-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Σε περίπτωση διαμαρτυρίας θα χαρώ να συμμετέχω αν και σ'αυτή τη χώρα δεν νομίζω να βγάζουν πουθενά τα λόγια..Ακομη και σαν φοιτητης μπορω να πω πως ποτε δεν ημουν της πορειας, της διαμαρτυριας κλπ κλπ
Αλλα στην παραπανω σου φραση βασιζονται ολοι αυτοι που μας μαμανε καθημερινα! Στον ωχ-αδερφισμο του Ελληνα.
Δεν το λεω για να στην πω, γιατι και γω ειμαι χειροτερους απ ολους μας και προτεινω να μην το παρεις προσωπικα.
Η αληθεια ειναι οτι ο,τι θελουν (οποτε θελουν και οποιοι θελουν) το περνούν στο χαλαρο, μιας και ποτε ο Ελληνας δεν ειναι διατεθημενος να κατεβει στους δρομους.
Φωτεινη εξαιρεση στις αρχες της 10ετιας του '90 που ο 'απλος' Ελληνας βιοπαλαιστης κατεβηκε στους δρομους, πιο συγκεκριμενα στην Πλατεια Συνταγματος, κλεινοντας τους δρομους με τα τζιπ του Κολωνακιου, μολις ανακοινωθηκε η αποφαση σχετικα με την παυση ταξινομησης των περισσοτερων απο αυτων των τζιπ σας επαγγελματικα, αγροτικα, μελισσοκομικα κλπ κλπ κλπ (το θυμαστε???) πολυ γελιο!
Για να σοβαρευτουμε ομως, νομιζω οτι δεν ειναι στην ιδιοσυγκρασια του νεο-Ελληνα να εναντιωθει σε οτιδηποτε δεν του αρεσει, η να αγωνιστει εναντια στα θιγομενα συμφεροντα του
Και σας ρωταω: Αν για παραδειγμα η Ενωση Ελληνων Χρηστων Ιντερνετ αποφασισει οτι η πρωτη μας κινητοποιηση/διαμαρτυρια πρεπει να ειναι αποχη μας απο τη χρηση του Ιντερνετ για τις επομενες 48 ωρες... ποιος απο μας θα το κανει πραξη? Να σας πω εγω: Ολοι (συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) θα σκεφτουμε το εξης: 'Ελα μωρε... Καλα παει η διαμαρτυρια! Ας μπω τωρα λιγο να δω μηπως εχω κανα καλο PowerPoint απο τον κολλητο μου που σπουδαζει στην Αγγλια'
Μηπως δεν ειναι ετσι? ? ? ?
-
Χεχεχε, σωστά τα λές, αλλά δεν με κατάλαβες ακριβώς.
Είπα ότι δεν νομίζω να βγάζουν πουθενά τα λόγιαΕγώ, που ας πούμε ήμουν πάντα της διαμαρτυρίας, έχω βαρεθεί να βλέπω τον ωχαδερφισμό και το βόλεμα των ελλήνων σε κάθε περίπτωση εκτός και αν απειλεί άμεσα τα οικονομικά τους συμφέροντα. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο καθένας είναι απελπιστικά μόνος
Για να δούμε τώρα πως θα αντιδράσουμε (σαν έλληνες χρήστες εννοώ).
-
Απαραδεκτη κινηση του οτε: ειναι αυξηση **76% **τις πρωινες ωρες (απο 0,34 σε 0,6) και 253% τις βραδυνες ωρες (απο 0,17 σε 0,6).
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Χεχεχε, σωστά τα λές, αλλά δεν με κατάλαβες ακριβώς.
Είπα ότι δεν νομίζω να βγάζουν πουθενά τα λόγιαΕγώ, που ας πούμε ήμουν πάντα της διαμαρτυρίας, έχω βαρεθεί να βλέπω τον ωχαδερφισμό και το βόλεμα των ελλήνων σε κάθε περίπτωση εκτός και αν απειλεί άμεσα τα οικονομικά τους συμφέροντα. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο καθένας είναι απελπιστικά μόνος
Για να δούμε τώρα πως θα αντιδράσουμε (σαν έλληνες χρήστες εννοώ).
Μα, έτσι δεν μας τη έφεραν και με το ευρώ.
Κανείς δεν μίλησε...ουτε μια πορεία...
..ούτε ένα μποικοτάζ...
..και το ΙΝΚΑ εβγαζε διαφημίσεις στην TV να μην κλέβουμε τα καροτσάκια από τα supermarket... και αυτοί μαζί στο 'κόλπο'
-
ΒΡΕ ΟΥΣΤ....
-
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ DSL, Αλλα στα 384kbps και μετα απο 2 μηνες θα μας πει ο ΟΤΕ: κοιταξτε παιδια,βαλατε DSL και χαιρεστε?Ε, κλαψτε γιατι στην ιδια τιμη με τα 384 θα δινει τα 2+Μbps, τα οποια μπορει ακομη και τωρα να σηκωσει η υποδομη της χωρας αλλα ο ΟΤΕ θελει να πουληθουν πρωτα ολα τα πακετα στις χαμηλες ταχυτητες(και ειναι και πολλα) για να μην του μεινουν stock και μετα τα βαλει στον κ_λο του!
Πληροφοριακα στην Ιταλια προσφερονται ταχυτητες 6 και 8Μbps και ειναι ετοιμοι να δωσουν και στα 12!!!
-
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...
-
Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, οι τιμές ΔΕΝ έχουν εγκριθεί ακόμη από την ΕΕΤΤ. Ιδού και το Δελτίο τύπου του ΟΤΕ
-
Εδώ γράφει ότι οι νέες τιμές που εξήγγειλε ο πΟΤΕ (η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία του Herr Krokus, μην ξεχνιόμαστε) έχουν ήδη εγκριθεί απ'την ΕΕΤΤ: http://tech.pathfinder.gr/tech/3983.html
Αυτά περί... σπρωξίματος του DSL είναι πίπες. DSL δεν υπάρχει παρά μόνον στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Καιρός είναι να κάνουμε μια καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον της Ελλάδος για το μονοπώλιο του πΟΤΕ. Άι σιχτίρι πια!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Aυτά περί... σπρωξίματος του DSL είναι πίπες. DSL δεν υπάρχει παρά μόνον στα μεγάλα αστικά κέντρα.Γιατί, από πότε νομίζεις ότι τους ενδιαφέρουν παραέξω τι γίνεται, από τη στιγμή που το παραδάκι βγαίνει από τις μεγάλες πόλεις;
-
Από πΟΤΕ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ γράφει ότι οι νέες τιμές που εξήγγειλε ο πΟΤΕ (η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία του Herr Krokus, μην ξεχνιόμαστε) έχουν ήδη εγκριθεί απ'την ΕΕΤΤ: http://tech.pathfinder.gr/tech/3983.htmlΑυτά περί... σπρωξίματος του DSL είναι πίπες. DSL δεν υπάρχει παρά μόνον στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Καιρός είναι να κάνουμε μια καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον της Ελλάδος για το μονοπώλιο του πΟΤΕ. Άι σιχτίρι πια!
OFF TOPIC, αλλά δεν κάνουμε ως πολίτες (γιατί η Ε.Ε. μας έχει ήδη καταδικάσει, αν δεν κάνω λάθος) επί τη ευκαιρία και άλλες δύο για τον Ε.Φ.Κ. στα μεταχειρισμένα, αλλά και για το ντροπιαστικό καθεστώς του εκτελωνισμού των εισαγομένων από την Ε.Ε. αυτοκινήτων ;...
-
Θα πρέπει. Αρκετά πια μας κοροϊδεύουν...
Και βέβαια ο εκτελωνισμός των μεταχειρισμένων από Ε.Ε. ξέρετε τι παραθυράκια ανοίγει για διαφθορά...
-
Ρώτησα σήμερα πάντως στον ΟΤΕ για το φοιτητικο ADSL και μου είπαν ότι θα έπρεπε να είχε βγει ανακοίνωση από τον Οκτώβριο. Δηλαδή ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πότε θα γίνει ΑΝ γίνει.
Τώρα που οι περισσότεροι θα πάνε για DSL φαντάσου σε πόσες μέρες θα γίνεται η ενεργοποίηση...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, οι τιμές ΔΕΝ έχουν εγκριθεί ακόμη από την ΕΕΤΤ. Ιδού και το Δελτίο τύπου του ΟΤΕ...και πιθανόν να μην εγκριθούν ποτέ, διότι αυτοί οι δυο, βρίσκονται σε μια κόντρα που καλά κρατεί, εδώ και κάμποσο καιρό.
Ηταν μεγάλη χοντράδα αυτό που έκαναν. Πρίν κάμποσους μήνες , ίσως και λίγα χρόνια, κρατούσαν εξοργιστικά ψηλά τις τιμές της DSL για να σπρώξουν τα ISDN. Τώρα ανεβάζουν στα ύψη το ISDN , κόβουν και τα νυχτερινά τιμολόγια, για να προωθήσουν το DSL.
Πληρώνουμε νταβατζιλίκι το πάγιο, γιατί έτσι γουστάρουν.
Μιλάμε για παράνοια. -
Περιμένεις απ'τον πΟΤΕ προκοπή; Εγώ είχα πάει το Μάιο στον ΟΤΕ να ρωτήσω πότε θα βάλουν DSL στα Κουνουπιδιανά, γιατί ήθελα να βάλω ISDN. Μου είπαν να μη βάλω ISDN, γιατί μέχρι τον Ιούλιο θα έμπαινε DSL. Τώρα είναι Νοέμβριος κι ακόμα δεν έχει μπει DSL...
-
εξοδα μωρέ έχει και ο οτε, δεν βγαίνουν τα παιδιά να, παίρνει και πολλα ο Χατζηγιάννης για τα διαφημιστικά.....
βέβαια έχουν stand by τη Τζίνα Βαρώνη με εμπειρία απο το μασαζοκορσέ στο ΗΤΑ8 αλλα το ίδιο είναι?
ΟΥΣΤ ΣΤΟ-ΤΕ ΔΙΑΟΛΟ
-
Που δεν αντέχω πια ν'ακούω αυτόν το Χατζηγιάννη... ΕΛΕΟΣ πια.
Αν δεν μας βομβάρδιζε πρωί-μεσημέρι-βράδυ ο πΟΤΕ με τα μυξοπόπ 'τραγούδια' του Χατζηγιάννη, ίσως και να τον άντεχα... Τώρα όμως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
-
πρεπει να βγουν τα λεφτα για την 'εθελουσια' εξοδο αλλωστε...
ΥΓ. Γ...ται ο πΟΤΕ και ο Χατζηγιάννης
-
Όσες φορές βάζουν Χατζηγιάννη στο ραδιόφωνο, μου'ρχεται να τους πάρω να τους βρίσω άσχημα. Έχω πάθει overdose.
EΠΑΚ - φωτιά