Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θα σου πρότεινα τα Michelin Pilot Exalto 2. Γνωστή ποσότητα και εγγυημένη απόδοση, τόσο σε γλιστερό όσο και σε καλή άσφαλτο. Go for them
Καλημέρα.
Συμφωνώ με τον φίλο dimsabas. Αφού η C4 είναι πολύ ελαφρότερη από το Audi μου, να πας για τα Michelin Pilot Exalto 2. Νομίζω ότι στο αυτοκίνητό σου θα ταιριάζουν 'κουτί'!
Και πάλι όμως, όλα αυτά είναι υποκειμενικά!
Ένα θα πω: Πήγαινε σε δυο-τρεις λαστιχάδες (που να εμπορεύονται όμως ενεργά παραπάνω από τρεις τουλάχιστον μάρκες) και ρώτα τους πρώτα τι συνιστούν - και γιατί - για το δικό σου αυτοκίνητο, και άσε για το τέλος τις ερωτήσεις του τύπου '..καμια καλύτερη τιμή δεν μπορείς να κάνεις ??..κ.λ.π., κ.λ.π.'
Αφού γυρίσεις απ'όλους αυτούς και δεις σε ποιο τύπο ελαστικού περίπου συμφωνούν και γιατί, τότε - και αφού ήδη έχεις διαβάσει τι λέμε και εμείς οι υπόλοιποι εδώ κι αλλού - αποφάσισε με γνώμονα την πλειοψηφία και όχι τη χαμηλότερη τιμή!
...και εννοείται ο θεός μαζί σου!
Υ.Γ. Έχε υπόψιν ότι παρόλο υπάρχουν καλοί επαγγελματίες στον κλάδο του ελαστικού αυτοκινήτων, οι περισσότεροι - δυστυχώς -, και πάντα κατά τη δική μου άποψη, δεν σπαταλούν ενέργεια για να σκεφθούν ουσιαστικά τις πραγματικές ανάγκες σου! Κοιτάνε να σου πουλήσουν πρώτα ό,τι έχει περισσέψει από πέρυσι, μετά ό,τι τους δίνει καλύτερη προμήθεια, και στο τέλος, αν γουστάρουν πολύ το αυτοκίνητο που έχεις, ίσως σου προτείνουν αυτό που πρέπει! Αλλά και πάλι, η γνωστή ατάκα είναι '..Βάλε μωρέ αυτό που βάζουν οι 99 στους 100 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..', που εντελώς συμπτωματικά τυχαίνει να είναι αυτό που αυτοί σου προτείνουν. Για να κλείσω το θέμα αυτό, πολύ καλή αντιμετώπιση (με επεξηγήσεις, παραδείγματα και ουσιαστική προσπάθεια ενημέρωσής μου) δέχτηκα από το Fit&Go Χαλανδρίου (παρόλο που τελικά δεν αγόρασα τα λάστιχα από εκεί αλλά άπό 'φίλο')!