-
ο γαμος στην θεωρεια παντα ακουγετε πολυ καλος. αλλα στην πραξη δεν νομιζω οτι ειναι.
παντος ακομα δεν θα το αντεχα να ακουω συνεχεια ΅σηκω αναξιε, ακαματη, που εισαι εσυ αξιος για γυναικα και για οικογενεια. εχασα μαζι σου την ζωη μου, δεν φερνεις αρκετα ,τεμπελη, δεν περιμενα εγω τετοια πραγματα , καλα ελεγε η μανα μου οτι εισαι αχρηστος, ανωριμε, ανικανε κτλ κτλ κτλ΅ -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
ο γαμος στην θεωρεια παντα ακουγετε πολυ καλος. αλλα στην πραξη δεν νομιζω οτι ειναι.
παντος ακομα δεν θα το αντεχα να ακουω συνεχεια ΅σηκω αναξιε, ακαματη, που εισαι εσυ αξιος για γυναικα και για οικογενεια. εχασα μαζι σου την ζωη μου, δεν φερνεις αρκετα ,τεμπελη, δεν περιμενα εγω τετοια πραγματα , καλα ελεγε η μανα μου οτι εισαι αχρηστος, ανωριμε, ανικανε κτλ κτλ κτλ΅ -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
παντος ακομα δεν θα το αντεχα να ακουω συνεχεια ΅σηκω αναξιε, ακαματη, που εισαι εσυ αξιος για γυναικα και για οικογενεια. εχασα μαζι σου την ζωη μου, δεν φερνεις αρκετα ,τεμπελη, δεν περιμενα εγω τετοια πραγματα , καλα ελεγε η μανα μου οτι εισαι αχρηστος, ανωριμε, ανικανε κτλ κτλ κτλ΅Το αστείο είναι πως τα ίδια λόγια με ελάχιστες διαφορές τα λένε και οι μανάδες: 'Ποια γυναίκα θα σε πάρει εσένα βρε άχρηστε τεμπέλη μπλα, μπλα, μπλα...'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
παντος ακομα δεν θα το αντεχα να ακουω συνεχεια ΅σηκω αναξιε, ακαματη, που εισαι εσυ αξιος για γυναικα και για οικογενεια. εχασα μαζι σου την ζωη μου, δεν φερνεις αρκετα ,τεμπελη, δεν περιμενα εγω τετοια πραγματα , καλα ελεγε η μανα μου οτι εισαι αχρηστος, ανωριμε, ανικανε κτλ κτλ κτλ΅Το αστείο είναι πως τα ίδια λόγια με ελάχιστες διαφορές τα λένε και οι μανάδες: 'Ποια γυναίκα θα σε πάρει εσένα βρε άχρηστε τεμπέλη μπλα, μπλα, μπλα...'
και παντα η υποθεση καταληγει στον πατερα μας.
΅σαν τον πατερα σου και εσυ.......τάλε κουάλε ΅:P -
O γάμος είναι ένας τρόπος για να λύσουμε όλα τα προβλήματα που δεν θα είχαμε αν δεν παντρευόμασταν!!!!!
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N24&aa=1
Γι' αυτές που λένε ότι οι άντρες δεν φεύγουν από το σπίτι
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σου πηγαινουν τα μακρυα μαλλια ραντομ!το ξανθο το δοκιμασες ποτε?
πλακα κανω ετσι! ολοι ξερουμε οτι το χρωμα σου ειναι το μαυρο
Nαι θα κανω κ μιζανπλι με ανταυγειες και λιγα εξτενσιονς μετα την ισιωτικη βεβαια...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Θα σου έλεγα....να τραβήξεις το λαχείο, μιας και λαχείο είναι....
Σε άλλους κάθετε σε άλλους όχι......και κάθονται
Αχχχχ -
Αν και ανύπαντρος, είμαι υπέρ του γάμου. Κυρίως για την γέννηση απογόνων (έννομων δηλαδή συνεχιστών και δικαιούχων), την οποία θεωρώ αυτονόητο και απόλυτα θεμιτό σκοπό οποιουδήποτε νοήμονος όντος (διαιώνιση του είδους, είτε αυτό σημαίνει άνθρωπος, είτε φυλή, είτε εθνικότητα).
Το δεύτερο κατά σειρά ζητούμενο, πάντα IMHO, είναι η έμφυτη ανάγκη για συντροφικότητα, η οποία όμως καλύπτεται πια εύκολα και χωρίς γάμο.
Σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις για το γάμο, η βασικότερη ΣΗΜΕΡΑ είναι το οικονομικό. Σε πρώτο επίπεδο του εαυτού μας (ικανή δηλαδή οικονομική ανεξαρτησία) και αμέσως μετά του ταιριού μας (ώστε να υπάρχει σχετικά ισόρροπη θεώρηση των όποιων καταστάσεων προκύψουν, τουλάχιστον σε οικονομική βάση).
Η κοινωνική αποδοχή, για μένα πάντα, είναι κι αυτή σημαντική. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να ακολουθήσουμε (κατ)αναγκαστικά το κυρίαρχο στερότυπο της κοινωνίας (παύλα εποχής) στην οποία τυγχάνει να ζούμε. Αρκεί να επιλέξουμε μια κοινωνικά αποδεκτή (όχι απαραίτητα την κυρίαρχη) παραλλαγή της. Για παράδειγμα, η διαφορά ηλικίας, η διαφορά κοινωνικής τάξης, η διαφορά μόρφωσης/παιδείας, η ύπαρξη παιδιών από προηγούμενο γάμο, κλπ, κλπ.
Το συναίσθημα παίζει φυσικά κι αυτό το ρόλο του (κυρίως στην απόφαση), με τη διαφορά ότι εναλλάσσεται με δραματικά ταχύτερους ρυθμούς από ότι εναλλάσσονται τόσο το πρώτο (οικονομικό) όσο και το δεύτερο (κοινωνικό) στοιχείο στη διάρκεια της σχέσης.
Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν υπάρχουν διαχρονικές συνταγές επιτυχίας (ίσως ούτε καν συνταγές, γενικώς), κυρίως διότι ως άνθρωποι (και άρα ως κοινωνία) εξελισσόμαστε διαρκώς. Τίποτα δεν μας κατοχυρώνει (κυρίως συναισθηματικά) ότι σήμερα αισθανόμαστε το ίδιο που αισθανόμασταν χτες ή θα αισθανθούμε αύριο.
-
Είμαι 18 και λέω ναι στον γάμο. Φυσικά τώρα ουτε καν που μ' ενδιαφέρει όταν γίνω 30 και αν έχω κάνει μια μικρή περιουσία τοτε το σκεφτόμαστε! Δε θέλω να καταλήξω να μείνω μόνος χωρίς παιδιά και χωρίς κάποια να μ' αγαπάει. Α, ναι και να φέρομαι σαν κάποιος ανώρημος 20χρονος που πάει με όποια να' ναι...Φυσικά δεν παρεξηγώ κανέναν που το κάνει αυτό, επιλογή του είναι και αν του αρέσει αυτό που κάνει έχει καλός. Α ναι και κάτι άλλο δεν γουστάρω αυτούς τους μεγάλους BLING BLING trendy γάμους απαπαπα μακριά μου αυτά! Μπλιαχ! Σκέτη υποκρισία και επίδειξη είναι αυτά (κατ' εμε).
-
Ο χρήστης ergenis έγραψε:
Θα σου έλεγα....να τραβήξεις το λαχείο, μιας και λαχείο είναι....
Σε άλλους κάθετε σε άλλους όχι......και κάθονται
ΑχχχχΠράγματι...αλλά και εμείς πιστεύω οτι έχουμε καποιο μερίδιο ευθύνης..
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Τι σημαινει ο γάμος για σας.(απευθύνομαι στους παντρεμένους κ οχι μόνο)Αρμονική συμβίωση με ετερόφυλλο σύντροφο, με κύριο σκοπό την απόκτηση και ανάθρεψη απογόνων. (ούτε λεξικό να έγραφα )
Ποια γυναίκα θεωρείτε ιδανική για να κρατήσει έναν γάμο (χαρακτηριστικά γυναίκας) κ να κάνεις οικογενεια μαζι της...
Έξυπνη, ειλικρινή, συγκαταβατική, εργατική (κατά προτίμηση οικονομικά ανεξάρτητη).
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Α ναι και κάτι άλλο δεν γουστάρω αυτούς τους μεγάλους BLING BLING trendy γάμους απαπαπα μακριά μου αυτά! Μπλιαχ! Σκέτη υποκρισία και επίδειξη είναι αυτά (κατ' εμε).Ο γάμος ο σωστός πρέπει να έχει γλέντι τουλάχιστον 6-7 ωρών, και μακριά από 'τρέντυ' καταστάσεις!
Είμαι στη Γερμανία τώ ρα για πρακτική, και επειδή κάπως ήρθε η κουβέντα στο ότι στις 3 Δεκέμβρη έχω γάμο στην Κρήτη, με ρώτησαν πως γιορτάζουμε τέτοιες περιστάσεις. Τους φάνηκε λιγάκι διαστημικό όταν τους είπα ότι έχουμε γλέντι, κόσμο, κλπ μέχρι τις 5-6 το πρωί.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ο γάμος ο σωστός πρέπει να έχει γλέντι τουλάχιστον 6-7 ωρών, και μακριά από 'τρέντυ' καταστάσεις!Είμαι στη Γερμανία τώ ρα για πρακτική, και επειδή κάπως ήρθε η κουβέντα στο ότι στις 3 Δεκέμβρη έχω γάμο στην Κρήτη, με ρώτησαν πως γιορτάζουμε τέτοιες περιστάσεις. Τους φάνηκε λιγάκι διαστημικό όταν τους είπα ότι έχουμε γλέντι, κόσμο, κλπ μέχρι τις 5-6 το πρωί.
τους είπες και για μπαλωθιές;
-
Όχι, ο σκοπός μου είναι να έρθουν και για διακοπές καμμιά φορα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Όχι, ο σκοπός μου είναι να έρθουν και για διακοπές καμμιά φορανα τους πας σε κρητικό γάμο και να μην ξαναπατήσουν Ελλάδα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όχι, ο σκοπός μου είναι να έρθουν και για διακοπές καμμιά φορα
να τους πας σε κρητικό γάμο και να μην ξαναπατήσουν Ελλάδα
Άσε το έχω δει το έργο στο χωριό. Πριν 3-4 χρονια σε γάμο έρχονται τα όργανα, παίρνουν τη νύφη από το σπίτι και κατεβαίνει όλη η πατούλια για την εκκλησία. Οι τουρίστες έχουν ξετρελαθεί που βλέπουν 'ιθαγενείς' με τα έθιμα τους, φωτογραφίες από εδω, βίντεο από εκεί, παραπέρα κάτι γερμανοι με κλασική καλτσούλα και σανδάλι να σηκώνουν τα μωρά για να δουν, κλίμα γενικής ευφορίας.
Όταν όμως έφτασε η νύφη και βγάλανε οι συγγενείς τα όπλα για το καλωσόρισμα, η γενική αυτή ευδαιμονία διακόπηκε ολίγον τι απότομα .
(Στο σημείο αυτό να προσθέσω ότι σιχαίνομαι τις μπουνταλές και τις ψευτοκαπετανιές, δηλαδή τα ξεκουμπουρώματα στο γλέντι, μέσα στον κόσμο, όταν είναι ολομέθυστοι. Απεναντίας, το να παίξουνε δυο τρεις όταν παίρνουνε τη νύφη, και ΜΑΚΡΙΑ από τον κόσμο δε με ενοχλεί)
-
Κοιταζω το χερι μου και δεν το αναγνωριζω .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κοιταζω το χερι μου και δεν το αναγνωριζω .Πρόσεξε, μπορεί να παρερμηνευτεί αυτό!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κοιταζω το χερι μου και δεν το αναγνωριζω .
Πρόσεξε, μπορεί να παρερμηνευτεί αυτό!
Μου εχει φυτρωσει ενα χρυσο στρογγυλο πραγμα στο δαχτυλο το οποιο εχει και ενα ονομα απο μεσα .
Πονηρουλη lkar .Και στα δικα σου ( οχι δεν ειναι καταρα αλλα ευχη)
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?