-
Θα θέλατε να φτιάξουμε ένα 'χάρτη' της Aθήνας, της Θεσσαλονίκης ή και ολόκληρης της Eλλάδας με τις θέσεις όπου έχουν τοποθετηθεί ραντάρ ή κάμερες ή με τα πιο δημοφιλή σημεία για τα μπλόκα της Tροχαίας;
Bοηθήστε και θα γίνει πραγματικότητα.
Bγείτε, οδηγήστε και σημειώστε τοποθεσίες, χιλιομετρικά σημεία στις E.O. και ωράρια (για τα μπλόκα). Eίναι ο μόνος νόμιμος τρόπος - εξαρχής - να αντισταθούμε στη λαίλαπα του Mεγάλου Aδελφού και ένα καλό manual για όσους έχουν τη διάθεση να πυροβολήσουν τα εργαλεία του...[/quote]
-
Θα θέλατε να φτιάξουμε ένα 'χάρτη' της Aθήνας, της Θεσσαλονίκης ή και ολόκληρης της Eλλάδας με τις θέσεις όπου έχουν τοποθετηθεί ραντάρ ή κάμερες ή με τα πιο δημοφιλή σημεία για τα μπλόκα της Tροχαίας;
Bγείτε, οδηγήστε και σημειώστε τοποθεσίες, χιλιομετρικά σημεία στις E.O. και ωράρια (για τα μπλόκα). Eίναι ο μόνος νόμιμος τρόπος - εξαρχής - να αντισταθούμε στη λαίλαπα του Mεγάλου Aδελφού και ένα καλό manual για όσους έχουν τη διάθεση να πυροβολήσουν τα εργαλεία του...[/quote]
-
-
Ο χρήστης temper έγραψε:
Θα θέλατε να φτιάξουμε ένα 'χάρτη' της Aθήνας, της Θεσσαλονίκης ή και ολόκληρης της Eλλάδας με τις θέσεις όπου έχουν τοποθετηθεί ραντάρ ή κάμερες ή με τα πιο δημοφιλή σημεία για τα μπλόκα της Tροχαίας;Bοηθήστε και θα γίνει πραγματικότητα.
Bγείτε, οδηγήστε και σημειώστε τοποθεσίες, χιλιομετρικά σημεία στις E.O. και ωράρια (για τα μπλόκα). Eίναι ο μόνος νόμιμος τρόπος - εξαρχής - να αντισταθούμε στη λαίλαπα του Mεγάλου Aδελφού και ένα καλό manual για όσους έχουν τη διάθεση να πυροβολήσουν τα εργαλεία του...
[/quote]
ΜΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ (LASER) ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑ.
ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ? -
Τα σημεία που έχω εντοπίσει να την στήνουν στις διαδρομή Αθήνα- Βόλος που κάνω συστηματικά είναι σταθερά:
α) Στην τελευταία γέφυρα πριν την έξοδο της Λειβαδιάς, στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία.
β) Στο πάρκινγκ στις στροφές της Υλίκης, και στα δυο ρεύματα
γ) Στο μοναδικό πάρκινγ μετά την έξοδο στις Λιβανάτες, στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία.
δ) Στο φανάρι των Καμμένων Βούρλων, στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα μπροστά στην Εξπρες. Από κει βλέπουν το φανάρι χωρίς να τους βλέπουν οι οδηγοί και έτσι γράφουν όσους περνούν έστω και με κίτρινο
ε) Στο μνημείο του Λεωνίδα, και στα δυο ρεύματα. Αυτό το μπλόκο είναι σχεδόν μόνιμο.
στ) Στη γέφυρα του Σπερχειού, μπροστά στο μνημείο του Αθ. Διάκου, και στα δυο ρεύματα
ζ) Στο φανάρι της Στυλίδας. Αυτοί σπάνια σταματάνε κάποιον, αλλά είναι πάντα εκεί.
η) Στο τέλος της ευθείας μετά την έξοδο της Γλύφας, στο ρεύμα ανοδου προς Λάρισα
θ) Στην BP και στο απέναντι πάρκινγκ στο ύψος της Σούρπης. Είναι στην μέση μιας μεγάλης ευθείας με διπλή διαχωριστική, πολύ κοντά στα πρώτα εκκοκιστήρια. Καμμιά φορά εκεί είναι και αντιτρομοκρατική.
Προσθέστε και άλλα ...
-
Στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία, στην είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου τη στήνουν επίσης πολύ συχνά.
-
[list:1kjk34vl]ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ[/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Εθνικη, απο νοτια πηγαινοντας προς Κατερινη 10km πριν την Κατερινη ακριβως μετα την αερογεφυρα(εξοδος)προς ΒΑΡΙΚΟ και Ν.ΕΦΕΣΣΟ 700μ μετα στο τσιμεντενιο διαχωριστικο διαζωμα υπαρχουν μεταλλικες μπαριερες και ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ συχνα την στηνει ο 'μουστακιας' με το ασπρο Octavia (καμερα)[/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Στο υψος του Αιγινιου πηγαιντας προς Θεσ/νικη παλι ο 'μουστακιας' ο αχωνευτος (εκει τον 'ηπια')[/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Στην αερογεφυρα των Μαλγαρων ακριβως πριν τα διοδια σε σημαδευουν τα στρουμφ παλι πηγαινοντας προς Θεσ/νικη [/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Δωστε προσοχη εδω [/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Στην αερογεφυρα της Σινδου ακριβως απο κατω τη στηνουν με φορητη φωτοκαμερα με ενα ΑΣΠΡΟ Fiat Fiorino(ναι με κλειστο επαγγελματικο τα καθηκια )του οποιου η μουρη κοιταει προς τα εσας που 'χαζογελατε'(κι εγω μαζι) [/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Ερχομενοι απο Θεσ/νικη προς Κατερινη στο υψος του Κορινου [/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Δωστε βαση στα παραπανω γιατι δεν ειναι ραδιο αρβυλα αλλα επιβεβαιωμενα απ τον υποφαινομενο 'απειρες' φορες.[/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Οι δε 'ελεεινοι' με το Fiat πηγαινα με καμια 180αρα και λεω απο μεσα μου..........λες?Θα μου την καρφωναν κι εκει [/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Και αγροτικο να δειτε στη μεση .........κοψτε [/list:u:1kjk34vl][list:1kjk34vl]Για οτι νεωτερο ειμαστε στην πριζα [/list:u:1kjk34vl]
-
oloi kseroume oti eksodoi pros thn e8nikh h genika pros kyria odo einai shmeio g opws kai oi aerogefyres...molis ma8w perissotera 8a postarw...pros to paron osoi menoun 8essalonikh kseroun oti meta to tounel sta kwnstantinoupolitika(perifereiakh odos) kai mexri ekei pou xwrizei gia xalkidikh kai kalamaria yparxoun treis? syskeyes gia fwtografish me sexy eswrouxa!
-
Μονιμο μπλοκο στα διοδια Σχηματαριου στο ρευμα προς Θεσσαλονικη.
Ιδιαιτερη προσοχη μετα τα μεσανυχτα.Οδηγιες αποφυγης : Προσπαθηστε να μπειτε στο αριστεροτερο ταμειο και ξεκινηστε παραλληλα με καποιο οχημα που ξεκινα απο το δεξια ταμειο.
Καλη τυχη!
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Ιδιαιτερη προσοχη μετα τα μεσανυχτα.Οδηγιες αποφυγης : Προσπαθηστε να μπειτε στο αριστεροτερο ταμειο και ξεκινηστε παραλληλα με καποιο οχημα που ξεκινα απο το δεξια ταμειο.
Καλη τυχη!
δεν υπαρχει περιπτωση αν σε ''επιασε'' το ρανταρ που στηνουν πριν τα διοδια οσο αριστερα και να πας να την γλυτωσεις.
οι μπατσοι βγαινουν μεσα στην μεση του δρομου για να σε σταματησουν.γιατι δεν κοβεις λιγο ταχυτητα περιπου 2.5χλμ πριν τα διοδεια,και τι εγινε δεν χαλασε ο κοσμος.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Καλη τυχη!
δεν υπαρχει περιπτωση αν σε ''επιασε'' το ρανταρ που στηνουν πριν τα διοδια οσο αριστερα και να πας να την γλυτωσεις.
οι μπατσοι βγαινουν μεσα στην μεση του δρομου για να σε σταματησουν.γιατι δεν κοβεις λιγο ταχυτητα περιπου 2.5χλμ πριν τα διοδεια,και τι εγινε δεν χαλασε ο κοσμος.
Σωστη η παρατηρηση σου.
Οι οδηγιες αποφυγης του μπλοκου αφορουν τις μεταμεσονυκτιες κυριως ωρες.
Σταματανε πολυ κοσμο για ελεγχους το βραδυ. Αν εισαι ΟΚ θα μου πεις, δεν φοβασαι. Αλλα αν θελουν αυτοι να βρουνε παραβαση θα βρουνε(!), οποτε καλυτερα να τους αποφυγεις. -
Δύο φορές μέσα σε αυτή την εβδομάδα, στην κατηφόρα στην είσοδο της Βάρκιζας μετά τα λιμανάκια. Και δεν κάθονται κρυμμένοι, αλλά σε κοινή θέα.
-
Οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι αυτοκίνητα όπως Rallye, Saxo, Punto και τέτοια είναι πραγματικά άτυχα γιατί όπου τα τσιμπάνε οι αστυνομικού τα σκίζουν στις κλήσεις και δεν τους χαρίζονται. Μου έχει τύχει στην Αθηνών - Πατρών να με σταματήσουν πηγαίνοντας με 130 πριν την Πάτρα (αν και το ξέρω και προσέχω και δεν τρέχω). Όταν είπα του τροχαίου ότι συζητούσα με τον πατέρα μου και ξεχάστηκα για λίγο με ρώτησε για που ταξιδεύω μου είπε καλό ταξίδι και μου είπε ευγενέστατα να τηρώ τα όριο ταχύτητας. Δίπλα οι άλλο τροχαίοι έγραφαν κυρίως μικρά και παλιά αυτοκίνητα.
-
σημερα παρελαβα spray για τις φωτογραφικες καμερες.
αφου ψεκασα την πινακιδα εκανε μια ''κρουστα'' απο ενα διαφανο γυαλιστερο υλικο το οποιο λεει οτι αντανακλα το φλας της καμερας και την τυφλωνει.
θα την φωτογραφισω εγω για να δω τα αποτελεσματα και θα σας ενημερωσω σχετικα. -
ΝΑΙ!! ΝΑΙ!!
Πληρες στοιχεια ετσι... ΜΠΡΑΒΟ.
-
Πώς αντιδρούν οι Oλλανδοί στις κάμερες; Aπάντηση στο http://www.tuftufclub.com
N.K. -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
σημερα παρελαβα spray για τις φωτογραφικες καμερες.
αφου ψεκασα την πινακιδα εκανε μια ''κρουστα'' απο ενα διαφανο γυαλιστερο υλικο το οποιο λεει οτι αντανακλα το φλας της καμερας και την τυφλωνει.
θα την φωτογραφισω εγω για να δω τα αποτελεσματα και θα σας ενημερωσω σχετικα.Λοιπον, λοιπον ??? Κανει δουλεια? Αν και το μεγαλυτερο λουκι ειναι τα μπλοκα κατι ειναι και αυτο. Πες μου μονο οτι δεν το πηρες απο το internet αλλα απο καταστημα στην Ελλαδα!!!!
-
το πηρα απο το ιντερνετ εκανε περιπου 2,5 μηνες να ερθει γιατι πεσαμε πανω στις γιορτες.
εβγαλα τις φωτο και αυριο τις δινω για τυπωμα και photocd τι αποτελεσμα υπαρξει θα το δουμε ολοι απο το φορουμ για να το αξιολογησουμε.αληθεια πως ανεβαζουμε μια φωτο στο θρεντ;;;;;;;;;
δεν εχω ιδεα!!!!!!![/img] -
Ο χρήστης koun έγραψε:
Πώς αντιδρούν οι Oλλανδοί στις κάμερες; Aπάντηση στο http://www.tuftufclub.com
N.K.Πολυ καλο site!!!! Δειτε τις φωτο, εχουν πολυ πλακα!
Κατι τετοιο χρειαζεται και εδω
-
πηρα τις φοτο και το αποτελεσμα του spray στην πινακιδα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το μονο που φαινεται ειναι ενα μακροστενο λευκο καταλευκο κομματι στην θεση της πινακιδας χωρις ιχνος απο οτιδηποτε αλλο.
δυστηχως ομως το πλεονεκτημα αυτο χανεται οταν ειναι μερα.
αν υπαρχει τροπος να τις περασω στο φορουμ ενημερωστε με .
ΠOY EXEI KAMEPEΣ & PANTAP;