-
Uniroyal Rallye 550. Παρακαλάω να βρέξει μπας και δώ μια άσπρη μέρα Στο στεγνό δεν ειναί κακά αλλά αυτό το μαλακό πλαϊνό τους δεν παλεύεται με τίποτα. Στο βρεγμένο κορυφαία ειδικά στο φρενάρισμα.
Πριν τα Uni φορούσα Exalto με μια λέξη λαστιχάρα -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μόλις ζεσταθεί είναι άπαιχτο το 720..Δεν ειναι απαιχτο! Ειναι.... Α-ΠΑΙΧ-ΤΟ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
DUNLOP.
Και τα προηγούμενα τα ίδια ήταν!Στο Spitfire φοραω Dunlop SP10 και ποτε μου δεν ειχα κανενα προβλημα.
Στο ΑΧ φορουσα Michelin 155/70R13 τα οποια ειχαν βγει πολυ καλα.
Αντικατασταθηκαν με GoodYEar 165/65R13 τα οποια ηταν μαπα. Μετα απ αυτα, Re720 Potenza τα οποια ηταν ΚΟΡΥΦΑΙΑ!
Κορυφαιο κρατημα και πολυ καλη αποδοση εστω και μετα απο πολλες 1000αδες χλμ.
Επεστρεψα στην εργοστασιακη διασταση 155/70-13 με BF Goodrich τα οποια αποδειχτηκαν τα χειροτερα απ ολα Θυγατρικη της Michelin ειπε ο τυπος στο βουλκανιζατερ τοτε... κι εγω το φαγα Τετοιο κοροιδο που ημουν, καλα να παθω!Το Peugeot 205 φορουσε 165/70-13 Michelin και ηταν ολα μια χαρα. Τωρα με τα Dunlop SP30 στην ιδια διασταση μου φαινεται πως δεν κραταει και τοσο καλα.
Στο Audi του πατηρ, φορουσαμε μια ζωη Michelin σε 196/65-14. Αυτη τη φορα αλλαξαμε σε AVON και δεν ειμαι καθολου ευχαιστημενος!
-
Μόλις όμως ζεσταθεί το 720... γιατί μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο σε αμαξάκι 900 και κάτι κιλών, νυχτώσαμε...
Εγώ φοράω τα 539, καλά στο στεγνό, αλλά στο βρεμένο...
Τα καλύτερα μακράν που έχω δει στο αμάξι μου είναι τα Μισελέν που είχαν πρώτη τοποθέτηση τα VTS, δεν θυμάμαι τώρα τον τύπο... Απίστευτα λάστιχα...
-
To AX δεν ειναι καν 900 κιλα. Ειναι κατι λιγοτερο απο 750
Να σου πω την αληθεια, δεν το εχωνα στοαπο κατω στενο του σπιτιου μου, μολις ειχα ξεκινησει για τη δουλεια! Οποτε υποθετω οτι παντα προλαβαιναν να ζεσταθουν
Αληθεια ειναι οτι δεν φοραει τυχαια η Citroen τα Michelin σας πρωτη εργοστασιακη τοποθετηση.
Πρωτη εργοστασιακη τοποθετηση στο Clio Mtv ηταν και τα Continental. Αποδειχτηκαν ιδανικα για το συγκεκριμενο αμαξι και στην αλλαγη (στις 45000) εβαλα παλι τον ιδιο τυπο! Δεν τ αλλαζω με τιποτα (στο συγκεκριμενο αμαξι)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τα καλύτερα μακράν που έχω δει στο αμάξι μου είναι τα Μισελέν που είχαν πρώτη τοποθέτηση τα VTS, δεν θυμάμαι τώρα τον τύπο... Απίστευτα λάστιχα...Νομιζω οτι ηταν το Pilot SX GT το οποιο θεωρειται απο τα κορυφαια της Michelin ever!
-
Πρώτη φορά έβαλα ΤΟΥΟ Τ1-R στη Delta σε 205/45/16 87W
Ζεσταίνονται γρήγορα , πολύ καλά στο βρεγμένο ,αρκετά καλά στο στεγνό χωρίς αίσθηση στο τιμόνι (μαλακά πλαινά)Επίσης τώρα έχω και μια τετράδα ζαντολάστιχα Kumho V70A ημισλικ DOT σε 205/50/15. Στο δρόμο φαίνονται καλά - με μειωμένο θόρυβο για ημισλικ. Στη πίστα δεν έχουν δοκιμαστεί εκτενώς ... ακόμα
Τα καλύτερα που έχω βάλει στη Delta ... P zero asimmetrico ...
και P Zero C (DOT ημισλικ) τα οποία άντεξαν 30Κ στο δρόμο !!!Στο Υ ..... RE720 rulezzz
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Τα καλύτερα μακράν που έχω δει στο αμάξι μου είναι τα Μισελέν που είχαν πρώτη τοποθέτηση τα VTS, δεν θυμάμαι τώρα τον τύπο... Απίστευτα λάστιχα...
Νομιζω οτι ηταν το Pilot SX GT το οποιο θεωρειται απο τα κορυφαια της Michelin ever!
Ααακριβώς αυτά έλεγα...
Όσο για τα 720 και το πόσο αργούσαν να ζεσταθούν, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο το στρόφιλο, πριν από το οποίο συνήθως φροντίζουμε να έχουμε ζεστάνει τα λάστιχα και στο κάτω κάτω μέχρι να φτάσουμε εκεί έχει περάσει λίγη ώρα... Το πρόβλημα είναι μέσα στην πόλη, όταν έφευγα από το σπίτι μου και λίγο μετά τύχαινε να χρειαστεί να φρενάρω επειγόντως και δεν είχα φρένο... Τα λάστιχα ήταν παγωμένα και αν ο δρόμος ήταν η κλασική ελληνική σαπουνάσφαλτος, το ABS δούλευε υπερωρίες...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Στο Υ ..... RE720 rulezzzΣτο 'Η' εννοεις
-
Εγώ φοράω Uniroyal 135/85R13. Πρέπει κάθε φορά να κάνω προπαραγγελία γιατί είναι διάσταση προς κατάργηση...
Προσκυνάτε!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ φοράω Uniroyal 135/85R13. Πρέπει κάθε φορά να κάνω προπαραγγελία γιατί είναι διάσταση προς κατάργηση...Προσκυνάτε!!
85 δε νομιζω.
Μηπως 80?
Τετοια διασταση φορουσε το πρωτο μου ΑΧ που ηταν το 10Ε του '87
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Στο Υ ..... RE720 rulezzz
Στο 'Η' εννοεις
Lancia Y ..... 195/50/15 82H
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω που φοραω NOKIAN είμαι ανώμαλος?
Μια χαρά λάστιχα είναιNRV
Το χειμώνα Hakkapellita 1.
-
Φοράω Uniroyal Rain Sport 1 195/55/15 τα οποία αγοράστηκαν μεταχειρισμένα από μαγαζί(!!!!) και είναι τόσο καλά που με ανάγκασαν να θέσω τα Michelin Pilot Exalto 2 σε προσωρινή (ίσως) ανάπαυση και ας είχαν αγοραστεί καινούρια.
Τα λάστιχα που μου έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση ως τώρα είναι τα Pilot Exalto 1 σε διάσταση 175/65/14 που τα φόρεσα στο παλιό μου Πεζώ. Κάτι ανάλογο περίμενα και από τα 2 αλλά ...άνθρακες ο θησαυρός. -
Yokohama AVS SPORT 195/50-15V
Μετα απο 28.000χλμ και 7 μηνες χρησης πολυ καλο κρατημα(πολυ κοντα στο οταν ηταν καινουργια),χωρις εμφανεις φθορες τα μπροστινα αλλα σαν να κανουν περισσοτερο θορυβο.
Εχω μια μανια με τα ιαπωνικα λαστιχα ,τα επομενα μαλλον θα ειναι τα ιδια! -
Παλαιοτερα τα θεικα BRIDGESTONE S02PP (ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τα S03)
Tωρα οτι πλησιεστερο βρηκα τα CONTINENTAL SPORT CONTACT2... -
Μichelin pilot primacy τα αρχικά του Mondeo.Πολύ θόρυβο κάνουν
-
Michelin Pilot Exalto II σε 205/55/R16. Πολύ καλές εντυπώσεις αν και θέλουν το ζεσταματάκι τους.
-
Εγω φοραω τα continental premiumcontact 2.Kανενας δεν εχει ακουσει γι αυτα?
-
Εγώ φοράω σε 206 1.6 16ν YOKOHAMA AVS SPORT σε διάσταση 195/50/15 και μέχρι στιγμής μου έχει αρέσει πολύ.
Τι λαστιχα "φορατε"?