Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Εμενα δε μου το έλεγξαν καθόλου. Μόνο στην VW με εβαλε να της το δειξω αλλά δεν το άνοιξε. Με ρωτάγαν μόνο αν έχω δίπλωμα και όταν τους έλεγα ναι μου λέγανε οκ. Εγώ τα μόνα που οδήγησα τελικά ήταν το colt και το fabia. Το gti είχε ουρά καμιά 10αρια άτομα ενώ το seat που ήθελα να κάνω βιαζόταν η παρέα μου. Πάντως το καλό με το test drive είναι ότι σε αφήνουν να τα ανοίξεις (όσο προλαβαίνεις βέβαια). Αυτό σε αντίθεση με την περσινή έκθεση (δεν ήταν διεθνής) που είχα μπει στο fr και με άφησε να πάω μέχρι 20-30 χιλιόμετρα (ευτυχώς μετά που μου έλεγε να του γράψω εντυπώσεις στο χαρτί γέλεγε και ο ίδιος!)
Αν μπορείτε προσπαθήστε να κάνετε test drive το touareg. Νομίζω είναι το μόνο που περνάει από το μεγάλο λόφο στην χωμάτινη πίστα. Εγώ όταν πήγα (δευτέρα) δεν πέρναγε γιατί έλεγαν ότι το συγκεκριμένο εμπόδιο είχε πρόβλημα. Εμάς που μας είδε πορώμενους το παλικάρι που οδηγούσε μας πέρασε. Οι φίλοι μου τα είδαν όλα (εγώ το είχα ξανακάνει στην περσινή έκθεση).
Σε μεγάλα γρήγορα αυτοκίνητα, όπως Impreza STi, Mitsubishi Evi IX, Audi RS4 αφήνουν να κάνει κανείς test drive, ή εκεί είναι βλέπε και μην αγγιζεις...???
Εγώ παιδιά πήγα στην έκθεση αλλά δεν προλάβαινα να ασχοληθώ με test drive, αν και θα το ήθελα πολύ γιά μερικά αυτοκίνητα... !
Επίσης πέρα από τα πολλά και ενδιαφέροντα που είχε στην έκθεση, θα πρέπει ίσως να τονίσω κάτι που μου προξένησε πολύ αρνητική εντύπωση, και αυτό είναι το ύφος και το στύλ των πωλητών της Audi-Kosmocar, οι οποίοι είχαν ένα απαράδεκτο υφάκι και καλά αν ήθελαν σου απαντούσαν και σε στοιχειώδης ερωτήσεις. Κάποιος πρέπει να μιλήσει στα στελέχη της εταιρείας ότι αυτό το ύφος διώχνει κόσμο και δυνητικούς πελάτες ... Εάν πάλι το target group τους είναι ο νεόπλουτος νεο-Ελληνάρας που μέχρι πρίν λίγα χρόνια αγόραζε Μερτσεντέ και Μπέμπες και τώρα θα το γυρίσει στα Αudi, τότε πάω πάσο ...