-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σαν να την βλεπω την κοντρα με την 130.......
τωρα για το ποιος θα κερδισει τις εντυπωσεις αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.....(νιωθω οτι θα γινει χαμος σε κανενα μηνα στις Σερρες)
Γιααα....
το και σε εμάς
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τωρα για το ποιος θα κερδισει τις εντυπωσεις αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.....(νιωθω οτι θα γινει χαμος σε κανενα μηνα στις Σερρες)
Γιααα....
το και σε εμάς
οπως λεει και ο ρεμος : κραταω σιγη ιχθυος
-
Γιααα....
το και σε εμάς
οπως λεει και ο ρεμος : κραταω σιγη ιχθυος
οκ, δεν έχει έξοδο με τις φίλες μου!
off topic
-
Αφού το ρίξαμε στο ελαφρολαϊκό,'θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσωωωω'. Όχι και τόσο ελαφρύ τέλος πάντων
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αφού το ρίξαμε στο ελαφρολαϊκό,'θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσωωωω'. Όχι και τόσο ελαφρύ τέλος πάντωνποιο ειπαμε οτι ειναι το θεμα του τοπικ????
-
To αυτοκίνητο του λαού. Σωστός...
-
Αφού το ρίξαμε στο ελαφρολαϊκό,'θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσωωωω'. Όχι και τόσο ελαφρύ τέλος πάντων
ποιο ειπαμε οτι ειναι το θεμα του τοπικ????
Τον πονεμένο άνθρωπο κανείς δεν τον πονάαααααααει....
-
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ AUTO MOTOR SPORT ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ
ΜΕ 130i ΚΑΙ GOLF R 32.
ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟ BMW EINAI ΜΠΡΟΣΤΑ.
''Η BMW ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ GOLF ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ...' -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
ΜΕ 130i ΚΑΙ GOLF R 32.
''Η BMW ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ GOLF ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ...'Ε? Μόνο εγώ δεν το καταλαβαίνω? Πώς είναι δυνατόν η BMW να είναι μπροστά σε επιδόσεις και ταυτόχρονα να βλέπει την πλάτη του Golf σε δρόμο με στροφές?
-
we will see........
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΜΕ 130i ΚΑΙ GOLF R 32.
''Η BMW ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ GOLF ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ...'Ε? Μόνο εγώ δεν το καταλαβαίνω? Πώς είναι δυνατόν η BMW να είναι μπροστά σε επιδόσεις και ταυτόχρονα να βλέπει την πλάτη του Golf σε δρόμο με στροφές?
Μάλλον εννοεί ότι είναι μπροστά σε απόλυτες επιδόσεις 0 - 100 κ.λ.π. αλλά όταν αρχίσουν οι στροφές αλλάζει το 'έργο'.
Γιατί όμως εμένα κάτι μου λεεί ότι και τα δυό βλέπουν τις πλάτες κάποιον άλλων αυτοκινήτων π.χ. Alfa gta;
-
alfa gta?
να δουμε....παντως το golf ειναι πολυ καλοστημενο και τετρακινητο....
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
alfa gta?
να δουμε....παντως το golf ειναι πολυ καλοστημενο και τετρακινητο....
Ε τότε το π.χ. κάνε το wrx, είναι και τερακίνητο και φτηνότερο.
(Δε βάζω το evo γιατί θα είναι σα να κλέβω μοναστήρι) -
μεσα ομως δεν συγκρινεται το r32 με κανενα γιαπωνεζικο...
ειναι κι αυτο υπολογισιμος παραγοντας....
τεσπα -
Άσε τα μέσα και τα έξω
Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν επιλογές με περισσότερη προσωπικότητα και μέσα και έξω. Τουλάχιστον να δώσεις τόσα χρήματα αλλά να αξίζουν εκεί που πάνε.
Δεν είναι το υπεραυτοκίνητο όσο και να το θέλουν. Είναι ένα υπερεκτιμημένο golf που δε μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω (το αντίθετο ίσως) από άλλες επιλογές. Μιλάμε για golf, ότι και να κάνει golf θα παραμείνει.
-
νομιζω οτι υποτιμας λιγακι το μοτερ, και το αν αυτο μπορει να δωσει ενα πληρες συνολο.
οπως και να ειναι, θα δειξει η πορεια.
-
paidia polla den einai ta lefta...kai liga ta aloga, gia 3,2!!! ase pou vazeis kana 7xiliaro parapno kai pairneis to kainourio subaru i to evo...aksizei perissotero pisteuo..!!
-
ΜΕ 130i ΚΑΙ GOLF R 32.
pantos min ksexnas file mou oti to golf einai tetrakinito kai einai to mono pleonektima apenanti stin 130...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είναι το υπεραυτοκίνητο όσο και να το θέλουν. Είναι ένα υπερεκτιμημένο golf που δε μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω (το αντίθετο ίσως) από άλλες επιλογές. Μιλάμε για golf, ότι και να κάνει golf θα παραμείνει.
sostossss
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
sostossss
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
ΜΕ 130i ΚΑΙ GOLF R 32.
pantos min ksexnas file mou oti to golf einai tetrakinito kai einai to mono pleonektima apenanti stin 130...
Προφανώς είναι καλύτερα στημένο και το βοηθάει και η τετρακίνηση...
GOLF V R32