-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ασχετο: Το nick μου προφέρεται Χαρμακ και όχι τσαρμακ. Eκ του Χάρης = Charis...
Τώρα θυμήθηκα μερικούς συνάδερφους (προγραμματιστές) που τη σύντμηση char την προφέρουν 'τσαρ' και την varchar 'βαρτσάρ'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τώρα θυμήθηκα μερικούς συνάδερφους (προγραμματιστές) που τη σύντμηση char την προφέρουν 'τσαρ' και την varchar 'βαρτσάρ'.
Αφού δεν έχεις ακούσει το Cancel ως 'Σένσελ' ακόμα δεν έχεις ακούσει τίποτα!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Την chair εσύ πώς την προφέρεις;
-
Αν δεν έχεις διάθεση να απαντάς,καλό θα ήταν να μην πετάγεσαι και ρίχνεις σποντούλες με φατσούλες...Κύαν.
Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει..ιδιαίτερα όταν την απαιτείς τόσο άκομψα από άλλους κατά καιρούς...Κύαν.Οι συνάδελφοί σου και οι συντμήσεις τους δεν κολλάνε ούτε με το τόπικ ούτε με την συγκεκριμένη περίπτωση του Κάρμακ ή Τσάρμακ(γιατί έτσι προφέρεται ή Κα ή Τσα).Αν τώρα ο φίλος από το cha έβγαλε το Χά-ρης,εγώ δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου και να το ξέρω..Κύαν.Πάρα ταύτα δεν είπα τίποτα.
Κάθε φορά που θα θυμάσαι ό,τι χαίρεσαι να έχεις την ελάχιστη ευγένεια να απαντάς σ'αυτόν που σε ρωτάει και να μην δημιουργείς εντυπώσεις...Κύαν. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αν δεν έχεις διάθεση να απαντάς,καλό θα ήταν να μην πετάγεσαι και ρίχνεις σποντούλες με φατσούλες...Κύαν.
Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει..ιδιαίτερα όταν την απαιτείς τόσο άκομψα από άλλους κατά καιρούς...Κύαν.Οι συνάδελφοί σου και οι συντμήσεις τους δεν κολλάνε ούτε με το τόπικ ούτε με την συγκεκριμένη περίπτωση του Κάρμακ ή Τσάρμακ(γιατί έτσι προφέρεται ή Κα ή Τσα).Αν τώρα ο φίλος από το cha έβγαλε το Χά-ρης,εγώ δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου και να το ξέρω..Κύαν.Πάρα ταύτα δεν είπα τίποτα.
Κάθε φορά που θα θυμάσαι ό,τι χαίρεσαι να έχεις την ελάχιστη ευγένεια να απαντάς σ'αυτόν που σε ρωτάει και να μην δημιουργείς εντυπώσεις...Κύαν.Τι λες τώρα ρε μάστορα.
Είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω στο φόρουμ κάθε τρεις ώρες και να σου απαντώ μήπως παρεξηγηθείς; Μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου;
Το το είδες; Προφανώς. Κατάλαβες λοιπόν πως τα περί char και varchar ήταν άσχετα με αυτό που είπες για το 'charmak'. Μπααααα... μάλλον αν ήσουν τόσο έξυπνος θα καταλάβαινες πότε ο άλλος κάνει απλά χιούμορ.
BTW, η λέξη 'character' πώς προφέρεται αγγλομαθή μου; Γιατί από κει προέρχονται οι συντμήσεις 'char' (=character) και 'varchar' (=variable character).
-
Πάλι δημιουργείς εντυπώσεις..
Πριν σου ''επιτεθώ''τόσο άδικα ο χαζός που ήθελα και τα έπαθα,είδα ότι είχες δημοσιεύσεις μετά την δική μου σε διάφορα θέματα.Επομένως εδώ ήσουν φίλε μου,δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας.Απλά δημοσίευσες..επιλεκτικά!
Το character;?κάρακτερ;;;κάνω λάθος δάσκαλε;...Ή μήπως χάρακτερ;;;;;;;Επειδή δυστυχώς για σένα στο φόρουμ αυτό(όπως και σε άλλα)γράφουν και λιγότερο έξυπνοι από σένα(άσε με εμένα,εγώ ανήκω στους ηλίθιους)έτσι όπως το έγραψες φάνηκε σπόντα σε μένα φίλε μου,τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ ο ηλίθιος.
Επειδή έχω ξανααπευθυνθεί στην μεγαλειότητά σου(ύστερα πάλι από σπόντα σου προς εμένα) και πάλι τότε με έγραψες εκεί που δεν πιάνει μελάνι,είπα μήπως σου έχω κάνει τίποτα σε καμία προηγούμενη ζωή και έχουμε προηγούμενα και δεν το ξέρω.Εξου και εντελώς άδικη επίθεση προς το πρόσωπό σου. -
Είμαι μέσα στο φόρουμ αλλά δεν διαβάζω όλα τα θέματα αμέσως.
Ποιος επιτέθηκε πρώτος;
Ποιος δημιουργεί εντυπώσεις τώρα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είμαι μέσα στο φόρουμ αλλά δεν διαβάζω όλα τα θέματα αμέσως.Ποιος επιτέθηκε πρώτος;
Ποιος δημιουργεί εντυπώσεις τώρα;
Τελοσπάντων,αν δεις δημοσιεύσεις σου θα διαπιστώσεις ότι αυτές έγιναν και μισή ώρα και 3 τέταρτα μετά τη δική μου.Και η άδικη επίθεση μου τώρα είναι 3 ώρες μετά το αστείο σου.Επομένως εσύ το αμέσως μάλλον το ερμηνεύεις διασταλτικά.
Σου επαναλαμβάνω έχει προηγηθεί άλλη μία φορά που αναφέρθηκες σε μένα(όχι και πολύ κολακευτικά )σου έστειλα μνμ και με έγραψες ωραιότατα.Αnyway,επειδή είμαστε οφ,εγώ εναντίον σου δεν έχω τίποτα,αν έχεις εσύ με μένα,αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω θα προτιμούσα να μου το πεις. -
Μην το κουράζουμε GTI_. Αυτό το post:
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κάθε φορά που θα θυμάσαι ό,τι χαίρεσαι να έχεις την ελάχιστη ευγένεια να απαντάς σ'αυτόν που σε ρωτάει και να μην δημιουργείς εντυπώσεις...Κύαν.απλά έλαβε την απάντηση που του άξιζε. Τα υπόλοιπα 'σου'πα-μού'πες' τα λένε τα παιδάκια όταν τα πιάνουν οι γονείς να πλακώνονται μεταξύ τους. Ας πάμε παρακάτω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μην το κουράζουμε GTI_.Τα υπόλοιπα 'σου'πα-μού'πες' τα λένε τα παιδάκια όταν τα πιάνουν οι γονείς να πλακώνονται μεταξύ τους. Ας πάμε παρακάτω.
Τελοσπάντων,αν δεις δημοσιεύσεις σου θα διαπιστώσεις ότι αυτές έγιναν και μισή ώρα και 3 τέταρτα μετά τη δική μου.Και η άδικη επίθεση μου τώρα είναι 3 ώρες μετά το αστείο σου.Επομένως εσύ το αμέσως μάλλον το ερμηνεύεις διασταλτικά.
Σου επαναλαμβάνω έχει προηγηθεί άλλη μία φορά που αναφέρθηκες σε μένα(όχι και πολύ κολακευτικά )σου έστειλα μνμ και με έγραψες ωραιότατα.Αnyway,επειδή είμαστε οφ,εγώ εναντίον σου δεν έχω τίποτα,αν έχεις εσύ με μένα,αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω θα προτιμούσα να μου το πεις.Κύαν δεν νομίζω ότι το παραπάνω ποστ ήταν του ύφους 'σου'πα-μού'πες''που τα λένε τα παιδάκια όταν τα πιάνουν οι γονείς να πλακώνονται μεταξύ τους.
Σε ρώτησα κάτι(ξανά)και απάντηση ξανά δεν πήρα.
Προφανώς θέλεις να κλείσεις με το ότι μου έδωσες την απάντηση που μου άξιζε.Το κατανοώ
Ας παμε παρακάτω λοιπόν. -
Χαραλαμπος και εγω και στο διαβατηριο Charalambos ....
-
και πίσω στις ταινίες λοιποόνν...
Το Dogville κατά τη γνώμη μου είναι κατά τη γνώμη μου μια αποτυχημένη ταινία,και τούτο διότι ο σκηνοθέτης εκβιάζει τη διαφορετικότητα!
Βλέποντας το 'Δαμάζοντας τα κύματα' αναγνωρίζεις ταλέντο και διαφοροποίηση ουσιαστική
Βλέποντας το 'Dogville' αναγνωρίζεις την αγωνία της πρωτοτυπίας με το ζόρι,χωρίς σε τελική ανάλυση,να προσφέρει κάτι η σκηνοθετική άποψη της 'θεατρικής λιτότητας' στους προβληματισμούς που θέτει το σενάριο.Ακόμα ψάχνω,αν μας δουλεύει ή είναι τρελός ο σκηνοθέτης,και απλώς δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει την ψυχοπάθειά του..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το Dogville κατά τη γνώμη μου είναι κατά τη γνώμη μου μια αποτυχημένη ταινία,και τούτο διότι ο σκηνοθέτης εκβιάζει τη διαφορετικότητα!
Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!
Στην ίδια κατηγορία κατατάσω το American Beauty (να έβρισκα κάποιον να μου εξηγήσει και τον προβληματισμό που βγάζει)
-
@'tsilis'
Μήπως λες για το καινούριο του , το MANDERLAY ?? Αν εννοείς το DOGVILLE με τη Νικόλ, αυτό γενικά καλό ήταν. Βεβαια γούστα είναι αυτάΠάντως όντως και να χει το πράμα, ο Τρίερ είναι λίγο 'κάπως'. Προσωπικά δε με τρελαίνει
-
Το Dogville είναι κατά τη γνώμη μου μια αποτυχημένη ταινία,και τούτο διότι ο σκηνοθέτης εκβιάζει τη διαφορετικότητα!
Πάνω κάτω συμφωνώ.Ο Trier δεν μου έχει δείξει τίποτα εντυπωσιακό,είναι από κακός(Dancer in the Dark)μέχρι αρκετά καλός(δαμάζοντας τα κύματα).
Τι γνώμη έχετε για τον άλλο (και πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου)Δανό.τον Thomas Vinterberg? -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!
Στην ίδια κατηγορία κατατάσω το American Beauty (να έβρισκα κάποιον να μου εξηγήσει και τον προβληματισμό που βγάζει)
Χαίρομαι που συμφωνούν κι άλλοι με τα γούστα μου! Είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ μόνος στο τόπικ!
-
Μόλις γύρισα από τον 'Επίμονο κηπουρό'
Πραγματικά πολύ καλή ταινία, εξαιρετικές ερμηνίες, σε προβληματίζει για το τι φταίει πραγματικά που η Αφρική μαστίζεται από τόσες αρρώστιες. -
Είδα το 'Οι μέρες της αφθονίες σας είναι μετρημένες'. Μια ταινία περί επανάστασης, ιδεολαγίας, συμβιβασμών και ολίγον από έρωτα...
Παίζει ο πρωταγωνιστής του Goodbye Lenin. Ωραία ταινία, αλλά δυστυχώς λιγάκι βαρετή για τις 2 ώρες που κρατάει. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όμως, να μην είχα την κατάλληλη διάθεση για τέτοια ταινία.
Συστήνεται, πάντως!
-
Eγώ θα πάω στο 'A history of violence' απόψε. Από αυτά που διαβάζω πρέπει να πρόκειται για ...ψιλοαπάτη .
Αλλά Mortensen δε χάνω. Οχι ότι λέει και πολλά δηλαδή αλλά τον συμπαθώ. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μολις ειδα το flightplan.οσοι εχετε πεθερες ή γνωστους που δε χωνευετε, να τους στειλετε να δουνε το εργο.
θα σας θυμουνται για πολυ καιρο....
Έλα ρε συ! Τόσο χάλια?!
Ούτε η Τζόντι δεν το έσωζε δηλαδή?...Πάντως το τρέιλερ του μου θύμισε πολύ το 'The Forgotten' ('Η Εμμονή') που το είχα βρει αρκετά καλό για το είδος του.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]