Ο χρήστης Funis έγραψε:
Tι να σου πω τωρα? Εγω τα βρισκω αυτα υπερβολες! Εγω νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες τα πραγματα ειναι απλα και εμεις κανουμε την ζωη μας δυσκολη! Η αγαπη, η εμπιστοσυνη και ο σεβασμος φαινονται απο τοσα πολλα πραγματα που αυτο το θεωρω περιττο! Το να κανει μια πλακα ο αλλος με ενα εθιμο! Υπάρχουν τοσοι τροποι να δειξεις στον αλλον οτι τον νοιαζεσαι ή οτι τον αγαπας! Σε ολες τις σχεσεις που μπορει να εχει ενας ανθρωπος! Απο την φιλια, μεχρι το φλερτ ή την αγαπη και τον γάμο! Παιρνεις κάποια πραγματα, κάποια μηνυματα! Σου κάνουν? προχωρας! Δεν σου κάνουν? φευγεις!
Για να φτασεις στον γάμο υποτιθεται οτι τα μηνυματα που εχεις πάρει σε καλυπτουν, δεν περιμενεις μεσα στην εκκλησια να ανακαλυψεις ποιον παντρευεσαι!! Οποτε αν σε πειραζει κατι τοσο απλό ωστε να κανεις τετοιο σκηνικο στον ανθρωπο που δεσμευεσαι να περασεις την υπολοιπη ζωη σου μαζι του, δειχνει άλλα πραγματα!!
Παντου υπάρχει ο εγωσιμος! Αλλα επαναλαμβανω ότι στην ζωή αυτη τα πραγματα ειναι απλα! Ο καθενας δειχνει τι θελει! Γουσταρει την παρεα σου? Σε παιρνει τηλεφωνο! Θελει να εισαστε μαζι? κανει θυσίες! Θελει να εισαι ο ανθρωπος που θα παντρευτει? Σε παντρευεται!! Τιποτα παραπανω!
Υπάρχουν τοσα σοβαρα θέματα στην κοινη ζωη δυο ανθρωπων, το να δυσκολευουμε την ζωη μας και με αλλα ειναι απλα χασιμο χρόνου και καταστροφη της στιγμης!
Βέβαια η Ηλέκτρα τα λέει πολύ ωραία! Και για μια φορά ακόμα, την ανωτερότητα πρέπει να τη δείξει ο μαλάκας ο άντρας, η γυναίκα μπορεί να 'κάνει πλάκα με ένα ανόητο έθιμο' και ο άλλος απλά να γίνει ρόμπα! Αλλά βέβαια, τον εγωισμό πρέπει ΠΑΛΙ να τον κάνει στην άκρη ο άντρας, η γυναίκα μπορεί να κάνει τα δικά της!!! Δηλαδή, γιατί ενώ ο σεβασμός έχει κερδιθεί και όλα που λες παραπάνω ισχύουν, να μην ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να κάτσει να παντρευτεί σαν σοβαρός άνθρωπος;
Τα αστειάκια έχουν μια ζωή να τα κάνουν ο ένας στον άλλον χωρίς προβλήματα!
Τελικά, όσο πιο πολύ διαβάζω τις απόψεις εδώ μέσα, τόσο πιο πολύ συμφωνώ με τον lkar, κάτι που θεωρούσα ότι δεν θα έκανα ποτέ μου!!!
Άσχετο με το θέμα του πατήματος, αλλά θα σας το πω τώρα:
Ακούς δεξιά αριστερά να παραπονιούνται οι γυναίκες ότι δεν υπάρχουν πια άντρες, ότι έχουμε γίνει φλώροι κτλ. Εμ βέβαια!!! Άμα δεχόμαστε κάθε είδους παπαριά, άμα δεν σηκώνουμε κεφάλι, λογικό είναι! Ας κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο λοιπόν, ας καταπίνουμε αυτά που μας δίνουν συνέχεια και να πάψουμε να επιμένουμε ότι... 'είμαστε Άντρες', γιατί τελικά, Λουκίες είμαστε όλοι! Γιατί ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ πρέπει εμείς να υποχωρούμε, αλλιώς είμαστε απολίτιστοι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!
Αλλά μην ξανακούσω και γυναίκα να παραπονεθεί που πλέον οι άντρες δεν είναι ΑΝΤΡΕΣ, γιατί έτσι μας θέλετε, έτσι μας έχετε!!!
Ωραία έχουμε καταντήσει κύριοι!!! Αυτά θέλουμε, αυτά παίρνουμε!!! Τα τόσα κέρατα που τρώνε οι άντρες σήμερα, είναι φυσική συνέπεια της μετάλλαξης από κυνηγούς σε ποντικάκια!