-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σας εχει συμβει να κανετε τις ιδιες κινησεις που κανετε στο ονειρο σας και στην πραγματικοτητα;Εγω εχω χτυπησει το ποδι μου στο σιδερο του κρεβατιου ενω ονειρευομουν οτι κατι κλωτσαγα
Εδώ μας έχει συμβεί να κατουρηθούμε επειδή βλέπαμε ότι ήμασταν τουαλέτα, αυτό που λες δεν θα έχει συμβεί;
(Παιδιά ήμασταν τότε έτσι, μην παρεξηγούμαστε!!!)
-
Εγω ειδα τον προηγουμενο μηνα τη Γωγω στον υπνο μου..οτι κοιμομασταν μαζι...
Επειτα απο 10 ημερες την γνωρισα στο Athens Tuning Show..
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
κοντα επεσες....τα δελφινια!
δεν κοιμουνται ποτε τα δελφινια (και αρα δε βλεπουν ονειρα). ειναι σε θεση να ξεκουραζουν μια το ενα και μια το αλλο ημισφαιριο τους...........
(επαναλαμβανω, ετσι λενε οι ειδικοι... ισως να λενε και αρλουμπες)
προκειται για τρομερα ενδιαφεροντα οντα.
το μυαλο τους και οι τρομερες ικανοτητες τους δεν εχουνε εξερευνηθει πληρως απο τους επιστημονες.
ενα εξαιρετικο αντικειμενο μελετης για οποιονδηποτε!
οποιος εχει ελευθερο χρονο ας μελετησει τα δελφινια και τις φαλαινες.
μονο σε καλο θα του βγει. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σας εχει συμβει να κανετε τις ιδιες κινησεις που κανετε στο ονειρο σας και στην πραγματικοτητα;Εγω εχω χτυπησει το ποδι μου στο σιδερο του κρεβατιου ενω ονειρευομουν οτι κατι κλωτσαγαΆσε, εγώ έχω πάθει θλάση στη γάμπα μέσα στον ύπνο μου!
-
το χειρότερο είναι ένα βράδυ έβλεπα ότι ήμουνα σε ένα καράβι και κουναγε πάρα πολυ μέχρι που κάποια στιγμή ειδα ότι έφτασα άκρη άκρη στο καραβι και έπεσα στην θάλασσα!! Όπως αποδειχτηκε ήμουν ακρη άκρη στο κρεββατι και έπεσα από κατω Εκτός του ότι κατατρόμαξα (πολυ παραστατικα αυτα τα όνειρα βρε παιδι μου) ξύπνησα και με χαλασμένο στομάχι από την ..ναυτία!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
το χειρότερο είναι ένα βράδυ έβλεπα ότι ήμουνα σε ένα καράβι και κουναγε πάρα πολυ μέχρι που κάποια στιγμή ειδα ότι έφτασα άκρη άκρη στο καραβι και έπεσα στην θάλασσα!! Όπως αποδειχτηκε ήμουν ακρη άκρη στο κρεββατι και έπεσα από κατω Εκτός του ότι κατατρόμαξα (πολυ παραστατικα αυτα τα όνειρα βρε παιδι μου) ξύπνησα και με χαλασμένο στομάχι από την ..ναυτία!!Πάλι καλά που δεν ξύπνησες και βρεγμένη!!!
-
το χειρότερο είναι ένα βράδυ έβλεπα ότι ήμουνα σε ένα καράβι και κουναγε πάρα πολυ μέχρι που κάποια στιγμή ειδα ότι έφτασα άκρη άκρη στο καραβι και έπεσα στην θάλασσα!! Όπως αποδειχτηκε ήμουν ακρη άκρη στο κρεββατι και έπεσα από κατω Εκτός του ότι κατατρόμαξα (πολυ παραστατικα αυτα τα όνειρα βρε παιδι μου) ξύπνησα και με χαλασμένο στομάχι από την ..ναυτία!!
Πάλι καλά που δεν ξύπνησες και βρεγμένη!!!
Την επόμενη φορά που θα πας για ύπνο να φορέσεις σωσίβιο!
Και ένα αλεξίπτωτο δεν θα ήταν άσχημο, δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε αντε απο εδω και οι δυο σας, κακοι ανθρωποι!! μην πει ενας ανθρωπος μια αδυναμη στιγμη του, αμεσως!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
το χειρότερο είναι ένα βράδυ έβλεπα ότι ήμουνα σε ένα καράβι και κουναγε πάρα πολυ μέχρι που κάποια στιγμή ειδα ότι έφτασα άκρη άκρη στο καραβι και έπεσα στην θάλασσα!! Όπως αποδειχτηκε ήμουν ακρη άκρη στο κρεββατι και έπεσα από κατω Εκτός του ότι κατατρόμαξα (πολυ παραστατικα αυτα τα όνειρα βρε παιδι μου) ξύπνησα και με χαλασμένο στομάχι από την ..ναυτία!!Λες γι'αυτο οι Γιαπωνεζοι να κοιμουνται στο πατωμα;Δικαιολογειται και το χρωμα τους ετσι!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ρε αντε απο εδω και οι δυο σας, κακοι ανθρωποι!! μην πει ενας ανθρωπος μια αδυναμη στιγμη του, αμεσως!!
Εμείς φταίμε, που σκύψαμε με στοργή και φροντίδα πάνω στο πρόβλημά σου και εσύ μας τη λες κιόλας! Αχάριστες γυναίκες ρε πούστη μου, αχάριστες!!!
-
Εμείς φταίμε, που σκύψαμε με στοργή και φροντίδα πάνω στο πρόβλημά σου και εσύ μας τη λες κιόλας! Αχάριστες γυναίκες ρε πούστη μου, αχάριστες!!!με στοργη και φροντιδα κιόλας?? Μαιστα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εμείς φταίμε, που σκύψαμε με στοργή και φροντίδα πάνω στο πρόβλημά σου και εσύ μας τη λες κιόλας! Αχάριστες γυναίκες ρε πούστη μου, αχάριστες!!!
με στοργη και φροντιδα κιόλας?? Μαιστα
Δε φτάνει που της δώσαμε στοργή και φροντίδα, θέλει ΚΑΙ προδέρμ από πάνω! Αχαριστία μέχρι αηδίας!
Τς, τς, τς...Το σκίσαμε το θέμα...
-
Εγώ τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι οδηγώ....
Ψύχωση μου έχει γίνει!!! -
Δε φτάνει που της δώσαμε στοργή και φροντίδα, θέλει ΚΑΙ προδέρμ από πάνω! Αχαριστία μέχρι αηδίας!
Τς, τς, τς...Ρε Γιατρε, αντι να δώσεις καμια επιστημονική εξηγηση γι αυτο που συνεβη, καθεσαι και μιλας για αχαριστιες!! Να σκισω τα πτυχια σου!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τς, τς, τς...Ρε Γιατρε, αντι να δώσεις καμια επιστημονική εξηγηση γι αυτο που συνεβη, καθεσαι και μιλας για αχαριστιες!! Να σκισω τα πτυχια σου!!
Καλά, όταν πάρω πτυχίο, θα στο στείλω να το σκίσεις!
Πάντως, στην ψυχανάλυση χρησιμοποιείται η ανάλυση των ονείρων, καθώς προσφέρει μια πρόσβαση στο ασυνείδητό μας...
Ψύχωση μου έχει γίνει!!!Αυτό το παθαίνω συχνά! 'Οδηγάω' αδιευκρίνιστης προέλευσης αυτοκίνητα, αλλά πάντα πηγαίνω με το πλάι!
Γνωστό και ως 'σύνδρομο στέρησης πισω κίνησης'... -
Αυτό το παθαίνω συχνά! 'Οδηγάω' αδιευκρίνιστης προέλευσης αυτοκίνητα, αλλά πάντα πηγαίνω με το πλάι!
Γνωστό και ως 'σύνδρομο στέρησης πισω κίνησης'... -
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
...μονο ο σολιντ κανει αλλαγες στο 87 πχ ντακολ&μπαμπαγκιτα στο ματς με λιον (1ο ματς)Και ο μπάγιεβιτς κάτι τέτοια έκανε. Ρε μπάς και κοιμούνται στα μάτς και βλέπουν όνειρα οτι με μιά αλλαγή στο 90 θα γυρίσουν το παιχνίδι??Με αυτό το πλευρό κοιμούνται...
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ψύχωση μου έχει γίνει!!!Καί μετά σού λένε να μήν πιστεύεις στα όνειρα!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σας εχει συμβει να κανετε τις ιδιες κινησεις που κανετε στο ονειρο σας και στην πραγματικοτητα;Εγω εχω χτυπησει το ποδι μου στο σιδερο του κρεβατιου ενω ονειρευομουν οτι κατι κλωτσαγα
Άσε, εγώ έχω πάθει θλάση στη γάμπα μέσα στον ύπνο μου!
Εγώ έβλεπα μια φορά ότι τσακωνόμουνα και έσκασα μπουνιά σε μία μπρίζα που ήταν δίπλα στο κρεβάτι, από αυτές με τα καλύματα... Το κάλυμα το ξήλωσα τελείως, η μπρίζα έπαθε και αυτη τις ζημιές της και εγώ απέκτησα κάποια μικροκοψίματα στο χέρι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσε, εγώ έχω πάθει θλάση στη γάμπα μέσα στον ύπνο μου!
Εγώ έβλεπα μια φορά ότι τσακωνόμουνα και έσκασα μπουνιά σε μία μπρίζα που ήταν δίπλα στο κρεβάτι, από αυτές με τα καλύματα... Το κάλυμα το ξήλωσα τελείως, η μπρίζα έπαθε και αυτη τις ζημιές της και εγώ απέκτησα κάποια μικροκοψίματα στο χέρι...
Το περισσότερο που έχω πάθει στον ύπνο μου είναι να αυτογρατζουνιστώ.... Έτσι ξυπνάω το πρωί και ακούω τη μάνα μου: 'Τι είναι αυτές οι γρατζουνιές στο πρόσωπό σου;' Άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας!!
Τα πιο τρελά μου όνειρααααα!