-
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...
BMW 316 , 'ΜΠΟΥΡΙ' ΑΠ' ΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟ , ΖΑΝΤΑ, 'ΠΙΤΩΜΕΝΟ' (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ 'ΑΤΟΜΑ' ) ,ΦΙΜΕ , ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ, ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 'ΧΙΤ'.. , ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ BMW ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ENA 'ATOMO' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ..
ΘΕΟΡΑΤΟ ΠΕΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΜΙΣΟ , ΑΝΟΙΧΤΟ 2-3 ΚΟΥΜΠΙΑ , KAΔENA (Αll time classic ) , FOLEX , ΛΑΣΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ 'ΤΡΕΝΤΥ' ΥΠΟΔΗΜΑ..
ΤΑ 'ΣΩΣΤΑ'ΠΟΥΡΑ, lifestyle ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ...Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ, ΚΑΣΚΟΛΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ (ΛΟΓΩ ΗΧΕΙΩΝ) ΕΤΑΖΕΡΑ ..., ΜΑΣΚΟΤ ΒΕΝΤΟΥΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜUST...
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 'γκάτζετ' ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 'ΧΑΙ' ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑ...
-
Xαχά.Δε θα πάω σε φρουτάκια!!!Σε καζίνο και πρώτη μούρη τραπέζια σε σκυλάδικα σκέφτομαι!!!!!!!
χαχαχα -
Μου φαίνεται οτι ο Μάκαρος πήγε σε μια πρόπόνηση της ΑΕΚ με μια ΜΕΡΣΕΝΤΕ ΓΚΑΜΠΡΙΟ εκείνη μωρε την ΣΛ ( SL ) 500 ή κάτι ανάλογο από άποψης κινητήρα. Εννοείται το καινούργιο μοντέλο με την αλα SLK οροφή. Μην πάρεις την παλιά γιατί θα στείλει τίποτα φουσκωτούς να σου... μιλήσουνε και να σου... εξηγήσουνε οτι το αφεντικό οδηγεί το καινούργιο μοντελο όχι παλιαντζαρίες.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εμ, τι νόμιζες!Μερσεντέ πια έχει και η κουτσή Μαρία, αλλά ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ! Το λες και γεμίζει το στόμα σου!!
Γίνεται να μου τυλίξετε 5 κιλά για το σπίτι;;;
Κρίμα τα αυτοκίνητα να μην τα αγοράζουμε για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που νομίζουμε, ή θέλουμε να είμαστε, ή έστω θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε...
Ναι αλλα SL55 δεν εχει και η κουτση μαρια...
Αυτο ειναι το χλιδατο αυτοκινητο του κυριλε 'σπορτσμαν' 50αρη-60αρη (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ εε!).
Απο την αλλη, το αλλο χλιδατο αυτοκινητο του κυριλε (-σκετο) τυπου, ειναι ενα Maybach, ενα S500 -η παλια σειρα πιο πολυ-, ενα 745i, ενα Jaguar (οτιδηποτε με 4 πορτες), ενα X5, ενα Range (στην Ελλαδα ισχυουν ολα αυτα ειπαμε εε!) κλπ κλπ...Πανω απ'ολα ειμαστε λαος που ξερει και χρησιμοποιει τα αυτοκινητα!
-
ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BMW. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 232 ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ 'ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ' ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ! ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΞΙΝΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ; Α ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ! ΕΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ 245 40 ZR 18 ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ (ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ 316) ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΑΡΑ ΤΟΥ (Ε ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ 1600 ΚΥΒΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡ ΤΟΥ (ΤΑ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ).
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 'ΣΠΟΡ' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑΡΛΕΤ 1.3 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΑΣΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ SAXO. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ (ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!). ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕVO 6 ΚΑΙ 7!
(STI ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΑ ΕΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ). ΕΤΣΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗ 'ΜΕΡΣΕΝΤΕ' ΚΟΜΠΡΕΣΟΡ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ 'ΕΡΓΑΛΕΙΟ' ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ 'ΡΑΛΛΙΑ' ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ! 'ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ; ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ;'
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
'ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΗΜΑ; ΤΡΙΧΕΣ, ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΣΤΡΙΨΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΘΕΤΑ, ΚΑΒΑΛΗΣΑ ΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ. Μ@#@ΙΑ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ! ΑΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ. ΜΟΝΟ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!'
ΤΩΡΑ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. ΟΛΑ ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ ΕΙΝΑΙ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΖΗΤΑΣ! -
To δικό μου μεγάλο όνειρο είναι μια δεκάμετρη (δε μιλάω για σκάφος...) λιμουζίνα με εσωτερικούς χώρους τουλάχιστον 40 τετραγωνικών μέτρων, η οποία θα είναι φορτωμένη φυσικά με την τελευταία λέξη της μόδας όσον αφορά τον εξοπλισμό του. Ηχητικό σύστημα πανομοιότυπο αυτού ενός club, προεδρικά δερματινα φυσικά καθίσματα, ενσωματωμένη πισίνα για το καλοκαίρι καθώς και ενσωματωμένο τζάκι για το χειμώνα (τα δύο τελευταία υπάρχουν, δεν είναι πλάκα... ). Τώρα αν δεν έχω λεφτά για τζάκι, δεν πειράζει θα την βγάλω διαφορετικά. Θα βάζω ειδική βιντεοκασέτα (ή μάλλον DVD...) η οποία θα δείχνει συνεχώς την κινούμενη εικόνα της φλόγας ενός τζακιού. Προεδρική βελούδινη μοκέτα στο πάτωμα, κλασσικά φιμέ τζάμι, ή μάλλον όχι φιμέ αλλά μαύρο τζάμι, σαν αυτά απο τα οποία δεν βλέπεις τίποτα (τα έχετε δει...?), εσωτερικός φωτισμός ανάλογος ενός club, 5-6 υπηρέτες, κρεβατοκάμαρα και φυσικά κουζίνα.
-
Έλα όμως που θέλω να πουλμούρ σε κοπελίτσα σινεφίλ...
Έχετε τίποτα μεγαλούτσικο να χωράει τον βιντεοπροβολέα μου και το 15.9 Ντόλμπι ΤΖΙΝΤΖΊΤΑΛ καρ σίνεμα;
Πρέπει να έχει και τζάμι κατράμι, ή έστω κουρτινάκια 'βουλευτικού τύπου', μπας και την πείσω να έρθει για βόλτα και κανένα μεσημέρι!!!
-
egw lew na pareis to lada limo kai plaka tha exei o parkadoros pou tha prospathei na katalavei giati den einai sthn idia eytheia me ta ypoloipa 2105
-
και γω 316 οδηγώ αλλά έχετε απόλυτο δίκιο.
Η πιο διακριτική και συνάμα άτιμη μετατροπή μιας 316 ξέρετε ποιά είναι;
Απλά να βγάλεις το σηματάκι. Έχω δει πολλά τέτοια.Τώρα η αλήθεια σχετικά με τα μερτσεντέ που λέτε είναι πωσ η Μερσεντές ξέρει σε ποιούς απευθύνεται. Ξέρει πως οι περισσότεροι που την παίρνουν δεν είναι enthusiasts. Αλλά προτιμά να δώσει το αυτοκίνητο σε αυτόν που θα πληρώσει $$$$$ παρά σε κάποιον $$ πορωμένο.
Φίλε θες να γίνεις άτομο; Βγες στην τατιάνα και πες πως σε βίασε η Μπεζαντάκου. θα χτυπήσεις κορυφή σε χρόνο μηδέν.
-
Απλά να βγάλεις το σηματάκι. Έχω δει πολλά τέτοια.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ) ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ 750 ΠΧ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 316 ΣΕ Μ3! ΑΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΟΔΑ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ VOICE, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ BMW 'ΝΟΥΜΕΡΑ'. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΕΤΟΙΑ 'ΝΟΥΜΕΡΑ' ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ (ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. -
Ο χρήστης Imprezas έγραψε:
Απλά να βγάλεις το σηματάκι. Έχω δει πολλά τέτοια.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ) ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ 750 ΠΧ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 316 ΣΕ Μ3! ΑΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΟΔΑ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ VOICE, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ BMW 'ΝΟΥΜΕΡΑ'. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΕΤΟΙΑ 'ΝΟΥΜΕΡΑ' ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ (ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.Μα ρε παιδιά,το σηματάκι Μ (Motorsport) της BMW στην Ελλάδα σημαίνει....
Μ ετατροπή!!!... Κι εγω BMW εχω! -
Ο χρήστης voice of reason έγραψε:
Φίλε θες να γίνεις άτομο; Βγες στην τατιάνα και πες πως σε βίασε η Μπεζαντάκου. θα χτυπήσεις κορυφή σε χρόνο μηδέν.Αυτή είναι και η καλύτερη λύση απ'όλες.
-
Άσχετο αλλά γιατί πέφτεις στο επίπεδο του Χρονομέτρη???
Αγνοήσε τον δεν το έχεισ καταλάβει οτι σε κάτι τέτοια άτομα αυτό έιναι θανατηφόρο -
Ρε σεις, το άτομο παίρνει βαριά ναρκωτικά. Μου έστειλε μια σειρά μηνυμάτων ευχαριστώντας με για κάποιο site σχετικά με το δούρειο ίππο που υποτίθεται ότι του έστειλα κι ότι αυτό είναι λέει η μοναδική φορά που τον αντιμετώπισα με βρετανικό χιούμορ κι όχι με ελληνικό συμπλεγματισμό...
-
Mercedes 190 E, μοντέλο 89,σε κόκκινο χρώμα, με σπόιλερ και 'μπουριά', φιμέ τζάμια, και λογής-λογής ματόχαντρα και χαϊμαλιά να διανθίζουν το εσωτερικό..Α! Απαραίτητη λεπτομέρεια, το αστέρι όχι πάνω στο ψυγείο αλλά το άλλο, το μεγάλο στη μάσκα!
-
Ξέχασες τη δεκατεσσάρ' καδένα στο μαυριδερό, γλιτσερό και αρκουδίσιο στέρνο.
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΟΜΟ!!!ΤΣΣΣ