-
Είναι ώρες ώρες που λέω ότι πραγματικά για να γίνει κάποιος δημοσιογράφος ή έστω να κάνει δημοσιογραφική εκπομπή θέλει κότσια και απόλυτο έλεγχο του εαυτού του.Και δε μιλώ γι'αυτούς που τρέχουν σε κάτι Αφγανιστάν, Ιράκ, Γιουγκοσλαβίες, Σομαλίες κλπ κλπ (αλήθεια πόσα μέτωπα πολέμου ε;) αλλά για αυτούς που παρουσιάζουν μια απλή εκπομπή αυτοκινήτου.Στο traction που δείχνει το mega ο Στεφανής ήταν μαζί με τον Κωστέτσο (αυτός πρέπει να ήταν ή ο Γαβαλάς, δε μπορώ να τους ξεχωρίσω) μέσα στη Rolls του (σχεδιαστή βέβαια) και του έπαιρνε συνέντευξη. Και αναρωτιέμαι εγώ ο δυστυχής.Πώς κρατήθηκε και δεν κατ**ρήθηκε από τα γέλια με αυτά που έβλεπε και αυτά που άκουγε; Απ'όσο έχω παρακολουθήσει πρέπει να έχει χιούμορ (ο Στεφανής),αλλά αυτό ήταν...Θέλω να δώσω τα δημόσια συγχαρητήριά μου στον Κο Στεφανή που άντεξε και πήρε τη συγκεκριμένη συνέντευξη και δε καταστράφηκαν όλα από ξέσπασμα γέλιου.Προφανώς λειτούργησε καταλυτικά η αγάπη του για το αυτοκίνητο και η σπανιότητα του μοντέλου. A penny for your thoughts?(ή Ελληνικά 'αχ και να ξερα τι σκεφτόσουν'!!! )
-
Είναι ώρες ώρες που λέω ότι πραγματικά για να γίνει κάποιος δημοσιογράφος ή έστω να κάνει δημοσιογραφική εκπομπή θέλει κότσια και απόλυτο έλεγχο του εαυτού του.Και δε μιλώ γι'αυτούς που τρέχουν σε κάτι Αφγανιστάν, Ιράκ, Γιουγκοσλαβίες, Σομαλίες κλπ κλπ (αλήθεια πόσα μέτωπα πολέμου ε;) αλλά για αυτούς που παρουσιάζουν μια απλή εκπομπή αυτοκινήτου.Στο traction που δείχνει το mega ο Στεφανής ήταν μαζί με τον Κωστέτσο (αυτός πρέπει να ήταν ή ο Γαβαλάς, δε μπορώ να τους ξεχωρίσω) μέσα στη Rolls του (σχεδιαστή βέβαια) και του έπαιρνε συνέντευξη. Και αναρωτιέμαι εγώ ο δυστυχής.Πώς κρατήθηκε και δεν κατ**ρήθηκε από τα γέλια με αυτά που έβλεπε και αυτά που άκουγε; Απ'όσο έχω παρακολουθήσει πρέπει να έχει χιούμορ (ο Στεφανής),αλλά αυτό ήταν...Θέλω να δώσω τα δημόσια συγχαρητήριά μου στον Κο Στεφανή που άντεξε και πήρε τη συγκεκριμένη συνέντευξη και δε καταστράφηκαν όλα από ξέσπασμα γέλιου.Προφανώς λειτούργησε καταλυτικά η αγάπη του για το αυτοκίνητο και η σπανιότητα του μοντέλου. A penny for your thoughts?(ή Ελληνικά 'αχ και να ξερα τι σκεφτόσουν'!!! )
-
-
Αναρωτιέμαι και εγώ πως κρατήθηκα και είδα τον Lakis Gavallas ( ετσι είναι πιο trendy δεν νομίζετε? ) να αμπελοφιλοσοφεί για την Rolls του. Μάλλον επειδή γελούσα ακούγοντας τα απίστευτα που ξεστόμιζε ο τύπος.Τι να πώ άντε και με τον Κωστέτσο. Νομίζω οτι η καλύτερη επιλογή guest παρουσιαστή μέχρι στιγμής ήταν αυτη του Αθερίδη. Που είναι και από τα μέρη μας
-
Gia peite re paides, ti eipe na gelasoume kai emeis?
-
exei o lakis gavalas rolls royce!!!h plaka hatn oti hksere kai dyo montela bentley...a re mana!!!
-
Τι μοντέλο ήταν; Καμιά Silver Shadow; Αν ήταν τέτοια, σου βρίσκω όσες θες από Αγγλία για 15.000 ευρώπουλα περίπου.
-
Ναι ηταν μια silver shadow! Το ξέρω οτι είναι φτηνές και κυκλοφορούν πολλές από δαύτες σε αγγλία και ΗΠΑ.Αλλά ο τυπος μιλούσε λες και είχε μοναδικό κομμάτι στην κατοχή του. Άμα είσαι ψώνιο...
-
Αληθεια : Ο Στεφανης τι δουλεια ειχε με τον...Λακη? Ξεπεσμος θα λεγα η απλα λαθος κινηση.Χαθηκαν οι ιδιοκτητες RR στην Ελλαδα? Δεν υπαρχουν αλλοι???? Απλα φαινεται πως δοθηκε εμφαση οχι μονο στο αυτοκινητο ,αλλα και στο κατα ποσο γνωστος η κραχτης ειναι ο κατοχος. MEGA ΛΑΘΟΣ.
-
Η Silver Shadow ήταν ένα έκτρωμα (όπως όλες οι Rolls-Royce - από τεχνολογικής κυρίως πλευράς), με παλαιολιθικών προδιαγραφών V8 κινητήρα (εμπνευσμένο από τις Αμερικανικές κατασκευές), υπέρβαρη, χωρίς φρένα, με κατανάλωση απίστευτα υψηλή (πάνω από 30 λίτρα για κάθε 100 χ.α.ω.), ενώ έχει φορεθεί τόσο πολύ που σήμερα τις βρίσκεις σε εξευτελιστικές τιμές. Εκτός Ελλάδος (εδώ βλέπετε ο κάθε π@π@ρ@ς σου ζητάει όσα του κατεβάσει η γκλάβα του για την παλιατζούρα που έχει σε τρισάθλια κατάσταση και αποκαλεί 'κλασικό συλλεκτικό αυτοκίνητο' - όλοι μας έχουμε δει βιασμούς παλαιών αυτοκινήτων άλλωστε), τις πουλάνε για τιμές τρομερά χαμηλές. Αν μάλιστα δεν κάνω λάθος, η ανάρτησή της ήταν μια κατόπιν άδειας εφαρμογή (με μικρότερες όμως δυνατότητες και συμπεριφορά 'βάρκα βαρκούλα') της υδροπνευματικής της Citroen.
Και κατά τα άλλα, ο Lakis Gavalas επαίρεται για το δεινόσαυρό του... Ε ρε και να'ξερε η πανάσχετη ψωνάρα... Αλλά, όπως λέει κι ο Στράτος Διονυσίου, 'άστον τρελό στην τρέλα του'.
Όμως ρε παιδιά, αυτό το 'Traction' πολύ ρόμπα εκπομπή είναι... Να πάει στην Έλενα Κατρίτση ο Gavalas να μιλήσει για τη Rolls, θα το καταλάβαινα. Πλην όμως, η συγκεκριμένη παρουσιάστρια συνήθως παρουσιάζει κάτι πραγματικά γκλαμουράτο, όχι το 2CV των ματσωμένων (γιατί οι Silver Shadow στους κύκλους των ματσωμένων - και μην ψάχνετε πώς και από πού τα βρήκαν τα γκαφρά οι τύποι - είναι ό,τι ήταν το Trabant στην Ανατολική Γερμανία). Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της εκπομπής νομίζουν πως απευθύνονται σε άσχετους που θα θαμπωθούν από το 'Πνεύμα της Έκστασης' πάνω στη μάσκα του τετράτροχου αυτού τούβλου και θα υποκλιθούν. Έλα όμως που κάτι τέτοιες τρίχες εντυπωσιάζουν μόνον τους άσχετους και τους νεόπλουτους. Τα παλιά τζάκια, αλλά και οι ενημερωμένοι περί την αυτοκίνηση δεν εντυπωσιάζονται όμως από κάτι τόσο passé.
Κι ερχόμαστε στο κρίσιμο ερώτημα: Τι δουλειά είχε ο Gavalas στο Traction; Εκπομπή μόδας δεν είναι. Εκπομή lifestyle (έτσι λένε τώρα το κουτσομπολιό, από τότε που διανθίστηκε με τουαλετοφορούσες γυναικείες υπάρξεις και άφυλους ή αμφίφυλους παρουσιαστές) δεν είναι. Ο ίδιος δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το αυτοκίνητο. Τότε με ποιο σκεπτικό πήγαν σ'αυτόν; Για να τον κάνουν ρόμπα; Για να μας πουν ότι είμαστε βλάκες που τους βλέπουμε; Για να μας δείξουν πόση ώρα μπορεί ο Στεφανής να ακούει κουλαμάρες χωρίς να ξεκαρδιστεί στα γέλια; Τι θέλει να πει το ποιητή;
Εμπρός λοιπόν online επικοινωνιολόγοι και σημειολόγοι μου, δώστε καμιάν εξήγηση, γιατί το ελάχιστο εναπομείναν περιεχόμενο της γκλάβας μου έπαψε πια να λειτουργεί.
-
Είναι τέτοιο το κύκλωμα που έχει η λούγκρα που κανείς δεν λέει όχι!
-
Καλή ιδέα θα ήταν να ανοίξουμε ένα θέμα για τις εκπομπές αυτοκινήτων στη χώρα μας.Το Τράξιον έχει φτάσει στο κατώτατο σημείο της παρακμής του.Αλλά θα τα πούμε στο σχετικό θέμα.Θα το ανοίξω εντός της εβδομάδας
-
Το Traction ξεκίνησε ώς πολλά υποσχόμενη εκπομή αυτοκινήτου, αλλά κατέληξε εκπομπή 'Τατιάνας Στεφανίδου'...
Συμφωνώ πως έχει φτάσει στο ναδίρ...
-
Μην το λες... Ετοιμάζουν τώρα (λένε οι βρώμες)...
Traction Φάρμα!!!
-
Δείτε εδώ τα αναφερόμενα μοντέλα rolls.
Προσέξτε την τελευταία εκδοχή.Η ΕΤ έχει μια παιδική εκπομπή που λέγεται 'ουράνιο τόξο'. Πατάει κάτω το Traction σε ενδιαφέρον και προσφέρει περισσότερα ερεθίσματα στον τηλεθεατή. Την συνιστώ.
Πάλι καλά που το ίντερνετ είναι ελεύθερο και δεν υπάρχουν καναλάρχες κυρίαρχοι των συχνοτήτηων να περιορίζουν το μενού μας.
Κι όσο για την λογοκρίσια στον ιντερνετ αυτή απλά δεν υπάρχΧΧΧ-DELETED-ΧΧΧ.
-
to ouranio tokso einai kai istorikh ekpomph apo to 1986...paidia ap'oti katalabainw einai dyskolo na bgei kalh thleoptikh ekpomph gia aytokinhto,8elei lefta,akres kai poly oreksh...px zhtas to vectra gia parousiash tetarth meshmeri...edw ta periodika kai merikes fores de ta katafernoun na xoun on time tis swstes ekdoseis kai bgainoun ka8e mhna...fantasou sth tv!th kainouria ekpomph sthn et1 to sabbbato opoios thn eide kai den efrikse...ti na pw?an asxolountan me beltiwseis,dragster kai afierwmata 8a tan kalytera! bare8hka na blepw videakia etaireiwn!!!
-
Πάντως το Traction ξέπεσε πολύ τελευταία. Ειλικρινά το Σάββατο ήταν το αποκορύφωμα της βαρεμάρας. Δεν λέω, καλή η ενημέρωση αλλά εμείς τουλάχιστον θέλουμε και λίγο γκάζι.
-
Χίλιες φορές να δεις 'Κάντυ Κάντυ' παρά Traction.
Αν και, βέβαια, αυτό το πολύ καλό anime, στο οποίο έγινε μια από τις τρεις κορυφαίες Ελληνικές μεταγλωττιστικές δουλειές όλων των εποχών (οι άλλες δύο ήταν 'Το Μαγικό Ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον', Ιαπωνοσουηδικής παραγωγής, και ο 'Κάπταιν Χάρλοκ', απευθείας μεταγλωττισμένος από την αρχική παραγωγή 'Arcadia Of My Youth' της TOEI Animation και όχι από το μπασταρδεμένο κοκτέιλ που έφτιαξε ο πανύβλαξ Carl Macek παίρνοντας τις δύο πολύ καλές δουλειές του Leiji Matsumoto 'Arcadia of My Youth' και 'Queen Millennia' και ανακατεύοντάς τες για να φτιάξει το απύθμενα βλακώδες 'Captain Harlock and the Queen Of Thousand Years' για λογαριασμό της Harmony Gold. Μπασταρδεύοντας κύριε Macek μόνο μια φορά μπορείς να πετύχεις... Κι αυτό είναι μπηχτή για το απίστευτα κακό σε πλοκή, διαλόγους και λογική συνέχεια 'Robotech', το οποίο έφτιαξε παίρνοντας τρία anime και ανακατεύοντάς τα, αλλάζοντας την πλοκή τους, ξενερώνοντας τους χαρακτήρες για να ταιριάξουν με τα Αμερικανικά πρότυπα και κάνοντας μπόλικη λογοκρισία... Τα anime που πετσοκόφτηκαν για να γίνει η λογοκλοπή που ονομάζεται 'Robotech' ήταν τα εξής: 'Super Dimension Fortress Macross' - εξαιρετικά επιτυχημένο, το οποίο απετέλεσε και αφορμή για επίσης επιτυχημένες συνέχειες - , 'Super Dimension Cavalry Southern Cross' - αποτυχημένο - και 'Genesis Climber M.O.S.P.E.A.D.A.' - σχετικά επιτυχημένο) δε θα το ξαναδούμε στην τηλεόραση ή στο βίντεο για ΠΑΡΑ πολύ καιρό...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Χίλιες φορές να δεις 'Κάντυ Κάντυ' παρά Traction.Αν και, βέβαια, αυτό το πολύ καλό anime, στο οποίο έγινε μια από τις τρεις κορυφαίες Ελληνικές μεταγλωττιστικές δουλειές όλων των εποχών (οι άλλες δύο ήταν 'Το Μαγικό Ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον', Ιαπωνοσουηδικής παραγωγής, και ο 'Κάπταιν Χάρλοκ', απευθείας μεταγλωττισμένος από την αρχική παραγωγή 'Arcadia Of My Youth' της TOEI Animation και όχι από το μπασταρδεμένο κοκτέιλ που έφτιαξε ο πανύβλαξ Carl Macek παίρνοντας τις δύο πολύ καλές δουλειές του Leiji Matsumoto 'Arcadia of My Youth' και 'Queen Millennia' και ανακατεύοντάς τες για να φτιάξει το απύθμενα βλακώδες 'Captain Harlock and the Queen Of Thousand Years' για λογαριασμό της Harmony Gold. Μπασταρδεύοντας κύριε Macek μόνο μια φορά μπορείς να πετύχεις... Κι αυτό είναι μπηχτή για το απίστευτα κακό σε πλοκή, διαλόγους και λογική συνέχεια 'Robotech', το οποίο έφτιαξε παίρνοντας τρία anime και ανακατεύοντάς τα, αλλάζοντας την πλοκή τους, ξενερώνοντας τους χαρακτήρες για να ταιριάξουν με τα Αμερικανικά πρότυπα και κάνοντας μπόλικη λογοκρισία... Τα anime που πετσοκόφτηκαν για να γίνει η λογοκλοπή που ονομάζεται 'Robotech' ήταν τα εξής: 'Super Dimension Fortress Macross' - εξαιρετικά επιτυχημένο, το οποίο απετέλεσε και αφορμή για επίσης επιτυχημένες συνέχειες - , 'Super Dimension Cavalry Southern Cross' - αποτυχημένο - και 'Genesis Climber M.O.S.P.E.A.D.A.' - σχετικά επιτυχημένο) δε θα το ξαναδούμε στην τηλεόραση ή στο βίντεο για ΠΑΡΑ πολύ καιρό...
Φίλε skullone, πιωμένος ήσουν όταν έγραψες αυτό το post; Που κολλάνε όλα αυτά;
-
Όχι, απλά τα θυμήθηκα μια και είπα ότι πιο καλά είναι να δεις 'Candy Candy' παρά 'Traction'.
Πώς κρατήθηκε ο Στεφανής;