνετε το χρόνο σας και σπάτε τα νεύρα σας.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μετά από ελάχιστο ψάξιμο στο αρχείο των 4Τ, ανοίγω το τεύχος 382 (Ιουλ 2002) και ιδού το συγκριτικό στην πίστα μεταξύ των Seat Leon Cupra R και Honda Civic Type-R. Μαντέψτε το χρόνο του Curpa R...
1':15'':853
Εγώ πάντως ομολογώ... ξέρω πού πέφτει η πίστα, αλλά μόνο ως θεατής. Αμφιβάλω αν θα έσπαγα το 1:30 με το 'κρουασάν' μουΜετά το παραπάνω, τι να πει κανείς. Ας μην του ξαναδώσει κανένας σημασία... Είναι φανερό ότι χάνετε το χρόνο σας και σπάτε τα νεύρα σας.
Eμένα μου κάνει εντύπωση οτι κανείς δεν παρατήρησε πως τα τελευταία 20-25 μηνύματα στο ποστ αυτό ειναι εκτός θέματος
-
Εντός εκτός κι επί τ'αυτά...
Από Seat ξεκινήσαμε σε Seat καταλήξαμε
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Eμένα μου κάνει εντύπωση οτι κανείς δεν παρατήρησε πως τα τελευταία 20-25 μηνύματα στο ποστ αυτό ειναι εκτός θέματος
Όλοι το έχουν παρατηρήσει, απλά παρασύρθηκαν...
-
Έχει και το thread hijacking τη γοητεία του.
-
...ο χρόνος που σας έγραψα έγινε στις Σέρρες με το Ιμπίθα μου και όχι στα Μέγαρα!Μπερδεύτηκα .Με συγχωρείτε ! Πότε θέλετε να αναμετρηθούμε λοιπόν στις Σέρρες?
-
...ο χρόνος που σας έγραψα έγινε στις Σέρρες με το Ιμπίθα μου και όχι στα Μέγαρα!Μπερδεύτηκα .Με συγχωρείτε ! Πότε θέλετε να αναμετρηθούμε λοιπόν στις Σέρρες?Καλησπερα.
Εχεις κανει παλι λαθος για τους προφανεις λογους...
Στις Σερρες Μ3 με πολυ καλο οδηγο εκανε 1'35''40 .Και κατι αλλο. Αφου εσβησες το πρωτο ποστ στο οποιο αναφεροσουν στον Κ.Πατσουρεα σβησε και το επομενο, μην κανεις μισες δουλειες.
-
...ποιός είπε , ότι η Μ3 πάει γρηγορότερα από το αμάξι μου σε συνθήκες πίστας?
Και αναφορικά με την επιστολή-προειδοποίησή μου , δεν δέχομαι εντολές από κανένα για το τί θα κάνω!Εγώ δίνω τις εντολές! -
...μάθε να τονίζεις τις λέξεις σε παρακαλώ γιατί γελοιοποιείσαι και γελοιοποιείς και τη γλώσσα που μιλάς!Και μαζί με αυτή γελοιοποιείς και τον κόπο των υπολοίπων να εμφανίζουν άρτια γραμμένα μηνύματα στην ιστιοσελίδα αυτή και να μην γελοιοποιούνται!Μην γελοιοποιείσαι άλλο σε παρακαλώ!
-
...ποιός είπε , ότι η Μ3 πάει γρηγορότερα από το αμάξι μου σε συνθήκες πίστας?
Και αναφορικά με την επιστολή-προειδοποίησή μου , δεν δέχομαι εντολές από κανένα για το τί θα κάνω!Εγώ δίνω τις εντολές!ουδεν σχολιο
Seat Ibiza 1.4Gti (Και δώρο ενα ...σωσίβιο!!!)